Wie zijn de echte TERRORISTEN?

 

Agenda 21:

Er zijn geen excuses, agenda 21 is reeds verantwoordelijk voor de beschadiging van de hele westerse wereld op een manier die de meesten niet eens waarnemen, noch kunnen begrijpen, en dat zal een bedreiging blijven voor ons voortbestaan ​​en onze welvaart, totdat de RK Maffia cabal – de ‘echte vijand’ – voor altijd is verwijderd uit het systeem, en de verraders die verantwoordelijk zijn voor het schenden van onze nationale veiligheid en ‘uitverkoop’ voor de rechter zijn gebracht. Denk slechts aan hun verklaring van oorlog tegen de zelfgecreëerde terreurkrachten, met hun draconische maatregelen die onze welvaart en vrijheid verwoest, t.b.v. hun eigen voordeel.

 

Denk niet dat wij het volk aan de macht zijn, zoals het zou moeten zijn. Een zeer klein deel van een kleine minderheid van minder dan één procent Gladio activityvan de bevolking heeft ‘onze macht’ misbruikt. Mensen kunnen denken dat we een vrije pers en totale controle over de overheid hebben, maar in feite is het een oligarchie – slechts een paar – die het internationale machtsspel voeren, en wordt geregeld door de vrijmetselaarsloge P2 dat haar eigen leger heeft onder naam Gladio, financieel gesteund en gecontroleerd door Amerika en is geïncorporeerd in de NAVO, die op haar beurt geen transparante organisatie is, maar een geheimleger. Overheden willen dat terreuraanslagen plaatsvinden, zodat ze van de mensen meer geld kunnen eisen om te betalen voor hun eigen moord. Dit wordt gedaan om mensen in de gewenste NWO richting te sturen en te beroven van hun vrijheid in ruil voor meer veiligheid die niet kan en zal worden verstrekt. De meeste terreuraanslagen zijn uitgevoerd door Mossad en CIA getrainde schurken bendes, die in het geheim worden gecoördineerd door de NAVO, waarover bij navraag hun HQ geen commentaar kan geven, want het is topgeheim. Lees meer hierover in Operatie Northwoods en hun valse vlag terrorisme, om binnenlandse vijanden te maken, met de strategie om mensen te shockeren en maximale angst en vrees teweeg te brengen.

 

Moslimaanvallen:

Westerse regeringen en de NAVO moedigen moslimaanvallen aan om angst en haat te zaaien onder de Europeanen en Amerikanen, om dan als reden islamitische landen te bombarderen, humanitaire crisis uit te lokken, en legitiem gekozen regeringen ten val te brengen, zoals recent in de Oekraïne. Al deze activiteiten worden ondernomen om mensen hun vrijheid af te nemen, ondersteund d.m.v. de door hen gecontroleerde MSM. Als mensen dit alles zich realiseren, zou de macht van de één procent van de ene op de andere dag verdwenen zijn, dus WAKKER WORDEN, want het heeft nu echt wel de allerhoogste prioriteit. Laat de islamisering die nu plaatsvindt in Europa niet verder toenemen. Handel voordat het te laat is, en we gebeten worden door de giftige slang.

Multiculturalisme:

Europa is reeds verzadigd met uiteenlopende en mooie culturen. Het hoeft niet nog meer culturen te importeren, die o.a. vrouwen onderdrukken, homo’s vermoorden, en Sharia wetten willen invoeren. Het is krankzinnig dat regressief links culturen verdedigt waarvan de waarden volledig multicuturalismtegengesteld zijn aan hun eigen liberale belangen, simpelweg omdat het geen blanke volgelingen zijn. Er is niets dat intolerantie meer verhoogt dan het importeren van intolerante culturen. Uiteindelijk stevent de EU af op een burgeroorlog met maatschappelijke ineenstorting. Luister naar het interview met John Rubino die in detail het gevaar uitlegt van demografische rechten en verplichtingen die zich opblazen.

 

Volg deze fascinerende uitleg over de NWO en de satanische agenda van de mondiale elite luister naar het interview met auteur James Perloff, die dit in meer detail uitgelegd, en nog meer hierover in zijn laatste boek: ‘De Waarheid is een Eenzame Strijder – dat de krachten achter Global Destructie ontmaskert, en een uitstekende hersenreiniging levert.

 

Gladio:

Wees ervan verzekerd dat al deze ‘terroristische’ Gladio-stijl aanslagen zijn ontworpen om de rijke elite aan de macht te houden. Deze autoritaire ‘leiders’ profiteren van de gecreëerde onzekerheid veroorzaakt door ‘moslimterrorisme’, terwijl de politieke elite van de staat Israël hiervan het meeste voordeel heeft. Deze terroristen moeten er voor zorgdragen dat ze de mensen angst aan te jagen voor het accepteren van racisme, fascisme en de politiestaat. – Gladio creëert Geopolitieke Chaos in Europa, Noord-Ierland, Irak en nu in Syrië,

 

“… het werd opgericht met Britse hulp in de jaren 1950, geëxploiteerd door de geheime diensten, en deels gefinancierd door de Verenigde Staten (Khazarian maffia gecontroleerde) CIA.”

 

Om de huidige geopolitieke chaos, en de methoden van instabiliteit die door overheden worden toegepast te begrijpen, zowel in binnen- en buitenland, lees alle informatie hierover op deze website.

 

“De opzet van de ‘pseudo-bende’ is, om onschuldige burgers te vermoorden en dan de schuld van de moord aan degenen te geven die het leger in diskrediet wil brengen.” – “Deze pseudo-bende werkt voor het leger, maar doet zich voor alsof ze een stelletje terroristen zijn.”

 

Gewoon enkele feit om te vermelden: In augustus 1990 werd de Italiaanse premier Giulio Andreotti vermoord nadat hij bevestigde dat een geheim leger, genaamd Gladio in Italië gedurende de periode van de Koude Oorlog had bestaan. Zijn onthullingen waren schokkend, niet alleen omdat ze iets bevestigden dat reeds lang was ontkend, maar omdat hij verder ging door te beweren dat een netwerk van geheime ‘achtergebleven’ legers was opgezet door alle Noord-Atlantische Verdragsorganisatie – NAVO – landen. Kortom, dit was een erkenning dat veel meer landen dan alleen Italië hierbij betrokken zijn.

In 1990 – Zwitserland: Werd het voormalig hoofd van het Zwitserse geheime leger P26, kolonel Alboth dood aangetroffen, vermoord met zijn eigen bajonet, na te hebben aangegeven dat hij bereid was ‘de hele waarheid’ te onthullen over het netwerk.

 

Nazi Duitsland:

Van alle mensen die lijden onder terreuraanslagen, lijden verreweg het meest de mensen van het moslimgeloof. – Israël, een land opgericht op Nazi Germanygestolen Palestijns grondgebied, en omringd door islamitische landen, vereist voortdurende dreiging van het ‘islamitisch terrorisme’ om haar eigen bestaan ​​te rechtvaardigen. Door tot nu toe continue op haar krankzinnige agenda te hameren, om de ‘West’ aan te moedigen de Israëlische houding ten opzichte van de Palestijnen te rechtvaardigen, lijkt het erop dat voorwaarden worden gecreëerd waarbij de gebeurtenissen van nazi-Duitsland zich maar al te goed kunnen herhalen, alleen dit keer met moslims in de positie van de Joden.

 

Adamus Crime Groep:

Banksters crimesEen andere misdaad groep die ook terroristische acties verricht, is de Adamus Group, meer bekend als de Duitse Nazi ‘Paperclip’, en direct gelieerd is met de particuliere Amerikaanse Federal Reserve Bank t.b.v. massale wereldwijde manipulaties op de financiële markten d.m.v. geprogrammeerde software “Next Gen ‘technologie, die het mogelijk maakt de corrupte banken over de hele wereld 5 – 7 seconden voorsprong-tijd te verschaffen op alle financiële handelstransacties. Het is een wereldomvattende verzameling van inlichtingennetwerken dat wereldwijd databases beheert namens de Amerikaanse Khazarian maffia in samenwerking met de NSA (National Security Agency) die hun verzamelde inlichtingen capaciteit deelt met de criminele grootbanken en alle gelddeposito’s van mensen in gevaar brengt, voor zover ze hun fondsen bij banken stallen.

 

Ze hacken websites, controleren e-mails, luisteren illegaal telefoons af van burgers, dat de facto alle westerse landen in fascistische staten transformeert, gecontroleerd door financiële gangsterbanken, die ook de media beheersen, het grootste deel van financiële netwerknieuws, bureaucratieën en politieke handlangers.

 

Brussel Airport Attack:

operation-gladio-BrusselEn om het nog interessanter te maken: De Brusselse Luchthaven is het domein van de Israëlische Mossad Terroristen Hoofdkwartier. – De Europese Interpol, onder verwijzing naar het Franse Ministerie van Defensie, heeft vijfendertig arrestatiebevelen uitgevaardigd voor de onmiddellijke arrestatie van actieve Belgische en de Duitse veiligheid- en immigratie- ambtenaren, die bij de activiteiten hebben geholpen, en de grootste Europese ISIS terroristische cel met het hoofdkantoor in Hamburg ondersteunen.

 

Voormalige Israëlische Intel Officieren verzorgen via hun eigen onderneming ICTS de beveiliging en alle security activiteiten op de Brusselse luchthaven, de scène van de meest recente bomaanslag. – ICTS werd in 1982 opgericht door voormalige leden van Shin Bet, de interne veiligheidsdienst van Israël en El Al luchtvaartmaatschappij deze veiligheidsagenten vervullen over de hele wereld op alle belangrijke luchthavens de beveiliging, met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Portugal, Japan en Rusland. ICTS gebruikt het in Israël toegepaste beveiligingssysteem, waarbij passagiers worden geprofileerd om de mate te bepalen van hun potentieel gevaar op basis van een aantal indicatoren, zoals leeftijd, naam, herkomst en gedragsvormen tijdens ondervragingen.

 

Zij zijn verantwoordelijk voor het doden van mensen. Er is geen genade, zelfs niet voor eigen leden. Het Evil Empire produceerde al meerdere voorbeelden. En ze blijven doorgaan, terwijl de wereld in afgrijzen toekijkt. Er bestaan geen gewetensbezwaren voor het doden van mensen t.b.v. specifiek zaken: de wereldwijde dominantie over hulpbronnen, mensen – en geld-geld-geld is de uiteindelijke doelstelling. Bijgevolg zijn de meeste, zo niet alle, terreuraanslagen uitgevoerd door Mossad en CIA getrainde handlangers; Lees meer over welke en elke specifieke terreuraanslag.

 

Vrijheid confiscatie:

Angst is de naam van het spel. Verblind door angst en vrees – als gevolg van de schok, accepteren mensen het overheidsbeleid, van meer politiebescherming onder het mom dat de overheid voor ons zorgt waarvoor wij onze burgerrechten opgeven, genaamd VRIJHEID. Een politiële avondklok, en wegcontroles worden geïnstalleerd als het antwoord. – Waar en welke horror zal de volgende zijn? Duitsland – Berlijn, München, Frankfurt, of minder bekende plaatsen om voldoende stress te handhaven.

 

Gelukkig is er Vladimir Poetin en Rusland. Het Russische volk heeft keer op keer offers gebracht om de mensheid te redden, met tussenliggende perioden van vrede, en wel ver buiten de bescherming van hun eigen grenzen. Een recent voorbeeld is Syrië; zeventig jaar geleden verpletterde het Sovjetleger Hitler, met de beëindiging van de Tweede Wereldoorlog op het vasteland.

 

WAKKER WORDEN ALLEMAAL:

Wake-Up-and-pass onHeeft de mensheid een bloedbad nodig om wakker te worden? – of is er hoop dat de waarheid het geweten van de mens zal bereiken? Mensen die zich vervolgens verenigen in voortschrijdende solidariteit – op zodanige wijze dat de zowel manlijke als vrouwelijke politieagenten en soldaten beginnen in te zien dat ze op zijn best worden uitgebuit als louter kanonnenvoer, of als slaven om de obscene rijkdom en macht te verdedigen van deze ongrijpbare groep elitaire, het neusje van de zalm van de mensheid, en de belangrijkste manipulators van het heelal! Het moet nu duidelijk zijn dat de echte terroristen de Khazarian stromannen in onze eigen overheden zijn.WAKKER WORDEN allemaal, en stuur dit artikel naar iedereen die je kent, om alle ogen te openen.

 

Waarom RKM elite financieel niet worden blootgesteld:

Een tot nu toe onbekend Panama advocatenkantoor, opgericht door Nazi gelieerde advocaten heeft de offshore-handel en wandel van enkele van de meest prominente wereld elite onthuld. Deze ongekende hoeveelheid aan informatie van meer dan 11 miljoen documenten, geeft de geheime financiële transacties weer van een aantal van ‘s werelds rijkste mensen, evenals 12 huidige en voormalige wereldleiders en 128 meer politici en ambtenaren over de hele wereld onthuld. Maar niets over de clandestiene drugskartels in handen van de Bushes en de Clintons, of de hoofden van EU-landen, zoals Merkel, Hollande, Rajoy. En niets over de krook Hillary Clinton met haar illegale zwarte kassen is zij soms bij een ander advocatenkantoor? Of is het dat Cabal eigenaren en hun marionetten masters die gelieerd zijn met invloedrijke wereldmachten, zoals het Vaticaan, de Europese Royalty en private families, zoals George Soros, Rothschilds, Carnegie’s en Rockefellers, hun fondsen stallen in de Vaticaan Bank? Goed mogelijk worden omdat cabal gelden vaak worden witgewassen door de Vaticaan Bank. Lees hier meer. De vraag die rijst: Wat is de reden waarom vooral anti westerse hoofden als Poetin en Assad worden blootgesteld, en niet de anderen? Deze video geeft een goede analyse, waaruit blijkt dat de halve waarheid veel erger is dan een volledige leugen!

 

Afgegeven bij het International Gerechtshof in Den Haag:

Nationale staten brengen ter kennis dat ze alle banden ontkennen met het IMF, de Wereldbank, de Verenigde Naties, de Federal Reserve, centrale banken, en alle andere soortgelijke organisaties, alsmede alle vermeende lasten en claims in verband met de corporate Verenigde Staten en alle andere corporate Naties, die nimmer zijn gesticht, gesanctioneerd, of gemachtigd volgens de wil van het volk van de Verenigde Staten van Amerika en alle andere landen.

 

Het geheime NAVO leger – Operatie Gladio:

Dit is een briljant interview met de Zwitserse auteur Daniel Ganser, die de terroristische activiteiten van veiligheidsdiensten d.m.v. Gladio in zijn boek heeft gedocumenteerd: “Het Geheime NAVO Leger – Operatie Gladio en het terrorisme in West-Europa”

 

Zijn fascinerend boek laat zien hoe de CIA en de Britse geheime dienst, in samenwerking met het militaire bondgenootschap NAVO en de Europese militaire geheime diensten, na de Tweede Wereldoorlog een clandestien netwerk hebben opgezet als anticommunistisch leger in West-Europa,.

 

Wat Ganser beschrijft blijkt precies de groep te zijn die werd ingezet, niet alleen in Parijs en Brussel, maar ook in Syrië, in de vorm van al-Qaeda Rebels, ISIS en dergelijke. Uit mysterieuze bron verscheen een foto van de Bataclan massacre dat de inzet van Israëlische Extremisten bevestigt. Luister: