moneyMen praat over ‘geldstromen’, maar eigenlijk zijn het ‘energiestromen’. De bloedlijn illuminatie hebben de energie-constructie geschapen die ervoor zorgt dat de energie van geld naar hen toestroomt. Dit construct wordt het ‘economisch systeem’ of ‘de economie’ genoemd, welke bestaat uit banken, financiële huizen, beurzen en andere handelsvormen; maar al deze rijkdom potentialen stromen uiteindelijk naar hen – de Rothschilds. Zij controleren meer geld dan alle regeringen van de wereld tezamen; door het beheersen van de energie construct dat ‘het financiële systeem’ wordt genoemd stroomt het geld -lees energie- naar hen. Geld is een middel om energie uit te wisselen. De elite-illuminatie creëren geld en laten dat door de hele samenleving passeren van persoon naar persoon, maar velen zijn zich niet bewust van de eigen input op het energieveld van het geld. Door het stelen van ons geld stelen ze feitelijk onze energie. Het economisch systeem werd speciaal ontworpen om dit de dagelijkse norm van energie-uitwisseling tussen de massa en de elite te maken. Wanneer mensen worden betaald voor hun werk als een billijke vergoeding voor hun dagelijkse bijdrage in energie, dan is er een lange reeks van energieverslinders die ervan eten, genaamd belastingen die het oorspronkelijk verdiende inkomen reduceren. Dat is een fantastische hoeveelheid belastinggeld dat rechtstreeks terugvloeit naar particuliere banken om de rente te betalen over het door de overheid geleende geld dat ze ook zelf hadden kunnen scheppen, en wel rentevrij.

Energie

Het basisprincipe is; inkomen-energie ontvangen voor energie gegeven – dat dan onderworpen is aan een lange lijst van hoge energieparasieten t.w. de belastingen; na inkomstenbelasting, komt omzetbelasting, gemeente belastingen, successierechten, de motorrijtuigenbelasting, wegenbelasting, etc. terwijl aan deze lijst steeds meer wordt toegevoegd, zoals spoedig de CO2 belasting voor schadelijke CO2 vervuiling, wat een leugen is. Omzetbelasting is gewoon een boete voor de besteding van je eigen geld, terwijl de successierechten een belasting is waarover al belasting is betaald. Hiereen, echter onvolledige, lijst van (Amerikaanse) belastingen.

Het meest opvallend is als alle belastingen en de rente op geld bij elkaar opgeteld zijn, en van je inkomen is afgetrokken, er schrikbarend weinig overblijft, zeker als je je realiseert dat de gegeven energie teruggaat naar het systeem dat eindigt in de rijk gevulde schatkist van de Rothschilds. Ondanks de steeds toenemende belastingen, staat de steeds afnemende kwaliteit van dienstverlening, in ruil waarvoor dit belastinggeld verondersteld wordt te worden betaald, wat niet gebeurt omdat de volledige belastingopbrengsten betaald worden aan de banken voor het lenen van niet-bestaand geld, genaamd creditrente en zo wordt de mensheid energetisch en systematisch leeggezogen.

Erger nog, de keuze van bestedingsmogelijkheid en het potentieel van de mens verdwijnt hier ook mee. Het onthouden van de vrije wil om te doen of te gaan met eigen verdiensten wordt duidelijk met het mantra ‘ik kan dat niet betalen omdat ik het geld niet heb’, terwijl ons geld binnen het energieveld onderdeel is van ons wezen. Het ontvangen en geven van geld is energie ‘in’ en ‘uit’. De massa wordt gemanipuleerd om veel meer energie te geven dan ze in ruil terugontvangen. Het meeste wat als loon of winst wordt ontvangen, gaat op aan belastingen en rente op geld, en de kunstmatig opgedreven kosten voor essentiële diensten, met daaroverheen koopkrachtvermindering d.m.v. gemanipuleerde valutaontwaarding d.m.v. inflatie. Het door de Rothschilds beheerste economische systeem, is gemaakt om de levenskracht van de bevolking te plunderen. Het publiek ziet geld als betaalmiddel, maar de Rothschilds zien het als energie, wat het is – ze zien; currrency (current = stroom) die circuleert als stroom om naar hen met hoger potentiaal terug te vloeien, nl. aangevuld door rente.

“De Rothschilds bewegen wereldwijd door de aandelenmarkten triljoenen dollars per dag en zij bepalen of deze markten stijgen of dalen, boom of crash. Aandelenmarktcrashes gebeuren niet zomaar – ze worden gemaakt om te gebeuren. Met zulke voorkennis wordt het duidelijk hoe ze hun bedrijfsvermogen massaal vergroten door bedrijven voor een fractie van de kosten, van voor de gemanipuleerde crash, over te nemen. Via een netwerk van supercomputers loopt hun geld door de markten m.b.v. zgn. high frequency trading (HFT) zo controleren ze over 70 % van de markt waarmee ze de rijkdom van de wereld grijpen en wereldwijd de economie verwoesten om te monopoliseren. Wanneer de media praten over een verschrikkelijke tijd voor de banksector missen ze de essentie. Inderdaad het is slecht voor degenen die hun spaargeld, huizen en banen verliezen. Maar wat of wie verliest deert de Rothschilds en aanverwanten in het systeem helemaal niet, want wat er ook gebeurt ze blijven eigenaar van het spel. Het spel gaat gewoon verder alleen met minder spelers. Toen Lehman Brothers instortte namen anderen hun bedrijven met de activa over.”

“Hetzelfde gebeurt met overheden, wanneer een depressie de inkomsten van overheden decimeert zoeken deze nog meer leningen om de uitgaven te kunnen voortzetten, terwijl dat de controle over de overheid voor de Rothschild nog verder wordt vergroot.”

Toch is het niet allemaal kommer en kwel. Er was geen volk sterk genoeg om tegen dit massavernietigingswapens obamavan de elite, genaamd schuld en het Amerikaanse leger, in te gaan, maar nu is er hoop vanwege de toenemende bewustwording bij mensen die het monopoliesysteem van de elite willen veranderen. De mislukte reorganisatie van het westerse banksysteem is inmiddels de vervaldatum gepasseerd. Dat betekent; dat de elite illuminatie dit gebroken systeem nooit meer kunnen repareren vanwege de puinhopen die worden veroorzaakt door de derivaten.

“Oorlog is altijd de meest lucratieve tactiek geweest voor de Rothschilds om de wereld onder hun controle te brengen. Door vanuit de gecreëerde chaos hun zorgvuldig vooraf gekozen plan te realiseren, teneinde hun doelstellingen van maniakale controle over de wereld te bereiken om zo steeds meer geld te stelen en hun activiteiten verder uit te breiden.”

“Het gebroken bancaire systeem in het Westen, een verloederde democratie, welke steeds fascistischer wordt, spionnennetwerken, en overheden die op geleend fiat draaien, met niemand minder dan hun super elitemarionet community-leider, teleprompter lezende Amerikaanse president, dispenser van onbeperkte hoeveelheden fiat geld, met leugens uit het elite evangelie, Obama.” Die nu in het Oosten het voormalige KGB-hoofd, opnieuw president Putin confronteert met sancties, de verzamelaar van goud, heer en meester over enorme hoeveelheden natuurlijke hulpbronnen, met gemaakte groeideals welke inmiddels werden uitgebreid met nieuwe deals in China en andere BRICS-leden die zullen volgen.

Tot nu toe hebben de elites altijd weinig of geen weerstand ondervonden. De dagen van het plunderen van een natie, om hun goud in beslag te nemen en onder controle van hun papierengeld te brengen, zijn voorbij. Als meest recent, kijk naar de Oekraïne, waar VS geleide opstandelingen de laatste tijd een enorme puinhoop creëren m.d.h.v. door het westen betaalde fascistische neonazi’s, die vrijwel ongecontroleerd hun eigen gang gaan.

Oorlogen

Om Eurazië onder hun controle te brengen begon de Brits-Amerikaanse-Israëlische cabal de oorlogen in Afghanistan en Irak, waartoe al vele jaren eerder besloten was. Met de door hen ontworpen terreuraanslagen en geheime CIA-interventies in India, Pakistan, Syrië en Iran willen ze deze hele regio van Israël tot China onder hun controle brengen, voor toegang tot de Kaspische Zee met olie-en gasreserves. Het plan is om zoveel mogelijk landen die aan Rusland grenzen te controleren, dat was ook de reden voor interventies in Georgië en nu Oekraïne, die allen naadloos moeten aansluiten in de NAVO. De Rothschilds willen dan een oorlog tegen China en Rusland beginnen, die zal leiden tot de geplande Eén Wereld Regering (NWO) met één wereld leger.

Maar uiteindelijk zoals elke parasiet die ongecontroleerd dooreet, zal ook deze zijn gastheer opeten. De VS is opgegeten en het fiatkarkas zal worden ingelijfd bij de Derde Wereld, maar dat zullen ze hun burgers niet vertellen. De door de elite-gecontroleerde media zwijgen in alle talen over dit soort berichtgeving, m.b.t. vernietigingsevenementen die hun natie ondergaat, en willen zo iedereen in onwetendheid laten om ze te verrassen met hun ellendig Orwelliaanse bestaan.

De elite hebben nauwelijks tijd en opties over. Ze zijn absoluut niet dom, maar ze herkennen de verliezende hand als ze er een zien. Het beste waarop de elite kunnen hopen is het vol te houden met verder trappen van de ‘fiat tijdbom kan’ naar de volgende generatie van de elite opdat die de ramp kan opruimen.

“Duitsland kan een leidende rol spelen, of zelfs meer dan dat, was het niet voor Angela Merkel. Er is groeiende onrust in Duitsland, een slimme natie die nu geleid wordt door een niet zo slimme kanselier, die te traag is in het herkennen van het verschuivende machtsevenwicht die steeds meer tegen elk Amerikaans Derde Rijk mentaliteit in gaat.” Het Duitse bedrijfsleven is niet van plan de vernietigen van de natie van binnenuit, over te laten aan hun politieke leiders die gestuurd worden door fascistische EU en Amerikaanse krachten.

“Zoals Duitsland gaat, zo gaat de rest van Europa, en als Duitsland er genoeg van krijgt door een leidende rol te nemen, wat het doorsnijden van haar navelstrengbetrekkingen met de VS betekent, zullen ook de kleinere landen als hun laatste redmiddel zich bij de BRICS-kant aansluiten, in een wanhopige poging om hun eigen soevereiniteit te bewaren. Uiteindelijk, zal Duitsland zeer waarschijnlijk naar het Oosten draaien en het verraderlijke Westen achter zich laten. De natie is te groot om zichzelf door de VS te laten marginaliseren, ook al is het land de incubator van de Rothschild die vandaaruit tot wereld dominantie is gerezen, door het veroorzaken van alles wat er mis is in de wereld van nu.”

Het resultaat is zo hard als het slaan van de trommels voor oorlog door Obama, en het sturen van militairen “adviseurs” en oorlogsschepen. De tijd mag de Amerikaanse militaire dreiging in stand hebben gehouden, maar dan wel met minder vermogen om die op te volgen. Rusland zal door China, India en zo’n 78 geassocieerde landen worden ondersteund in de opbouw van goudreserves en zakelijke infrastructuur, welke meer gericht is op financiële stabiliteit en groei. Wanneer de Europese landen één financiële en economische lijn trekken die ze niet zullen overschrijden, zal de US volledig zijn geïsoleerd.

Goud en zilver

Als je goud en zilver hebt, heb je de beste kans om de dreigende ineenstorting van de VS en de economie te overleven, zoals velen inmiddels wel weten. Het zal verdrietig zijn voor de Amerikanen, net zoals het jammer is voor Oekraïners, Cyprioten, Grieken, Ieren, Spanjaarden, etc. allen zullen lijden en moeten boeten voor de zonden door hun regeringen begaan. Maar ondanks dat blijven ze trouw aan hun nationaal erfgoed.

Het is dom om te klagen over hoge prijzen die betaald moeten worden voor het verwerven van wat goud en zilver. Prijs is niet relevant. Hoe vaak moet dit nog worden gezegd? Elke dag brengt ons dichter bij de gevolgen van een door de centrale bank gedicteerde overheid die te veel geld spendeert, en niet alleen haar burgers maar ook de wereld misleid.

money-cliffDegenen die ervoor kiezen met hun geld binnen het bankwezen te blijven doen dit op eigen risico. Zij die zeggen: “Welke andere keuze heb ik?” hebben ervoor gekozen om geen alternatief te zoeken, want zij zijn niet bereid om voor zichzelf te denken. Als ze behoren tot de kudde mentaliteit, wat ze zijn, en zouden zien dat de kudde op weg is naar de afgrond van de financiële dood, en het onvermijdelijke gevolg waarnemen van het niet verlaten van het pad van de kudde, door een andere keuze te maken, en alleen blijven zeggen: “Wat kan ik anders – ik ga met iedereen de afgrond in.” Zullen ze de chaos niet overleven.

Een keuze die essentieel is, is het regelmatig kopen van fysieke edelmetalen, tegen de nu absurd lage prijzen, het is onwaarschijnlijk dat die ooit weer worden gezien gedurende meerdere generaties in de toekomst. We staan allemaal aan de vooravond van historische veranderingen die het geopolitieke landschap voor de komende decennia zal veranderen. Om dan bezorgd te zijn over wat de prijs voor fysiek edelmetaal is, is weinig zinvol. Wat het meest zinvol is, is ruimschoots voorbereid te zijn op wat zeker komen gaat.

Rijkdom

“De veiligste valuta in de wereld is goud. Dat is waar, omdat goud niet wordt ondersteund of gegarandeerd door een enkele natie. Goud is puur rijkdom, en behoeft geen natie om de waarde ervan te garanderen. Goud is zo veilig dat het niet nodig is om rente te betalen, terwijl voor elke andere valuta rente moet worden betaald. Bijvoorbeeld, wie roebels of Aussie dollars zou willen bezitten doet dat niet als er geen rente voor wordt betaald? Hoe minder veilig een valuta is, des te meer rente moet worden betaald aan kopers.

Een voordeel dat goud en zilver bezitten is dat ze niet kunnen degenereren tot niets, ze kunnen nooit waardeloos worden. Historisch gezien, is elke fiat valuta in de geschiedenis uiteindelijk waardeloos geworden. Geen enkele fiat valuta in de geschiedenis heeft het ooit overleefd.” Zegt de 90-jarige financiële nieuwsbrief veteraan Russell.

“Je kunt geen welvaart maken uit kleine stukjes papier” Ludwig von Mises