Aspirant 5D-kandidaten, bestudeer dit artikel en vooral de links die erin staan, want deze informatie maakt deel uit van je 5D-toelatingsexamen.

Alleen door arrogantie en onwetendheid gelooft de mens dat hij alleen is in de kosmos.
https://www.bibliotecapleyades.net/esp_cosmos.htm

Het is nu tijd om meer te weten te komen over wat er zich achter de schermen afspeelt. Dit artikel bevat de dialoog tussen “Top Secret Forumleden” en “Hidden Hand”, die antwoorden geven op een zeer diep staatsniveau die elkaar niet tegenspreken.
Houd tijdens het lezen een open geest; misschien geloof je niet wat er staat!

Hidden Hand, een zelfverklaarde Illuminati-insider, verscheen in oktober 2008 op het “Top Secret” forum en onthulde informatie over de Illuminati-agenda en haar doelen.

De reden hiervoor, zegt hij, is dat de tijd gekomen is om te weten wat er zich achter de schermen afspeelt. En wanneer hij uitlegt WAAROM hij het nu moet onthullen, is dat zeer overtuigend. In dit artikel wordt de dialoog tussen de leden van het Top Secret Forum en Hidden Hand in zijn geheel gepubliceerd.

Neem alsjeblieft de tijd om de hele dialoog te lezen, het is lang maar we kunnen er allemaal ons voordeel mee doen, zelfs als je niet gelooft wat er uiteindelijk gezegd wordt. Als je het leest, houd dan een open geest; blijf niet hangen in dogma’s of denk dat je “het allemaal al weet”, want dan maakt het niet uit wat hij zegt, je zult het niet geloven.
https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_55.htm

Hier zijn enkele punten die Hidden Hand zeer geloofwaardig maken; een daarvan is dat de forumleden met wie hij communiceert pagina’s en pagina’s aan willekeurige vragen samenstellen en hij deze op intelligente en nauwkeurige wijze beantwoordt, zonder de vertraging die het zou kosten voor iemand die een hoax presenteert om ze te bedenken.

Dit werd ook opgemerkt door de forumleden.

En dat terwijl hij consequent is! Veel van de vragen zijn erg goed, diepgaand, to the point en filosofisch, deze man beweert niet van deze aarde te zijn en slaagt erin om op een zeer diep niveau te antwoorden, en zijn antwoorden spreken elkaar niet tegen. In zo’n geavanceerde en intelligente dialoog is het erg onwaarschijnlijk dat iemand dat zou kunnen zonder zichzelf op een gegeven moment weg te geven.

Je zult zeker merken dat het oprecht is.

Heb je je ooit afgevraagd wie er “aan de top van de piramide” staat? Hij geeft ons een aanwijzing. De bloedlijn die hij vertegenwoordigt staat ver boven de Rothschilds in macht en hiërarchie en is van buitenaardse oorsprong.
https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_18.htm

De 13 bloedlijnen waar we het op deze en andere websites over hebben gehad, met de Rothschilds aan de top samen met de Merovingische adel, staan vrij laag in de Grote Piramide Structuur en zijn degenen die hier op Aarde een machtsspel spelen en alleen op de hoogte zijn van delen van het Grote Spel op een ‘need to know’ basis.

De bloedlijn waartoe ‘Hidden Hand’ zou behoren is veel geavanceerder en hoger in rang.

Dit wezen gelooft in wat hij zegt en of hij nu zelf tot op zekere hoogte misleid is of niet, dit is waarschijnlijk wat de Illuminati drijft. Dit zijn hun doelen! Hij laat je achter met een nogal vreemd gevoel na het lezen van dit alles, maar diep van binnen klinkt het waar.

Het kan zijn dat je zijn antwoorden meer dan eens moet lezen om de verschillende lagen van wat hij ons vertelt te begrijpen. Als je daarna de puntjes met elkaar begint te verbinden, zul je merken dat veel stukjes van de grote puzzel die voorheen ontbraken en onbeantwoord waren, plotseling in elkaar passen.

Als je de Illuminati News website voor het eerst bezoekt, en je hebt al een redelijk idee van waar de Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde over gaan, en je bent van plan om maar ÉÉN artikel uit de enorme database te lezen, lees dan in ieder geval dit artikel!
Bewaar deze link voor toekomstig gebruik.

Het is moeilijk te onderscheiden wat de Illuminati ULTIEME drijft.

  • Hebzucht? Ja en nee
  • Macht? Natuurlijk
  • Controle? Natuurlijk.

Maar je krijgt altijd het gevoel dat er een dieper mysterie schuilgaat achter hun “groot werk der eeuwen”. Dit zou wel eens het antwoord kunnen zijn!

Als je klaar bent met het lezen van dit artikel en je geïnspireerd voelt, ga dan naar The Law of One en begin met het absorberen van de informatie die daar wordt gepresenteerd. Het is een enorme database over hetzelfde onderwerp, maar uitgebreider.

Deze twee artikelen, als we ze lezen met begrip en een open geest en hart, kunnen ons de echte oplossing tonen voor het probleem van de Nieuwe Wereldorde.

Hier is de dialoog tussen de leden van de Above Top Secret [ATS] en “Hidden Hand” [HH], de zelfbenoemde Illuminati-insider:

De Illuminati Hiërarchie
Velen willen niet geloven dat de Illuminati het als hun verantwoordelijkheid zien om onze planeet Aarde te beheersen. Deze groep, klein in aantal, is zo machtig en controleert zoveel rijkdom en bezit dat het als een onafhankelijke natiestaat kan worden beschouwd. Ze beheersen de grote en kleine politieke partijen. Ze beheersen het regeringsproces, de informatiestroom en de geldcreatie.

Ze hebben elk facet van de wereld geïnfiltreerd, zelfs de kerk. Niets blijft onaangeroerd door de Illuminati. Alle nationale raden van de Illuminati brengen verslag uit aan hun Opperste Wereldraad, die fungeert als voorloper van de Nieuwe Wereldorde-regering zodra deze een feit is.

Topfiguren binnen de 33e graad van de Vrijmetselarij zijn ook de leiders binnen de Illuminati. De Rothschild families van de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk hebben zitting in de Opperste Wereldraad. Ze geloven dat ze afstammen van koninklijke bloedlijnen met een ononderbroken occulte erfenis.

Opkomende economische ineenstortingen
Zij organiseren de komende economische ineenstorting, gevolgd door de staat van beleg. Dan zullen de bankiers en regeringen onmiddellijk alle schulden opeisen terwijl de meeste mensen niet kunnen betalen en failliet zullen worden verklaard. Dit zal een wereldwijde financiële paniek veroorzaken. Dit scenario is al lang gepland door de Illuminati, die mensen via geld controleren.

Een anonieme Illuminati-insider meldt dat ze politiek gezien een gesloten groep zijn, met een strohalmenmentaliteit, want iedereen wil promotie maken. Het zijn geen aardige mensen, ze manipuleren en misbruiken anderen. Ze zoeken status, macht en geld. Ze onthullen nooit hun agenda of cult-activiteiten. Terwijl ze publiekelijk binnen de gemeenschap gerespecteerde ‘christenen’ en zakelijke leiders zijn. Het sociale imago is erg belangrijk voor de Illuminati; ze doen veel moeite om een normaal gerespecteerde façade te handhaven om ontmaskering te voorkomen.

Deze klokkenluider is een generatie lid van een heersende bloedlijnfamilie, die onder het pseudoniem ‘Hidden Hand’ verklaart: Onze afstamming gaat terug tot de oudheid.

Vanaf het allereerste begin van de geschiedenis heeft onze familie op de een of andere manier het spel van achter de schermen gerund. Onze oorsprong gaat zelfs terug tot de opkomst en ondergang van Atlantis. We zijn geboren om te leiden. Wij maken deel uit van het huidige paradigma. Er zijn 13 basisbloedlijnen. Hidden Hand is het niet eens met het geloof van de Britse auteur David Icke dat deze families vol zitten met reptielachtige wezens. Hij zegt: “We zijn absoluut geen reptielen. En er zit “helemaal niets reptielachtig in de True Power bloedlijnen”.

De positie van de mensheid op een gepolariseerde planeet
Verborgen Hand verklaart de huidige staat van de mensheid op onze gepolariseerde planeet. Gedachten zijn gerichte creatieve energie. Je krijgt precies wat je erin stopt. Waarom denk je dat de media zo belangrijk voor ons zijn? Jullie (als samenleving), in jullie gehypnotiseerde comateuze staat, hebben jullie vrije wil weggegeven aan de staat om de situatie te bewerkstelligen waarin de planeet zich nu bevindt.

Jullie verzadigen je lichaam en geest met ongezond voedsel en informatie op televisie, waaraan jullie verslaafd zijn, zoals geweld, materialisme, pornografie, hebzucht, haat, egoïsme, constant slecht nieuws, angst en terreur.

Negatieve oogst
Wanneer heb je voor het laatst stilgestaan bij iets moois, iets puurs? De planeet is zoals hij is door jullie collectieve gedachten erover. Je bent medeplichtig door je passiviteit, door de andere kant op te kijken telkens als je onrecht ziet. Jullie gedachten bevinden zich op het onderbewuste niveau van de schepping die jullie van de Schepper hebben gekregen en daarom staan jullie toe dat deze dingen gebeuren.

Je dient ons (Illuminati) doel. Het is heel belangrijk voor ons dat de polarisatie van deze planeet negatief is, in de tijd van de Grote Oogst. Dit betekent egocentrische dienstbaarheid in tegenstelling tot positieve dienstbaarheid aan anderen. We hebben de Negatieve Oogst nodig en we zijn verheugd dat jullie ons helpen om ons doel te bereiken. We zijn jullie zeer dankbaar.

Hidden Hand zegt dat alle jonge mensen die in Illuminati-gezinnen worden geboren, zorgvuldig worden getraind in onderwerpen als het leger, de regering, het spirituele leven, wetenschap en leiderschap. “We hebben sleutelposities op al deze belangrijke gebieden,” zegt hij. “Met de toevoeging van het medeplichtige apparaat, d.w.z. jullie financiële structuur, die ons eigendom is, zijn alle basisvoorwaarden gedekt.”

Wees gerust, dit is geen verzinsel of desinformatie. Volgens schrijver en onderzoeker Salla;

“Naar mijn mening is het een ware onthulling door een insider van een organisatie genaamd De Familie, die heimelijk betrokken is bij het runnen van zowel de Aarde als andere planeten door hooggeplaatste elites in belangrijke sociale en politieke instellingen.”

Om je te helpen met denken
Volgens de legende werd Atlantis zo grondig verwoest door een natuurramp dat er niets meer van over was. Maar zouden er geen Atlantiërs zijn geweest die de vooruitziende blik hadden om voor de ramp te vertrekken? Of waren er mensen op reis in andere delen van de wereld in die tijd? Het lijkt heel goed mogelijk, gezien de verhalen over hoe geavanceerd en verfijnd de beschaving was, dat ten minste enkele handelaren of reizigers in die tijd elders in de wereld waren.

Sommige theorieën suggereren dat de mythologische bewoners van de berg Olympus, de goden uit de Griekse en Romeinse mythologie, eigenlijk Atlantiërs waren die het overleefd hadden.

Overweeg nu deze verbazingwekkende mogelijkheid – wat als groepen Atlantiërs niet alleen overleefden, maar op verschillende plaatsen gemeenschappen stichtten?
Wat als zij hun erfgoed, hun geschiedenis, hun filosofie en hun religie tot op de dag van vandaag bleven doorgeven?

Zulke mensen zouden ons zoveel kunnen leren en dit grote ontbrekende stuk van de menselijke geschiedenis kunnen invullen.

Er staat veel informatie in dit artikel om over na te denken en te bestuderen.
Maak er gebruik van.

Samenvatting
De Illuminati zijn een geheim genootschap binnen een geheime vereniging, gesteund door een bankierselite onder leiding van de Rothschild-dynastie, die een plan hebben om religie af te schaffen en burgerlijke regeringen omver te werpen om alles onder hun controle te centraliseren, in wezen de Nieuwe Wereldorde.

Veel onderzoekers beweren dat dit heeft geholpen om de nakomelingen van de Illuminati tot op de dag van vandaag te beschermen. Dat heeft het voor waarnemers moeilijk gemaakt om te geloven dat zo’n goed georganiseerde samenzwering kan bestaan en dat de doelen die ze voor de wereld in gedachten hebben echt zijn.

Het ongeloof van het publiek is de motor van hun succes en het past de samenzwering om hun acties zo te plannen dat de waarheid zo ongeloofwaardig, zo absurd wordt dat niemand kan geloven dat dit opzettelijk werd gecreëerd.

Op deze manier zijn ze de geldmacht van de beschaving geworden en hebben ze door de eeuwen heen onnoemelijk veel rijkdom en materiële schatten vergaard. Door hun onverzadigbare hebzucht is hun honger naar rijkdom en macht nooit gestild en is het tot op de dag van vandaag de drijvende kracht achter hun organisaties.

  • De geschiedenis ontvouwt zich volgens het lange termijnplan van de Illuminati. Oorlogen worden tientallen jaren van tevoren gepland en georkestreerd om de vernietiging van naties, ontvolking, demoralisatie en natuurlijk macht en winst te bereiken.

De superrijken hebben zich georganiseerd in een satanische cultus om te azen op de mensheid en hun permanente hegemonie te vestigen.

De naties van de wereld zijn triljoenen aan waardeloos geld schuldig dat door centrale bankiers is gedrukt voor de kosten van papier en inkt. De enige manier om deze ‘investering’ te beschermen is het vestigen van een nauwelijks verhulde dictatuur met behulp van geraffineerde methoden van sociale en geestelijke controle.

Open je ogen, word wakker en stuur dit artikel door naar iedereen die je kent, we zijn niet zo dom om deze eenvoudige fraude te accepteren!

13 Families Rule Our Planet Earth

Verspreid deze boodschap wijd en zijd!