Goud en Zilver vele malen hoger

Ongekend hoog niveau van nieuw geld drukken

Grote pieken in voedselprijzen leiden tot sociale onrust

Schuld is op een all-time high

Je vrijheid is in gevaar

Verenigd zijn we; onze massale ontwaking is de grootste angst van de Deep State

Verhuizing naar het nieuwe kanaal

Blijf op de hoogte, word lid van De Final Wakeup Gemeenschap op TELEGRAM

  

Valse Rijkdom

Het stimuleringsbeleid van de centrale banken, van honderden triljoenen aan nepgeld dat wordt toegevoegd aan de wereldwijde monetaire basis, heeft alle markten vernietigd. Vals geld heeft veel meer onroerend goed en fabrieken gefinancierd dan ooit nodig is. Het heeft de prijzen van onroerend goed en aandelen vertienvoudigd en valse rijkdom gecreëerd. De huidige rijkdom in papiergeld is slechts een illusie die uiteindelijk verdampt.

 

De meeste mensen ervaren een aanzienlijke inflatie in voedsel- en energieprijzen. De voedselinflatie ligt in veel gevallen tussen de 10 en 20 %. Nauwkeurige cijfers worden echter niet gepubliceerd. Omdat de waarheid voor het publiek verborgen wordt gehouden.

 

Belangrijk is dat de tientallen triljoenen gedrukte dollars, euro’s en yen niet in de reële economie terecht zijn gekomen. Ze waren bedoeld om de balans van de banken te ondersteunen, waardoor het geld in de banken bleef. In werkelijkheid werden deze biljoenen gebruikt voor het eigen winstgevend voordeel van de bankiers.

 

Een belangrijk feit om te weten is, dat activamarkten zoals aandelen en obligaties niet worden gemeten in de inflatiecijfers. Deze markten hebben echter een instroom van triljoenen aan fondsen gezien. Dus wanneer verteld wordt dat het nieuw gedrukte geld bedoeld was om de economie te ondersteunen is dat een complete leugen. Dat geld was en is altijd bedoeld de banken te redden ten voordele van de bankiers. Deze activa – aandelen en obligaties – bevinden zich in enorme zeepbellen. Integenstelling, edelmetalen en energie zijn de enige activa die niet in zeepbellen verkeren.

 

Als deze activa worden meegeteld in de inflatiecijfers, dan is de inflatie veel groter en zichtbaarder geworden, waarvan slechts een kleine minderheid heeft geprofiteerd, maar wat nog erger is, deze gecreëerde zeepbellen in aandelen en obligaties zijn totaal onhoudbaar en zonder dat de wereldeconomie er baat bij heeft. Terwijl, in overeenstemming met echt eerlijke berekeningen, tot op heden meer mensen zonder werk zijn dan de beroepsbevolking groot is.

 

Goud en Zilver vele malen hoger

Vanuit het oogpunt van vermogensbehoud is deze periode de laatste kans voor beleggers, die nog niet genoeg fysiek goud en zilver bezitten, een voorraad aan te leggen. In de komende maanden zullen goud en zilver, die naar omlaag zijn gemanipuleerd, vele duizenden papieren munteenheden per ounce omhoogschieten, en zouden een cruciaal onderdeel moeten zijn van elke investeringsportefeuille om andere aangehouden activa te beschermen tegen totale vernietiging. Als de goud- en zilvermarkten stijgen, zal de massale onderdrukking door papierverkoop van goud en zilver, gedaan door goudbanken en overheden om deze prijzen te drukken, terugkomen als een boemerang.

 

Dit zal goud en zilver vele malen hoger in prijs stuwen. Naar mijn mening bieden edelmetalen zoals zilver, palladium, platina en goud, voor beleggers de meest unieke kans van hun leven.

 

Ongekend hoog niveau van nieuw geld drukken

Regeringen over de hele wereld hebben geen geld om deze crisis te financieren. Maar dat is geen probleem. De Centrale Banken drukken graag meer bij! Ze hebben deze hele operatie gefinancierd met rentetarieven op praktisch nul, en een ongekende hoeveelheid geld bijgedrukt. In wezen geven ze de schatkist een blanco cheque. De prijzen van veel

Fictitious money printing machine with 100 dollar bills.Monetary expansion concept.

basisgoederen zijn ook merkbaar gestegen. Bijvoorbeeld: De benzineprijzen zijn meer dan 25% gestegen sinds december vorig jaar – en experts voorspellen dat het snel nog meer kan stijgen. De houtprijzen zijn in het afgelopen jaar met meer dan 180% gestegen. Koper en andere industriële metalen zijn omhoog geschoten en staan nu op het hoogste niveau gedurende tien jaar. Het begint zelfs de gezondheidszorg te raken. De kosten van insuline zijn onlangs gestegen tot meer dan 2.000 euro.

 

Dat is bijzonder beangstigend nieuws, gezien het feit dat tientallen miljoenen mensen diabetes hebben. En nog eens bijna 100 miljoen zijn pre-diabetisch. Maar wat het meest beangstigt, zijn de stijgende voedselprijzen. Volgens Bloomberg:

 

De wereldwijde voedselprijzen zijn gestegen tot een hoogtepunt in zes jaar tijds, en zullen dit jaar waarschijnlijk nog verder stijgen. Tot nu toe zijn de voedselprijzen 50% gestegen sinds de COVID-hysterie begon. Nu voorspelt het hoofd van het Wereldvoedselprogramma, dat 2021 nog erger kan worden. Mogelijk resulterend in “hongersnood van Bijbelse proporties.”

 

Het klinkt overdreven. Maar op dit moment worden stijgende dieselprijzen waargenomen die de kosten van transport en kunstmest de hoogte in jagen en een enorme stijging van de prijs van levensmiddelen en veevoer.

 

Dit garandeert bijna dat mensen in de komende weken en maanden meer gaan betalen in de supermarkt. Wat op haar beurt garandeert dat de stimuleringsmaatregelen van de overheid in de nabije toekomst zullen aanhouden. Waar het op neerkomt: Als voedselprijzen blijven stijgen, wordt het ronduit beangstigend voor miljoenen mensen.

 

Grote pieken in voedselprijzen leiden tot sociale onrust

Studie na studie heeft door de geschiedenis heen aangetoond, dat sociale onrust en gewelddadige rellen onvermijdelijk volgen op een grote stijging van voedselprijzen. Dus alsjeblieft, als burger van deze wereld, let op wat je regering nu doet.

 

De lieden in overheden over de hele wereld leven in een fantasiewereld. Als je niet oppast, kun je degene worden die de prijs betaalt. Een paar experts die de ineenstorting van de huizenbubbel voorspelden, wezen onlangs op het feit, dat dit de Duitse route van 1920 naar hyperinflatie is, en wel bijna identiek aan wat er nu gebeurt: Het begon met het niet adequaat betalen voor oorlogsschade, voor COVID en de Grote Financiële Crisis bailout, dat het volk opoffert – d.m.v. belastingen – en ze dekten de tekorten met oorlogsleningen door uitgifte van nieuwe papieren Reichsmarken, vandaag dollars/euro’s. Het enige verschil is dat Duitsland een echte oorlog had, en nu is het een oorlog tegen een nepvirus. Wat niets anders is dan een collectieve ineenstorting gearrangeerd door de DS-meesters om de wereld opzettelijk op de knieën te krijgen, door middel van lockdowns en COVID19 inentingen genaamd vaccin.

 

Schuld is op een all-time high

Gaat het vandaag voor iemand beter dan een jaar geleden, toen het virus voor het eerst opdook? – Kijk naar de feiten; Ondanks triljoenen aan stimuleringsmaatregelen van de overheid, bracht het vorig jaar de grootste armoedespiek sinds de jaren ’60. In feite, zijn tientallen miljoenen mensen nog steeds op een of andere manier werkloos. En nog veel meer van hen lopen het risico hun huis te verliezen. Volgens officiële gegevens: “1 op de 5 huurders heeft een huurachterstand, en iets meer dan 10 miljoen huiseigenaren hebben een achterstand in hypotheekschuld betalingen.”

 

De situatie is niet beter voor kleine bedrijven. Vergeet niet dat kleine bedrijven de ruggengraat van de economie zijn. Zij zorgen voor bijna de helft van de economische activiteit in het land en creëren twee derde van de nieuwe banen volgens een studie uit 2019. Een recent rapport verklaart dat 88% van de kleine bedrijven nog steeds niet is teruggekeerd naar het niveau van voor de COVID.

 

Veel bedrijven hebben geld geleend om in 2020 overeind te blijven. De schuldenlast van bedrijven is dus nog nooit zo hoog geweest. De lockdowns hebben ook een zware tol geëist op de geestelijke gezondheid van mensen. Velen geven toe te kampen met geestelijke gezondheidsproblemen, bijna 50 miljoen mensen slikken antidepressiva. Het is zo erg geworden dat er in het hele land een enorme piek in zelfmoorden te zien is, vooral onder jongeren.

 

Je vrijheid is in gevaar

Maar geen van deze feiten zijn van belang voor de ‘gekozen’ politici, die snel reageren met het uitdelen van gemakkelijk geld. Voor hen is deze gezondheidsangst een handige gelegenheid om nog meer van de door God gegeven grondwettelijke vrijheden van de burger te stelen.

 

De wereld is op weg naar een alarmerend socialistische toekomst. De recente richtlijnen van de CDC over hoe gevaccineerde mensen hun leven weer kunnen oppakken, zijn er niet beter op geworden, alleen de MSM jubelde over de aankondiging, zeggend: “Gevaccineerde mensen mogen van hun vrijheid genieten.” Maar vrijheid komt niet van de CDC, of van Dr. Fauci! En het komt zeker ook niet van jouw regering. Maar het laat zien hoe verwrongen in het afgelopen jaar ons begrip vrijheid is geworden.

 

Conclusie: de hysterie rond COVID is overdreven en de reactie van regeringen is verontrustend. In feite hebben veel politici de gecreëerde paniek gebruikt voor politiek gewin. Het is tijd om aandacht te besteden aan wat jouw overheid doet om dienovereenkomstig actie te ondernemen door zoveel mogelijk goud en zilver te kopen.

 

Het probleem met de overheidsschuld die nu zo snel en zo groot groeit, is dat wanneer de tijd zal komen en Centrale Banken de rentepercentages moeten verhogen, zij zeer terughoudend zullen zijn om dit te doen en dus zal de inflatie zich beginnen te versnellen. Hyperliquiditeit wordt hyperinflatie via de toenemende geldomloopsnelheid, in een vertrouwenscrisis van de dollar, euro of yen. Dat is de reden, dat hyperinflatie altijd een gebeurtenis is die door valuta manipulatie wordt veroorzaakt.

 

De consumentenaankopen zijn gedaald, wat betekent dat het geld nog niet in omloop is, en dus wordt gebruikt om schulden af te lossen of wordt gespaard, want het is duidelijk dat niemand investeert. Vroeg of laat zal het geld weer in omloop moeten komen, en in alle opzichten zal dit een periode van hyperinflatie inluiden, wat inhoudt; dat te veel geld achter weinig goederen aanjaagt. Het Deep State Establishment is bang voor de beweging van mensen, zoals; ‘Stop de Fed’, in feite; alle centrale banken te beëindigen. En dat is precies wat gaat gebeuren, door niemand anders dan het banksysteem zelf. Om plaats te maken voor de invoering van het door het volk gecontroleerde QFS- geldsysteem. Het beleid is de vijand zichzelf te laten vernietigen en dat gebeurt nu in real time, voor onze ogen. Zorg dat je voor een paar weken water, voedsel en levensnoodzakelijke middelen in voorraad hebt.

 

Verenigd zijn we; onze massale ontwaking is de grootste angst van de Deep State

Onze uitbreiding op TELEGRAM verloopt voortreffelijk, in ruim een maand tijd 600 plus volgers. Dank voor jullie steun, en vooral een woord van dank aan onze gastvrouwen Astrid en Peggy die de site coördineren en succesvol runnen. Om een betere service te bieden en toekomstige uitbreiding mogelijk te maken is onze FWC-site aangepast tot een echt kanaal, waardoor ruimte is geschapen voor afzonderlijk commentaar- en chatroomfaciliteit.

 

De Ontwaking breekt uit over de hele wereld. Het Ontwaken komt met een prijs. Het mag dan al moeilijk en pijnlijk zijn geweest om door de stadia van ontwaking te gaan; anderen overtuigen de uitdagende omstandigheden en condities te laten zien door ogen en geest van de sheeple te openen, is nog veel moeilijker. Het is een strijd tegen de tijd en de onrechtvaardigheden te zien, die voorkomen hadden kunnen worden. De schapen worden heen en weer geslingerd, zonder een idee te hebben van wat werkelijk aan de hand is, maar trappelen van ongeduld om in de rij te staan voor hun gratis giftige Covid-injectie, die reeds een derde van de bevolking heeft voorbestemd voor een vroegtijdig afscheid uit het leven.

 

Als de waarheid bekend is, zijn het de wakkeren die dit vurig en met passie moeten delen. Niet altijd aangenaam, maar een “must do” plicht. Het uur is laat en het tijdsbestek waarin we leven is schandaleus. De noodzaak eist een optimaal bewustzijn en snelle actie. Er bestaat geen alternatief.

 

We hebben dringend meer wakkere patriotten nodig om de boodschap te verspreiden en ogen te openen. FWC op Telegram is opgericht als een internationale gemeenschap voor patriotten die een echt verenigde wereld voor ogen staat. Tot nu toe hebben we actief 5 verschillende talen geïntegreerd die in de conversatie meedoen. Een belangrijke taal Frans ontbreek nog. Net als onze Italiaanse patriot, zouden we het op prijs stellen als een vertaler voor het Frans zich aansluit.

 

Het onderbewustzijn van de mens is geconditioneerd om alleen datgene te zien wat ons onderscheidt, in plaats van datgene wat ons bindt. Geloof het of niet, we zijn allemaal in alle opzichten zeer gelijkwaardig. Mogelijk met verschillende achtergronden en culturen, maar we hebben allemaal dezelfde basiswaarden in het leven. We willen allemaal vrij zijn, gezond, goed opgeleid, vreedzaam samenleven en toegang hebben tot basisbehoeften ter instandhouding. Dat is het zo’n beetje, waar we ook wonen in de wereld. Het enige wat we echt willen is samen gelukkig en gezond zijn.

 

Verhuizing naar het nieuwe kanaal

Onze snel wakker makende expansiekracht is de oorzaak achter de verhuizing naar ons nieuw kanaal. Maak je geen zorgen, alle belangrijke eerder gepubliceerde informatie is verplaatst naar dit nieuwe kanaal. Je zult niets missen van eerder gepubliceerde artikelen. We hopen dat je zult genieten van onze uitbreiding en wilt bijdragen aan onze verdere dynamische groei. Bedankt voor het begrip en je hulp bij de verspreiding van deze onmisbare communicaties.

 

Motiveer elke wakkere zich aan te sluiten en een echte patriot te worden voor onze nieuwe wereldorde, eigendom van en bestuurd door wij het volk. Wees een actief onafhankelijk innovatief denkend patriot. En sluit je aan op het nieuwe FWC-kanaal om inspirerende ideeën op te steken of te openbaren.

 

Onze vrijheid moet van onderaf aan door onszelf worden bevochten, niet van bovenaf. Wij allen tezamen moeten onze regering en hun regels verwerpen, zij zijn de marionetten van de DS-marionettenmeesters. Onthoud: als we dit bevrijdingsproces niet zelf beginnen, heeft vrijheid geen waarde en zal dat geen standhouden!

 

Blijf op de hoogte wordt lid van De Final Wakeup Gemeenschap op TELEGRAM, opgericht om lezers en deelnemers over de hele wereld dichter bij elkaar te brengen. Het zijn de ontwaakten die patriotten zijn geworden, die zich aaneensluiten voor het gevecht de Wereldmaffia voor eens en voor altijd van planeet Aarde te verwijderen. Blijf FWC volgen op Telegram voor dagelijkse updates over ontwikkelingen, in onze strijd tegen de Deep State.

 

Planeet Aarde is van ons, wij zullen voor onszelf beslissen hoe onze wereld in harmonie en eeuwigdurende vrede en welvaart zal worden bestuurd. Waaraan ieder individu bijdraagt naar inzicht en vermogen.

 

Deelname aan FWC via TELEGRAM biedt het voordeel voortdurend op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. We zijn in de laatste fase van onze strijd, betrouwbare updates zijn essentieel. Wordt lid, en doe mee aan onze wereldwijde strijd tegen de Global Maffia. Het is belangrijk zelfbesturende gemeenschappen te vormen en in stand te houden om te verzekeren dat onderdrukking en terreur nooit meer zn terugkeren. Wees gewapend met de waarheid en sluit je aan bij de

Exclusieve Wakeup Gemeenschap

De ware waarheidsvertellers

FWC-TELEGRAM-GROEP

DEEL onze ARTIKELEN en plaats nuttige toevoegingen.

Je bent uitgenodigd lid te worden, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en abonneer gratis, zonder enig verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat je op de hoogte wordt gehouden via onze FWC kanalen over alles wat komt …