Leer de toekomst door het verleden te bestuderen

Verschillende episodes van de menselijke geschiedenis op aarde zijn gekenmerkt door de opeenvolging van buitenaardse kolonies die hun territoriale en culturele invloed op de planeet uitoefenden.

 

De historische archieven bevatten veel antwoorden op de veel gestelde vragen ‘wie we zijn’, ‘waar we vandaan komen’ en ‘hoe we zijn geëvolueerd’ tot de wezens die we nu zijn.

 

De oorsprong van het leven gaat veel verder terug in de tijd dan algemeen bekend is – en zelfs verder dan episodes in de menselijke geschiedenis.

 

Daden van heldendom beginnen buiten de grenzen van deze planeet, met als oorsprong Sterrenrijken, Galactische Federaties en de buitenaardse beschavingen van Atlantis, Lemurië, Mu en meer recent de Tartaren, die nu pas worden ontdekt.

https://www.youtube.com/watch?v=I3vYjBxAl1M&t=11s

 

Totale verandering van regime is noodzakelijk om de vernietiging van het milieu te stoppen en een nieuw tijdperk in te luiden, dat ons doel is. Maar er is nog steeds de dreiging van de Deep State bloedlijn fascistische Nieuwe Wereld Orde die de planeet Aarde wil overnemen om er hun Archon Wereld van te maken.

 

Als wij, de mensen, deze weinigen, minder dan 1% elite toestaan hun kwaad aan de rest van ons op te leggen, zal ‘leven’ niet menselijk meer zijn, noch minder iets dat ‘leven’ genoemd zou kunnen worden.

 

Mensen zouden alleen maar bestaan, niet leven, opeengepakt in piepkleine hoogbouwdozen, zoals die vandaag de dag worden gebouwd, in megasteden binnen de menselijke nederzettingszones van de megaregio’s die worden gereguleerd door Agenda 2030.

 

Gedeeltelijk als gevolg van de valse Covid-injecties zal de bevolking een fractie zijn van wat ze nu is, en dat mensen in de nabije toekomst de toegang tot 95% van het wereldoppervlak zal worden ontzegd.

 

Iedereen zal gechipt worden en verbonden zijn met een computersysteem dat hun gedachten, emoties en gezondheid, of beter gezegd het gebrek daaraan, zal dicteren.

 

Er zullen geen auto’s zijn in deze Archon-wereld en de enige transportmiddelen zullen lokale spoorwegsystemen zijn die huizen en werkplekken met elkaar verbinden en hogesnelheidstreinen tussen megaregio’s. Mensen zullen toestemming nodig hebben om te reizen.

 

Mensen moeten toestemming hebben om te reizen en zelfs dan zullen ze in rijtuigen zitten die omgeven zijn door draadloze breincontrolevelden en bewaakt worden door de geüniformeerde misdadigers van de staat.

 

Mensen moeten werken waar ze verteld wordt, zonder keuze. Het woord ‘keuze’ zal uit het vocabulaire verdwijnen, samen met andere woorden zoals vrijheid, precies zoals Orwell zich voorstelde vanuit zijn voorkennis.

https://www.youtube.com/watch?v=gYUJjpIxkCU

 

Er wordt op grote schaal geprobeerd de mens te programmeren zodat ze makkelijker te controleren zijn en om een einde te maken aan elk overblijfsel van de spirituele, religieuze, bewuste mens. Het zogenaamde ‘postmenselijke ras’ wordt ontwikkeld als slaven in de wereld van Agenda 2030.

 

Er is al mind-melding technologie ontwikkeld om hersenen te verbinden tot een multifunctionele eenheid om gedachten en percepties tussen hen over te brengen of te downloaden.

 

Als dit vooruitzicht je bevalt, blijf dan slapen, anders word wakker en bundel je krachten om de Deep State voor eens en voor goed van onze planeet te verwijderen!

 

Lees hier meer;

https://www.rt.com/usa/310730-robo-mission-us-journey/

https://www.rt.com/usa/310705-drone-air-traffic-control/

 

 

 

Tatarstan gedefinieerd als soevereine staat

Op 30 augustus 1990 verklaarde Tatarstan haar soevereiniteit met de Verklaring over de Staatssoevereiniteit van de Socialistische Sovjetrepubliek Tatar en in 1992 hield Tatarstan een referendum over de nieuwe grondwet. 62 procent van de deelnemers stemden voor de grondwet.

 

De grondwet van Tatarstan van 1992 definieert Tatarstan als een soevereine staat. Tatar werd een naam voor de bevolking van de voormalige Gouden Horde in Europa, zoals die van de voormalige Kazan-, Krim-, Astrakan-, Qassim- en Siberische Kanaten.

 

De vorm Tartar komt uit het Latijn of het Frans, en kwam in West-Europese talen uit het Turks en Perzisch (tātār, “bereden boodschapper”). Vanaf het begin was de extra r aanwezig in de westerse vormen, en volgens de Oxford English Dictionary was dit waarschijnlijk te wijten aan een associatie met Tartarus.

 

Het Perzische woord, voor het eerst opgetekend in de 13e eeuw in verwijzing naar de hordes van Genghis Khan, is van onbekende oorsprong, maar zou afgeleid zijn van tata, een naam die de Mongolen aan zichzelf gaven.

 

Het Arabische woord voor Tartaren is راتت. De Tataren zelf schreven hun naam als راتات of راطاط. De Chinese term voor Tataren was 韃靼; Dádá, vooral na het einde van de Yuan-periode (14e eeuw), maar ook geregistreerd als een term voor Mongools sprekende volkeren van de noordelijke steppen tijdens de Tang-periode (8e eeuw).

 

De naam Tatar werd gebruikt als alternatieve term voor de Shiwei, een nomadische confederatie waartoe deze Tataren behoorden. Alle Turkse volkeren die binnen het Russische Rijk leefden, werden Tataren genoemd, als Russisch exoniem. Sommige van deze volkeren gebruiken nog steeds Tataars als zelfaanduiding, andere niet.

 

Wolga Tataren, Astrakan Tataren, Lipka Tataren, Krim Tataren. Daghestan Tataren, die in de bergen leefden. Nogai Tataren, inclusief de Karagash subgroep van de Nogai-Kundrov Tataren. Siberische Tataren, Altay Tataren, inclusief de Tubalar of Chernevo Tataren. Chulyms of Chulym Tataren, Yenisei Tataren, ook wel Abakan of Achin Tataren genoemd, gebruiken nog steeds de Tataarse naam. Koeznetsk Tataren en Azerbeidzjanen: Kaukasische Tataren, ook bekend als Trans Kaukasische Tataren of Azerbeidzjaanse Tataren.

 

De naam Tataar is ook een endoniem voor een aantal volkeren uit Siberië en het Russische Verre Oosten, namelijk de Khaka’s. Tartarije had een eigen taal, een eigen vlag, een eigen wapen, een eigen keizer en natuurlijk een eigen volk.

 

In gebruikelijke taal; “Tartarije, een uitgestrekt land in het noorden van Azië, in het noorden en westen begrensd door Siberië: dit wordt Groot-Tartarije genoemd.

 

De Tartaren ten zuiden van Moskovië en Siberië zijn die van Astrakan, Circassië en Dagestan, ten noordwesten van de Kaspische Zee; de Calmuc Tartaren, tussen Siberië en de Kaspische Zee; de Oezbeekse Tartaren en Mogols, ten noorden van Perzië en India; en tenslotte die van Tibet, ten noordwesten van China”. Volgens de Encyclopedia Britannica, Vol. III, Edinburgh, 1771, p. 887.

 

Nogmaals vergeleken met de beschrijving van Wikipedia;

 

“Tartarije (Latijn: Tartaria), of Groot Tartarije (Latijn: Tartaria Magna), was een naam die vanaf de Middeleeuwen tot in de twintigste eeuw werd gebruikt om het grote gebied van Noord- en Centraal-Azië aan te duiden dat zich uitstrekte van de Kaspische Zee en het Oeralgebergte tot aan de Stille Oceaan, grotendeels bevolkt door Turkse volkeren na de Mongoolse invasie en daaropvolgende Turkse migraties.”

 

In de Griekse mythologie is Tartarus zowel een godheid als een plaats in de onderwereld. In oude Orphische bronnen en in de mysteriescholen is Tartarus ook het grenzeloze eerste wezen waaruit licht en de kosmos worden geboren.

 

Volgens de Theogonie van de Griekse dichter Hesiod, geschreven rond 700 voor Christus, was Tartarus de derde van de oergoden, na Chaos en Gaia (Aarde) en vóór Eros, en was het via Gaia de vader van het monster Typhon.

 

Volgens Hyginus was Tartarus de nakomeling van Aether en Gaia. In de Romeinse mythologie is Tartarus de plaats waar zondaars naartoe worden gestuurd. Vergilius beschrijft het in de Aeneis als een gigantische plaats omringd door de vlammende rivier Phlegethon en driedubbele muren om te voorkomen dat zondaars ontsnappen. Het werd bewaakt door een hydra met vijftig zwarte, gapende kaken, zittend bij een ophaal poort die beschermd wordt door kolommen van massief Adamantijn, een substantie die lijkt op diamant – zo hard dat niets er doorheen kan snijden.

 

Binnenin bevindt zich een kasteel met brede muren en een hoge ijzeren toren. Tisiphone, een van de Erinyen dat wraak betent, houdt zonder te slapen de wacht op de top van de toren, zwaaiend met een zweep.

 

Binnenin bevindt zich een put waarvan gezegd wordt dat hij twee keer zo ver naar beneden gaat als de afstand tussen het land van de levenden en de berg Olympus. Op de bodem van deze put liggen de Titanen, de tweelingzonen van Aloëus en vele andere zondaars. Nog meer zondaars zitten vast in Tartarus, met straffen die rechtstreeks uit de Griekse mythologie komen.

 

Om de herziene geschiedenis serieus en geloofwaardig te maken, of om het juist op te heffen, wordt in een uittreksel uit het in 1998 vrijgegeven CIA-document uit 1957 de samenzwering beschreven om Tartarije uit de geschiedenis te wissen.

 

Ondertussen weten alerte FWC lezers wel beter!

 

Deel dit met iedereen die je kent!

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk aangebroken! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

Wordt vervolgd als de tijd meer vertelt …

 

 

Een doofpot in meerdere opzichten

Geheimen uit het verleden begraven in de modder.

Oude reuzen en vernietigde skeletten.

 

Internationale Koloniale en Export Tentoonstelling

Wereldtentoonstelling Amsterdam 1883