De essentie van de grootste bankfraude allertijden

Het geheim van geldschepping ligt in het ‘niet boeken ervan’

Nepgeld produceert nep-rijkdom

 

Degenen die de waarheid kennen en niet aarzelen deze te verspreiden, wordt het zwijgen opgelegd door de internetverbinding af ​​te sluiten, dit gebeurde ook met deze website. Nu zojuist weer hersteld, is FWC terug online.

 

Fantoomgeld drijft de markten omhoog en creëert schuldslavernij

Het geheim van hoe geld wordt gecreëerd, moet in volledige omvang aan het publiek worden onthuld. De macht van geldcreatie heeft de Banksters machtiger gemaakt dan welke natie ook op aarde. In feite zijn dat internationale bankiers, zoals o.a. de Wereldbank, het IMF, de BIS en alle centrale banken, inclusief de Federal Reserve, deze zijn de schaduwregering die bijna alle natiestaten over de hele wereld controleert. Hun frauduleuze boekhoudcriminaliteit wordt in dit artikel uitgelegd; het beste wat iedere lezer kan doen, is deze kennis delen met alle contacten. Als veel meer mensen over deze zwendel leren, wordt deze zwendel eerder gestopt.

 

Het begrip hoe de marktmanipulatie functioneert, vooral met betrekking tot goud- en zilverprijzen is belangrijk: banken wedden nl. met grote hoeveelheden fantoomgeld om de zilver- en goudprijzen omlaag te drukken, en als ze de weddenschappen verliezen, verliezen ze alleen nepgeld maar geen geld met waarde uit de kluizen van de bank. Ze wedden niet om geld te verdienen, maar om marktprijzen te manipuleren. Evenzo kopen ze aandelen met als enig doel de uitmuntende prestaties van de activa- en vastgoedmarkten te illustreren, om sterke vooruitgang van de economie ten onrechte te valideren. De boekhoudpraktijken van de banken staan ​​ver af van de werkelijkheid; omdat geen verantwoording wordt gegeven van het gecreëerde geld.

 

Vanwege de wetgeving voor het reservebankensysteem kan geen enkele bank geldverliezen. Desondanks wordt het publiek voortdurend verteld dat de banken in de problemen zitten. Dit is crimineel belachelijk. Het heeft niets met de werkelijkheid te maken, maar alles met hun agenda voor totale slavernij van het volk. Het zijn, het bankenkartel en de bloedlijnfamilies, de Rothschilds, Rockefellers, Morgans, Warburgs en anderen die hiervoor verantwoordelijk zijn en de controle hebben over bijna elke centrale bank, inclusief de Too Big to Fail – TBTF-banken van de wereld.

 

Het hele bankensysteem werkt op de geldschepping van Meyer Amschel Rothschild, om de wereld in de val te lokken en tot slaaf te maken door leugens over hun insolventie te verkopen. Marco Saba, de voorzitter van het Italiaanse instituut voor superieure studies over economische en monetaire soevereiniteit, vraagt ​​terecht;

 

“Hoe kan een bank die uit het niets geld mag creëren, ooit insolvent zijn?”

 

De essentie van de grootste bankfraude allertijden

Het geldsysteem is van boven tot onder corrupt. Het ergste van alles is dat het bewust zo ontworpen is op het fundament van frauduleuze boekhoudpraktijken; met de verkregen geldscheppingsmacht kan een bank nooit failliet gaan. Ze creëren gewoon al het geld dat ze nodig hebben, maar boeken het niet in hun grootboek. Met andere woorden, dit geld wordt niet verantwoord op hun cashflowrekening. Ze hebben de macht om uit het niets geld te creëren en het tegen rente uit te lenen; oftewel woeker.

 

Maar wat grotendeels onbekend is, is dat elk verstrekte lening ook niet wordt geboekt! Met het resultaat, ze geen schuld hebben gekoppeld aan het vermogen van geldcreatie. Banken kunnen niet failliet gaan! Daarom zijn leningen die niet of slechts gedeeltelijk worden afgelost, nooit een verlies voor de bank. In tegendeel, elk klein beetje van de lening plus rente dat is afgelost, is honderd procent winst voor de bank!

 

Wanneer bijvoorbeeld € 100 wordt gecreëerd en uitgeleend en niet verantwoord is in het grootboek, en slechts € 20 wordt terugbetaald, heeft de bank een winst van € 20, omdat de resterende € 80 van dit witgewassen fantoomgeld nooit is geboekt als vordering op schuld, daardoor kan nooit een verlies optreden!

 

Op grond hiervan is de terugbetaling van € 20 voor de bank pure winst. Dit is precies de essentie van de grote bankfraude, het is opzettelijk gecentreerd op frauduleuze boekhouding, waardoor de bankensector een enorme macht heeft, in combinatie met de creatie van fantoomgeld.

 

Het geheim van geldschepping ligt in het ‘niet boeken ervan’

Het echte geheim van geldschepping ligt in het niet verantwoorden ervan. Met andere woorden, vers gecreëerd geld wordt niet in het grootboek opgenomen. Daardoor heeft de bank geen schuldvorderingen op haar balans, en voorzien van de macht van geldschepping, kunnen ze nooit failliet gaan, er is altijd voldoende geld beschikbaar om een ​​gat te dichten, daarom bestaan geen financiële bankproblemen. De realiteit is dat op het moment geld wordt uitgeleend dit geld kosteloos uit het niets wordt gecreëerd. En, dat geld wordt met opzet nooit in de boekhouding van de bank geboekt!

 

Nu zijn over de hele wereld bedrijven gestopt met zakendoen en zijn consumenten gestopt met consumeren, vanwege de nep Corona-pandemie is de behoefte aan leningen tot een minimum of zelfs nul gereduceerd. Loontrekkenden zijn gestopt met het verdienen van loon. En belastingbetalers betalen geen belastingen meer. Regeringen kunnen zeggen dat ze de belastingtermijn uitstellen, maar dat is niet uit medeleven, maar omdat ze geen massale paniek willen aanwakkeren als iedereen beseft dat er onvoldoende geld in omloop is om die belastingen mee te betalen. Dat is veroorzaakt door de doodspiraal van de schuld, zonder schuld kan geen geld worden gecreëerd. Als gevolg; De huidige bewust gecreëerde crisis is veel ernstiger dan de crisis van ’08 -’09.

 

Het coronavirus heeft deze crisis niet veroorzaakt. Deze heeft het alleen geactiveerd. Het is alsof een enorme financiële zeepbel is gevormd, groter dan die in 1999 of 2007. Deze was op zoek naar een speld, en daar kwam COVID! Het virus zal komen en gaan. Maar de effecten van deze financiële uitbarsting zullen nog jaren aanwezig blijven.

 

Kijk zelf wat er aan de hand is, anders loop je het risico verstrikt te raken in een grote nationale tragedie. De economie zal nooit meer teruggaan naar de toestand van de afgelopen twee decennia. Dat was een heel bijzondere periode waarin heel bijzondere dingen gebeurden. In plaats daarvan gaat alles vooruit. Het zal heel anders worden. Met andere winnaars en andere verliezers. Totaal anders feitelijk. En het zal de “oude” manier van denken en en van investeren van de afgelopen 20 jaar omverwerpen.

 

Nepgeld produceert nep-rijkdom

De centrale banken kunnen de financiële sector oppompen. Dat is gemakkelijk, door de aandelen- en onroerendgoedmarkt triljoenen meer nepvaluta te geven. Maar het kan de echte Main Street-economie niet oppompen. Main Street heeft echte rijkdom nodig. En dat vereist sparen, investeren, werken, zweten en trainen om waardevolle goederen en diensten te produceren die mensen willen en kunnen kopen.

 

Nepgeld produceert nep-rijkdom; het kan geen echte rijkdom produceren. En terwijl de centrale banken steeds meer geld in de nep-financiële economie pompen, verdrinkt de echte economie in een oceaan van schulden en valse prijssignalen.

 

Dus niet alleen kan het nepgeld de 90% van de mensen die afhankelijk zijn van de reële economie helpen, het kan de mensen niet ondersteunen maar schaden. De reële groei neemt af. Echte inkomsten gaan omlaag. Echte banen verdwijnen. Verbolgenheid en corruptie nemen toe naarmate de Deep State Elite het systeem misleiden om zelf rijker te worden.

 

Wat denken deze clowns? Dat ze ergens een opblaasventiel hebben? Dat ze het een klein beetje kunnen openen om net iets meer inflatie van de consumentenprijzen te krijgen? En, als de centrale banken en regeringen het werkloosheidscijfer echt zouden kunnen beheersen, zouden op dit moment geen werklozen zijn.

 

Het enige dat regeringen kunnen doen is meer geld of minder geld ‘afdrukken’. Het kan de economie niet verfijnen met precies de juiste hoeveelheid inflatie. In plaats daarvan zal het de geldhoeveelheid opblazen en deze blijven opblazen, totdat de consumentenprijsstijgingen uiteindelijk uit de hand lopen. En dan, met de economie aan de rand van een ramp, heeft iedereen nog meer geld nodig, waardoor de hele wereld aan de rand van de chaos komt te staan. Wees ervan overtuigd, dat een wanhopige overheid precies het verkeerde zal doen – meer geld drukken in een poging de zaken onder controle te houden, totdat het hele systeem zich opblaast.

 

Tegenwoordig is een veel groter deel van het geld dat mensen uitgeven afkomstig van de ‘drukpers’ van de overheid, niet uit arbeid. – Vóór 1971 was de enige manier om rijkdom te verwerven, anders dan een bank te beroven of in de politiek te gaan, door het te verdienen. Mensen moesten goederen of diensten leveren waarvoor anderen bereid waren te betalen. Ze moesten hun klanten tevredenstellen. Deze noodzaak stelde de hele economie op productie van goederen en diensten door Main Street, dat echte rijkdom betekent. Zoals, Auto’s. Gereedschapswerktuigen, Kleding. Graan, Maïs, Televisietoestellen, enz.

 

Het deel van het inkomen van mensen dat voortkomt uit productie van goederen en diensten is gedaald van bijna 90% in het begin van de jaren ’70 tot een dieptepunt van onder de 67% in het laatste kwartaal.

 

Dat is juist: in het tweede kwartaal van dit jaar hebben regeringen voor het eerst in de geschiedenis zoveel “geld” in handen van consumenten geschoven, dat meer dan een derde van dat geld van de drukpers kwam – niet van de creatie van echte rijkdom.

 

En, hoe vaak sluiten regeringen een economie af? Alsof je je adem inhoudt totdat je blauw wordt, het is niet iets dat je vaak wilt doen. Maar hoe vreemd en zeldzaam de sluiting ook is, de toename van uitkeringen – geld van de overheidsdrukpers – is niet zo nuttig als de meeste mensen denken.

 

Dat wil zeggen, de verschijning van het COVID-19-virus was misschien onverwacht (?) Een “exogene schok”, zoals analisten zeggen. Hoewel de Lockdown-reactie misschien een ‘één keer in een mensenleven’ overreactie was, was het spoor reeds gelegd, de trein had het station verlaten, de conducteur was al dronken en de hele zwendel was op weg naar de “dodemansbocht” alwaar, in de afgelopen eeuwen zoveel andere naties en rijken heeft verwoest.

 

Hier iets aan doen betekent in andere woorden de macht van de elite verwijderen; kortweg ‘het moeras droogleggen’. Het betekent dat geen buitenlandse/ militaire overheersing, die in de orde van grootte € 1 biljoen per jaar kost. Het betekent geen reddingsoperaties meer voor Wall Street of dergelijken. Het betekent dat de wereld de dwaze Universal Lockdown en het verplichte masker zich niet kan veroorloven. Door mensen zonder werk te zetten en ze meer geld te geven dan ze tijdens hun werk verdienden.

 

Hier is het laatste nieuws van The New York Times:

 

We zijn over de grens gegaan, Schuldtegenstanders hebben ons decennialang gewaarschuwd. Economen en anderen hebben al decennialang gewaarschuwd dat de Verenigde Staten te veel geld leenden. De overheidsschuld steeg zo snel, zeiden ze, dat economische ondergang onvermijdelijk is: de rentetarieven zouden omhoogschieten, de belastingen moeten stijgen en de inflatie zal waarschijnlijk op hol slaan. De doodsspiraal zal worden geactiveerd zodra de schuld de omvang van de Amerikaanse economie overschrijdt – een keerpunt dat waarschijnlijk nog jaren in de toekomst ligt.

 

De federale schuld van Amerika is sinds 2016 met $ 7 biljoen gestegen, wat het op bijna $ 27 biljoen brengt. In diezelfde periode groeide het Amerikaanse bbp met slechts ongeveer $ 3,5 biljoen, of slechts de helft, de langzaamste stijging sinds de Tweede Wereldoorlog.

 

Dit is gedurende een periode met een zogenaamd ‘conservatieve’ president, die beloofde de staatsschuld af te betalen en nu – ofwel uit illusie of overtuiging – zegt dat hij de ‘grootste economie ooit’ heeft gecreëerd.

 

Zijn regering keurde in april al een “stimuleringspakket” goed van $ 2,2 biljoen en is van plan in september nog eens $ 1 biljoen hieraan toe te voegen. Ondersteunt een centrale bank die in slechts drie maanden tijd $ 3 biljoen heeft toegevoegd aan de monetaire basis van het land. En, nu belooft – volgens een Bloomberg-rapport – om de belangrijkste kortetermijnrente de komende vijf jaar op praktisch nul te houden.

 

Dit alles biedt elkeen de kans nader te bekijken hoe een economie kan worden vernietigd, nl. door verkeerd overheidsbeleid. En nog belangrijker; iedereen zou zichzelf moeten beschermen met tenminste wat zilver en/ of goud, om de waarde van de eigen arbeidsinput te zeker te stellen.

 

Als deze informatie interessant, nuttig en inzichtelijk is bevonden, deel deze dan met iedereen die je kent om ze wakker te maken. En vergeet niet je nationale vlag uit te steken om te laten zien dat je wakker bent. Meer vlaggen laat zien dat de Deep State-cabal hun machtsgreep over ons verliest. Er volgen meer verhelderende informatieve artikelen! – Waarvoor je gratis op de FWC-site kunt abonneren.