Einde Covid Volkerenmoord

Eigen overheid grootste vijand van het volk

Massaontwaking barst los

De plicht van het wakker maken

Verdeel en heers, misleiding door tegengestelde naamsverandering

Geheimen van de Verenigde Naties

  

Einde Covid Volkerenmoord

Miljoenen wereldwijd ontdekken de waarheid. Een verlichtende video hieronder verklaard de details, beluister in ieder geval de laatste 12 minuten. Inmiddels heeft een netwerk van gepensioneerde politieagenten en rechercheurs, die de kinderhandel in Europa bestrijden, verteld dat zij de film van hun internationale connecties ontvingen. En zeiden:

 

“Deze film doet een wereld marathon!”

 

We moeten de mentaliteit van een strijder aannemen, om de vijand niet één keer te raken, geen twee keer, maar de gigant van het bedrog blijvend treffen, totdat deze instort. Want het einde van de Covid Volkerenmoord, ligt bij het wakker worden van de meute!

 

De wereld heeft en had te maken met mensen zoals Kissinger, Bushes, Clintons, en Soros. Zeer zichtbare voorstanders van de Nieuwe Wereldorder. In het bijzonder Soros die met behulp van zijn oneerlijk verkregen rijkdom over de hele wereld vele organisaties subsidieert, opgericht om samenlevingen te verstoren, door zijn non-profit ‘Open Society Foundations’.

 

Door het geldspoor van Soros te volgen wordt het duidelijk dat hij een van de belangrijkste bronnen is, die fondsen verstrekt aan groeperingen die over de hele wereld de samenleving verstoren om afleiding, chaos en polarisatie te creëren.

 

Kissinger maakt gebruik van zijn politieke macht om de NWO-agenda te promoten, wat niet minder gevaarlijk en verstorend is.

 

Aangenomen wordt dat Soros als grootste geldschieters, verantwoordelijk is voor het aanstichten van grootschalige migratie van islamitische immigranten die Europa overstromen, om daar enorme problemen te creëren voor de Europese burgers.

 

Nog walgelijker, de leiders van veel Europese landen, met name en in het bijzonder met hoofdlakei voorheen Duitse bondskanselier Angela Merkel, andere landen te dwingen ontheemde moslims op te nemen, moslims die geen interesse hebben om zich te integreren in gepolariseerde westerse culturen.

 

Nog verschrikkelijke en tragischer zijn de valse vlag terreuraanslagen onder andere in Frankrijk Parijs, Nice, Rouen, en in Duitsland Würzburg, München, Ansbach en Reutlingen, vier terreuraanslagen in een week tijd! In alle aanslagen heeft de politie direct de daders gedood om latere veroordeling te vermijden waardoor de waarheid bekend wordt.

 

Eigen overheid grootste vijand van het volk

Al deze aanslagen zijn met medeweten van de eigen regering uitgevoerd, teneinde meer angst onder de bevolking te creëren om meer van hun vrijheden af te nemen. Mensen moeten begrijpen dat hun eigen overheid hierbij betrokken is en dus letterlijk hun allergrootste vijand is. Dat is de waarheid, zolang deze niet wijd en zijd bekend wordt, zullen meerdere aanslagen volgen. Elke keer met een hogere frequentie en meer onschuldige slachtoffers.

 

Het verbinden van de puntjes biedt een krachtig effect om de cabal te laten zien hoeveel en wat over hen bekend is. Door verbinding te leggen met wat anderen weten, ontstaat een uiterst sinister patroon als weergave van de werkelijkheid.

 

De muren van compartimentering worden afgebroken, daarom is de Deep State Maffia nu in paniek. Bange insiders breken de gelederen meerdere volgen, omdat ze zien dat zwijgen geen optie is, gezien de richting waarin de wereld zich nu ontwikkeld en in welke mate.

 

Massaontwaking barst los

Mensen zien hun wereld veranderen en willen begrijpen wat gebeurt, en waarom. Zij willen geïnformeerd worden en voorbereid zijn. Ze willen de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken, in plaats van dat hun wordt verteld wat ze moeten doen, door dezelfde personen en instellingen die hen voortdurend beliegen en bedriegen. Die bewust de hedendaagse economie in verschrikkelijke chaos hebben gebracht.

 

De volksontwaking barst los. Wakker worden komt met een prijs; het kan moeilijk zijn aan te werken. Vooral anderen te overtuigen, hun ogen en geest te openen, is nog veel moeilijker. Het is een gevecht tegen de tijd. Belangrijk is het zien van al deze onrechtvaardigheden die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

 

Het is triest te zien hoe niet-ontwaakte mensen heen en weer worden geslingerd, zonder een idee te hebben van wat werkelijk aan de hand is. Maar zelfs dat is een “gemanipuleerde” deining ontworpen door de Deep State, maar het kan wel iedereen helpen tot bezinning te komen en de valse realiteit van nu te begrijpen.

 

Miljoenen mensen gaan naar alternatieve nieuwsbronnen en proberen te begrijpen wat aan de hand is, en stuiten op realiteiten die ze nooit eerder hadden overwogen of konden bedenken.

 

De plicht van het wakker maken

Als de waarheid bekend wordt, zijn de wakkeren verantwoordelijk deze vurig te delen, maar ook ervan te genieten. Niet altijd gemakkelijk, maar een plicht die verricht moet worden. Het uur is laat, het tijdsbestek waarin we leven is beschamend, het vereist optimaal bewustzijn en snelle acties. Er is geen ander alternatief.

 

De wakkeren moeten nu de handen uit de mouwen steken. Het is;

 

wij of zij, leven of dood, waarheid of leugens, vrijheid of slavernij…

 

niet alleen voor onze geliefden, maar ook voor ons nageslacht, het hele menselijke ras.

 

The Camp, Pt. 5

Waarheid heeft een prijs – het is het einde van leugens en illusies waarop mensen hun leven hadden gebaseerd. En dat is een doorlopend proces. Velen voelen zich nu verloren en zijn bang geworden. De opzettelijk veroorzaakte chaos is precies daarvoor bedoeld.

 

Maar parallel en terzelfdertijd met hun psychotische ontwerpen, is het een enorme prikkel voor de menselijke geest, aangespoord door een opkomend bewustzijn en een diep gevoel van groeiend persoonlijk besef van mondigheid.

 

Velen herkennen mogelijk niet deze opkomend, schijnbaar verwarrende energetische veranderingen, als het creatief proces dat nu aan het werk is. Ontwaken is allereerst een destructief proces, waarbij alles wat onwerkelijk en remmend is voor persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang wordt geëlimineerd. Deze twee dynamieken werken gelijktijdig.

 

Verdeel en heers, misleiding door tegengestelde naamsverandering

De controle over de mensheid wordt uitgevoerd op verschillende manieren door geheime genootschappen om hun doel te bereiken. De geschiedenis laat zien dat bv. de vrijmetselaar George Washington en zijn groep, de mensheid onderdrukte. Op dat punt begint men te begrijpen dat het lange termijn doel is de wereld in cabal handen te krijgen, door Amerika te gebruiken als de militaire arm van het Triumviraat Londens/Washington/Vaticaan ten behoeve van een stille overname van de wereld.

 

Verdeel en heers, misleiding, omgekeerde naamsveranderingen van onderwerpen en spelers, frauduleuze belastingheffing, geavanceerde technologieën; positief betekent negatief, vrijheid betekent oorlog, etc.

 

Wereldwijd worden Deep State Reptielen ontmanteld en veroordeeld. Nadat JFK was vermoord, nam een nieuwe cabal koning het gezag over in naam van Satan. Zijn naam is John D. Rothschild, die in Tucson Arizona woonde.

 

Oswald en Ruby die de JFK moord in scène zetten, waren beiden CIA agenten.

 

Als de mensheid ontwaakt wordt burgerlijke onrust verwacht over de genocidale effecten van giftige Covid injecties, aangestuurd door de eigen overheid.

 

De Overeenkomst van Parijs in zake koolstofuitstoot is hun plan voor de overname van de planeet, door de CO2-uitstoot van de mens als schuldige aan te wijzen en deze in aantal moet worden gereduceerd, echter zonder enig gefundeerd bewijs.

 

Instituten, zoals de NIH, CDC, WHO zijn bemand door reptielen die meespelen in het Covid plan. Evenals in Nazi Duitsland waar IBM (I’m BE MARDUK) samenwerkte met Hitler om digitale technologie te gebruiken om minder gewenste bevolkingsgroepen te identificeren en uit te roeien. Opgezet om GODS volk te vernietigen.

 

De VS, Canada en Mexico werken aan een overeenkomst alle corrupte bedrijven uit te schakelen, desnoods met geweld.

 

De beveiligingsmuur op de Amerikaans-Mexicaanse grens van de VS biedt de mogelijkheid de Reptielen die frauduleus het land binnenkomen te identificeren en te elimineren.

 

Onderwater gadgets werden geplaatst aan beide Amerikaanse kusten om informatie te traceren en op te slaan voor toekomstige controle van de mensheid.

 

Een hooggeplaatste Pfizer wetenschapper die “in de know” is, verteld de waarheid en zegt o.a. in een interview met Project Veritas dat virussen geen kwaad kunnen aanrichten, ze maken deel uit van het cellulaire afvalmechanisme.

 

Bewustzijn is het antwoord, angst is het ultieme middel voor controle.

Covid en klimaatverandering zijn uitgevonden om mensen bang te maken en beter onder controle te houden. Als mensen in angst en/of armoede worden gehouden zijn ze gemakkelijker te controleren.

 

Conversaties en spelletjes via de mobiele telefoon is het transformatieproces naar de menselijke robot.

 

Wereldwijd verdwijnen elk jaar 8 miljoen kinderen om misbruikt te worden door de cabal.

 

Verenig jezelf met de natuur; geloof geen enkele autoriteit, wees jezelf en weet wie je bent. Alleen de niet vergiftigde eerlijk en oprechte zielen hebben de kans te slagen voor het examen naar de 5D-wereld.

 

De Geheimen van de Verenigde Naties

De Verenigde Naties rollen momenteel Agenda 2030 uit, met de beruchte “duurzaamheidsdoctrines”. Dit wereldwijd project wil elk aspect van het menselijk bestaan volledig veranderen; voedsel, seksualiteit, familie, werk, financiën, gezondheid, onderwijs, alles!

 

Dit zal zogenaamd een einde maken aan armoede, honger, ongelijkheid, ziekte en andere slechte dingen, maar het tegenovergestelde is het doel.

 

Een voormalig uitvoerend directeur die twee decennia bij de VN werkte, vertelt een ander verhaal. Hij legt uit dat de VN wordt gecontroleerd door criminelen die de VN gebruiken om zichzelf te verrijken en de mensheid tot slaaf te maken.

https://stopworldcontrol.com/nl/un/?inf_contact_key=4b59af3d039288274cd2488cd8dad6fbd18a532c4142cb79caf2b269de1401fa

De Pleaders – De tijd is gekomen voor jullie!
Begin van de derde fase van het Nieuwe Ontwaking Tijdperk