De Doorbraak

 

Wereldwijd is ontwaking begonnen

 

Operatie Bewust Wording

Q en Team hebben de operatie Evergreen ontworpen om de Mensheid massaal te doen ontwaken en hen de realiteit onder ogen te brengen van het pure kwaad, gepleegd door machten die hen tiranniseerden en hun percepties van waarheid veranderden. Het laat de wereld duidelijk zien wie betrokken zijn bij deze misdaad tegen de mensheid, terwijl de hele Deep State-infrastructuur van smokkelbendes wordt opgebroken.

 

Deze operatie blokkeerde het Suezkanaal om maximale publieke aandacht te genereren. Het was niet alleen gepland om het wereldwijde monetaire systeem op te breken, maar ook een einde te maken aan de machtsstructuur van de Deep State, en nog meer om de bevolking te laten zien welke illegale activiteiten zij ontplooien op het gebied van kinderen, organen, kernwapens en drugshandel.

 

De symbolische zin: “We zullen zien waar het schip strandt“, betekent het einde van de nachtmerrie van de mensheid. Het Evergreen containerschip is de bom die de mensheid massaal wakker moet schudden, wanneer de video’s getoond worden van kinderen en vrouwen die verhandeld en bevrijd worden uit containers. Dan zullen de mensen begrijpen wat al honderden, zo niet duizenden jaren is gebeurd. Om hun Satanische culten te bevredigen, met onder andere het offeren van jonge kinderen aan Satan, zoals zij geloven nodig om hun gezag over de planeet Aarde te handhaven.

 

Deze operatie, is een White Head valse vlag. Het schip genaamd “Ever Given,” is deels eigendom van de Clinton Foundation, waarom HRC – Hillary Rodham Clinton op de boeg geschreven staat, een andere grote eigenaar is Walmart.

 

Meer dan duizend verhandelde kinderen en dode lichamen zijn uit de scheepscontainers geborgen door US Navy Seals, in samenwerking met de Russen, zeggen bronnen. De Navy Seals vonden ook massavernietigingswapens op het tien verdiepingen hoge schip – waarvan men dacht dat ze een oorlog in het Midden-Oosten konden ontketenen.

 

Vele andere schepen die vorige week in het Suezkanaal werden geblokkeerd, werden ook geïnspecteerd en vervolgens ontdekt dat ze wapens vervoerden – ook verondersteld te worden gebruikt om een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten te beginnen. Opdat de Deep State haar macht over planeet Aarde kan herstellen, onder de regering Biden. Het merendeel van de wapens waren bestemd voor Mossad om door Israël aan de moslims te gegeven.

 

De mensensmokkelaars werden gearresteerd en hun kartels opgerold – waardoor ze wereldwijd belangrijke inkomsten misliepen. Als resultaat van deze operatie verloor de DS naar verluidt 400 miljoen dollar per uur, wat nog steeds verbleekt in vergelijking met wat die kinderen moesten doorstaan.

 

De lading, bestaande uit ongeveer 20.000 containers is zorgvuldig geïnspecteerd, en overgeladen in andere schepen voor verder transport. De containers met kinderen, vrouwen, massavernietigingswapens, drugs en uranium, op weg naar Rotterdam en Baltimore, zijn in beslag genomen, en zullen op video worden vastgelegd om over de hele wereld te worden uitgezonden om de massa wakker te schudden.

 

Het is niet waarschijnlijk dat de MSM deze bevindingen zullen melden en/of delen van de video’s zullen laten zien, waardoor het publiek vraagtekens zal zetten bij de waarheid die de media verschaffen? En dat zou het einde kunnen betekenen van het door de cabal gecontroleerde mediadomein. Nieuwe bronnen en nieuws verspreiders zullen ervoor in de plaats komen, met echte journalistiek, die ongecensureerde feiten en waarheden rapporteert.

 

De bevolking zal de misdaad tegen de mensheid in real time zien en zullen ook geïnformeerd worden over de nep pandemie. Zij zullen de massale omkoping van ziekenhuizen en artsen begrijpen om hen in het complot van het virus te houden.

 

Het containerschip is zo hoog als een gebouw van 10 verdiepingen, met een lengte van 400 meter, en een breedte van 65 meter. Het ligt nog steeds voor anker in Greater Bitter Lake om te worden vrijgegeven nadat 1 miljard dollar is betaald voor opgetreden schade aan de Suezkanaal Autoriteit.

 

De Evergreen-operatie is briljant in zijn eenvoud, logistiek en efficiëntie. Speciaal bedoeld om de massa’s wakker te schudden uit hun diepe onbenulligheid. Als de media niet spoedig berichten over de kinderen die uit de containers zijn bevrijd, zal het publiek geschokt zijn te vernemen waarom de MSM er niets over berichten.

 

Natuurlijk was deze wanpraktijk van de Deep State cabal al lang bekend en had er op andere manieren tegen opgetreden kunnen worden zonder een blokkade van het Suezkanaal. Maar wanneer een maximaal effect vereist is, is genialiteit de enige oplossing. Een operatie die meerdere vliegen in één klap slaat!

 

Als je deze informatie interessant, verhelderend, waardevol en/of inzichtelijk vond, deel het dan alstublieft met iedereen die je kent om hen te helpen met het ontwaken en voorbereiding. En vergeet niet je nationale vlag uit te hangen om de wereld te laten zien dat je wakker bent, en de zwijgende wakkere meerderheid te motiveren dit voorbeeld te volgen. Hoe meer vlaggen, hoe meer de cabal haar greep op ons heeft verloren. Er volgt nog veel meer verhelderende informatie! Je bent uitgenodigd je gratis te abonneren.

Hier onder de vevestiging van het bovenstaande;