De geschiedenis herhaalt zich

Vernietiging van oude literatuur
De geschiedenis van de mensheid is gebaseerd op losse fragmenten. Waarom weten we niets over ons verleden en de vele artefacten die zijn gevonden? Door de eeuwen heen is veel literatuur en artefacten opzettelijk vernietigd om mensen dom en slapend te houden.

Vroeger wisten we veel over waar we vandaan kwamen, maar dat werd vernietigd door de duistere machten, omdat we niet mochten weten hoe, wat en waar we vandaan kwamen en waar onze oorsprong ligt.

Gelukkig zijn deze traditionele gedachten in India bewaard gebleven als ‘Veda’ en mondeling doorgegeven van generatie op generatie. Volgens de traditionele Indiase gedachte is de Veda een vanzelfsprekend en gezaghebbend openbaar geschrift. Het is echter niet geschreven door menselijke auteurs.

Het woord ‘Veda’ betekent ‘kennis’ en is afgeleid van het Sanskriet ‘vid’, dat ‘weten’ betekent. Het verwijst niet naar een enkel literair werk, maar naar een grote hoeveelheid literatuur die in de loop van vele eeuwen is ontstaan en van generatie op generatie is doorgegeven.

Na de vernietiging van de Egyptische bibliotheek in de Tempel van Ptah in Memphis bleef er weinig over. Op dezelfde manier verdwenen 200.000 kostbare werken toen de bibliotheek van Pergamum in Klein-Azië werd vernietigd.

Toen de Romeinen de stad Carthago met de grond gelijk maakten, vernietigden ze 500.000 boeken en toen kwam Julius Caesar met zijn oorlog tegen Egypte, dat resulteerde in het verlies van de bibliotheek van Alexandrië, die werd beschouwd als de grootste verzameling boeken over de oudheid.

Door deze tragedies zijn we nu afhankelijk van losse fragmenten, willekeurige passages en magere verslagen. Ons verre verleden is in een vacuüm gevallen, lukraak gevuld met tabletten, perkamenten, beelden, schilderijen en allerlei artefacten.

De geschiedenis van de kennis zou er heel anders uitzien als de boekenverzameling van Alexandrië vandaag de dag nog zou bestaan. Er is echter een sprankje hoop: onlangs zijn duizenden oude manuscripten gevonden en bewaard zijn in de bibliotheek van het Vaticaan. Misschien bevatten deze boeken de ontbrekende feiten uit het verleden?

De oorsprong van de mens op aarde is anders dan in de literatuur wordt voorgesteld. De mens kwam van andere planeten in het universum. Studies van menselijk DNA bewijzen deze bewering.

De oorsprong van het leven op aarde gaat dus veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is. Het eerste avontuur begon buiten de grenzen van deze planeet en gaat verder langs sterrenrijken, galactische federaties; buitenaardse wezens bezochten de toen bestaande beschavingen van Atlantis, Lemurië, Mu, Tartaria en andere recent ontdekte beschavingen.
Het grootste mysterie op deze wereld betreft onze oorsprong, die eeuwenlang voor ons verborgen is gebleven. De bekende theorieën zoals “evolutie” en “schepping” verklaren de ware oorsprong van het menselijk individu niet.

Darwins valse “survival of de sterkste” theorie verklaart niet hoe de mens de duizenden fouten in de menselijke DNA-structuur heeft overwonnen, terwijl dezelfde scheppingstheorie een indrukwekkend aantal oude fossielen en artefacten negeert die over de hele wereld zijn gevonden. Er is dus duidelijk behoefte aan een nieuw, betrouwbaar model van onze oorsprong.

Meer recentelijk zijn deze theorieën over de oorsprong van de moderne mens in verwarring gebracht door de ontdekking van fossielen die suggereren dat Neanderthalers, primitieve mensen, samenleefden met Cro-Magnon, of moderne mensen, in wat nu Israël is. Vreemd genoeg vermengden deze rassen zich niet omdat Neanderthalers en moderne mensen dat niet konden.

Op het gebied van voortplanting waren ze onverenigbaar; het waren twee totaal verschillende soorten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de overblijfselen van moderne mensen in het prehistorische Israël tot 40.000 jaar ouder zijn dan de overblijfselen van Neanderthalers. Dit alleen al maakt de theorie van geleidelijke evolutie onhoudbaar.

Deze conclusie zou de “ontbrekende schakel” tussen primitieve en moderne mensen, die blijkbaar niet bestaat, kunnen oplossen. Er waren duidelijk twee heel verschillende soorten mensen en dit vereist een nieuw model voor de oorsprong van de mens.

Een groeiend aantal archeologen, theologen en historici trekt de pasklare antwoorden van de conventionele wetenschap in twijfel. Maar die wetenschappers geven niet gemakkelijk op en verdedigen hun oude ideeën te vuur en te zwaard.

Atlantis was de belangrijkste oorzaak van de zondvloed
De Bijbel en vele andere oude teksten vertellen ons dat de zondvloed bijna de hele wereldbevolking uitroeide. Niet vermeld worden de conflicten die zich achter de schermen afspeelden tussen de Sirianen en de Plejadiers, die uiteindelijk leidden tot de Zondvloed in de rest van de wereld, in het bijzonder op een andere enorme landmassa in de Atlantische Oceaan, waar Atlantis ook werd weggevaagd door de Zondvloed. Toch was Atlantis de belangrijkste oorzaak van de Zondvloed.

Niet alleen archeologen, maar zelfs lokale bewoners over de hele wereld hebben schedels, botten en relatief intacte skeletten gevonden van vreemde wezens, reuzen en dwergen waarvan wetenschappers zeggen dat ze niet zouden moeten bestaan. Maar toch bestaan.

Om het nog erger te maken, sommige van deze vondsten zouden niet mogen bestaan in het deel van de wereld waar ze gevonden zijn. Maar ze bestaan wel. Niet slechts één of twee, maar soms hele begraafplaatsen vol, zoals in Peru.

Er zijn veel cataclysmen geweest in de geschiedenis van de Aarde, en veel, heel veel verschillende soorten zijn genetisch gemanipuleerd, gemanipuleerd en in de steek gelaten. Sommigen van hen, toen ze de steun van hun scheppende goden verloren, gingen ondergronds en in ontoegankelijke gebieden van de wereld leven, zoals jungles, afgelegen gebieden en in de bergen, en velen van hen leven daar nog steeds.

Als mensen eens wisten hoeveel verschillende soorten er in de aarde leven, zouden ze versteld staan terwijl sommige er heel anders uitzien.

Het is heel belangrijk dat we ons ware verleden kennen, inclusief hoe we gemanipuleerd zijn, en zeker nog steeds gemanipuleerd worden, zodat we het heden kunnen begrijpen en goede beslissingen kunnen nemen voor onze toekomst.

Het is onmogelijk om de huidige buitenaardse agenda’s te begrijpen als we ons ware verleden niet begrijpen, dat heeft geleid tot onze huidige situatie, dat alles te maken heeft met buitenaardse agenda’s.

Daarom is geschiedenis zo belangrijk en ook een van de meest veranderde vakken op school. De manipulators weten dat het makkelijk is om ons te controleren als we bijna niets weten over onze oorsprong. Dus als ze ons geheugenverlies tussen levens geven en onze geschiedenis veranderen, kunnen ze bijna alles met ons doen.

In Atlantis begon het Siriaanse experiment vreselijk mis te gaan. Om te begrijpen wat er echt gebeurd is, moeten we de legende van Atlantis begrijpen en weten wat daar echt gebeurd is.

aAs het gaat om het Atlantische tijdperk is er veel karma bij betrokken en daardiir kunnen mensen het nog steeds niet loslaten. Het ‘Nieuwe Atlantis’ is lange tijd gepland geweest en het is bekend uit de opgetekende geschiedenis dat deze plannen en dromen veel voorkwamen in het werk van prominente mensen als Sir Francis Bacon, die een hoge ingewijde was in de Rozenkruisersorde.

De vrijmetselarij in het algemeen heeft deze plannen ook gepromoot en Atlantische symboliek is overal en in het bijzondere in geheime genootschap terug te vinden. De grondleggers van de Verenigde Staten waren degenen die gekozen waren om deze droom in Amerika te verwezenlijken en velen van hen waren vrijmetselaars of op een andere manier nauw met hen verbonden.

In veel opzichten herhaalt de geschiedenis zich nu we het einde van 2024 en verder naderen, zodat ons karma kan worden uitgespeeld en hopelijk opgelost. Het is echter aan ons of dit gebeurt of dat we extra negatieve energieën opbouwen.

Als we uit onwetendheid toestaan dat de geschiedenis zich herhaalt, zullen we eindigen met een nieuwe catastrofe, deze keer nog groter dan de vorige, omdat letterlijk onze ziel op het spel staat.

Mensen denken dat kernenergie en massavernietigingswapens iets nieuws zijn, maar overblijfselen van oude kernoorlogen zijn op veel plaatsen op de wereld te vinden – zelfs in Schotland, de Britse eilanden waren het noordoostelijke deel van Atlantis dat na de zondvloed boven de zeespiegel bleef.

Waarom zijn er zoveel gerapporteerde ontvoeringen? Wat zit er in ons DNA dat ze willen? Is het genetisch ‘upgraden’ van de mensheid ooit gestopt, of is het nog steeds gaande op plaatsen zoals Area 51 en buiten de planeet?
Dit zijn allemaal belangrijke vragen die in toekomstige uitgaven besproken moeten worden, waarbij we in gedachten moeten houden dat Atlantis de sleutel is.
Verder is het belangrijk te beseffen dat Atlantis, net als de Lemurische beschaving, niet beperkt was tot een continent in de Atlantische Oceaan, maar meer een tijdperk was dan een plaats. Atlantis was het deel van de bevolking dat uiteindelijk technologie verkoos boven spiritualiteit en natuur, terwijl Mu het tegenovergestelde was.

De overeenkomsten tussen Atlantis en Mu en de wereld van vandaag zijn soms treffend. Mensen moeten vandaag dezelfde keuzes maken als toen, maar hopelijk hebben we deze keer een betere kans om de positieve energieën die velen van ons hebben om in onszelf te creëren, te behouden en verder uit te bouwen.

Deze keer hebben we enkele voordelen die ze toen niet hadden; de ene is het aantal van 8 miljard mensen en de andere is het intense gammastralenbombardement van de Zon en het Galactisch Centrum.

De zondvloed vond ongeveer een half ‘vol jaar’ geleden plaats, eigenlijk 13.500 jaar geleden, en nu voltooien we een ‘vol jaar’ – een volledige cirkel rond de Dierenriem. Hoewel de energieën sterk waren ten tijde van de Atlantiërs, zijn ze nu nog veel sterker. Dit zal degenen die ons willen vernietigen niet tegenhouden als we ze hun gang laten gaan, dus het is weer aan ons om dat te veranderen.

Documentaire over de oorsprong van de mens
https://www.youtube.com/watch?v=g4p6Tkts7bg&t=4s

Bronnen Zacharias Sitchin
De documenten van Wes Penre
Een reis door het Multiversum
https://wespenre.com/

Help deze boodschap wijd en zijd te verspreiden.

Voor de goede orde;
Onze bevrijding kan alleen worden bereikt als de menigte wakker wordt en in opstand komt om te protesteren tegen onder andere de valse informatie en de onnodige en gevaarlijke covide injecties. Allemaal ontworpen om 90% van de bevolking te vernietigen.

Of dat de cabal verlamd is door
1. Een massaal ontwaken
2. De ineenstorting van het monetaire systeem, of
3. Verwijdering door buitenaardse interventie

Onthoud dit, en laat je niet verleiden om andere zogenaamde oplossingen te volgen, want die zijn er niet!

Voor de ontwaakten die meer willen weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan, is het boek The Great Awakening gratis online gezet in zowel PDF als e-book formaat.
PDF: https://finalwakeupcall.info/book/The%20Great%20Awakening%20English%20web.pdf
E-book: https://finalwakeupcall.info/book/The_Great%20_Awakening_%20English.epub

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd wanneer de tijd ons meer vertelt …