In dit artikel worden enkele oude hightech voorzieningen getoond om onze lezers ervan te overtuigen hoe achterlijk we vandaag de dag zijn, vergeleken met vorige generaties, die in 1940 eindigden met hun definitieve vernietiging, georganiseerd met WO2. Het is zeer waarschijnlijk dat deze oorlog speciaal was ontworpen om voor eens en altijd een einde te maken aan de Tartaarse beschaving!

 

 

Geen wegen of vliegvelden, alleen plasma

Waarom waren er geen wegen of vliegvelden in Tartarije en de Oude Wereld?

Er zijn veel Tartaarse overblijfselen over de hele wereld worden ontdekt, begraven onder de Moddervloed, maar er is geen enkele verharde weg of landingsbaan die gebruikt kon zijn om mensen en goederen te vervoeren!

 

De reden dat geen verharde wegen en landingsbanen waren in de Oude Wereld was omdat mensen en goederen niet werden vervoerd per trein, auto’s of vliegtuigen, maar door een hightech elektrisch plasmaportaal.

 

Als we dieper in het konijnenhol graven, kunnen we ons afvragen wat we nog meer zouden kunnen tegenkomen op het gebied van geavanceerde technologie uit de Oude Wereld!

 

Wist je trouwens dat het goedkoper en eenvoudiger is om een plasmaportaal te bouwen dan een auto?

 

Het mooie van reizen via Plasma Portaal machines is dat je direct, 100% veilig en gratis op je bestemming aankomt, in plaats van met de auto, trein, vliegtuig of anderszins!

 

Stel je eens voor hoeveel milieuvervuiling vermeden zou worden als we vandaag de dag konden reizen via Plasmaportalen.

 

Kun je je nu voorstellen hoeveel de wereld zal veranderen als we terugkeren naar Plasmaportaal reizen? Alle milieuschade die wordt veroorzaakt door de aanleg van betonnen en asfaltwegen zou na verloop van tijd worden teruggedraaid en geëlimineerd.

 

De grootste vraag die iedereen zich stelt is waarom ze deze technologie verborgen houden voor het publiek. Het antwoord is niet moeilijk te vinden: Met transportsystemen zoals die van vandaag verdient de cabal goed, dus de onwetende mens krijgt niet wat hun voorouders hadden!

 

Een portaal wordt gecreëerd vanaf een laptop met een bepaalde geluidsfrequentie… Hoeveel kennis is er verloren gegaan of geheim gehouden voor de mensheid?

 

Bekijk hier hoe eenvoudig het is een portaal te maken;

https://www.facebook.com/lathifah.ambarwati/videos/703288214781806/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=1YhcI9R

 

https://www.facebook.com/watch/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=1YhcI9R&v=703288214781806

 

 

Verlaten en ontmanteld Oude Wereld Portaal omgebouwd tot brug in Ioannina, gelegen in het noordwesten van Griekenland aan de oevers van het Pamvotismeer, dicht bij de grens met Albanië, ongeveer 70 km van de kust en 400 km van Athene!

 

Ze hebben in ieder geval iets nuttigs gevonden voor deze ronde ruïne, ontdaan van de hightech plasma-genererende elektronische componenten waarmee mensen en goederen onmiddellijk naar elke bestemming op het hele aardvlak onder de koepel met een diameter van 5000 km konden worden geteleporteerd.

 

In de Oude Wereld reisden mensen niet per auto, trein of vliegtuig zoals wij vandaag de dag, maar door portalen. Hoe geavanceerd en snel onze manier van reizen per auto, trein en vliegtuig ook wordt, het zal altijd de meest primitieve, dure en gevaarlijkste manier van reizen blijven in vergelijking met de portalen.

 

Aan de andere kant van de ijs-muur op de Noordpool, in het land Hyperborea, reizen mensen voornamelijk via portalen, naast enkele andere hightech transportmiddelen, 100% veilig en gratis.

 

Hyperborea voorbij de poolcirkel was het land van onze grote goddelijke voorouders en staat nog steeds op kaarten uit de 16e eeuw, voordat het werd binnengevallen door de Deep State cabal.

 

De kerk creëerde een gebrekkige theorie van ons zonnestelsel en zegende alle oorlogen en gruwelijke misdaden om de menselijke geest te doden.

 

Ze creëerden een vals christendom en andere religies diens missie het is om het menselijk ras te onderwerpen, tot slaaf te maken en te elimineren.

 

Deze religies pronken met liefde, mededogen en menselijkheid terwijl ze Satan aanbidden, maar doen alsof ze God aanbidden en het tegenovergestelde bevorderen, net als alle regeringen en multinationale wereldwijde instellingen die ze leiden.

 

Heb je de foto gezien van Vrouwe van Elche, een kalkstenen buste die in 1897 werd ontdekt in La Alcúdia, een archeologische vindplaats op een privéterrein twee kilometer ten zuiden van Elche, Spanje?

 

Lees verder als je dat nog niet hebt gedaan:

De Tataren beschikten over teleportatietechnologie!

 

Het apparaat dat Vrouwe van Elche op haar hoofd draagt, is eigenlijk een hightech apparaat met resonantiefrequentie dat de ruimtetijd breekt en een multidimensionaal wormgat opent dat het nulpuntveld verbindt met ons 3D-bestaan, waardoor niet alleen onmiddellijke teleportatie mogelijk is, maar ook tijdreizen.

 

Met dit hightech apparaat op haar hoofd was Vrouwe van Elche in staat om onmiddellijk overal ter wereld onder de koepel te reizen, maar ook om terug naar de toekomst te reizen, haar vorige leven te herbeleven en haar toekomst te zien.

 

Dit alles wat in dit artikel en vele andere uit het verleden wordt genoemd, is de ware wereld. Terwijl de wereld waarin we vandaag leven oppervlakkig is omdat hij getransformeerd is tot de meest primitieve manier van leven uit het Stenen Tijdperk.

 

Alle aspecten van het leven zijn ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologie en gemanipuleerd om te veranderen hoe we ons verbinden met ons ware Zelf via ons DNA.

 

Maar wat niet in zijn natuurlijke staat is, kan niet lang in stand worden gehouden, dus zal het spoedig eindigen in een zeer spectaculaire energetische reiniging van onze wereld, waarover de Hopi-indianen al hebben gesproken.

 

Zodra iedereen wakker wordt, zelfs plotseling uit een zeer nare droom, is alle pijn en lijden uit het verleden onmiddellijk verdwenen.

 

Volgens de Hopi zal, wanneer de Blauwe Ster Kachina verschijnt, “de Vijfde Wereld tevoorschijn komen”. Dat wil zeggen, uit de as van het einde van de Vierde Wereld zal de Nieuwe Wereld geboren worden. Dit alles doet denken aan de Maya profetieën over 2012.

 

Deze Hopi profetie, samen met de vermelding van de 9 symbolen waarover ze spraken, zal de manifestatie zijn van een gebeurtenis die de wereld voor altijd zal veranderen. Dus de mars naar deze prelude zal op zichzelf een gebeurtenis zijn die belangrijk genoeg is om alles te veranderen.

 

Er is absoluut niets uitgevonden of ontdekt door de “wetenschappers en intellectuelen” van de 19e en 20e eeuw. De hoogontwikkelde Tartaars-Arische beschaving onttrok elektromagnetische energie uit de ether door middel van sterrenforten, tempelcomplexen, koepels, torens, minaretten en obelisken met behulp van koper.

 

Deze energie werd verwerkt en opgeslagen in toroïdale spoelen bovenin de krachtcentrales, die bedekt waren met koper en altijd onder de torens lagen. Omdat de roterende spoelen binnenin magnetische velden creëren, wordt elektrische lading opgewekt in een draaikolk van kwik.

 

Hindoe-elektriciteitscentrales hebben deze functie in de top van hun bouwwerken.

 

“In een spoel die bestaat uit verschillende windingen van draad, vormt zich een magnetisch veld in het midden van de spoel, waardoor een sterk veld ontstaat”, volgens Wikipedia.

 

Koper heeft een hoog elektrisch en thermisch geleidingsvermogen en wordt al sinds het begin van de menselijke geschiedenis gedolven. De Venetianen – “Feniciërs” – ontgonnen koper in de Nieuwe Wereld – Amerika en Cornwall.

 

Complexe koperen staven die in het Midden-Oosten en Europa werden gebruikt, werden gedolven en gesmolten in fabrieken in Amerika. Volgens de mondelinge overlevering van de Amerikaanse Indianen werd koper gedolven door “roodharige, blanke ‘zeemannen’ die van over de zee kwamen”.

 

Het kwik werd geleverd door de mijnen van Almaden in Spanje, Huancavelica in Peru en New Almaden in Californië.

 

Bedenk eens hoe geavanceerd onze vorige generaties waren en waar wij nu zijn!

 

Word zo snel mogelijk wakker om onze verloren tijd in te halen …

 

Informatie voor een deel verstrekt door Gorgi Shepentulevski.

 

Verspreid deze belangrijke historische boodschap wijd en zijd. We stellen voor dat je je eigen onderzoek doet om een wijdverspreid begrip en menselijke eenheid te bevorderen.

 

Doe jezelf een plezier, vraag elke slaper of ze gratis energie willen hebben?

Als ze allemaal wakker zijn, wordt het geleverd!

 

Deel dit met iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd, want er komt nog veel meer …

 

Krankzinnigengestichten van Tartaria | Psychiatrische ziekenhuizen

Deze video laat zien hoe minder dan 150 jaar geleden onze voorouders werden vermoord en behandeld, of beter gezegd geïndoctrineerd, om het ware verleden dat ze hadden geleefd te vergeten, waarvoor een nieuw verzonnen geschiedenis was geschreven en in hun geheugen geïmplanteerd.

Het weeshuis van miljoenen kinderen toont de onmenselijkheid van de kabbalistische onderdrukkers.

 

Mensen moeten wakker worden en op zoek gaan naar hun eigen ware geschiedenis en die van hun voorouders.