Opkomende ontwikkelingen

Samenvatting

Waarom het cruciaal is 50% van de bevolking ontwaakt

Aankomende gebeurtenissen

 

Meer capitulaties

Na het lezen van de eerste twee delen van deze trilogie, kunnen wakkere mensen zich nu realiseren dat de satanische criminelen onbewust in de val zijn gelopen die ze zelf hebben opgesteld. De Deep State oefent druk uit om hun marionetten in de regering in het gareel te houden door chantage, bedreigingen en dwang te gebruiken om criminele handelingen uit te voeren die volgens hun plannen vereist zijn. Hoewel de Deep State kennis en intellect heeft gebruikt in dienst van waanzin, kan worden opgemerkt dat hun acties op zichzelf een averechts effect hebben gehad. Wanneer kennis en intellect worden gecombineerd met wijsheid en op de juiste manier worden toegepast in dienst van Liefde en Waarheid, worden negatieve acties omgezet in positieve.

 

Om de spirituele leraar Eckhart Tolle uit zijn boek “The Power van Nu” te citeren: “Macht over anderen is zwakheid vermomd als sterkte. De ware macht komt van binnenuit en is bij iedereen aanwezig.” In werkelijkheid is de Deep State Cabal zwak. Omdat ze weten dat ze deze strijd verliezen, daarom hebben ze alles uit de kast gehaald om ‘Ons het Volk’ blijvend aan te vallen. Maar de tactieken van de Deep State van chantage, bedreigingen en dwang werken niet meer, omdat Q en het Trump-team de Deep State cabal vele stappen vooruit zijn. De Q-Anon-beweging wint aan kracht, terwijl de marionetten nu voor Q en het Trump-team moeten werken. Het plan wordt simpel gespeeld met verfijnde efficiëntie en elegantie.

 

Ons rapport gaat verder over de bereikte resultaten door president Trump en zijn team tijdens zijn presidentschap. De volgende stop na China tijdens Trump ’s reis door Azië in 2017 was Vietnam, waar president Trump een ontmoeting had met Nguyễn Phú Trọng, die toen secretaris-generaal was van de Communistische Partij in Vietnam en later in oktober 2018 door de Nationale Vergadering werd gekozen als President, nadat de voormalige president Trần Đại Quang stierf tijdens zijn ambtsperiode. Trọng is de derde leider die gelijktijdig als hoofd van zowel de partij als de staat fungeert. Nadat de documentatie was gepresenteerd met informatie over het kindermisbruik en het verraad dat had plaatsgevonden, capituleerden ze vrijwel onmiddellijk en beloofden acuut te stoppen met de handel in kinderen.

 

In januari 2018 ging president Trump naar het ‘hol van de leeuw’ t.w. het Wereld Economisch Forum in Davos, in Zwitserland, om de grote kopstukken van bijna alle multinationals te ontmoeten inclusief George Soros, die de hoogste zichtbare vertegenwoordiger is van de Deep State in de bevellijn van de DS-hiërarchie. De aanwezigen vertegenwoordigden de meest notoire ondernemingen, die door president Trump voor deze bijeenkomst waren opgeroepen. Na zijn verlate aankomst op de eerste dag overhandigde Trump iedereen zijn envelop. En beval hen de volgende dag aanwezig te zijn. Dit bezoek was het meest kwetsbare voor Trump omdat ze hem zouden kunnen ontvoeren, want deze criminele ratten staan bekend als bijzonder gevaarlijk.

 

Maar de volgende dag capituleerden ze allemaal. Trump vertelde hen, “vanaf nu werk je voor ons. Jullie zijn allemaal gemene kindermisbruikers.” Op de bijeenkomst waren aanwezig George Soros, de CEO’s van Nestle, HSBC, Deutsche Bank, Shell, BP, om slechts enkele te noemen. Als voorbeeld noemde hij John McCain die al eerder werd uitgeschakeld, waarna alle terreuraanslagen van ISIS waren beëindigd.

 

De volgende die capituleerde was Modi, de president van India, die samen met alle Indiase leiders was verzameld. Hij symboliseerde de capitulatie van India door op de persconferentie naast Trump te verschijnen met zijn polsen over elkaar gekruist. Zijn volgelingen aangevend mijn handen zijn van nu af aan gebonden.

 

De volgende reis op de agenda was Zuid-Amerika, met Mexico als eerste, om daar de volledige leiding te ontmoeten van president Andrés Manuel López Obrador, die volgens de grondwet ook de opperbevelhebber van de Mexicaanse strijdkrachten is. Allen capituleerden na bestudering van de aangeboden enveloppen met volledige documentatie.

 

In Brazilië was de ontmoeting met president Jair Bolsonaro die op 1 januari 2019 aantrad. Hetzelfde als in India gebeurde de volgende dag op de persconferentie Bolsonaro presenteerde zich met zijn polsen over elkaar gekruist. Het kernpunt is pedofilie, kinderhandel waarvoor Bolsonaro de arrestaties van alle betrokkenen toezegde.

 

De daaropvolgende stop was in Argentinië, het vluchtelingenland voor veel cabal kopstukken zoals o.a. Merkel, Macron, enz., om het staatshoofd President Alberto Fernandez te ontmoeten, een super corrupte kopie van al zijn voorgangers. Zijn gedrag tegenover president Trump was zacht uitgedrukt heel slecht. De volgende dag, na bestudering van de overhandigde documentatie, capituleerde Fernandez. Om zijn afkeer van hem te tonen, vertrok President Trump zonder een gezamenlijke persconferentie te houden.

 

Tijdens de G7-top in juni 2018 onder leiding van de Canadese premier Justin Trudeau, ontmoette Trump ook Angela Merkel en clown Emanuel Macron die publiekelijk als een kind werd behandeld. Ze waren allemaal bereid te capituleren. Ook Teresa May en Boris Johnson. Teresa May huilde toen ze te horen kreeg dat ze op de nominatie stond te worden vermoord, en president Trump haar leven had gered. Als gevolg van de eerdere capitulatie van de EU was de Brexit voltooid en nam de kwaadaardige Boris Johnson haar plaats over. Uiteindelijk zal ook Johnson worden vervangen.

 

Op Buckingham Palace had Trump volgens etiquette moeten worden ontvangen door de koningin, maar het bleek haar kloon te zijn, hetzelfde gebeurde met prins Charles die ook werd vervangen door een dubbelganger met Camila Parker Bowl. Trump besteedde geen aandacht aan hen en sprak in plaats daarvan met hun lijfwacht. De sessie werd afgesloten met een fotomoment op verzoek van Trump in de beroemde stoel van Winston Churchill, om te laten zien wie de echte baas is in het VK.

 

Op 15 januari 2019 ontmoette president Donald Trump Vladimir Poetin persoonlijk in Helsinki, Finland. De bijeenkomst werd door beiden gekwalificeerd als “een goede start”. Na twee uur praten achter gesloten deuren gingen de twee leiders aan een werklunch met hun senior-adviseurs. Eerder zei de heer Poetin dat het tijd was om “moeilijke multinationale kwesties” te bespreken. Op de wederzijdse persconferentie aan het einde van deze bijeenkomsten overhandigde Vladimir Poetin Donald Trump een voetbal met de mededeling dat de bal nu in uw doel ligt, meneer de president, en wij zitten in uw team, we zullen voor u werken! – In de bal zat een memory-stick verborgen met uiterst geheime informatie. Een slim en originele manier om veilig geprivilegieerde geheime berichten over te dragen.

 

Bij de begrafenis van voormalig president George H.W. Bush sr. op 6 december 2018, was president Trump de vreemde eend in de bijt. De de eerste rij was gereserveerd voor Bush jr., Barack Obama, Bill Clinton en Jimmy Carter en hun echtgenotes, dat eindigde toen president Donald Trump en zijn vrouw Melanie arriveerden. Enig ongemak met Trump was misschien te verwachten, aangezien hij met opzet te laat arriveerde om de dienst te laten onderbreken. De samenkomst werd gebruikt om alle vier voormalige presidenten en Hillary Clinton een envelop te overhandigen met gedocumenteerde bewijzen wat ze niet hadden verwacht en zeker niet zo blij mee waren te ontvangen.

 

Samenvatting

Al het bovenstaande is bereikt in een periode van drieënhalf jaar, wat zonder twijfel een verbazingwekkende prestatie is in het reinigingsproces van het DS-moeras.

 

Om de enorme omvang van de voortdurende misdaden en fraude te begrijpen waaraan alle mensen zijn blootgesteld, is het belangrijk op te merken dat de meeste misdaden zijn gepleegd door zakelijke banken en overheidsdiensten, die op frauduleuze wijze aan de mensen zijn gepresenteerd als gelegaliseerde bankinstellingen en zogenaamde ‘gekozen regeringen’, die, in plaats van het volk te dienen, eenvoudigweg zijn omgekocht en ingehuurde handlangers zijn van de Britse Kroon in de City of London.

 

De Britse kroon regeert heimelijk de wereld vanuit de 677 acre – 2,7 km2, onafhankelijke soevereine staat, bekend als The City of London. Deze kroon bestaat uit een commissie van 12 banken, onder leiding van de Bank of England, gecontroleerd door de Rothschilds!

 

Al deze ondernemingen zijn eigendom van buitenlandse “Bloodline”-families. Het zijn particuliere bedrijven, de meesten van hen zijn franchisenemers van de particuliere Rothschild Bank in London, gevestigd in de City of London, de private Khazariaanse maffia-natiestaat met eigen ambassadeurs en politiemacht. De stad Londen maakt geen deel uit van het VK en betaalt geen belasting. In de 18e eeuw maakte de familie Rothschild Banking familie zich schuldig aan geheime wanpraktijken om illegaal enorme hoeveelheden geld op te halen, waarmee ze het VK hebben gekocht.

 

Ter informatie: achter de schermen vinden aanhoudingen en arrestaties plaats van bekende Deep State-politici, bureaucraten, bedrijfsdirecteuren, bankiers en beroemdheden. De meesten van hen worden gearresteerd wegens pedofiele misdrijven en/of hoogverraad.

 

De jezuïeten zijn de echte maffia in financiën, geheime instellingen, geheime genootschappen, de kerk, staan onder hun macht door hun controle over de Vaticaan Bank, dat onlangs door Trump is gestopt. De totale vernietiging van de “centrale bankeconomie” van de Deep State is nu gaande. – De enige permanente ondergang van deze satanische plaag kan worden bereikt door de vernietiging van hun crimineel economisch systeem. Dit is nu in gang gezet door opzettelijk de economie te vernietigen, zoals kan worden waargenomen. Terwijl, ondertussen de confiscatie van hun bedrijfsstructuren en activa in gang is gezet.

 

Deze operatie is een geheime, militaristische actie, ongeveer 20 jaar in voorbereiding. Net als bij oorlogsvoering, vermindert de afsluiting van de aanvoerlijnen van de vijand hun vermogen te voorzien in wat nodig is, en is dit de meest effectieve manier om de Deep State voorgoed te verslaan.

 

Er komt een totale vernietiging van de ‘centrale bankeconomie’ van de Deep State. De enig permanente ondergang van deze satanische plaag wordt bereikt door vernietiging van hun compleet crimineel economisch systeem. Dit wordt bereikt door bewust de economie te vernietigen zoals nu aan de gang is, met daarnaast de confiscatie van hun bedrijfsstructuur en activa.

 

Er zijn veel corrupte ondernemingen met diepe zakken om criminele activiteiten te financieren, zoals Antifa, BLM en tientallen andere door de cabal ingehuurde oproergroepen. De confiscatie van hun geld, bezittingen en andere eigendommen zal een einde maken aan deze rellen. Veel van de Fortune 500-ondernemingen hebben wereldwijd achter de schermen meegewerkt aan zowel de vernietiging van ons land als van de levens van honderdduizenden onschuldige kinderen. Bovendien worden deze acties financieel ondersteund door George Soros, hun regeringen en drugskartels.

 

Waarom het cruciaal is 50% van de bevolking ontwaakt

Er valt nog veel meer te vertellen, maar het is belangrijk te weten dat we allemaal voorgelogen worden. Met een beetje geluk worden straks overal de mensen de COVID-lockdown en gezichtsmaskers onzin beu. Maak de waarheid bekend; de Corona-cijfers kloppen niet. Ziekenhuizen zijn voor meer dan de helft leeg! Elk jaar sterven meer mensen door auto-ongelukken dan door COVID 19. Het is van het grootste belang, veel meer mensen begrijpen dat we zonder uitzondering als een viool worden bespeeld, om ons van de aardbodem te verwijderen, en wat blijft leven voor te bereiden op opsluiting in de wereldgevangenis van de Nieuwe Wereldorde.

 

Bijvoorbeeld stel jezelf de vraag of deze pandemie en de uitgevoerde tests inderdaad een slimme manier zijn om in het geheim toegang te krijgen tot de binnenkant van je lichaam, vooral je hersenen. De gebruikte neusuitstrijkjes reiken tot aan de achterkant van je keel. Is er een medische reden waarom de wattenstaafjes 15 cm lang moeten zijn? Kunnen deze COVID-tests worden gebruikt om mensen in het geheim te infecteren met een ziekteverwekkende stof, onder het motto de noodzaak voor vaccinatie te bepalen?

 

De Corona-hysterie is begonnen zonder enig bewijs. De WHO, een filiaal van de cabal, is een terugkerende overtreder, aangezien er feitelijk geen basis is voor het beperken van burgerrechten, hetgeen wordt bewezen door feiten uit het verloop van de “Corona-crisis”. Er zijn maatregelen ingevoerd die de wereld nooit eerder heeft ervaren. Allereerst valt op dat de WHO-organisatie is die als mondiaal commando-orgaan exclusief de “Corona” teugels in handen heeft. Een organisatie die in het verleden publiekelijk te maken heeft gehad met extreme corruptie. Wat zegt dat over de reputatie en geloofwaardigheid van de Wereldgezondheidsorganisatie als Bill Gates, een van de rijkste mensen ter wereld, blijkbaar de WHO kan gebruiken als zijn persoonlijk promotie-instrument voor de verkoop van zijn vaccins? Even verontrustend is de flagrante verkeerde inschatting die de weg heeft gebaand van de WHO in eerdere pandemie crises, zoals vogelpest en varkensgriep.

 

Dit alles wordt nog duidelijker wanneer ‘s werelds beste epidemiologen de ernst van de pandemie in diskrediet trekken en zeggen: “Maskers werken niet!” – Nederlandse volksgezondheidsfunctionarissen legden onlangs uit waarom ze geen maskers aanbevelen.

 

“Vanuit medisch oogpunt is er geen bewijs voor medische noodzakelijkheid voor het dragen van gezichtsmaskers, dus hebben we besloten om geen landelijke verplichting op te leggen”, aldus minister van Medische Zorg Tamara van Ark.

 

Denk erover na; hoe gruwelijk het leven zou kunnen worden in de nabije toekomst als de meerderheid van de niet-ontwaakte bevolking de wakkere bevolking naar de geplande Wereldgevangenis sleept, vanwege een pandemie die niet bestaat. Alles van waarde in ons leven zal negatief worden beïnvloed – bovenal impliceert dit, het einde van persoonlijke vrijheid en de komst van een nieuw geldsysteem dat is ontworpen om te integreren met een sociaal scoresysteem, zoals nu wordt gebruikt in het communistische China.

 

Als de massa blijft vallen voor de pandemie-truc, zal de rest van ons met hen worden meegesleurd. Met andere woorden; de massa zal de wakkere minderheid met hen in de dood of slavernij trekken, onze strategie zal duidelijk moeten zijn. Wij wakkers moeten al onze inspanningen en financiële middelen aanwenden voor missies en activiteiten die de beste kans bieden de massa met waarheid te bereiken. Als we dat niet doen, doet niets anders meer ertoe.

 

Aankomende gebeurtenissen

Gelukkig zijn aan onze zijde opkomende ontwikkelingen te melden. Om er een paar te noemen; De overname van de MSM en de komende Gitmo-tribunalen, waar alle verdachten geen juridische verdediging hebben tegen hun beschuldiging, omdat deze zorgvuldig worden onderzocht, gedocumenteerd en vastgesteld door middel van documenten, cd’s, dvd’s, enz.

 

Hoe dan ook, de cabal-leden weten dat hun dagen geteld zijn. De ringmeesters, zoals Soros, Pelosi, Brown Gov. Californië, Cuomo Gov. N.Y. worden gedwongen zich te onderwerpen, ze hielden hun handboeien achter hun rug. Ze zullen allemaal hun oordeelsdagen in 2021 in GITMO onder ogen zien. Wanneer zal het aan de wereld worden blootgesteld dat al deze mensen ziek en slecht zijn.

 

Aangezien het zeker is dat president Trump in november aanstaande zijn herverkiezing met vlag en wimpel zal winnen, zullen veel mensen zich afvragen wat er na 2024 gaat gebeuren? Alhoewel het moeilijk is een ​​goede voorspelling te doen; Eén ding is zeker dat Donald Trump hiervan wegloopt. Zijn moeilijke maar meest eervolle taak is volbracht, en hij heeft zeker geen zin om nog een dag langer in het Witte Huis te blijven.

 

Het is zeer waarschijnlijk dat president Trump met zijn herverkiezing de laatste president van USA INC. is geweest en de eerste president van de nieuwe Republiek Amerika wordt. Dit aspect zal in een toekomstig artikel worden uitgewerkt.

 

Eerst is het nodig dat mensen zelf ontdekken wat ze werkelijk zijn, hun eigen kracht begrijpen, door hun denkwijze te veranderen en de waarheid te ontdekken. We moeten allemaal de individuen worden die we werkelijk zijn, en verantwoordelijk worden voor onszelf en niet afhankelijk zijn van instellingen of iemand anders. Vanaf nu moeten alle mensen de verantwoordelijkheid nemen voor eigen leven en voor zichzelf beslissen.

 

Mensen zouden de oorsprong, groei en ondergang van de Deep State-cabal in detail moeten leren kennen, beschikbaar in het boek De Grote Ontwaking, waar in chronologische volgorde de meeste ins en outs worden beschreven, toegevoegd met internetlinks voor verder eigen onderzoek. Dit zal zeker bijdragen aan het noodzakelijke genezingsproces dat iedereen moet doormaken.

 

We moeten ervoor zorgen dat alle toekomstige generaties op de hoogte blijven van wat er de afgelopen 430.000 jaar met planeet Aarde en haar bewoners heeft plaatsgevonden, zodat niet nog een keer hetzelfde criminele kwaad kan gebeuren. Alleen voortdurende burgerlijke waakzaamheid kan de terugkeer van deze criminele gelddieven en onderwerping aan hun financiële slavernij voorkomen. Het boek de Grote Ontwaking is speciaal voor dit preventieve doel geschreven en het kopen en bestuderen ervan is een van de gemakkelijkste manieren dit doel te bereiken. Het is belangrijk dat we onze opgedane kennis gebruiken om continu welzijn, geluk, gezondheid en vreugde voor onszelf en toekomstige generaties te garanderen. Deze boeken zijn essentieel om te lezen en zijn onontbeerlijk voor elke wakkere Patriot-verzameling. Kijk op de website van de Final Wakeup call op www.finalwakeupcall.info om de boeken te kopen en voor andere gratis verhelderende artikelen. En deel te nemen aan deze discussie.

 

Om het Trump-team en de patriotten die tegen de Globalistische maffia vechten aan te moedigen en te helpen veel meer mensen wakker te maken, kan elke wakkere burger de nationale vlag voeren tot na de komende verkiezingen op 3 november. Dit is de allerbeste symbolische demonstratie van ons wakker zijn en onze solidariteit voor Q en het Trump-team. Het is een visuele weergave die laat zien dat wij de wakkere meerderheid worden.

 

Als je de informatie in dit artikel interessant, nuttig of inzichtelijk vond, deel deze dan met je vrienden en help ze wakker te worden.

 

Hoe sneller mensen ontwaken, hoe eerder we de bevrijding van planeet Aarde kunnen ervaren en ware welvaart en vrijheid verwerven. Blijf op de hoogte door je gratis te abonneren, er komt nog veel meer verhelderende informatie.