Een gedeelte van deze informatie is afkomstig van Marcia Ramalho

 

Een meer geavanceerde wereld

Wat als de ‘Grote Zondvloed’ slechts 150 jaar geleden plaatsvond en de wereld van toen cultureel en technologisch veel geavanceerder was dan nu?

 

De ‘Deep State’ cabal creëerde een cataclysme en gebruikte deze en de resulterende chaos om de macht te grijpen. Blijkbaar werd onze oude beschaving tussen 1865 en 1876 vernietigd door golven van meer dan 300 meter hoog die een groot deel van de planeet overspoelden, de inwoners van Australië wegspoelden en uitgestrekte gebieden ontvolkten.

 

Vandaag de dag is de eerste verdieping van gebouwen op veel plaatsen bedolven onder meters zand en modder, de overblijfselen van deze actie zijn nog steeds te zien in steden over de hele wereld.

 

De Straat van Gibraltar, de Zuilen van Hercules, het sterrenfort van Tartaria, is hier ter verdediging en controle van de belangrijke doorgang voor koopvaardijschepen van de Middellandse Zee naar de Atlantische Oceaan, v.v..

 

Geschiedenis en geologie vertellen ons niets, maar blijkbaar was er een verhoging tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, mechanisch gecontroleerd door een systeem van sluizen om slechts één schip tegelijk te laten passeren. De Deep State heeft geheime tunnels gegraven. Volgens het officiële verhaal in opdracht van de Britse admiraliteit.

 

Zeewater drong de nieuw geopende kanalen binnen. De verantwoordelijken verstopten zich op de top van de berg Gibraltar, op een plek die de Duivelstoren werd genoemd. Bij de monding van de zeestraat lieten ze bommen ontploffen en braken ze de Rots van Gibraltar. De explosies werden gecoördineerd om tsunami’s te veroorzaken in de Noordzee, de Atlantische Oceaan en de Barentszzee.

 

Deze episode staat bekend als het “Gibraltar Reliëf”. De vloedgolf, 300 meter hoog, raasde over Eurazië en vooral Amerika. Miljarden mensen, die de prachtige oude beschaving van Tartaria hadden opgebouwd, verdronken.

 

Daarom zijn er zoveel oude foto’s van Sint Petersburg en andere grote steden in de wereld, met prachtige gebouwen, maar compleet verlaten. Omdat de mensen ontbreken.

 

Het lijkt erop dat de vernietiging van onze vroegere beschaving veel recenter is dan we ons voorstelden.

 

De geschiedenis van de meest recente oorlogen, die in meer dan vijfduizend Wikipedia-pagina’s staat, het zorgvuldig lezen van biografieën, het bestuderen van duizenden foto’s en historische gebeurtenissen, laat zien dat deze gebeurtenissen zeker plaatsvonden in de jaren 1860-1920, en dat de Tweede Wereldoorlog slechts diende als dekmantel voor de definitieve vernietiging van de Arisch-Tartaarse beschaving en de volledige vestiging van een nieuwe wereldmacht, de NWO, gecoördineerd en geleid door een paar corrupte Deep Staters.

 

Nieuwe chronologie van de geschiedenis

Deze Nieuwe Chronologie is een korte samenvatting van de geschiedenis van Anatoly Fomenko en zijn collega’s, die beweren;

 

 1. Dat verschillende verslagen van dezelfde historische gebeurtenissen vaak verschillende data en plaatsen worden ‘toegewezen’ door historici en vertalers, waardoor meerdere ‘fantoomkopieën’ van deze gebeurtenissen zijn ontstaan; deze ‘fantoomkopieën’ worden vaak eeuwen of zelfs millennia verkeerd gedateerd en worden uiteindelijk opgenomen in de conventionele chronologie;

 

 1. Dat deze chronologie grotendeels is gefabriceerd door Joseph Justus Scaliger in zijn Opus Novum de emendatie temporum (1583) en Thesaurus temporum (1606), en een enorme reeks data vertegenwoordigt die zonder enige rechtvaardiging zijn geproduceerd, met daarin de zich herhalende reeksen data met verschuivingen gelijk aan veelvouden van de grote Kabbalistische getallen 333 en 360;

https://archive.org/details/thesaurustemporu00euse

 

 1. Dat deze chronologie werd voltooid door de Jezuïet Dionysius Petaviu in De Doctrine Temporum, 1627 (v.1) en 1632 (v.2);

 

 1. Dat archeologische datering, dendrochronologische datering, paleografische datering, numismatische datering, koolstofdatering en andere methoden om oude bronnen en artefacten te dateren die vandaag de dag bekend zijn foutief, onnauwkeurig of afhankelijk zijn van de traditionele chronologie; dat hun gebruik in samenhang als “bevestiging” van elkaar een statistische misvatting is, omdat waarschijnlijkheden niet kunnen worden opgeteld.

 

 1. Dat vóór de 11e eeuw geen enkel document bestaat dat betrouwbaar gedateerd is; opdat de meeste ‘oude’ artefacten verklaard kunnen worden op een andere manier dan door consensus;

 

 1. Dat de geschiedenissen van het oude Rome, Griekenland en Egypte tijdens de Renaissance zijn geschreven door humanisten en geestelijken, meestal op basis van zelfgemaakte documenten;

 

 1. Dat het Oude Testament een verslag is van de gebeurtenissen in de veertiende tot zestiende eeuw na Christus in Europa en Byzantium, met ‘profetieën’ over ‘toekomstige’ gebeurtenissen waarover wordt bericht in het Nieuwe Testament, dat een verslag is van de gebeurtenissen van 1153 tot 1186 na Christus;

 

 1. Dat de geschiedenis van religies als volgt is
 • De voorchristelijke periode (voor de XI eeuw en voor Christus),
 • Het bacchische christendom (XI-XII eeuwen, voor en na Jezus C),
 • Het christendom van Christus (XII-XVI eeuwen) en de daaropvolgende mutaties, in
 • orthodox christendom, katholicisme en islam;

 

 1. Dat het meest waarschijnlijke prototype van de historische Jezus Andronicus was (naar verluidt 1153 tot 1186 na Christus), de Byzantijnse keizer; bekend om zijn mislukte hervormingen, wiens eigenschappen en daden worden weerspiegeld in de ‘biografieën’ van vele echte en denkbeeldige personen;

 

 1. Dat de Almagest van Claudius Ptolemaeus, traditioneel gedateerd rond 150 na Christus en beschouwd als de hoeksteen van de klassieke geschiedenis, werd samengesteld in de zestiende en zeventiende eeuw uit astronomische gegevens van de negende tot zestiende eeuw. De periode van de één wereld Tartaren

 

 1. Dat 37 complete Egyptische horoscopen gevonden in Denderah, Esna en andere tempels uniek geldige astronomische oplossingen hebben met data variërend van 1000 na Chr. tot 1700 na Chr.;

 

 1. Dat het Boek Openbaring zoals wij dat kennen een horoscoop bevat gedateerd 25 september – 10 oktober 1486, samengesteld door de Kabbalist Johannes Reuchlin.

 

 1. Dat de horoscopen die gevonden zijn in de Soemerische/Babylonische tabletten niet voldoende astronomische gegevens bevatten, zodat ze oplossingen hebben voor de 30-50 jaar op de tijd-as, en daarom onbruikbaar zijn voor dateringsdoeleinden;

 

 1. Dat de Chinese eclipstabellen onbruikbaar zijn voor datering omdat ze te veel eclipsen bevatten die astronomisch niet voorkwamen; dat de Chinese komeettabellen, zelfs als ze waar zouden zijn, niet gebruikt kunnen worden voor datering;

 

 1. Dat alle grote uitvindingen zoals buskruit en kanonnen, papier en drukkunst in Europa zijn gedaan in de tiende tot zestiende eeuw;

 

 1. Dat oude Romeinse en Griekse beelden die een perfecte beheersing van de menselijke anatomie laten zien, vervalsingen zijn die in de Renaissance zijn gemaakt toen, volgens Fomenko, een dergelijke beheersing voor het eerst werd bereikt.

 

Wikipedia probeerde het werk van de heer Fomenko te ontkrachten door te stellen;

 

“De Nieuwe Chronologie is een pseudo-historisch Russische samenzweringstheorie die stelt dat gebeurtenissen uit de oudheid, die over het algemeen worden toegeschreven aan de beschavingen van het Romeinse Rijk, het oude Griekenland en het oude Egypte, in werkelijkheid plaatsvonden in de Middeleeuwen, meer dan duizend jaar later.

 

De theorie stelt verder dat de wereldgeschiedenis van voor 1600 na Christus grotendeels vervalst is om de belangen van een aantal verschillende samenzweerders te dienen, waaronder het Vaticaan, het Heilige Roomse Rijk en het Russische Huis Romanov, die allemaal werken aan het verdoezelen van de ‘ware’ geschiedenis van de wereld, dat draait om een wereldrijk dat de ‘Russische Horde’ wordt genoemd.

 

Centraal in de nieuwe chronologie van de heer Fomenko staat zijn bewering over het bestaan van een uitgestrekt Slavisch-Turks rijk, dat hij de “Russische Horde” noemt en dat volgens hem vóór de 17e eeuw de dominante rol speelde in de Euraziatische geschiedenis.

 

De verschillende volkeren die in de oude en middeleeuwse geschiedenis worden geïdentificeerd, van de Scythen, Hunnen, Goten en Bulgaren, via de Polyanen, Duleby, Drevlians en Pechenegs, tot de meer recente Kozakken, Oekraïners en Wit-Russen, zijn niets anders dan segmenten van die ene Russische Horde.

 

Hij beweert dat Jezus in de 12e eeuw na Christus leefde en gekruisigd werd op Joshuas Hill;

 

Hij beweert dat Jezus in de 12e eeuw na Christus leefde en op de heuvel van Jozua werd gekruisigd; dat de Trojaanse oorlog en de kruistochten dezelfde historische gebeurtenis waren; dat Genghis Khan en de Mongolen eigenlijk Russen waren; dat de landen ten westen van de 13 koloniën die nu het Amerikaanse westen en mid-westen vormen een ver oostelijk deel van het “Siberisch-Amerikaanse Rijk” waren voordat dit in 1775 werd ontbonden; en vele andere theorieën die op zijn zachtst gezegd in tegenspraak zijn met de conventionele geschiedschrijving.

 

De historische Jezus is een samengesteld figuur en een weerspiegeling van de oudtestamentische profeet Elisa (850-800 v.Chr.?), Paus Gregorius VII (1020?-1085), Sint Basilius van Caesarea (330-379) en zelfs Li Yuanhao (ook bekend als Keizer Jingzong of “Zoon van de Hemel” – Keizer van Westelijk Xia).

 

Keizer van Westelijk Xia, die regeerde in 1032-1048), Euclides, Bacchus en Dionysius. Fomenko verklaart de ogenschijnlijk grote verschillen in de biografieën van deze figuren als gevolg van de verschillende talen, standpunten en tijdsbestekken van de auteurs van deze verslagen en biografieën.

 

Hij beweert dat de historische Jezus op 25 december 1152 na Christus werd geboren in Cape Violent op de Krim en op 20 maart 1185 na Christus werd gekruisigd op Joshuas Hill met uitzicht op de Bosporus.

 

De heer Fomenko voegt ook de steden en geschiedenissen van Jeruzalem, Rome en Troje samen tot “Nieuw Rome” = Evangelie Jeruzalem (in de 12e en 13e eeuw) = Troje = Yoros Castle. Ten zuiden van Yoros Castle ligt Joshuas Hill, waarvan Fomenko beweert dat het Golgotha is zoals beschreven in de Bijbel.

 

Fomenko beweert dat Hagia Sophia in werkelijkheid de Bijbelse Tempel van Salomo is. Hij identificeert Salomo als sultan Suleiman de Grote (1494-1566).

 

Volgens Fomenko is het woord “Rome” echter een ‘placeholder’ en kan het verwijzen naar verschillende steden en koninkrijken. Hij beweert dat het “Eerste Rome” of “Oude Rome” of “Mizraim” een oud Egyptisch koninkrijk in de Nijldelta is met zijn hoofdstad in Alexandrië, dat het tweede en beroemdste “Nieuwe Rome” Constantinopel is en dat het derde “Rome” uit drie verschillende steden bestaat: Constantinopel (alweer), Rome in Italië en Moskou. Ook volgens zijn beweringen.

 

Rome in Italië werd gesticht door Aeneas rond 1380 AD, en Moskou als het derde Rome was de hoofdstad van de grote “Russische Horde”.

 

Blijf volgen, er komt nog meer…

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd als de tijd ons meer gaat vertellen …

 

 

Wat is ether?

Dit is een geschiedenis van het debat over de substantie van het universum door Jeff Yee.

Het universum wordt door wetenschappers als leeg beschouwd, maar eeuwenlang werd gedacht dat het een materiaal bevatte dat bekend staat als #aether – een medium voor het transport van golven zoals #licht en #zwaartekracht.

 

Een experiment in 1887 veranderde dat allemaal. Men denkt nu dat ether niet bestaat.

 

Zijn we misleid door een experiment dat er niet in slaagde om de ether te detecteren? Hoe kunnen we anders de interacties van golven verklaren die door het universum reizen als er niets is dat hen in staat stelt om te ‘golven’ in de lege ruimte?

https://www.youtube.com/watch?v=vI8FIpDpNg8