Bank Fraude Vereist Global Currency Reset

 

Waarom Fiatgeld:

Het huidige monetaire systeem werd rond 1900 bedacht door een groep criminele roverbaronnen, bankiers en industriëlen van beide zijden van de Atlantische Oceaan. Ze wisten al uit eigen ervaring dat elke fiatmunt in de geschiedenis van de mensheid uiteindelijk mislukt en in hyperinflatie eindigt. Het is niet een kwestie van of de fiatmunt zal mislukken. Het is slechts een Central Bank printingkwestie van wanneer deze zal mislukken en hoeveel inflatie dat veroorzaakt voordat de munt officieel wordt gedumpt, en als fraude wordt erkend, zoals het geval was met elk soortgelijk monetaire systeem in het verleden.

Toen de Federal Reserve en de centrale banken begonnen met hun drukpersen, wisten ze dat hun respectieve munten zouden mislukken en beschamend worden gedevalueerd ten opzichte van goud en zilver. Ze wisten ook dat goud de barometer is voor de waardevastheid van de munt geteisterd door inflatie.

Toen de Federal Reserve en de centrale banken begonnen met hun drukpersen, wisten ze dat hun respectieve munten zouden mislukken en beschamend worden gedevalueerd ten opzichte van goud en zilver. Ze wisten ook dat goud de barometer is voor de waardevastheid van de munt geteisterd door inflatie.

 

Gouddiefstal:

Het begon met het stelen van het goud d.m.v. in beslagname door verbod op het houden van goud in “privé-eigendom”,  ze wachtten toen op inflatie om de papierenvaluta te devalueren, wetende dat als de fiatvaluta faalt, ze met goud kunnen terugkomen als de “redder van de mensheid”- zodat de kleinkinderen van de mensen die al het goud in de eerste plaats hadden verdiend te laten terugkopen met tot hyper proporties opgeblazen papiergeld, wat voor de bankiers resulteert in enorme winsten.

 

Gold robberyIn de jaren 1930 kostte het $ 30 om een ounce goud te kopen. Nu kost het $ 1300 per ounce. Tel het verschil tussen de $ 30 en $ 1300, dat is een pure winst van $ 1270 per ounce goud. Oftewel méér dan maar liefst 4000% winst voor de bankiers. En dit is de beloning, en de reden waarom ze dit monetair systeem hebben opgezet.

 

Hetzelfde, in mindere mate, is het geval met zilver. Een zilveren dollar in 1928 was waard één dollar zilvercertificaat. Zilver heeft nu een dagkoers van $ 17 “papiergeld” voor één ounce zilver. Dat betekent dat het papiergeld 17-voudig is gedevalueerd. Als het papiergeld onderuit gaat, kunnen de bankiers over hun reserves in edelmetalen een enorme winst binnenhalen, en zo parasiteren ze van iedereen, zowel van degenen uit het verleden als de jongere generaties van nu.

 

De bankiers hebben de waarde van hard verdiende arbeid van mensen en de natuurlijke hulpbronnen van het land gedurende meer dan honderd jaar gestolen via het proces van muntinflatie, en draaien dat nu om door iedereen te dwingen hun eigen nalatenschap terug te kopen tegen grof opgeblazen wisselkoersen, om zich te ontdoen van het waardeloze papierengeld, waarmee ze hen eerst hebben opgezadeld.

 

Crimineel bankierskartel:

Criminal Banking cartelHet monetaire systeem werd t.b.v. dit kwalijke doel opgezet. Met opzet is inflatie in het systeem gebracht. Ze wisten ook dat het zou mislukken. Zij wisten ook dat het houden van goud en zilver reserves winstgevend is, en ze wisten bij voorbaat dat ze al die edelmetalen weer terug zouden verkopen aan het volk voor 4000, 5000, 10.000% pure winst, wanneer de valuta die zij het volk hebben opgedrongen mislukt.

 

Wederom, dit is het bekende Khazarian concept; ‘Probleem, Reactie, Solutie’. Gecreëerd om het volk tot hun slaaf te maken, wachten ze nu op de reactie, en presenteren dan hun oplossing voor het probleem dat zij zelf hebben gecreëerd, om de winst te incasseren die zij vooraf hebben gepland.

 

Na het manipuleren van alle hefbomen en knoppen, begint nu de situatie onhoudbaar te worden, het is duidelijk dat voor frauderende bankiers geen veilige plek beschikbaar is. Dus moeten ze, net zoals parasieten doen, een nieuwe behuizing zoeken. Ze hebben nu hun activiteiten verplaatst naar China, net zoals in het verleden met de verplaatsing van hun activiteiten van Europa naar de Verenigde Staten.

 

Einde van het Ponzi schema:

Ponzi scheme endMet de opening van de Shanghai Gold Exchange in april jl., wordt de prijs van fysiek goud en zilver beslecht in Yuan, terwijl fysieke levering is gegarandeerd. De grote financiële Holocaust is gearriveerd en zal uiteindelijk leiden tot de ware ontdekking van de goudprijs, als het Ponzi schema van de westerse centrale bankiers uiteindelijk in elkaar stort. Als dat zich ontvouwt zal het grootste deel van de wereld in angst verkeren, maar niet degenen die fysiek goud en zilver bezitten, zij zullen de komende Grote Financiële Holocaust overleven.

 

De Chinese banken begonnen ongeveer tien jaar geleden met hun globale ontwikkelingsleningen. Een artikel in de Financial Times concludeert:

 

“Als de uitstaande leningen aan binnenlandse en buitenlandse kredietnemers van de twee Chinese beleidsbanken bij elkaar worden opgeteld, dan wordt de dominantie van China in de financiering van ontwikkelingsleningen nog duidelijker. De CDB en Ex-Imp Bank hebben zowel binnen als buiten China in totaal aan uitstaande activa meer dan $ 2 biljard.”

 

China controleert de wereld:China Controls world

De onontkoombare conclusie is dat China nu al voor het grootste deel de ontwikkeling van de wereld controleert, iets dat recht onder onze neus is gebeurd, terwijl de westerse experts woedend waren over de schuld en andere veronderstelde problemen van China, bleek dat China in werkelijkheid deze goed onder controle had.

 

China handelt al met een aantal ontwikkelingslanden in de Yuan zoals o.a. Rusland, en de voorbereiding voor het opzetten van een olie benchmark uitgedrukt in Yuan, betekent dat de Yuan, of beter gezegd een Yuan die door goud wordt gedekt, de enige manier wordt om de enorme hoeveelheid grondstoffen te distribueren, die nodig zijn voor de wereldwijde ontwikkeling. Zo ligt China op koers naar grotere controle.

 

De boodschap is duidelijk, terwijl goud en zilver mogelijk nog een beetje door de Fed omlaag worden gemanipuleerd en daardoor omlaaggaat, moet iedereen elke zwakheid gebruiken om goud en zilver te kopen. Het bezit van goud en zilver is misschien de enige – zelfverdediging op overleving tijdens deze onzichtbare eindslag van China, dat een steeds meer zelfgenoegzaam Westen volledig inpakt.

 

Het monetaire systeem is reeds lang gebaseerd op goud:

President Roosevelt gaf in 1933, een executive order uit die iedereen in het bezit van goud verplichtte dit over te dragen aan een Federal Reserve Bank. Maar omdat dit op grond van de constitutie niet geoorloofd was, werd onder de Gold Reserve Act van 1934, de Fed bevolen al het goud over te dragen aan het ministerie van Financiën. Zo kwam al het goud van de natie effectief in direct overheidsbezit.

 

Dit is heel belangrijk: Omdat de Federal Reserve eigenlijk een privé-instelling is, terwijl de Schatkist een arm van de Amerikaanse overheid is. Voor de overhandiging van het goud verstrekte de Schatkist een “compensatie” aan de Fed door het uitgegeven van een goudcertificaat in ruil voor het fysiek goud.

 

Tot op heden, heeft de Fed ​​ditzelfde goudcertificaat op de balans. De Schatkist waardeert officieel haar goud op $ 42 per ounce. Dat was de officiële goudprijs van 1973, twee jaar nadat Amerika afgestapte van het Bretton Woods systeem. Terwijl, de marktprijs van goud vandaag de dag meer dan $ 1200 per ounce is.

 

Indien, het goud op de Fed balans gedeeld wordt door $ 42 per ounce komt dat neer op een aantal ounces die omgerekend in tonnen, ongeveer 8.000 ton groot is.

 

Dit is zeer interessant, want dat is de hoeveel goud die de schatkist momenteel in eigendom heeft. De Schatkist heeft minstens 8.000 ton goud als ​​back-up t.b.v. het papieren goudcertificaat dat ze overhandigde aan de Fed in de jaren 1930, in overeenstemming met het vijfde Amendement van de constitutie.

 

Aangenomen, dat de 8.000 ton op de Fed balans in de vorm is van dit goudcertificaat, en goud op de markt $ 1200 per ounce is, betekent dit maar liefst $ 300 miljard. Wanneer dat wordt toegevoegd aan het kapitaal van de Fed gebeurt iets bijzonders. –  De leverage van de Fed daalt van meer dan 100-tegen-1, naar ongeveer 12-tegen-1. En dat ligt binnen range van een gezonde commerciële bank. Met andere woorden, de Fed is op basis van juiste marktwaardering, eigenlijk een gezonde bank. Dus het geheim op de Fed balans is de “verborgen goud troef”, in de vorm van het goudcertificaat, ontvangen van het ministerie van Financiën in de jaren 1930. Dit betekent dat de Fed solvent is.

 

“Niemand praat hierover of bevestigt dit. Maar feitelijk is het hele monetaire systeem gebaseerd op goud.” Zegt Jim Rickards.

 

De laatste dagen van het papiergeld:

Het lijdt geen twijfel dat het beleid van de centrale banken uiteindelijk zal leiden tot een catastrofe. Er zal geen NIRP, ZIRP, of andere vorm van renteonderdrukking zijn die papierenvaluta’s kan beschermen.

 

Al deze kunstmatige rentes zijn belachelijk. Ze kunnen onmogelijk echt, of blijvend zijn, omdat ze in flagrante strijd zijn met de meest elementaire regels van de economie. Niemand is bereid kapitaal uit te lenen om de lener te betalen voor het voorrecht dit te doen. Het feit dat deze tarieven bestaan ​​en overheidsobligaties worden verhandeld tegen deze absurde prijzen is het bewijs dat het hele papierengeld systeem volledig corrupt is en gemanipuleerd wordt.

Final days of paper currenciesDit is wat gebeurt als overheden failliet gaan en niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen door zichzelf op legitieme wijze te financieren. Dus, het is slechts een kwestie van tijd voordat een dergelijk beleid in meer markten voor overheidsobligaties te zien is, zoals nu in Duitsland het geval is, en ‘s werelds grootste bezitters van kapitaal op zoek gaan naar een uitweg.

 

De enige echte en blijvende uitweg is het kopen van goud en zilver, om een ​​aankomende wereldwijde run op de banken te stoppen, door alle belangrijke valuta’s met goud te dekken, en de waarde van deze valuta’s op een redelijk niveau te verdedigen.

 

Dit wordt het einde van het 1971-2016 ‘grand experiment’ met papiergeld. Het zal ook het einde worden van de “grootste inflatie” allertijden. Voor vele, heel veel mensen, zal dit een catastrofe worden. – Maar niet voor degenen die eigenaar zijn van goud en of zilver.

 

Denk aan dreigende veranderingen in termen van optredende problemen in een crisis, dat het onvermijdelijke einde van het huidige monetaire systeem betekent, en als gevolg instort. In plaats van te denken dat dit het einde is, is het beter dit te zien als een prachtig nieuw begin, een terugkeer naar gezond economisch beleid, lage schuld, hoge munt waarden, minder belastingen, en geen volatiliteit in de markt.

 

Global Currency reset d.m.v. gezond geld en vrije markten:

De vervanging van het corrupte monetair systeem en derhalve de “bubbel” economie d.m.v. gezond geld en vrije markten is niet iets om bang van te zijn. Het is een verandering om door ons allemaal te vieren. Want iedereen zal er blij meer zijn. Maar nog meer als je weet wat je op dit moment moet doen om ervoor te zorgen dat je een van de grote winnaars wordt in de aankomende monetaire revolutie.

 

Zoals je inmiddels weet wordt dit de grootste legale overdracht van rijkdom in de geschiedenis die nu op het punt staat te beginnen. Ofwel je wordt een begunstigde of het slachtoffer, het ligt geheel aan jezelf.

 

De WDS heeft reeds gereageerd door de Amerikaanse Khazarian Fed tenminste 20.000 ton goud tegen een korting van 13% aan te bieden, onder de voorwaarde van absolute wereldvrede, zoals eerder vermeld. De bewaarder van dit goud is het Chinese leger, die zeggen dat ze het goud niet zullen overhandigen aan ofwel de Chinese communistische regering of aan het Chinese bedrijfsleven. Ze zeggen dat afgezien van de 20.000 ton, geraffineerd tot 99,99% puur goud in 12,5 kilogram bars, nog veel meer goud ter beschikking staat… Het Chinese leger is ondergeschikt aan de White Dragon Familie, zoals door bronnen binnen zowel de CIA als de Chinese overheid wordt bevestigd.

global_currency_resetDe man die het nieuwe financiële systeem in de weg staat en het gebruik van het Aziatische goud ten behoeve van de redding van de planeet wil voorkomen, is Baron Jacob Nathaniel Rothschild. Hij is het hoofd van de Khazarian maffia octopus die de uitgifte van de Amerikaanse dollar, de euro, de Japanse yen en vele andere valuta’s regelt, met uitzondering van de Chinese Yuan en de Russische roebel. Hij was degene die reeds een aantal maanden geleden in de weg stond toen de Aziatische oudsten goud met een korting van 13% aanboden, om de globale munt reset uit te voeren. Alhoewel dit plan wel de steun kreeg van de meerderheid van de RKM gecontroleerde agentschappen en Archon bloedlijn familieleden.

 

Er zijn nog steeds mensen in de VS en het militair-industrieel complex die denken dat de Verenigde Staten geen behoefte heeft aan dit aanbod en dat nu zij de Federal Reserve Board hebben overgenomen, genoeg dollars kunnen drukken om de Amerikaanse problemen op te lossen. De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is blijkbaar een van hen. Op 9 mei zei Trump op CNN het volgende:

 

“Mensen zeggen dat ik de schulden wil opkopen om dan in gebreke te gaan op de schuld – deze mensen zijn gek. Dit is de VS-overheid. Allereerst, hoeven we nooit in gebreke te gaan, omdat we het geld drukken, ik haat het om je dat iedere keer opnieuw te vertellen, oké? Dus er is nooit een te kort.”

 

Blijkbaar is Trump niet op de hoogte dat zijn gelddruk idee eindigt in hyperinflatie, nog erger, dat alle Amerikaanse dollars in het buitenland die niet meer gebruikt zullen worden naar huis zullen terugkeren, waarom o.a. de Chinezen nu al alle activa in de VS opkopen waarop zij hun handen kunnen leggen. Dit zijn veelvouden van biljarden dollars die op zich alleen al een ongelooflijke hyperinflatie zullen veroorzaken. Samengevat; Econoom Michael Hudson, maakt het duidelijk:

 

Landen moeten hun infrastructuur en productieve investeringen financieren door zelf het geld te creëren en niet d.m.v. schuldgeld. Het gebruik van overheidsschuldgeld laat nu particuliere banken het geld maken waarvan de schuld in stand moet worden gehouden d.m.v. interest betaald aan de banken, dat de economie van haar koopkracht beroofd. Bovendien kan de schuld eindigen in vijandelijke handen en worden gebruikt om het land te destabiliseren.

 

Al deze gevaren kunnen worden vermeden als de globale currency reset wordt doorgevoerd, lees hier meer over in het recente intelligentie rapport dat werd toegezonden aan Neil Keenan.

 

Nieuwe Wereld Order en de enorme hoeveelheid verborgen rijkdom:

De enorme concentratie van rijkdom is het probleem.

 

Criminele Bankiers bedreigen Wereldwijd Economie

Door Helen Chaitman – Gepubliceerd op 24 mei 2016

Advocaat Helen Chaitman, die de slachtoffers van de Bernie Madoff $65 miljard fraude vertegenwoordigt, stelt dat de grote banken gangsters zijn. Chaitman zegt: “Het lijdt geen geen twijfel. Zij opereren illegaal, omdat ze hiermee enorme winsten kunnen genereren. Ze gaan van de ene misdaad naar de andere, en als ze betrapt worden van het plegen van een misdrijf, wordt niemand ontslagen. Niemand verliest zijn bonus. Als ze betrapt zijn, worden ze ingezet in een nadere sector van het bankwezen waar zij nog niet werden vervolgd.”

 

Wat gebeurt er met de klanten van de grote banken in de volgende financiële ineenstorting? Chaitman waarschuwt: “De klanten zullen worden vernietigd, omdat de banken nog steeds geen geld genoeg hebben om Washington om te kopen, ze weten dan dat de overheid hen zal beschermen, net zoals sinds 2008 gebeurde.”