De bewustzijnsval

Het belangrijkste dat mensen zich moeten realiseren is dat onze 3 dimensionale realiteit niet echt is. Dat betekent dat dit niets anders is dan een bewustzijnsval. Wie we werkelijk zijn is voor ons verborgen. Onze spirituele natuur is onze enige ware vorm. Daarom besteden al deze duistere krachten zoveel tijd en geld aan pogingen om mensen alles te laten vergeten. Ze gebruiken subtiele technieken om ons gevangen te houden. Dat is waar de ware magie ligt. Als je dit niet vooraf kunt zien, ben je verslagen. Het is allemaal een illusie.

 

Maar spoedig, zullen mensen ontdekken wie en wat ze werkelijk zijn en wat er aan de hand is, als ze hun ware oorsprong ontdekken.

 

Aan de ene kant zijn er de Duistere Krachten die al vijfhonderdduizend jaren bijna ongelimiteerd vrij spel hebben op het oppervlak van planeet aarde, terwijl er aan de andere kant de Licht Krachten zijn, de Starseeds geleid door Galactische Federatie.

 

En, de patriotten van het Trump-Team die grote inspanningen leveren en vooruitgang boeken om de duistere negatieve krachten van onze planeet voorgoed te verwijderen.

 

Er zijn negen belangrijke domeinen waarin de verborgen duistere krachten zwaar geïnfiltreerd zijn. Dit zijn het leger, de regering, religie, onderwijs, management, financiën, media, gezondheidszorg en wetenschap. In wezen zijn ze overal in het openbare leven. Ze bekleden sleutelposities in al deze hoofdgebieden, geholpen door een volledig gecontroleerd en medeplichtig Media netwerk, ze hebben de volledige eigendom van het Financiële Systeem en alle grote financiële instellingen, ze hebben praktisch, alle pijlers van onze samenleving afgedekt.

 

Sinds president Trump in functie is kwam, was zijn eerste zet het leger aan zijn kant te krijgen, door gevaarlijke topgeneraals te verwijderen, het leger te zuiveren en te herfinancieren.

 

Wat is de ware agenda van de Archon, Anunnaki en Draco cabal? Wat proberen ze werkelijk te bereiken hier op Aarde, en waarom moet je dit weten? De werkelijke drijfveer van de Deep State heersers is duisterder en kwaadaardiger dan de meeste mensen zich kunnen voorstellen, omdat het “buitenaards” gaat en dan letterlijk wordt omgezet, op een verrassende manier in de Archon Bloedlijn Agenda 2030 om onze wereld te regeren namens de “buitenaardse” Anunnaki en Draco Control Matrix.

 

De Archon Bloedlijn is diep betrokken bij de creatie van een geheel nieuw en nog meer ontkoppeld menselijk wezen, volledig gevangen in de Matrix van de derde dimensie. Het zijn humane wezens die uitgeschakeld zijn tot op een niveau ver beneden wat zij voorheen waren, maar beter controleerbaar zijn door computers, waardoor deze wezens geen vrije wil meer hebben en geen andere keuze dan wat de cabal verlangt.

 

De hypnotische magie, ligt in de invloed van manipulatief liegen. Verzonnen op de illusie van een schepper god, waarover niemand enige oriëntatie heeft qua werkelijkheid of waarheid. De realiteit is dat het mensdom is misleid en voor eeuwig uit de paradijselijke staat is verwijderd. Ze willen niet dat wij ons dat beseffen. Want in dat geval begint grote ontwaking van de mensheid op aarde.

 

Bedenk: Bewustzijn en Eenheid is het wapen om ons te bevrijden van onze eeuwenlange slavernij. Ieder mens heeft het recht op vrijheid, om te gaan en staan waar het verkiest. Er zijn geen wetten of regels, respect en liefde voor anderen en de natuur is de basisregel voor iedereen. In de 5D-Wereld is tijd de eeuwigheid, zonder haast of tijdsdruk.

 

 

 Nuttige aanwijzingen om Ascensie te voltooien

19 Februari 2022

 

 

HET GEREEDSCHAP VOOR ELKE WAKKERE

 

Geliefde!

Gedurende het hele leven krijgt ieder mens gereedschap in overeenstemming met zijn of haar incarnatieproject. Dit zielsplan wordt uitgewerkt in het astrale, dat wil zeggen, nog vóór de incarnatie. Logisch, eenmaal in de materie, herinnert de ziel zich haar eigen plan niet meer. Dit is het geheim dat weinigen begrijpen. En we merken ook dat velen het niet accepteren.

 

De Terran School is een van de scholen die zo’n leertijd aanbieden. In elke reïncarnatie beleeft de ziel een unieke werkelijkheid, alsof het de eerste keer is dat zij op deze Planeet komt. En vorige levens vergeten is fundamenteel, want als dat zo was, zou het weinig of geen zin hebben hier te zijn.

 

In de periode tussen levens, na het passeren van het portaal van 4D, bereikt de ziel, reeds zonder het fysieke lichaam, een zekere uitbreiding van bewustzijn, voldoende om zich haar laatste incarnaties te herinneren. Na een bepaalde periode, die voor elke ziel verschillend is, begint zij haar proces en haar incarnaties te begrijpen. En het is op basis van deze persoonlijke geschiedenis dat de ziel een nieuw plan opstelt voor een nieuwe incarnatie.

 

Eenmaal gereïncarneerd, bedekken de sluiers opnieuw zijn bewustzijn, waardoor het zijn eigen huidige project vergeet. Maar de Goddelijke Wetten zijn wijs en laten nooit iemand in de steek. Door hier in de materie te zijn, ontstaan er elke dag oneindige mogelijkheden voor elke ziel. En naar gelang van de keuzes die eenieder maakt, worden hem passende instrumenten aangereikt om deze taken te volbrengen.

 

Het doet er niet toe wat een ieder doet of niet doet tijdens zijn stoffelijk leven. Waar het om gaat is hoe hij de instrumenten zal gebruiken die hem ter beschikking worden gesteld. Als de Aarde een Schoolplaneet is, zullen alle vakken geleerd moeten worden. Dit is de voorwaarde voor het verkrijgen van goedkeuring en het opstijgen van de ziel naar een hoger niveau.

 

Wetende dat we in een 3D Dimensie zijn, waar Dualiteit de basis is van leren, moeten we in deze school natuurlijk leren wat het is om in polariteit te leven, d.w.z. aan de ene kant en aan de andere kant. En zo ervaren we alle mogelijkheden binnen wat bekend staat als GOED en SLECHT.

 

Velen praten liever over successen en fouten, maar in dualiteit zijn er geen fouten; er is LEERLING! Fouten zijn onze beste leermeesters. Zij leren ons het snelst. Door fouten te maken en het goed te doen, leert de mensheid te lopen in de lijn van het centrum, die de rechte lijn van opstijging is.

 

Door van de fouten te leren, is het niet meer nodig ze te herstellen door de pijn van de verlossing. Het grote probleem, en dit brengt de noodzaak van pijnlijke verlossing met zich mee, is het aandringen op de fout. Maar ook daar is het een keuze.

 

De mens heeft de neiging ingewikkeld te maken wat van nature al gemakkelijk is. En wat hem tot zulke houdingen brengt, zijn steevast zijn persoonlijke belangen. Hebzucht, machtswellust, ijdelheid, trots, kortom, alle mogelijkheden die hem boven anderen plaatsen, is het grote risico dat wij allen lopen terwijl wij geïncarneerd zijn.

 

Zoals ik aan het begin van de tekst schreef, zelfs als we het Plan van de Ziel vergeten, worden ons alle noodzakelijke hulpmiddelen ter beschikking gesteld tijdens de wandeling binnen een incarnatie.

 

Wanneer wij ze op harmonieuze wijze gebruiken, gaan wij de rechte weg van trouw aan het goddelijke. Wanneer wij ze echter in ons eigen voordeel gebruiken, d.w.z. om te onderhandelen, om te profiteren, of in het nadeel van anderen, dan nemen wij de verantwoordelijkheid op ons van de verplichte losgelden in de toekomst.

 

Er is een zin die aan Christus Jezus wordt toegeschreven: “Aan wie veel gegeven is, zal meer worden gevraagd”.

 

Dit is waar. Laten we het op een praktische manier vergelijken: aangezien een landheer veel werknemers heeft, zal hij aan elke werknemer verschillende werktuigen uitdelen. Het is duidelijk dat hij meer in rekening zal brengen aan degene die een tractor heeft gekregen dan aan degene die een schoffel heeft gekregen voor het dagelijkse werk.

 

Toch zal hij ook worden aangeklaagd voor wat degene met de schoffel deed. Als hij het verkeerd heeft gebruikt, bijvoorbeeld door de gekweekte plant op te trekken in plaats van het onkruid, zal hij natuurlijk berispt worden. Degene met de trekker ook, als hij zijn gereedschap niet gebruikte volgens zijn vaardigheden.

 

Het maakt niet uit welk gereedschap je bezit. Wat echt belangrijk is, is wat je ermee doet.  Daarin schuilt het geheim van het leven. Het is niet omdat de Dark Ones je in de weg stonden, dat je nu excuses of rechtvaardigingen zult vinden voor de mislukkingen die zich hebben voorgedaan. Alleen u bent verantwoordelijk voor de resultaten volgens wat u werd aangeboden en toegestaan.

 

Dan begin je te begrijpen dat het leven niet ingewikkeld is. Wij maken het ingewikkeld als we andere belangen vermengen met wat alleen bedoeld was om te leren. Ambitie zet altijd alles op het spel. Maak je beklimming niet nog moeilijker. Verantwoordelijkheid, abnegatie is ontkenning, geduld, volharding en vertrouwen zijn en blijven onontbeerlijke ingrediënten op de weg van de evolutie.

 

De rest is niets anders dan onnodige bagage die de lange wandeling van het leven alleen maar vertraagt.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is de verlichting.

Namaste!

 

Voel je aangemoedigd dit inzichtelijke artikel te delen met iedereen die je kent. Hoe groter het aantal ontwaakten, des te beter het is voor ons digitale strijders. Alhoewel de strijd tegen onze onderdrukkers reeds is gewonnen, is het noodzakelijk dat de meerderheid van de bevolking hun vijand ziet, voordat ze worden verwijderd. Namelijk, als ze niet zien wie hun vijand is, zullen ze niet geloven wie het zijn!

 

Onthoud; minstens meer dan 50% van de bevolking moet echt wakker zijn, voordat de genadeslag aan de Deep State cabal openlijk succesvol kan worden toegebracht. Hoewel onze strijd al gewonnen is, moeten de slapers eerst hun vijanden zien, anders zullen ze niet geloven wie dat zijn!

 

Alleen oude zielen zullen dit voelen. Als je het voelt, let dan op