COVID-risico overdreven op grond van valse informatie

Het nieuwe normaal is het oude totalitarisme

Verplichte vaccinaties

 

Degenen die de waarheid kennen en niet aarzelen te verspreiden, wordt het zwijgen opgelegd door de internetverbinding af te breken, en dat is ook met deze Website gebeurd.

 

Covid angstfactor

Als je zes maanden geleden zou hebben verteld dat de hele wereld gezichtsmaskers moet dragen, zouden mensen je tot idioot hebben verklaard of uitgemaakt voor een complottheoreticus. Nu, vijf maanden later, als je dat gezichtsmasker niet draagt, ben je de dorpsidioot die iedereen besmet. Ondertussen is het dragen van een gezichtsmasker niet wettelijk verplicht, noch is het rookverbod in de open lucht wettelijk bindend. Als dokter Benito in een tv-interview de waarheid vertelt over de pandemie, wordt de Spaanse media hard geraakt! De video met Nederlandse ondertiteling ging over de hele wereld. Veel anti-pandemiedemonstraties tonen de verontwaardiging in heel Spanje en ook in andere landen, wat aangeeft dat mensen beginnen te ontwaken.

 

De de door de MSM verspreide angstfactor is altijd een cruciaal element geweest in het verdelen en (be)heersen van de massa, de schapenmenigte wordt opgesloten in de angstkamers – waardoor alles kan gaan gebeuren – bewapening opbouwen, een nepwapenwedloop die er niet was. De Sovjet-Unie kwam uit de Tweede Wereldoorlog – waarin ze tussen de 25 en 30 miljoen mensen verloren om Europa en de wereld te redden van het fascisme.

 

Maar in de westerse geschiedenisboeken staat dat de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten het waren die in de eerste plaats Hitler versloegen. Dit vals bericht wordt voortdurend en opnieuw verspreid, onlangs nog tijdens de laatste WO II-overwinningsvieringen op 5 tot 9 mei 2020 – zonder enige aandacht te besteden aan de sleutelrol die de Sovjet-Unie heeft gespeeld, het Rusland van nu, bij het verslaan van de Hitler-nazi’s.

 

Na dit enorme offer had de Sovjet-Unie niet de minste intentie noch de middelen een ​​leger op te bouwen om het westen te verslaan – zoals werd gepropageerd door de VS en gevolgd door Europa, om daarmee 40 jaar Koude Oorlog te rechtvaardigen, gebaseerd op angst. De Koude Oorlog vernietigde de natuurlijke relatie voor wat betreft handel, diplomatie, cultuur – tussen Europa en het huidige Rusland.

 

Iedereen die de westerse media, politici en hun vrienden durft te herinneren aan de echte veroveraar over Hitler, namelijk de Sovjet-Unie – is een “complottheoreticus” – of iemand die “vals nieuws” verspreidt.

 

Het nieuwste voorbeeld van overvloedige samenzwering, is de coronacrisis. Die zich voor je ogen afspeelt, een wereldwijde opsluiting van alles, nagevolgd door bijna elke regering op de wereld met dezelfde strengheid, quarantaine, thuis opsluiting voor bijna iedereen onder het “voorwendsel” om jou – de mens – te beschermen tegen een onzichtbare vijand – het coronavirus. En elke regering weet dat het een ramp is voor de nationale en wereldeconomie – het is sociale zelfmoord. Toch gaan de meeste mensen akkoord – op wiens bevel?

 

Daarom zijn de meesten van ons op zoek naar eigen informatiebronnen, buiten de door de mainstream gedomineerde kanalen met door de overheid gedicteerde of ondersteunde leugens. Het blijkt uit de gegevensverzameling en statistieken over COVID-infecties evenals sterftecijfers enorm zijn opgeblazen en bewust vervalst, om de angstfactor te vergroten om de alles vernietigende en destructieve voorschriften te kunnen continueren.

 

COVID-risico overdreven op grond van valse informatie

Volgens een Gallup-onderzoek overschatten mensen schromelijk het risico dat het coronavirus met zich meebrengt, vooral voor jongere mensen. Onderzoekers ontdekten dat de “grove misvatting” over COVID-19 wordt gedreven door “partijdigheid en verkeerde informatie”, die beiden worden aangedreven door de reguliere media. Degenen die voornamelijk hun informatie verkrijgen via de sociale media, hebben de meest vertekende risicoperceptie. Het coronavirus is vergelijkbaar met de aids-‘epidemie’ van de jaren tachtig die de best gefinancierde ziekte ter wereld werd naast kanker, ook al was het bijna volledig beperkt tot homomannen en recreatieve drugsgebruikers.

 

“We hebben vele bewijzen dat het over de hele wereld een nepverhaal is”, zegt een groep internationale artsen over Covid 19, dat ook de mening is van meerdere gezondheidsspecialisten. Al deze gezondheidsdeskundigen stellen niet dat COVID-19 een nepvirus is. Ze zeggen simpelweg dat het niet zo gevaarlijk is als wordt beweerd.

 

Deze artsen en wetenschappers worden zwaar gecensureerd op alle sociale mediaplatforms. En degenen die over hen schrijven, ervaren hetzelfde. Veel van de beweringen van deze artsen zijn ‘ontkracht’ door de reguliere media, federale gezondheidsinstanties en ‘feitenonderzoekers’ die op het internet patrouilleren. Alle informatie die niet van de WHO komt, wordt als niet betrouwbaar, waarheidsgetrouw of nauwkeurig beschouwd, en dat omvat ook de informatie die in dit artikel wordt gepresenteerd en de kennis die door experts in de praktijk wordt gedeeld. Mensen worden aangemoedigd om de website van de WHO te bezoeken voor echte en betrouwbare informatie over COVID-19 in plaats van te luisteren naar artsen en wetenschappers die zich verzetten tegen het verhaal van de gezondheidsautoriteiten.

 

Vraag jezelf af: waarom worden zoveel experts in het veld volledig gecensureerd? Waarom wordt er zoveel informatie gedeeld die volledig in tegenspraak is met het verhaal van gezondheidsinstanties van de overheid en organisaties zoals de WHO?

 

Waarom worden alternatieve mediaplatforms gecensureerd, gestraft en gedemoniseerd voor het delen van dergelijke informatie? Is er op dit moment een strijd gaande over onze perceptie? Wordt ons bewustzijn gemanipuleerd? Waarom is er zoveel tegenstrijdige informatie als alles kristalhelder is? Waarom worden alternatieve behandelingen die enorm veel succes hebben geboekt, volledig genegeerd en belachelijk gemaakt? Wat is hier aan de hand en hoeveel macht hebben regeringen als ze de stem van zoveel mensen het zwijgen kunnen opleggen? Moeten we deze informatie niet openlijk, transparant en samen onderzoeken en delen?

 

Het nieuwe normaal is het oude totalitarisme

Dit zal niet eindigen totdat de mensen zelf besluiten er een einde aan te maken. En als we er niet snel een einde aan maken, is het te laat om er überhaupt een einde aan te maken. Deze coronacrisis gaat niet over gezondheid; het gaat over controle. Het gaat over de afschaffing van de vrije samenleving en de introductie van een slavensamenleving. De planners van deze aanval komen uit de hoek van Anthony Fauci, Debora Birx en hun medeplichtigen in de regering en de media om optimale angst in de harten van de mensen te zaaien, door hen ertoe te brengen hun essentiële vrijheid op te geven om veilig te kunnen leven.

 

Benjamin Franklin zag dit meer dan 200 jaar geleden aankomen toen hij zei:

“Zij die essentiële vrijheid opgeven voor een beetje tijdelijke veiligheid, verdienen geen vrijheid noch veiligheid.”

 

Het zogenaamde nieuwe normaal is niets anders dan het oude fascistische totalitarisme. Iedereen die niet beseft dat totale controle, regelgeving en slavernij op ons zal worden toegepast, heeft niet opgelet.

 

Verplichte vaccinaties

Het doel van de vereiste maskers is een voorwaarde voor het publiek om de aanstaande verplichte coronavaccinatie te accepteren.

 

Zoals wellicht wordt herinnerd, is verplichte vaccinatie het belangrijkste plan van de Deep State. Reeds gedocumenteerd in eerdere FWC-artikelen betreffende dit onderwerp. Het nieuwe coronavirusvaccin staat voor de deur, dankzij Operatie Warp Speed, Bill Gates en het Pentagon. Mensen worden via de MSM geïndoctrineerd, dat het vaccin de ‘nep Corona’ zal genezen, dat ze hoogstwaarschijnlijk niet eens hebben. Mensen moeten eerst weten wat er in het vaccin zit voordat ze een vaccinatie accepteren. Om dit kort samen te vatten zitten in de vaccins, de volgende schadelijke ingrediënten:

 

Deskundigen vonden afval van zware metalen en biologische besmetting in elk menselijk vaccin dat ze hebben getest. De onderzoekers verklaarden;

 

“De hoeveelheid gedetecteerde vreemde organismen en, in sommige gevallen, hun ongebruikelijke chemische samenstelling hebben ons verbijsterd.”

 

Vervolgens concluderen ze, dat de gevonden micro- en Nanokontaminanten “noch biocompatibel noch biologisch afbreekbaar” zijn, ze zijn “bio-persistent”, dat betekent dat ze onmiddellijk of later ontstekingsverschijnselen kunnen veroorzaken. In al deze vaccins zijn resten van foetaal weefsel, dierlijk weefsel, aluminium, kwik, genetisch gewijzigde materialen en nog veel meer aangetroffen!

 

Wat de ingrediënten van vaccins tot nu moge zijn geweest, is niet zo bizar als de proposities van wat er in dit coronavirusvaccin zal zitten. “COVID” staat voor “Corona Vaccinatie Digital Identity.” Dit vaccin bevat nanotechnologie die een interface vormt met de hersenen en een digitaal hulpmiddel is voor het volgen van elke identiteit. Het heeft een vervaldatum die op afstand kan worden bediend en via 5G kan worden, geactiveerd waarmee je gedrag en het einde van jouw leven wordt bepaald.

 

Hier is het advies hoe mensen legaal een vaccin kunnen weigeren:

 

  • Weiger nooit een vaccin, anders wordt je als obstructief beschouwd, maar

 

  • Vraag in plaats daarvan beleefd: “Bevat het vaccin MRC-5?” – Dat hebben ze nl. allemaal – Dit zijn de afgebroken foetale cellen. Als het vaccin MRC-5 bevat, heb je het recht te weigeren.

 

  • Vraag ook: “Is er een mogelijkheid op een iatrogene reactie” – wat betekent dat een bijwerking veroorzaakt wordt doordat meerdere ingrediënten of geneesmiddelen met elkaar een wisselwerking vormen ​​via het vaccin, dat doen ze nl. allemaal. Als de dokter zegt “ja dat doet het” is dit jouw legale toestemming uit het vaccin te ontsnappen. Bedank de arts en loop weg.

 

We worden geconfronteerd met de grootste aanval op onze burgerlijke vrijheden in ons leven.” Mensen moeten nu terugvechten. Uiteindelijk is dit de poging om het mensdom te infecteren met Artificiële Intelligentie, met het doel op cellulair niveau ieder ’s geest te controleren!

 

Gooi die stomme maskers weg. Weiger ze te dragen. Vertel je arts dat je hem of haar weer komt opzoeken als je niet gedwongen wordt een masker te dragen. Hetzelfde geldt voor elk restaurant of elke supermarkt waarmee je zakendoet. Maskers bieden niet alleen geen bescherming tegen virussen; ze kunnen zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid van de drager.

 

Meer dan 800 inwoners en bedrijfseigenaren in een middelgrote gemeente in California hielden vorige week een bijeenkomst buiten het Gemeentehuis en eisten heropening en opheffing van het maskermandaat. De districtsbestuurders kregen te horen dat gezinnen hongerlijden en dat de beperkingen op het bedrijfsleven ervoor zorgen dat goede gezagsgetrouwe burgers revolutionairen worden die oorlog tegen hen zullen voeren als ze zo doorgaan. Er werd gemeld, dat zes veteranen in het gebied zelfmoord pleegden nadat ze hun baan hadden verloren. De Hamvraag is;

 

“Zullen meer mensen gaan vechten voor hun vrijheid?”

Nou, als je dat niet doet, heb je al snel geen vrijheid meer om voor te vechten.

 

Het volk moet terugkeren naar hun wortels. Christus en zijn evangelie zijn het antwoord. Leven, vrijheid en het nastreven van echt geluk.

 

Als je deze informatie interessant, nuttig of inzichtelijk vind, deel deze dan met iedereen die je kent om hen wakker te maken. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om te laten zien dat je wakker bent. Hoe meer vlaggen te zien zijn, toont de Deep State cabalisten dat ze hun macht over ons verliezen.

 

Er volgt nog veel meer verhelderende informatie! Waarvoor je je gratis kunt abonneren.