Het verleden vertelt de toekomst

Velen geloven dat ze wakker zijn. Helaas zijn ze niet echt wakker! Ze kijken verlangend naar de toekomst voor verandering, maar die toekomst ligt in het verleden.

Het is de ware geschiedenis die vertelt wat ons te wachten staat. En dit is precies wat we moeten weten om vooruit te komen in de 5D wereld.

Veel van de negatieve kabbalistische veranderingen zijn slechts 80 jaar oud. Verbazing en ongeloof moeten plaatsmaken voor kennis van de feiten.

Onze wereld wordt ons voorgesteld als fantasie en fantasie als werkelijkheid. Deze wereld is niet wat ze werkelijk is. Alles wat we weten is nep, verzonnen en vals, geschreven door computers met kunstmatige intelligentie die geprogrammeerd zijn volgens algoritmische instructies.

Onze FWC-serie artikelen over de Tartaren vertelt het ware verhaal, nu aangevuld met een 90 minuten durend heldere video met beelden van de opzettelijk verborgen waarheid. Bekijk de prachtige gevels van de majestueuze gebouwen die duizend jaar of langer geleden werden gebouwd en vergelijk ze met de lelijke, goedkope, simpele en ontoereikende constructies van nieuwe gebouwen van nu! Hun geopolymeerbeton was eeuwig en werd met de tijd sterker.

Neem de tijd en besteed aandacht aan onze recente voorouders, die vele malen wijzer waren dan wij vandaag de dag.

  

De grootste beschaving ter wereld uit de geschiedenis gewist

Het Grote Tataarse Rijk was een ontwikkelde macht met geavanceerde technologie en kennis. Het had een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen, waaronder edelstenen, goud en zilver, en zelfs een goed ontwikkelde industriële productie van papiergeld, zijde, papier en buskruit, dat voornamelijk werd gebruikt in de mijnbouw.

 

Door zijn ontwikkeling lag deze macht buiten het bereik van de rest van de wereld. Marco Polo beschrijft bijvoorbeeld een wisselkantoor waar kooplieden gouden en zilveren dirhams ruilden voor papiergeld. Ze gebruikten dus al papier in de dertiende eeuw!

 

De vernietiging van Groot Tartarije begon met een gecombineerd natuurlijke en magisch-technologische catastrofe en het gebruik van hoogenergetische wapens, analoog aan nucleaire en thermonucleaire wapens.

 

Een zeer geavanceerde beschaving die vandaag de dag bekend staat als Groot Tartarije, verdween minder dan een eeuw geleden uit onze geschiedenisboeken. De overblijfselen zijn nog steeds overal te zien. Deze beschaving beheerste technologieën die geavanceerder waren dan die van vandaag.

 

Hun geopolymeer-beton was eeuwig en werd met de tijd sterker. Hun gigantische ijzer- en glasstructuren, bekroond door koepels en metalen naalden, waren op elk continent te vinden.

 

In combinatie met kwik verspreidden ze gratis atmosferische energie naar iedereen. Hun torens en stations zijn vandaag de dag nog steeds in gebruik. Helaas werd de technologie van de vrije energie uit de ether vernietigd en “opgesloten” en werd de oude technologie opnieuw geïntroduceerd, zoals kabels en draden om energie te distribueren en mooie winsten te maken.

 

Honderden veldslagen, revoluties en oorlogen werden uitgevochten in de 18e en 19e eeuw, georkestreerd door West-Europeanen onder de Angelsaksen, met als doel over de hele wereld het erfgoed van Groot Tartarije uiteindelijk te vernietigen en te plunderen.

 

Dit rijk werd vervolgens opzettelijk en zorgvuldig gewist van nieuwe kaarten, geschreven bronnen en zelfs het menselijk geheugen werden verwijderd. In plaats daarvan werden talloze mythen gecreëerd over de despotische, bekrompen Mongolen – de Gouden Horde.

 

Maar voor alles is een tijd, en de tijd van de verdoemenis en vergetelheid van Tartarije is nu voorbij en de tijd van de spectaculaire wedergeboorte in een geheel nieuwe vorm is aangebroken. We mogen vereerd zijn om deel uit te maken van deze grote renaissance.

 

De officiële geschiedenis verbergt een grote wereldmacht die tot in de 19e eeuw bestond. Tartarije was een land met een eigen vlag, een eigen regering en een eigen plaats op de kaart. Het grondgebied besloeg het grootste deel van de moderne wereld zoals we die nu kennen, maar toch werd het op de een of andere manier stilletjes opgenomen in Rusland en een paar andere landen.

 

Op een gegeven moment in de 18e eeuw was Moskovisch Tartarije het grootste land ter wereld, met een oppervlakte van meer dan 8 miljoen vierkante kilometer! Tartarije lijkt één graafschap te zijn geweest, daarna opgesplitst in gebieden zoals “Klein Tartarije”, “Oost-Tartarije”, “Russisch Tartarije/Moskou-Tartarije”, “Chinees Tartarije”, “Mongools Tartarije”.

 

Volgens Westers’ woordenboek uit 1979 bestaat er niet zoiets als Tartarije of Tartaria, tenzij je het woord Tartarus accepteert, dat Webster beschrijft als een plaats in Hades die gereserveerd is voor de ergste overtreders.

 

Webster moest toegeven dat tartaarsaus bestond en definieert het woord tartaar ook als ‘een inwoner of bewoner van Tatarije’, maar voegt daar vervolgens ‘een persoon met een slecht of gewelddadig humeur’ aan toe, dat onverwacht geschikt blijkt te zijn als alternatieve definitie.

 

Als het gaat om tandsteen op de tanden, dat tandbederf veroorzaakt, wordt het duidelijk dat er een opzettelijke bedoeling was om tandsteen uit de hele geschiedenis te verwijderen. In de Griekse mythologie is Tartarus de diepe afgrond die gebruikt wordt als een kerker van kwelling en lijden voor de goddelozen en als gevangenis voor de Titanen.

 

Het is bekend dat in het hele Tartaarse gebied reuzen voorkwamen. Men denkt dat de Tartaren “Breatharians” waren, een wezen dat niet afhankelijk is van de vertering en verbranding van calorieën uit voedsel/water, maar energie rechtstreeks uit de ether haalt, net zoals planten energie uit voedsel halen.

 

Men denkt dat de ether het weefsel van ruimtetijd continue is, dat sommigen associëren met elektronen, de wind, de Heilige Geest, de atmosfeer en de gassen in de atmosfeer zoals zuurstof, stikstof en waterstof.

 

Omdat de Tartaren misschien een heel ander spijsverteringssysteem hadden dan wij tegenwoordig hebben, hadden ze geen toiletten nodig in hun badkamers. Er zijn ook geen riolen of afvalverwerkingsinstallaties gevonden. Waren ze in staat om hun lichaam zo efficiënt te maken dat er geen afval was?

 

De Tartaren waren meesters in metselwerk, baksteenbouw, stoom technologie, universele gratis energie en grootse architectuur. Hun Romeinse en gotische architectuur is vandaag de dag nog steeds te zien in de vorm van waterkanalen, stadhuizen, banken, waterstations, kathedralen, kerken, ziekenhuizen en soortgelijke openbare en burgerlijke gebouwen. Hun gebouwen waren structureel gezond en veel zijn vandaag de dag nog steeds in uitstekende staat. En waar verbouwden ze hun voedsel, want veel kastelen hadden geen tuinen en weinig toegang tot landbouwgrond?

 

Tartaria (oorspronkelijk uitgesproken als “Tataria” zonder de eerste “r”) is de naam van het pre-Mongolische rijk dat zijn oorsprong vond in Noord-Azië voordat het zich over het noordelijk halfrond verspreidde.

 

Groot Tartarije was het grootste rijk in haar tijd en zou vandaag de dag nog steeds het grootste rijk zijn. De naam van verloren zielen die de eeuwigheid doorbrengen in de onderwereld van Tartarus komt doordat het Tartaarse rijk is begraven en weggevaagd tijdens moddervloed, overstromingen, aardbevingen, vulkanen en manipulatie van het weer met behulp van Gestuurd Energy Eenheden (DEW) om hun geschiedenis te begraven, samen met de afschaffing van de maankalender en de vervanging ervan door de rooms-katholieke Gregoriaanse zonnekalender in 1582.

 

De wereld van de Tartaren is letterlijk de wereld onder onze wereld. De Tartaren waren het oorspronkelijk inheemse volk, mogelijk gesticht door de zonen van Noach, die het wereldberoemde Tartarenrijk vormden. De Tartaren waren lange mensen, gemiddeld zo’n 2,40 – 3,60 meter lengte.

 

Ze zouden als reuzen zijn beschouwd in vergelijking met de gemiddelde lengte van vandaag van slechts ongeveer 1,80 meter, maar de gemiddelde lengte was toen 3,00 meter. Net als de beschavingen vóór hen, waarvan de gemiddelde lengte 3,60 meter of meer was. Deze lengtes namen af na elke zondvloed en met elk nieuw astrologisch tijdperk dat begon.

 

Moskou Tartarije werd halverwege de 19e eeuw veroverd door de Romanovs. Samarkand, de hoofdstad van onafhankelijk Tartarije, werd in 1868 veroverd door het Romeinse leger.

 

Volgens kaarten uit de 18e eeuw lag de grens van Moskou-Tartarije heel dicht bij Moskou. Deze gevaarlijke nabijheid baarde de Romanovs zorgen. Het kan de reden zijn geweest voor het besluit van Peter de Grote om de hoofdstad naar Sint-Petersburg te verplaatsen aan de moerassige kusten van de Finse Golf. Hier werd de nieuwe hoofdstad van de Nieuwe Wereldorde gebouwd als het huidig Sint-Petersburg.

 

Deze locatie kwam de Romanovs goed uit. De hoofdstad lag ver van de Hordische Tartaren, bekend als de ‘Grote Horde’… waarvan de latere term ‘hamsteren’ komt, wat betekent dat je meer neemt dan je nodig hebt, wat volledig in strijd was met de Tartaarse mantra van ‘geef gewoon meer terug dan je neemt’.

 

In het geval van een invasie van de Siberisch-Amerikaanse Horde zou het gemakkelijker zijn om vanuit Sint Petersburg naar het westen te vluchten dan vanuit Moskou.

 

Pas na het verslaan van ‘Pugachev’ kregen de Romanovs de kans om de veroordeelden verder te verbannen – naar het koude Siberië. En nog verder – naar het Verre Oosten, naar de Pacific kust, naar het eiland Sachalin.

 

Moskou-Tartarije omvatte de Oeral, Siberië, Centraal-Azië, het Verre Oosten, Alaska en Noord-Amerika. Het conflict tussen Moskou-Tartarije en het, oorspronkelijk kleinere, Romanov-Rusland eindigde in de tweede helft van de 18e eeuw met de beroemde, zogenaamde ‘boeren oorlog’ tegen de ‘Poegatsjevs’.

 

De Romanovs slaagden erin een aparte vrede te sluiten met Turkije en de Grote Tataren te verslaan. Pas daarna waagden de Europese emigranten die zich aan de Atlantische kust van Noord-Amerika hadden gevestigd zich westwaarts, naar het binnenland van het continent.

 

Decennialang bezetten ze de Noord-Amerikaanse gebieden van Moskou en lieten Tartarije achter zonder enig bestuurlijk gezag. Vandaag de dag wordt dit prachtig maar onjuist verteld in Hollywoodfilms over de ‘zeer nobele’ blanke grensbewoners en de ‘zeer slechte’ Indianen. In feite waren de Indianen Mongoolse afstammelingen van de Tartaren!

 

Van Wiki: De Pugachev-opstand, ook bekend als de Boerenoorlog van 1773-75 of de Kozakkenopstand, van 1773-75 was de belangrijkste van een reeks volksopstanden die plaatsvonden in het Russisch Rijk nadat Catharina II in 1762 de macht had gegrepen.

 

Het verhaal van de oorlog tegen ‘Pugachev’, zoals het vandaag de dag bekend staat, is een pure uitvinding van de overwinnaars te weten de Romanovs. De ‘Pugachev Opstand’ was een brute oorlog tussen Romanov Rusland en de Siberisch-Amerikaans Russische staat. Dit koninkrijk behield de oude gebruiken van de Russische Horde en had zijn eigen tsaar met als hoofdstad in Tobolsk.

 

De Siberische tsaar stond vijandig tegenover de Romanovs en zag hen als onwettige heersers over het westelijke deel van Rusland. De Romanovs wilden koste wat het kost Siberisch Moskovië. Ze beseften heel goed dat het Russische volk als geheel hen niet steunde en dat velen het regime in Tobolsk verkozen boven dat van Sint-Petersburg van de Romanovs. Daarom maakten de Romanovs van het bestaan van hun Siberische buren een nationaal geheim.

 

Om dit geheim te behouden werd de beruchte geheime politie opgericht, waar de beulen degenen die ‘te veel wisten’ martelden en ophingen. Als gevolg hiervan werden op 1 mei 1776, direct na de nederlaag van ‘Poegatsjov’, de Verenigde Staten van Amerika geboren, waar vrijmetselaar Adam Weishaupt de territoriale aanspraken vestigde.

 

De Romanovs begonnen met het herschrijven van hun geschiedenis en het opdelen van de uitgestrekte gebieden van Moskou-Tartarije, inclusief Rusland, de Oeral, Siberië, het Verre Oosten. In Amerika, werden in 1819 Alaska, Washington en Oregon aan de Romanovs afgestaan en de rest van Noord-Amerika aan de VS.

 

Tot op de dag van vandaag wordt de inheemse Russische bevolking van Amerika hardnekkig gedwongen hun taal en hun verleden te vergeten.

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk aangebroken! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd meer vertelt …

 

Gouden eeuwen van Tartaria

Tartaria bestond enkele duizenden jarenlang tot de jaren 1940. Het grootste deel van de geschiedenis van Tartaria was een tijdperk van licht!

 

Tot op de dag van vandaag is de periode van de Tartaarse beschaving in de geschiedenis van de Aarde niet bekend, omdat de literatuur over dit onderwerp is vernietigd in de archieven van bibliotheken. De verborgen heersers wilden niet dat de mensheid wist van deze velen malen meer superieure beschaving. Dit was de reden voor de Tweede Wereldoorlog, om zoveel mogelijk van hun briljante architectuur te vernietigen.

 

Een zeer geavanceerde beschaving die bekend staat als Groot Tartarije verdween minder dan een eeuw geleden uit onze geschiedenisboeken. De overblijfselen ervan zijn nog steeds overal te zien. Deze beschaving beheerste technologieën die geavanceerder waren dan de onze van vandaag.

 

Hun geopolymeerbeton was bijvoorbeeld eeuwig en werd met de tijd sterker. Hun gigantische ijzer- en glasstructuren, met daarop koepels en metalen naalden, waren op elk continent te vinden.

 

Ze verspreidden gratis draadloze energie over de hele wereld, zelfs naar de meest afgelegen gebieden.

 

Hun torens en stations zijn vandaag de dag nog steeds in gebruik. Helaas heeft de cabal de vrije energie uit de ether ‘opgesloten’ en vervangen door de zeer oude technologie van kabels en draden om er mooie winsten mee te maken.

 

Deze vrije energie, opgewekt uit magnetische velden rond onze planeet, zou de uitstoot van koolstof en de opwarming van de aarde hebben vermeden!

 

Neem de tijd om deze zeer interessante video hier te bekijken;

 

Gibraltar

De Tweede Wereldoorlog diende slechts als dekmantel voor de uiteindelijke vernietiging van de Arisch-Tartaarse beschaving en de volledige vestiging van een nieuwe wereldmacht,

 

Wat als de zondvloed 150 jaar geleden plaatsvond en de wereld van toen cultureel en technologisch veel geavanceerder was dan nu?

 

Onbekende parasieten creëerden een cataclysme en gebruikten deze en de chaos die erdoor ontstond om de macht te grijpen. Blijkbaar werd onze oude beschaving tussen 1865 en 1876 vernietigd door golven van meer dan 300 meter hoog die over een groot deel van de planeet raasden, de inwoners van Australië wegspoelden en uitgestrekte gebieden ontvolkten. Vandaag de dag is de eerste verdieping van gebouwen op veel plaatsen bedolven onder meters zand en modder en overblijfselen van deze actie zijn nog steeds te zien in steden over de hele wereld.