Bewondering voor oude auteurs
Het is verbazingwekkend hoeveel informatie er vandaag de dag voor ons beschikbaar is. Zacharias Sitchin spreekt zijn bewondering uit voor de talloze mensen die nooit zijn erkend voor het vastleggen van de kennis uit de oudheid:

“Als je bedenkt dat deze oude teksten over duizenden jaren zijn overgeleverd, moet je bewondering hebben voor de schrijvers uit de oudheid die de vroegste teksten hebben opgetekend, gekopieerd en vertaald, waarschijnlijk vaak zonder te weten wat bepaalde termen en uitdrukkingen oorspronkelijk betekenden, terwijl ze zich altijd koppig hielden aan de relevante tradities om een nauwkeurig verslag te garanderen.

Hij wijst ook op de interne samenhang van hun verslagen en stelt

“dat de eerste nederzettingen op aarde werden gesticht door astronauten van een andere planeet, zoals de Sumeriërs dramatisch beschreven. Talloze teksten verwijzen herhaaldelijk naar het uitgangspunt, dat altijd is: 432.000 jaar geleden, vóór de zondvloed, d.w.z. de Grote Zondvloed, kwamen “de gerespecteerden” naar de aarde in raketschepen “van hun eigen planeet”.

Het klinkt misschien overdreven, maar veel mensen zullen overtuigd raken als ze deze versie van onze geschiedenis lezen, die populair en wijdverspreid zal zijn in de 5D wereld en uiteindelijk bestudeerd en onderwezen zal worden op scholen, universiteiten en wetenschappelijke instellingen.

Nu al lijken doorbraken in de astronomie, antropologie, archeologie en Egyptologie de stellingen van Sitchin en anderen te ondersteunen, die voornamelijk gebaseerd zijn op vertalingen van Soemerische geschriften.

De kennis van het bestaan van één enkele God, die de Anunnaki moet hebben geschapen, en het besef dat het leven meer omvat dan alleen het materiële bestaansvlak waarop we ons nu bevinden, wordt heimelijk beschermd en verborgen gehouden door de geheime genootschappen.

De Sumerische verklaring voor de oorsprong en schepping van de mens is buitengewoon fascinerend. Hoe je het ook bekijkt, het is veel rationeler en redelijker dan veel van de bekende theorieën van de wetenschap nu en in het verleden.

De mens bestaat in de eenzaamheid van het universum.

Vóór de uitvinding van de auto in 1885 en het vliegtuig in 1903 was dierlijke kracht het belangrijkste transportmiddel. Paarden, ezels en ossen trokken karren, koetsen en karren die iets meer dan 300 jaar werden gebruikt, van het einde van de 17e eeuw tot het begin van de 20e eeuw.

Er wordt gezegd dat paarden en karren het belangrijkste transportmiddel waren voor de stenen en bakstenen die uit de steengroeven werden gehaald om de ongelooflijke bouwwerken te bouwen die op de foto’s te zien zijn. En dat torens van soms wel 47 verdiepingen werden opgetrokken zonder bestaande bouwplannen, met standbeelden, verlichting en elegante details, door eenvoudige arbeiders die in veel gevallen nog maar net in deze westerse steden waren aangekomen.

Denk eens aan de onlogica van deze onzin!

De architectuur van energieproductie
De wereldarchitectuur van elektromagnetische energieopwekking is volledig afkomstig uit de Tataars-Arabische beschaving. Ze wordt gekenmerkt door het gebruik van boogopeningen, zuilen, koepels en torens. Naast details zoals rozetten en muqarnas – een driedimensionaal architecturaal decoratief element – symboliseren ze de trillingen van elektromagnetische energie die de moleculen beïnvloeden en het gedrag van de cellen veranderen. In het verleden werden deze golven gebruikt om te genezen, op te tillen, te transporteren en gevoelens van harmonie en euforie te creëren.

Deze energie kan ook op andere manieren worden gebruikt. De Tartaarse architectuur is onderhevig aan kleine veranderingen en invloeden afhankelijk van het klimaat, de cultuur en de materiële middelen, maar de basisprincipes blijven overal ter wereld hetzelfde.

Je zult zien dat piramides, theaters en het Colosseum allemaal waterkanalen hadden waardoor geluidsenergie direct werd afgevoerd. Sterrenforten lijken ontworpen te zijn om microkoepels te vormen die hun inwoners beschermen en hen in staat stellen om in harmonie te vibreren.

Dit werd in detail beschreven in Tesla’s driedimensionale envelop, die werd gecreëerd door twee Fourier-gekoppelde driedimensionale scalaire halfronde patronen in de ruimte te verstrooien zodat ze paarsgewijs samenkwamen en een koepelvormige envelop van intense, gewone elektromagnetische energie vormden.

De luchtmoleculen en atomen in het omhulsel zijn volledig geïoniseerd en daardoor sterk geëxciteerd, waardoor ze intens, glinsterend licht uitstralen. Alles wat in contact komt met het omhulsel ontvangt een enorme ontlading van elektrische energie en verdampt onmiddellijk – het klinkt “poef”! zoals een insect dat een van de elektrische insectendoders raakt die tegenwoordig in de mode zijn.

De elites overleefden door gebruik te maken van deze enorme ontlading van elektrische energie tijdens een reset. Kijk naar oude foto’s van sterrenforten omringd door lemen muren en grotendeels intact. Stel je een samenleving voor die vrije energie genereert, die leeft met klassieke kunst en wiens werk inherent muzikaal is.

Op de muzikale schaal is de frequentie 528 Hz belangrijk. Deze geluidsfrequenties die ze creëerden, stelden planten, mensen en dieren in staat om groter te groeien en een gematigd klimaat te handhaven. Alle steden op strategische punten op Aarde, langs kanalen, rivieren, zeeën, meren en oceanen waren sterrenforten die elektromagnetische energie uit de ether haalden. Deze energie werd vervolgens opgevangen door torens en obelisken en opgeslagen in de rood-wit gestreepte krachtcentrales van deze hoogontwikkelde beschaving.

De Tartaren van de ene wereld – Grote Tartaren
De Tartaren hadden altijd een bron in de buurt. De elektromagnetische energie werd verzameld en opgeslagen in koperen spoelen bovenin de krachtcentrales onder de torens. De sterrenforten coördineerden de distributie van water, gas en elektromagnetische energie op Aarde, beheerden de voedsel- en transportsystemen van de wereld en waren verantwoordelijk voor alle communicatie, gezondheid, onderwijs, culturele en sociale diensten.

Ondergrondse tunnels, prachtige transferschepen met platforms en paleizen verbonden alle wereldsteden en waren continu in bedrijf. Miljarden mensen, bagage, goederen en correspondentie werden door dit systeem vervoerd.

Aan de oppervlakte: goed geplande steden, prachtige gebouwen, enorme parken, krachtcentrales, muziek, cultuur, kunst. In de lucht: gigantische luchtschepen voor wie de wereld in vogelvlucht wilde zien.

Een wereld die vandaag de dag ontoegankelijk is, voor altijd verloren, waarvan de sporen alleen te vinden zijn op vergeelde foto’s, in het zicht van gebouwen waarvan de architectuur ondoorgrondelijk lijkt naar de maatstaven van vandaag, naar ons begrip van “moderne” beschaving.

Groot-Tartarië had geen kolonies. Het was één wereldbeschaving, verenigd door een gemeenschappelijk begrip en allen spraken dezelfde taal – Tartaars (Arabisch) en Sanskriet.

Een wereldbeschaving zonder grenzen, met onafhankelijke naties, geregeerd door gekwalificeerde prinsen, gekozen door een lokale raad van wijze mannen, maar geadviseerd door vrouwen.

De “koloniën” waren een uitvinding van het Brits-Jezuïetenrijk dat deze eens zo mooie beschaving veroverde, blanken en zwarten tot slaven maakte, hen onderwierp aan opium en andere drugs, de zwakke naties in de koloniën plunderde en alle blanke steden ter wereld vernietigde om ze uit te roeien. Daarna zetten ze hun marionetten in elke regering en herschreven de geschiedenis. Klinkt bekend!

Tartaren en Ariërs aan de wieg van de beschaving
Het openbare schoolsysteem dat door de Rockefellers en Rothschilds is opgezet, heeft met succes onze kijk op de geschiedenis geherprogrammeerd zodra kinderen van hun ouders werden gescheiden. Er wordt gezegd dat wanneer één generatie gelooft dat iets waar is, het door de volgende generatie wordt overgenomen.

De Tataars-Ariërs als overlevenden en afstammelingen van de Hyperboreërs zijn de wieg van de beschaving. De Hyperboreërs waren de eerste bewoners van de Aarde. De Scythisch-Tataarse Ariërs zijn de overlevenden van de Hyperboreeërs. Zij brachten hun geavanceerde technologieën naar de wereld, respecteerden altijd de inheemse cultuur en religie en moedigden raciale allianties aan door middel van huwelijken; rassenvermenging was een van de kenmerken van hun oude gouden beschaving.

Tataars en Arisch DNA is daarom terug te vinden in alle volkeren van de wereld. Bijgevolg liggen de wortels van de Russische taal in alle kunstmatige talen die in de 19e en 20e eeuw zijn gecreëerd door de jezuïtische “geleerden” onder leiding van Joseph S. Scaliger.

In ruil voor kleine belastingen bood Tartarije de bescherming aan van zijn legers, de gevreesde Gouden Horde. Deze werd echter verslagen door DEW en chemische wapens, die de Tartaren alleen voor liefdadigheidsdoeleinden gebruikten.

De vernietiging van de Tartaren was minder dan 150 jaar geleden! Een blik op het Rusland van vandaag – officieel de Russische Federatie genoemd – geeft een idee van hoe de wereld er toen uitzag. Binnen de huidige grenzen van Rusland leven meer dan 150 verschillende etnische groepen met verschillende kennis- en ontwikkelingsniveaus naast en met elkaar – en deze mensen spreken 200 verschillende talen en dialecten.

De alfabetiseringsgraad in Rusland is 98 procent. De overblijfselen van het ooit grote Tartarenrijk zijn vandaag de dag nog steeds zichtbaar. In de tijd van de Tartaren waren de technologieën en het begrip van het gebruik van frequenties, trillingen en energie als sleutel tot het universum veel geavanceerder dan wij nu begrijpen.

Van Nikola Tesla wordt gezegd dat hij “vrije energie” ontdekte, maar de Tartaren hadden deze universele energieën al onder de knie. Hoe bouwden en breidden ze hun ongelooflijke kathedralen en andere gebouwen uit? Beschikten ze over gigantische machines om prachtige ornamenten op gebouwen en andere bouwwerken te drukken en hoe bouwden ze kanalen om de oceanen met elkaar te verbinden?

De informatie komt deels uit het boek “De ene wereld van de Tartaren.
De grootste beschaving aller tijden die uit de geschiedenis is verdwenen.
door James W. Lee

Blijf kijken, er komt meer: ….

Deel dit met iedereen die je kent!

Het nieuwe tijdperk is eindelijk begonnen! Goud zit in de lift en de cabal is neer! Het is duidelijk dat regeringen overbodig zijn. Het heeft geen zin om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets oplevert. Check onze Telegram pagina dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen.
https://t.me/thefinalwakeupcallchannel
Velen zullen vragen: Wanneer komt de verandering? Het antwoord is: Het komt nu, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd, want de tijd zal ons meer vertellen…