gepresenteerd voor FWC door Peter B. Meyer 17/07-2021

Trump belooft lid van wereldwijde pandemie te blazen

Donald J. Trump ‘s her-inauguratie is op handen, en zijn eerste presidentiële plicht zal zijn om “het deksel eraf te blazen” van de wereldwijde pandemie en de orde te herstellen in een gebroken samenleving, vertelde een bron die betrokken is bij Trump ‘s Deep State zuivering aan Real Raw News.

Op de avond van zijn inauguratie zal Trump de natie toespreken en onthullen dat de Covid-19 Delta variant fictief is, verzonnen door maniakale mensen die vreesden hun wurggreep op een volgzame burgerij te verliezen.  Terwijl de samenleving in het reine kwam met een virus dat niet dodelijker was dan de gewone griep, en burgers zich afkeerden van maskering en legitieme vragen stelden over gevaarlijke vaccinaties, nam de Wereldgezondheidsorganisatie contact op met haar agenten binnen de CDC en internationale gezondheidsagentschappen en drong er bij hen op aan om deel te nemen aan een programma met als doel de wereld opnieuw angst aan te jagen tot bange naleving.

 

Het was Biden ‘s CDC-directeur, Rochelle Walensky, die een illusoire oplossing aanbeval; het fabriceren van een zeer overdraagbare en potentieel meer virulente stam om “mensen bang te maken om maskers te dragen en vaccinaties te krijgen,” zei onze bron.

Hij vertelde RRN dat Trump ‘s mensen onweerlegbaar bewijs hebben verkregen – inclusief geverifieerde correspondentie en audiocommunicatie – dat ondanks gemengde boodschappen, de Biden administratie Covid-19 gebruikt om zowel gezagsgetrouwe, patriottische mensen te onderwerpen als Trump ‘s poging te dwarsbomen om zijn rechtmatige plaats in het Oval Office te hernemen.

“Er bestaat niet zoiets als de Delta variant. Het is een verzinsel. Trump heeft brieven en gesprekken op band tussen Walensky en vele staats- en federale functionarissen, waaronder burgemeesters, gouverneurs en districtsrechters, waarin ze allemaal trouw zwoeren om de nepziekte te steunen.  Hij boekt vooruitgang tegen deze criminelen, maar velen zijn nog op vrije voeten. Maar als hij terug in functie is, zullen de arrestaties snel en hevig gebeuren. Walensky, Fauci, Newsom, Whitmer, AOC, Pelosi – ze zullen worden opgepakt in een grootscheepse actie voorafgaand aan Trump ‘s aankondiging,” zei onze bron.

 

Trump zal het Emergentie Broadcast System activeren en de vijandige ether in beslag nemen – CNN, MSNBC, enz. – om ervoor te zorgen dat de waarheid een zo breed mogelijk publiek bereikt. Hij zal de feiten blootleggen: een zeer overdraagbaar maar niet levensbedreigend virus ontsnapte uit het Wuhan Instituut voor Virologie; dat wereldwijde gezondheidsorganisaties in samenwerking met de Nieuwe Wereldorde en de Diepe Staat massaal profiteerden van de verkoop van vaccinaties en verzekeringsclaims; dat het eindspel was om de wereld failliet te laten gaan, het kapitalisme te vernietigen en Amerika te veranderen in één socialistische staat, zoals Venezuela.

 

“Trump’s aankondiging zal de aarde tot in haar kern doen schudden. Hij weet dat hij niet iedereen voor de waarheid wakker kan schudden, omdat velen zo vastgeroest zijn geraakt in de leugens van de Deep State, dat ze zich niet kunnen losmaken. Maar hij hoopt dat genoeg mensen het zullen geloven, zodat de Deep State een laatste doodsteek krijgt die krachtig genoeg is om te voorkomen dat ze zich ooit nogmaals kunnen wortelen. Dit is waar Amerika op heeft gewacht,” zei onze bron.

Bovendien zei hij dat Trump zich zal humiliëren en zijn excuses zal aanbieden aan Amerika voor het goedkeuren van Operatie Warp Speed en de Covid-19 vaccinatie.

“Trump zal uitleggen hoe hij is overgehaald om het vaccin te steunen. Hij zal ook uitleggen welke stappen hij heeft ondernomen om te voorkomen dat dit onrecht ooit nog een keer kan gebeuren,” zei onze bron. Het is toegestaan dit artikel te her-publiceren, mits FWC-bron wordt vermeld. Er volgt meer in de komende weken, nodig je vrienden uit lid te worden van FWC op Telegram, om deze belangrijke informatie hier uit eerste hand te lezen.