De beste oplossing is eenvoudig

De Global Collateraal Rekeningen

Geschiedenis van de Global Collateraal Rekeningen

Fundamenten van de Global Collateraal Rekeningen

De Dragon familie heeft Neil Keenan benoemd het bedrog op te lossen

 

Het Gevaar van Nep Economie

Een crash op de aandelenmarkt zal nu onmiddellijk worden gevolgd door een recessie. De werkloosheid zal stijgen, de Dow zal worden gehalveerd. Kiezers zullen tegen zichzelf zeggen, onbewust van het feit dat het gebeuren onzin is, “het is de fout van Trump”, en zullen dan een democraat bv. Elizabeth Warren als de volgende president kiezen, alhoewel het hele spel bedrog is.

 

En wat gebeurt daarna? Hier wordt het interessant. Als ondanks de toverstaf van president Trump de markt voor de verkiezingen van 2020 crasht, is de kans groot dat Mr. Trump verliest tegen mevrouw Warren. Als Mr. Market zijn vuur aanhoudt, heeft Mr. Trump aan de andere kant een goede kans op herverkiezing.

 

Maar economisch doet het er nauwelijks toe, want als de crisis komt, reageren meneer Trump of mevrouw Warren ongeveer op dezelfde manier. Beide zullen worden geconfronteerd met de geldopblaas of sterven valstrik. En geen van beiden wil hun carrière voortijdig zien eindigen. Trouwens, elk van hen heeft dezelfde tools om mee te werken; inflatie, prijs manipulaties en trucs. En elk heeft een hele reeks ondersteunende economen, die vertellen dat het stimuleren van de economie de enige manier is voort te gaan.

 

De eerste schok, komt binnenkort, de nepwereld van nep geld en neprentetarieven zal botsen met de echte wereld. Schuld deflatie; samen met aandelen, onroerend goed en meer. Dan komt de tweede schok, veroorzaakt door de reactie van de centrale banken op de eerste schok. Onthoud; het is inflateren of sterven. Ze zullen zich niet inhouden en de economie opblazen met zowel monetaire als fiscale stimuli. En, tenzij er iets heel bijzonders gebeurt, zal het leiden tot een inflatoire crisis.

 

De Federal Reserve, evenals de ECB nu al doet, zal binnenkort de aankopen van kortlopende Amerikaanse staatsobligaties hervatten om haar balans uit te breiden in de hoop een herhaling van de recente verstoring in overnachtingsrepositiemarkten te voorkomen, zei voorzitter Jay Powell. Het goede nieuws is dat als inflatie is wat ze willen, het ook inflatie is dat ze krijgen. Maar niet noodzakelijk de tamme, vriendelijke, gecontroleerde inflatie waar ze op hopen. Vanwege de grotere tekorten wordt monetaire inflatie waar de Fed op aandringt, binnenkort gevolgd door fiscale inflatie.

 

Inmiddels, is bekend geworden; dat de Fed QE4 heeft aangekondigd en giftige activa van 4 falende “Too Big to Fail”-banken zal opkopen tegen de nominale waarde, voor een injectie van 350 miljard in 4 dagen. De markt is nu overgegaan in een exponentieel bailout-gebied op zoek naar een extra bailout van zo’n $ 20 biljoen in november 2019.

 

De Federal Reserve kondigde aan dat het tot begin november tot $ 75 miljard in de geldmarkten zou blijven pompen, met meer als dat nodig is. Maar dat is niet alles. De Fed injecteert ook geld in het systeem als onderdeel van het programma “reservebeheer”; het begon deze week met $ 7,5 miljard. Samen zouden deze initiatieven de komende 12 maanden meer dan $ 850 miljard aan nieuw geld in het systeem moeten stoppen, en dat nog zonder crisis.

 

Kijk een terug naar bijna een halve eeuw geleden om volledig te begrijpen wat er aan de hand is. In 1971 trokken de Fed de oude goudbeperkingen weg en veranderde de nieuwe valuta, bekend als de Federal Reserve-bankbiljetten en petrodollar, in de plaats van de oude betrouwbare door goud ondersteunde dollar.

 

De oude dollar was geboeid door goud met een vaste koers van $ 35 per ounce. Waar goud ging, ging de dollar ook. Maar de nieuwe dollar was gehoorzamer; het ging waar haar meesters het wilden hebben. Dus, voor de laatste bijna 50 jaar, heeft de centrale bank – de Federal Reserve – nieuw geld naar Wall Street en de elite gestuurd. Dit financierde hun speculaties, hun terugbetalingen en hun bonussen, het garandeerde dat hun investeringen in elk geval niet zouden dalen.

 

Dat bezorgde hen ongeveer $ 30 biljoen aan extra rijkdom welke ze nooit hadden verdiend. En het is ook de reden waarom de elite zoveel rijker geworden is dan alle anderen, vergeleken met 30 jaar geleden.

 

Bedenk; dat de Fed na een korte en onoprechte flirt met “normaliteit” nu terug is naar haar oude, perverse trucs; t.w. de middenklasse beroven om de rijken te belonen.

 

En zo zal de schuld sneller groeien, dat uiteindelijk de schuld wordt van het volk, inclusief de gepensioneerden. Binnen tien jaar zal het 95% van het bbp bedragen. Met andere woorden, het volk moet weer dokken; waarover de voormalige middenklasse ontevreden is omdat ze in nog meer schuld worden gestoken, en derhalve uitzichtsoos achterblijft.

 

De rijke elite gaat het geld opstrijken, en zal geen nadeel ondervinden. Vooralsnog zijn ze comfortabel genesteld in hoge prijzen voor hun aandelen en obligaties, waarop ze rekenen dat hun vrienden bij de centrale bank deze zullen beschermen. Terwijl de middenklasse de schuld te dragen krijgt – tot nu toe 22 biljoen euro aan “openbare” schuld en oplopend tot naar schatting van 40 biljoen euro tegen het einde van het volgende decennium. – Alleen, niemand weet wanneer of hoe het banksysteem zal falen. Het is slechts duidelijk dat het gaat gebeuren, terwijl geen plannen bestaan voor na de crash, wat betekent dat we het zelf moeten uitzoeken.

 

Omdat de fiscale inflatie gevolgd zal worden door inflatie van consumptieprijzen, inflatie die de koopwaarde van het geld verlaagt, beter bekend als vernietiging van de koopkracht van het volk, door de hogere prijzen van goederen en diensten, dat zowat iedereen zal gaan verwoesten.

 

Als president Trump herkozen wil worden, is er geen andere uitweg dan voordien opnieuw door goud gesteund geld in te voeren. De meeste mensen realiseren zich niet dat ze goud moeten bezitten, ze zullen dat besef snel gaan krijgen, omdat Goud nu nog zwaar is ondergewaardeerd ten opzichte van waar het zou moeten zijn. En, te veel mensen nog steeds te veel vertrouwen hebben in centrale banken en hun fiat-geld. Ze realiseren zich niet dat ze goud en zilver moeten bezitten. Het lijdt geen twijfel dat de prijs van goud en vooral zilver binnenkort gaat exploderen.

 

De beste oplossing is eenvoudig

Is er een andere manier om uit dit dilemma te komen? Natuurlijk bestaat die, het is de implementatie van ‘door activa gedekte valuta’, het proces waarbij een valuta op basis van goud- of zilveractiva wordt vastgesteld binnen een soeverein land. Edelmetalen zijn de rechtvaardiging van de hoeveelheid valuta in elk land. Het vaststellen van de hoeveelheid en de waarde ervan is belangrijk voor deelname binnen de QFS. En moet zijn geaccepteerd d.m.v. een goud-/ activacertificaat opdat alle deelnemende valuta’s binnen de QFS dezelfde waarde vertegenwoordigen. Zonder certificaat zijn we weer terug bij af, want dan is de kans groot dat in de toekomst de geschiedenis zich herhaalt en opnieuw centrale banken in privébezit, kunnen ontstaan die de bevolking opnieuw plunderen.

 

Zonder een mogelijkheid het bestaande monetaire systeem te corrigeren; moet dit oude fiat-geldsysteem worden vernietigd. En alle transacties zullen moeten verlopen via het nieuwe QFS. Binnen dit nieuwe QFS-financiële systeem zullen de activiteiten van de Centrale Banken niet langer meer relevant zijn.

 

Elk land dat niet GESARA-compliant is, zal niet toegelaten worden tot de QFS en is definitief uitgesloten deel te nemen in de internationale handel. Om op enig relevant niveau zaken te kunnen doen. De niet-conforme landen zullen aan zichzelf overgelaten zijn om bv. grondstoffen te ruilen, of een kredietuitwisseling uit te werken met andere landen, een systeem dat nog niet bestaat.

 

Als de prijs van goud stijgt, zal de waarde van alle valuta’s ook stijgen, wat resulteert in geen netto wijziging van de nominale waarde tussen verschillende valuta’s. Dit zal valuta- en handelsoorlogen tot het verleden laten behoren. Terwijl het betalingsverkeer vereenvoudigd wordt, omdat geen onderlinge valutawisselingen kunnen optreden.

 

Om dit te bereiken, moet elk soeverein land voldoen aan enkele basisparameters die de ‘formule’ wordt genoemd, waaronder de aanwezige grondactiva vallen, zoals de kracht van hun economie, de bevolking, die ook een actief is, en een aantal andere factoren die de waarde van de valuta van het land bepalen. Deze formule is voor elk land gelijk, zodat alle valuta’s met elkaar op één lijn liggen. De toepassing van de formule en de gemeenschappelijke waarde van al het goud, betekent dat de valuta van het ene land dezelfde waarde heeft als de valuta van een ander land.

 

Dit proces wordt de ‘Global Currency Reset’ genoemd – de reset brengt alle valuta’s op gelijke voet met alle andere valuta’s ter wereld, die een goudcertificaat bezitten om de authenticiteit te valideren. Het is voorwaarde dat elk land de reset-formule hanteert en wereldwijd de opgestelde normen toepast, om de QFS te laten functioneren zoals is voorzien. Dit is de reden waarom elk ​​land GESARA-compliant moet zijn om deel te nemen aan de QFS.

 

Bovendien, is voldoende gezond geld beschikbaar om de hele wereld uit de valse schuldmalaise te redden van het door de cabal geplande financiële Armageddon. Een van de beschikbare fondsen onder andere is de ‘Global Collateraal Accounts’.

 

De Global Collateraal Rekeningen

Global Collateraal Accounts zijn echt, ze bevatten ook activa die toebehoorden aan mensen die al lang overleden zijn en waarvan de specifieke erfgenamen niet bekend zijn, bijgevolg behoren die activa toe aan de wereld in het algemeen en is er geen reden ze te laten zitten in bankdeposito’s dat geen bijdrage levert aan het welzijn op Aarde.

 

Meer precies: enkele jaren geleden begon een grote schoonmaakbeurt in de Zwitserse gewelven en is vanaf daaruit voortgezet. Helaas hebben veel banken die betrokken zijn bij de schoonmaakwerkzaamheden van hun huis, gebruik gemaakt van de gelegenheid te proberen hun eigen wangedrag te verdoezelen. Ze probeerden spaarders te bedriegen met rente die de banken aan hen verschuldigd was, en maakten ook andere zeer duistere deals. Waarin ze beweerden dat enorme hoeveelheden activa voor hen werden “achtergelaten” door legitieme beheerders en bekende begunstigden, terwijl dat helemaal niet het geval was.

 

De ironie is dat de meeste van deze ‘Historische Trusts’ toebehoren aan mensen die geen belang hebben bij het voor zichzelf aanwenden van enorme hoeveelheden geld, en willen dat deze activa worden gebruikt voor dezelfde of vergelijkbare doeleinden als waarvoor de Global Collateraal Accounts werd opgericht; dat wil zeggen, ze zijn bereid om dezelfde filantropische doeleinden te dienen als de Global Collateraal Accounts.

 

Hetzelfde is gebeurd met het in beslag genomen goud van onze voorouders in de jaren dertig, dat door de Wereldbank en de Internationale Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling als secundaire schuldeisers werd geclaimd. Die activa en alle jaren van rente daarover verschuldigd, zullen aan de Global Collateraal Accounts worden overgedragen, wordt gezegd.

 

Hoe dan ook, er is veel gaande achter de schermen, en er zijn veel vuile deals gesloten door de banken, waaronder valse claims van “beëindiging van middelen” en ” beëindiging van activa” die werden uitgevoerd om zowel onschuldige als zelf- geïnteresseerde redenen.

 

Inmiddels, is de vervaldeadline datum voor US Inc./Federal Reserve /Central Bank Cabal overschreden; ze hebben geen Quadriljoenen in goud betaald voor schuldaflossing om hun op fiat gebaseerd Global Geld System overeind te houden. Dit impliceert het volledig verlies van hun controle over de Verenigde Staten en het mondiale monetaire systeem.

 

De dag komt dat mensen wakker zullen worden, door een onvermijdelijk, krakend financiële systeem. Degenen die gewend zijn te leven van overheidsuitgaven, direct of indirect, zullen in de problemen komen. Met als gevolg dat helaas een flink aantal van de meer dan zeven miljard mensen op de planeet pijn gaat ondervinden of zelfs kunnen sterven. – De wereldschuld is vastgelegd in obligaties, contracten die betaling van de schuld beloven. Wat betreft de rijke elite die hiervan grote hoeveelheden obligaties bezitten: als de scheur komt, hun obligaties waardeloze stukjes papier worden. En dat is dan de nare verrassing die komt voor deze rijken.

 

Geschiedenis van de Global Collateraal Rekeningen

De wereldwijde onderpandrekeningen hebben een diepgaande en complexe geschiedenis, die hier zeer gedetailleerd kan worden gelezen. Kortom, dit zijn grootboekrekeningen ondersteund door goud, zilver en vele andere activa die van oorsprong af bedoeld waren voor humanitaire projecten. President John F Kennedy ondertekende wat bekend staat als de Green Hilton Memorial Agreement met president Soekarno van Indonesië, die deze rekeningen mocht gebruiken om een ​​nieuwe US ​​Treasury Note uit te geven – ondersteund door goud en zilver – terwijl dat de beëindiging betekende van de controle van de Federal Reserve op het wereldwijd financiële systeem.

 

Nu is Neil Keenan en team heel dicht genaderd bij het openen van deze rekeningen voor de beoogde doeleinden om onze wereld ten goede te transformeren door middel van, en met de hulp van vele humanitaire projecten, zoals o.a. de release van energietechnologieën voor gratis elektriciteit, via het global financiële systeem – QFS. Rusland, China, Iran, Indonesië en bijna het hele oostelijk halfrond ondersteunen op de een of andere wijze dit plan.

 

De Chinese ouderen hebben destijds conform een eerder gemaakte overeenkomst individueel goud in bewaring gegeven bij de Bank voor Internationale Betalingen (BIS) in Bazel, Zwitserland, terwijl zij juridisch de individuele eigenaars zijn van deze rekeningen en deposito’s – is hen sinds het moment van hun storting herhaaldelijk de toegang tot hun rekening geweigerd. Wat absoluut een schandalige fraude is.

 

Deze oorspronkelijke inleggers staan duidelijk geïdentificeerd in de officiële archieven van de BIS, evenals de gegevens van de bewaarder en van de Chinese ouderen, als wel van Neil Keenan. Op geen enkel moment hebben de eigenaar-deposanten ooit afstand gedaan van hun vorderingen op hun in bewaring gegeven activa, maar hebben herhaaldelijk geprobeerd deze veilig te stellen voor het bestemde doel ten behoeve van de mensheid zoals van het begin steeds de bedoeling is geweest.

 

Fundamenten van de Global Collateraal Rekeningen

Kortom, de fundamenten van Global Collateraal Account is in essentie het verhaal van goud versus schuld. Dit kan worden teruggeleid naar de westerse bankoligarchie die wordt geleid door de Rothschild-clan en hun dominantie in het internationaal bankieren, dat is begonnen tijdens de aanvang van de 19e eeuw. De langetermijnstrategie van het elite bankkartel – en koninklijke bloedlijnfamilies was eenvoudig: wereldwijde controle verkrijgen over de goudvoorraad om de macht te behouden d.m.v. het toezicht over mondiale valuta’s en het onderliggend pand.

 

Tweeduizend jaar geleden stroomde het goud van de wereld in oostelijke richting naar China, langs de zijderoute. Dus om wereldwijde controle te verkrijgen over het financiële systeem, is essentieel de controle over het grootste

deel van het goud. Militaire invasies werden ondernomen, in China, Japan en andere Aziatische landen met als doel de honderdduizenden tonnen opgeslagen goud te stelen. – Voorts, het bekende nazi-goud verzamelsysteem en de accumulatie van de veel grotere Japanse schat werd tot stand gebracht door informatie en samenwerking van met name Europese bankbelangen, in de periode vóór en tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Sinds voor het eerst de mensheid begon met het delven van het edelmetaal goud is het “officiële” totaal van de volledige hoeveelheid bovengronds goud, gesteld op ongeveer 160.000 ton. Er zijn nu aanwijzingen dat een nauwkeuriger cijfer aantoont dat deze hoeveelheid ruim boven de twee miljoen ton ligt. – Ongeveer 12,5 keer meer dan het officiële getal.

 

Het exacte totaal van de rijkdom in de ongepubliceerde grootboekrekeningen van de Global Accounts is niet bekend, maar er wordt gezegd dat het om duizenden biljoenen dollars in goud, platina, zilver en edelstenen gaat, naast een onbepaald bedrag in Federal Reserve-garanties en andere valuta.

 

Tijdens de Bretton Woods-conferentie in 1944, kwamen de bijna victorieuze geallieerden reeds bijeen om een ​​nieuw mondiaal financieel systeem te creëren, waarvoor het Internationaal Monetair Fonds werd opgericht. – Aan het einde van de jaren 1940, werd president Soekarno van Indonesië benoemd tot monetair beheerder namens de eigenaars van het goud en t.b.v. het toezicht op de Global Accounts bestedingen, t.z. van de beoogde herontwikkelingsdoeleinden.

 

De centrale banken families Rothschild en consorten hadden reeds vooraf essentiële structuren opgezet om de controle over deze rijkdom te stelen: daartoe waren de Bank voor Internationale Betalingen, het Internationaal Monetair Fonds, de Council on Foreign Relations, en de Verenigde Naties, al opgericht die allemaal eigendom zijn en gefinancierd werden door de Rothschild elite bankinstituten, waaronder ook de Rockefellers en Warburgs behoren. De gemaakte afspraken om de fondsen te gebruiken voor ontwikkelingsdoeleinden werden bewust verwaarloosd en de bankelite ging over tot het gebruiken van deze fondsen t.b.v. hun eigen belangen, door de deposanten de toegang tot hun fondsen te blokkeren de op de Global Accounts rekening.

 

De Rothschilds hebben m.b.v. de Fed een systeem opgezet waarmee centrale banken iedereen, behalve de bankelite insiders, kunnen blokkeren van het gebruik van deze rekeningen, zodat de feitelijke eigenaren – de inleggers –zijn uitgesloten tot het gebruik van de activa voor humanitaire programma’s, zoals de bedoeling was.

 

De Dragon familie heeft Neil Keenan benoemd dit bedrog op te lossen

De Dragon Familie, de groep van oude rijke clans in Azië die de legitieme eigenaars zijn van de enorme hoeveelheden goud in de grootboekrekeningen, benoemden uiteindelijk als gevolg van deze malversaties Neil Keenan als hun erkende vertrouwensman, dat o.a. leidde tot de opsporing van de diefstal in 2009 van $ 144.5 miljard in Federal Reserve garanties welke door een Vaticaanse financiële insider Daniele dal Bosco werden verduisterd. Deze waren door de Dragon Family oorspronkelijk aan de heer Keenan toevertrouwd. De Dragon-familie probeert al tientallen jaren de accounts te gebruiken voor het oorspronkelijk beoogde doel en zocht de hulp van Keenan vanwege zijn reputatie als een goed geïntroduceerd, volhoudend internationaal zakenman.

 

Om de record recht te zetten; de afgelopen twee jaar werd binnen de Intel-gemeenschap ongeveer vier keer gemeld dat Neil was vermoord, en degene die nu belast is, een kloon is. Dit is overduidelijk misleidende informatie die na correctie door de oorspronkelijke bron niet werd gecorrigeerd. FWC-onderzoek heeft geleerd dat Neil gelukkig nog steeds in goede staat van gezondheid is, en in een persoonlijk contact zelf vertelde dat deze informatie onjuist is.

 

Anderen binnen de machtsstructuur van de cabal, die ook betrokken zijn bij de oplichting van de Global Accounts, zullen eveneens worden vervolgd voor deze en vervolg fraudes, deze zijn zijn o.a.: George Herbert Walker Bush, inmiddels geëxecuteerd, George W. Bush, koningin Elizabeth II, de Verenigde Naties, Ban Ki Moon, David Rockefeller, Hillary Clinton, en tal van andere prominente wereldfiguren en organisaties die behoren tot de binnenste kring van de Deep State machtsstructuur.

 

De heer Keenan is in het bezit van belangrijke documenten, zoals het origineel van de Green Hilton Memorial Agreement tussen Kennedy en Soekarno, en het ‘Black Book’, met geheime afboekingen. Lees hierover meer.

 

Het Verre Oosten bezit het grootste deel van de wereldgoudvoorraad, met documentatie legaal alle corrupte instellingen te elimineren die illegaal gebruik hebben gemaakt van deze rekeningen. De alliantie heeft de initiatieven genomen voor de oprichting van een nieuw door goud gedekt financieel systeem – de QFS. Verschillende andere landen sloten zich daarbij aan en hebben het Memorandum van Erkenning ondertekend, die deze alliantie naar 209 landen brengt.

 

Samenvattend; belangrijke deskundigen onder leiding van Trump Team en de Patriotten zijn gemobiliseerd de Deep State op alle fronten te verslaan, maar er zijn ook nog veel meer wakkere mensen nodig om alle corrupte marionetten van de cabal waar regeringen mee vol zitten aan te pakken en die ook betrokken zijn bij deze schandalige fraude. – Te weten dit zijn alle bekende regeringsleiders, buitenlandse- en financiële ministers met al hun voorgangers, die voor de rechter moeten worden gebracht om wegens Hoogverraad en misdaad tegen de mensheid te worden berecht, voor zover ze nog niet zijn opgenomen in de 125.000 verzegelde aanklachten.

 

Om steun voor dit initiatief te mobiliseren; deel alstublieft dit artikel met iedereen die zich zorgen maakt over onze vrijheid en gezonde toekomst van hun kinderen en kleinkinderen, met het verzoek deel te nemen aan onze strijd tegen de jezuïet – vrijmetselaar – Khazariaanse maffia, Banken en meer, om deze te verslaan. En onthoud;

Ons leven begint waar de onderdrukking eindigt.