Mensen hebben hun moed, geloof en verstand verloren

De kosten van de lockdown

Resultaat van Lock Down en Quarantaine

Verandering komt eraan

 

Geen noodzaak om een masker te dragen

De pers en de gezondheidsgezagdragers proberen te doen alsof er een gevecht gaande is tussen de masker dragende “wetenschap” van Dr. Fauci en de ontmaskerde politiek van Donald Trump. Maar waar is de wetenschap? Is er bewijs dat een niet-maskerende maatschappij slechter af is dan een maatschappij waar maskers verplicht zijn? Het bestaat niet. Op sommige plaatsen zijn gezichtsmaskers verplicht, op andere niet. Sommige mensen dragen ze, sommige niet. Zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie betwist nu de noodzaak van maskers. Hier is de nieuwe richtlijn:

 

Als je gezond bent, hoef je alleen een masker te dragen als je voor iemand met COVID-19 zorgt.

 

De MSM zal hun wereldwijde Corona Virus – Covid-19 Pandemie angstaanjagende informatieoorlog blijven volhouden tot 2030. Trump en de Alliantie hebben de pandemie op zijn kop gezet en gebruiken deze tegen de Deep State als dekmantel voor de voortdurend zwakte van het centrale bank geldsysteem dat zijn tijd heeft gehad en dringend aan vervanging toe is voordat het uit elkaar valt. Het ontbreken van een derde wereldoorlog heeft het Deep State bankkartel in grote problemen gebracht voor voortdurende controle over de economie van de centrale banken die nu dreigt in te storten.

 

Maar de Deep State zal tot het bittere einde doorvechten. Ze zullen nergens voor terugdeinzen om de volledige controle te herwinnen. Desalniettemin wordt nu alles in het werk gesteld te voorkomen dat de Deep State de opkomende RV in de weg staat om op alle rekeningen van begunstigden fondsen te storten.

 

Er zijn wereldwijd militaire operaties gaande tegen de Deep State. Ze zijn betrokken geweest bij ondergrondse tunneloorlogsvoering, het arresteren van Deep State ratten en het redden van meer dan 50.000 verhandelde kinderen en vrouwelijke slachtoffers.

 

Desalniettemin, is de strijd tegen het Coronavirus de dreiging die enorm overdreven zal blijken te zijn. Gewoon weer een nepoorlog, dat een motief is om meer geld te drukken. En zoals zoveel voorgaande oorlogen in de afgelopen 100 jaar is ook deze nep. Het is gewoon een rookgordijn voor de insiders om meer macht en rijkdom naar zichzelf te schuiven.

 

Gelukkig; worden steeds meer mensen wakker over het feit dat het coronavirus wordt gebruikt onze vrijheden wereldwijd te beknotten. Het is volledig nep, verzonnen en vals; artsen hebben van hun regering de opdracht gekregen alle sterfgevallen te bestempelen als zijnde afkomstig van het “coronavirus”. Alle ziekenhuismedewerkers moesten op straffe van ontslag een niet-openbaarmakingsovereenkomst tekenen om niet te spreken over de patiënten bezettingsgraad.

 

Dit is gebeurd met alle oorlogen, WOI. WOII, Vietnam. Korea, Irak, Syrië. Drugs, armoede, terrorisme. – Nu, is het een oorlog tegen een molecuul. Hier is hoe het werkt. Ten eerste, zowel de pers als de overheid hypet de dreiging. De menigte wordt hysterisch. Het hoort, schokkende verhalen over hoe slecht de vijand is. Echter, niets van dit alles is waar.

 

De centrale banken van Rothschild sluiten de economie af, wat resulteert in een dalende productie. Maar ze verhogen wel het aanbod van drukpersgeld. Meer geld, minder goederen en diensten. Dat klinkt als, Inflatie!

 

Bedenk, de MSM en je overheid zijn de leugenaars en bedriegers, wordt alsjeblieft wakker en sluit je aan bij de patriotten om onszelf te bevrijden uit de eeuwenlange slavernij. Vraag jezelf af; Wat maakt het coronavirus zo speciaal?

 

Om het af te ronden; het coronavirus is nep. Alhoewel, de gelijktijdig 5G- elektromagnetische aanvallen de echte bedreiging is. Met een beetje geluk kunnen de patriotten en wijzelf, snel het hoofd bieden tegen dit gevaar. Voor degenen onder jullie die de 5G-dreiging nog steeds niet begrijpen; dit is geen “nepnieuws”, lees deze drie artikelen en jullie zullen begrijpen waar het om gaat.

 

Mensen hebben hun moed, geloof en verstand verloren

Kijk om je heen. Heb je ooit zoveel bange mensen gezien? Mensen die de moed hebben verloren, het geloof hebben verloren, en zelfs hun verstand hebben verloren. Ze zijn bereid om elke keer als ze in een vliegtuig stappen, geïnspecteerd te worden, als bescherming tegen de bijna verwaarloosbare kans dat iemand het wil opblazen. Zelfs jonge, gezonde mensen zijn bereid zich te onderwerpen aan huisarrest, in plaats van het risico te lopen ziek te worden.

 

Zo, zijn er dus nog veel meer van hen bang dat de “planeet boos wordt” en door branden uit de hel wordt vernietigd, tenzij wij stoppen gebruik te maken van fossiele brandstoffen.

 

Hebben beschaafde volwassenen de overheid nodig om hen te vertellen hoe ze zich kunnen beschermen tegen een virus? Zelfs, The New York Times geeft met tegenzin toe dat het niet nodig is:

 

Schimpend, Over Laks Virus Strategie, Zweden lijkt de plaag onder controle te hebben…

 

Zweden laat de mensen zelf beslissen. Degenen die bang zijn voor het virus konden thuisblijven. Degenen die het niet waren, konden hun gang gaan.

 

Het grootste deel van de wereldbeschavingen; is ondertussen, in paniek, door het stilleggen van grote delen van de economie, daalde het bbp in het tweede kwartaal gemiddeld met 30%! Hoewel het totale sterftecijfer voor de meeste landen ongeveer hetzelfde was. En nu lijkt Zweden in het coronaspel ver vooruit te zijn, met zeer weinig nieuwe gevallen.

 

Bescherming gaat gepaard met kosten. De kosten van de “oorlog tegen terreur” van de Deep State, volgens Brown University, bedragen in totaal meer dan 6 biljoen dollar, 800.000 doden en 37 miljoen ontheemden.

 

Hun hardhandige pogingen het virus tegen te houden verlamden de economie en resulteerden in nevenschade – depressie, zelfmoord, het remmen van carrières, enz. – deze kosten zullen later worden berekend.

 

Een nog belangrijker vraag zou moeten zijn: “wat zijn de kosten ons te beschermen tegen de financiële toekomst?” Daar ligt het echte risico. De elite heeft de economie verbogen en verstoord ten gunste van zichzelf en wordt nu geconfronteerd met de rekening.

 

In een poging zichzelf te beschermen tegen de risico’s van ouderdom, heeft zij zichzelf gezondheids- en pensioenuitkeringen beloofd, ongedekt, voor een bedrag van meer dan 200 biljoen dollar. Het zal onmogelijk zijn die verplichtingen te vervullen, zelfs in een gezonde economie.

 

De kosten van de lockdown

Nieuwe gegevens tonen aan dat tijdens de COVID-19-crisis de alcoholconsumptie van volwassenen sterk is toegenomen, waardoor ze meer dagen per maand drinken en meer soorten alcohol gebruiken. Vooral onder vrouwen is het alcoholgebruik sterk toegenomen.

 

“De omvang van deze stijgingen is opvallend”, constateerde Michael Pollard, hoofdauteur van de studie en socioloog bij RAND.

 

“De depressie van mensen neemt toe, de angst neemt toe, omdat alcoholgebruik vaak een manier is om met deze gevoelens om te gaan. Maar depressie en angst zijn ook het resultaat van het drinken; het is deze feedback-lus dat het probleem alleen maar verergert in de poging dit aan te pakken”.

 

De rekeningen zullen nog jarenlang blijven doorsijpelen. Banen verloren. Bedrijven zijn failliet gegaan. Carrières en gezinnen verstikt en belemmerd. Hier is Bloomberg:

 

American Airlines Group Inc. en United Airlines Holdings Inc. zullen beginnen met het ontslaan van duizenden werknemers zoals gepland, waarmee Steven Munching ‘s oproep tot uitstel wordt afgewezen…

 

American Airlines zet 19.000 man op nonactief, terwijl United ongeveer 13.000 mensen ontslaat.

 

Elders meldt Bloomberg:

 

Tienduizenden ontslagen zijn aangekondigd bij blue-chip bedrijven binnen een periode van 24 uur is dit een waarschuwingsteken voor herstel van de wereld en net komt voor twee belangrijke rapporten die voorspellen dat beperkte vooruitgang zal worden geboekt op de Amerikaanse arbeidsmarkt.

 

In een van de grootste ontslagaankondigingen sinds de uitbraak van de pandemie, zijn de veroorzaakte economische sluitingen wijdverspreid, zo zei Walt Disney Co. dat het 28.000 werknemers ontslaat als gevolg van ineenstorting van de V.S.-resorts. In de uren die volgden, werd het tempo van de ontslagen versneld bij enkele van de grootste bedrijven ter wereld – verdeeld over een reeks van industrieën van energie tot financiering.

 

Een paar dagen later, zei Allstate Corp., de vierde grootste autoverzekeraar in de V.S., dat het 3.800 banen schrapte, ruwweg 8% van haar totale personeelsbestand. – Bloomberg meldde ook dat Goldman Sachs Group Inc. van plan is ongeveer 400 banen te schrappen na het tijdelijk opschorten van werkgelegenheid aan het begin van de crisis.

 

Als de cijfers uiteindelijk worden opgeteld, zal blijken dat de industrie een zeer hoge prijs heeft betaald – voor niets. Verschillende landen en verschillende staten hebben verschillende technieken geprobeerd de verspreiding van het coronavirus onder controle te houden, van een strikte lockdown tot een los beleid zoals in Zweden.

 

De VS en de EU, met de meest geavanceerde en dure medische zorg ter wereld, hebben meer doden gehad dan welk ander land dan ook. Terwijl er in sommige gebieden bijna geen doden vielen. Bevestigd in Afrika, met minimale medische diensten, heeft relatief weinig last gehad. Dit toont aan dat het niet uitmaakt wat regeringen doen. Het virus heeft haar eigen ideeën.

 

Resultaat van Lock Down en Quarantaine

De onbeantwoorde vraag is; Als de resultaten van het Lock Down en Quarantaine beleid zo onzeker was, waarom doen ze het dan? Oude mensen lopen ongeveer 1000 keer meer risico voor het virus dan jonge mensen, en senioren hebben 10 keer meer kans om te sterven aan iets anders dan het coronavirus. Waarom raden ze hen niet aan zich gewoon gedeisd te houden?

 

Waarom zouden miljoenen jongeren voor het gemak van een paar oude mensen ze tot last zijn? Waarom miljoenen mensen bang maken, terwijl slechts 10% van de bevolking zich echt zorgen maakt? Een soortgelijke vraag kan worden gesteld over een heleboel andere zaken. Waarom zijn zoveel regels hiervoor opgesteld? Elke nieuwe regel stuurt hele naties in hysterie; velen lijden eronder voor slechts een paar voordelen.

 

Een paar voorbeelden laten zien; The War on Terreur kwam ten goede aan een paar militaire/industriële/consult bedrijven; het kostte de samenleving 6,4 biljoen dollar. De antiracisme-industrie verdient miljarden; het zet iedereen tegen elkaar op. Ook de armoe bestrijders hebben in de frontlinie van de War on Armoede aan rijkdom en status gewonnen; arme mensen zijn net zo arm gebleven als ze al waren. De medische zorg van de overheid is vooral bedoeld voor ouderen; maar de jongeren betalen ervoor.

 

Het nepgeld/ neprentebeleid heeft de afgelopen 30 jaar tientallen biljoenen verschoven naar de rijkste mensen op aarde; de armen en de middenklasse hebben niets gekregen. En nu controleert een oude elite, landen, bedrijven, strijdkrachten, het geld en de overheden.

 

Donald Trump is 74. Joe Biden is 77. Nancy Pelosi is 80. Mitch McConnell is 78. Jerome Powell is 67. Anthony Fauci is 79. – Biden, Pelosi, McConnell en Fauci zitten al 185 jaar in de regering. Natuurlijk hebben ze de voorwaarden voor zichzelf goed geregeld.

 

Verandering is op komst

En wat hen het beste uitkwam was een nep, phony en valse, moderne onderdrukking – in het bijzonder gericht tegen president Trump, met vele insinuerende beschuldigingen die nooit uitkwamen.

 

Daarom kwam dit onderwerp nooit ter sprake in het presidentiële debat. Links en Rechts kunnen het over details oneens zijn: Zoals, wie is er meer corrupt? Wie is gevaarlijker, Antifa of BLM? Er is één ding waar ze het allemaal mee eens zijn: de grootste bedreiging voor de meeste mensen, blijft het geldsysteem, dat hen in staat stelt de rijkdom van het volk te stelen. Wat er ook gebeurt, er mag niets in de weg staan. De onzin moet ten koste van alles doorgaan. Niet, sinds de Franse Revolutie is er een elite geweest die zo wanhopig vasthoudt aan haar privileges.

 

Binnenkort zal men getuige zijn van de bevestiging van de beslissende overwinning van Donald Trump als resultaat van de jongste Amerikaanse presidentsverkiezingen, waarmee onder andere het programma voor gedwongen inenting zal worden beëindigd.

 

Desalniettemin, nu de overwinning voor de patriotten snel terrein wint, zal deze strijd nog verder woeden omdat de Deep State moerasschepsels met de wetenschap dat ze gedoemd zijn, zullen blijven doorvechten tot in de dood.

 

De manier waarop regering gevangenen in dodencellen kan doden, zal binnenkort worden uitgebreid tot griezeligere methodes zoals ophanging, elektrische stoel, gaskamer en het vuurpeloton.

 

De nieuwe regelgeving die op kerstavond van kracht wordt, is het alternatief voor dodelijke injecties – de methode die momenteel in executies wordt gebruikt – deze regelgeving werd op 27 november door het ministerie van Justitie aangekondigd.

 

Ophanging was de executiemethode van keuze gedurende het grootste deel van de geschiedenis, en werd gebruikt voor het laatst in Amerika bij de openbare executie in 1936, toen Rainey Bethea werd gedood in Owensboro, Kentucky. Wanneer het correct wordt uitgevoerd wordt door de strop gedood doordat de ruggengraat doorsneden, waardoor de dood vrijwel onmiddellijk optreedt.

 

Als we nu niet massaal ontwaken, zullen we spoedig totaal geëlimineerd worden opdat de mensheid volledig verloren gaat. Dan zal nog voor 2030 onze ruiming onder een of ander vals voorwendsel lijken op een Goddelijke Vergelding. En zo werkt Satan. Luciferianen verafschuwen de hele Schepping en het Leven zelf, terwijl ze de Vernietiging en de Dood omarmen. Het is een Doodscultus. DE GROTE ONTWAKING moet nu in volle sterke beginnen, want het is onze plicht de mensheid te redden voor toekomstige generaties.

 

FWC heeft veel tijd, energie en geld gespendeerd om veel mensen wakker te schudden. Ook al is de strijd nog niet ten einde gaat deze verder, waarvoor jullie hulp wordt gevraagd om actief zoveel als mogelijk mensen te wekken en hen te motiveren door het geven van informatie over de inmiddels geboekte vooruitgang. We zijn dicht bij de eindstreep; onze historische verandering staat voor de deur.

 

Het tij van de geschiedenis is definitief gekeerd in ons voordeel. Nu hebben we de unieke kans het eeuwenoude kwaad op planeet Aarde te verwijderen. Wij, de Patriotten die deel uitmaken van het Trump Team, winnen deze geheime oorlog om de mensheid te bevrijden, de volledige voltooiing ervan is inmiddels zekerheid geworden. Dit wordt het grootste keerpunt in de menselijke geschiedenis. Voor de eerst keer ooit, zullen mensen in real-time kunnen zien hoe de ware geschiedenis zich ontvouwt als de oude heersende Satanische klasse onttroond wordt. De volledige geschiedenis zal worden herschreven als het stof uiteindelijk is neergedaald.

 

Blijf alert en besef; dit moment is onze enige kans de verborgen satanische regering, de criminele Deep State en hun bankkartel, politieke en ambtelijke marionetten te verslaan, welke niet aarzelen de mensheid en planeet Aarde te vernietigen. Het is duidelijk dat de ontluikende mensheid dit niet zomaar kan laten gebeuren, maar vooral nu wil vechten voor de toekomst van onze jongere generaties.

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol of inzichtelijk vindt, deel het dan met iedereen die je kent om ze te helpen wakker te worden en zich voor te bereiden. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te tonen dat je wakker bent, en de stille wakkere meerderheid motiveert dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen wapperen, hoe duidelijker de cabal haar machtsgreep over ons heeft verloren. Er komt nog veel meer verhelderende informatie! Waarvoor je bent uitgenodigd gratis te abonneren.

 

Eenheid is macht

Ons bevrijdingsproces is niet meer te stoppen. Het verenigen met anderen met gelijk bewustheid, biedt meer duidelijkheid. Wereldwijd worden netwerken van ontwakende mensen gecreëerd, zoals in de regio Marbella/Málaga, die in amper een half jaar tijd een toenemend aantal deelnemers aantrekt. De groep is inmiddels gegroeid tot meer dan 380 leden. Als je je wilt aanmelden of wilt leren hoe je je eigen regionale of lokale groep kunt starten, neem dan contact op met FWC via email. Onze toekomst ligt in onze eigen handen, met name in de kleine gemeenschappen die het fundament zullen vormen van de door ons zelf bestuurde samenleving.

Blijf dit volgen, er komt nog meer…