Wie heeft het laatste woord?

De meerderheid van de bevolking is zich niet bewust dat de regering in dienst is van het volk om het land of staat te besturen. De werkelijkheid is dat uiteindelijk de macht bij het volk ligt, want die hebben grondwettelijk het recht te bepalen wat wel en niet moet gebeuren. Bij niet naleving kan de regering naar huis worden gestuurd. Dus, in het geval van niet handelen in het belang van het land en/of de bevolking, neemt de bevolking het vertrouwen terug en zet de regering af en neemt zelf het heft on handen. Zoals nu plaatsvindt door het initiatief van de Truckers en vele anderen.

We hebben het recht ons te verzetten en we hebben de plicht en de verplichting om dat te doen! Voor onszelf en onze kinderen. Bekijk deze korte video om te begrijpen hoe we onszelf vreedzaam kunnen bevrijden. Neem een voorbeeld aan deze vrijheidsstrijdster.

 

Bewustzijn en Eenheid breken de macht van de Deep State en haar volgelingen. In werkelijkheid tasten de mandaten en maatregelen tegen de fake Covid pandemie het sociale bewustzijn van het volk aan. Enig begrip is nodig, om de sociale engineering programma’s van de globale elite te identificeren, en hoe hiervan niet het slachtoffer te worden.

 

De globale elite wil 90% ontvolking. Ze willen totale controle en bewaking van elk aspect van je leven. Ze willen socialisme, met de macht en rijkdom in hun eigen zakken, met andere woorden communisme.

 

Bewustzijn en Eenheid zijn de directe belemmering voor deze plannen. Nu, willen ze alles van waarde afpakken en de overgebleven bevolking opsluiten in kampen. Ze doen dit in naam van het behoud van planeet Aarde en verbetering van het klimaat, welke argumenten leugens zijn.

 

Als iedereen in quarantaine wordt geplaatst en rondrijdt in elektrische voertuigen met beperkte actieradius, kunnen ze beter onder controle worden gehouden. Wees ervan verzekerd dat alle klimaat- en andere nieuwe bepalingen ontworpen zijn om de rest van ons op te sluiten in beperkt aangewezen gebieden, zoals o.a. FEMA-kampen.

 

Waar mensen echt bang voor moeten zijn, is niet de angst te sterven aan een niet bestaand virus of Covid infectie, maar voor de tirannen die de wereld regeren. Ze maken de mensen bang tot ze zich onderwerpen aan hun doel van totale tirannieke controle in een eens vrije Wereld. Op geen enkele planeet uit de vele miljoenen in het Universum is de bevolking ooit eerder zo onderdrukt geweest als nu het geval is op planeet Aarde!

 

Wat ons is overkomen is ongehoord en absoluut onacceptabel, waarom we gedegen hulp ontvangen van onze buitenaardse broeders en zusters. Wees daarvoor dankbaar vanuit je hart.

 

De valse Covid-19 of Corona virus heeft de wereld veranderd, hoewel het niets anders is dan Science Fiction. Het is een manipulatie van de Diepe Staat die Corona gebruikt als voorwendsel om de wereld te veranderen in de voorlaatste fase voor de uiteindelijke implementatie van de Nieuwe Wereldorde. Zij hebben ten behoeve van hun despotisme en bedrog ontdekt, dat gezondheidsstatistieken grotere impact sorteren dan alle economische indicatoren tezamen.

 

Een andere route die wordt gevolgd, is de vernietiging van de bevolking van binnenuit, zoals nu gebeurt met de mRNA vaccins, die het menselijk immuunsysteem inactiveert om de groei van kankercellen te stimuleren. Modus-RNA hackt effectief de menselijke levenssoftware. Het beëindigt het genezingsproces van het lichaam. Deze injecties zijn de meest roekeloze daden van medisch verraad ooit begaan tegen de mensheid.

 

Deze mRNA-vaccins zitten niet alleen vol met giftige stoffen, maar veranderen ook het natuurlijk immuunsysteem zodanig dat het sterk over-reageert wanneer slachtoffers worden blootgesteld aan bijna elke ziekteverwekker, inclusief de gewone griep. Zij zullen worden aangevallen door hun eigen immuunsysteem, een proces dat bekend staat als auto-immuunziekte. Deze aanvallen zijn dodelijker dan welke ziekte ook.

 

In deze 10 minuten durende video bespreekt Dr. Sucharit Bhakdi de fundamentele reden voor de huidige golf van “doorbraakinfecties:” het falen van de COVID-vaccins was te verwachten, omdat bij het ontwerp ervan fundamentele immunologische principes werden genegeerd.

 

Na lezing van deze informatie, wees ervan overtuigd dat wij het volk het laatste woord hebben, maak daarvan nu gebruik, om de toekomst voor onze kinderen veilig te stellen.

 

Onze terugkerende buitenaardse gastauteur Vital Frosi geeft ons de richtlijnen ter voorbereiding op onze ascensie naar de nieuwe 5D-Wereld.

 

 

De Poorten van Opstijging

 

Geliefden!

Praten over portalen raakt steeds meer in de mode. Een paar jaar geleden was het zeker geen gebruikelijk onderwerp, en de weinige keren dat ervan werd gehoord, was het alleen in zogenaamde fictiefilms. Het idee dat mensen hadden over portalen was gewoon een verbeelding van iets buiten de werkelijkheid.

 

Stel je voor dat je een poort binnengaat en meteen in een andere dimensie verschijnt!

Het bewustzijn van de mensheid is beperkt tot de Derde Dimensie en dat slechts nog maar bij 1 – 2% van de totale bevolking.

 

Het maakt deel uit van het Goddelijke Plan in de evolutie van de werelden. Er was echter een verergering met de invasie van Archons zo’n 460.000 jaar geleden. De aardse mensheid, die toen nog qua aantal en het bewustzijn zeer beperkt was, onderging een door Archons opgelegd mentale herprogrammering om op afstand controle over hen te verkrijgen iz. hun activiteiten en handelingen.

 

Velen noemen dit primair implantatie. Maar het is niets fysieks, omdat de menselijke geest zelf reageert volgens een dergelijk soort van programmering. In de loop der millennia hebben de overtuigingen en herhalingen van paradigma’s het volk collectief gijzelaar gemaakt van dit Dominante systeem.

 

Zoals ik reeds vele malen heb gezegd: het roofdier zal niet achter u aanlopen; het implanteert slechts een Systeem dat alleen in het collectief werkt, waardoor alle inkarnaten gijzelaars worden van deze programmering.

 

it implantaat wordt aangebracht in de pijnappelklier, ook wel het derde oog genoemd. Er is ook de Frontaal Chakra, dat het Multi Dimensionale Portaal is dat elk geïncarneerd menselijk wezen verbindt met de Bron, en ook met de hogere versies van henzelf. Het is door het hemels oog dat wij ons bewustzijn verruimen en ons verbinden met andere Goddelijke Wezens die ons steunen en leiden.

 

Zodra dit Portaal wordt gecontroleerd door de Archons, is onze verbinding met de Bron verbroken en wordt de controle op natuurlijke wijze gevestigd via het gereduceerde bewustzijn binnen de 3D realiteit.

 

Sommigen geloven dat deze implantaten met een techniek verwijderd kunnen worden. Ik kan je zeggen dat dit onmogelijk is. Wat het implantaat kan oplossen, is de uitbreiding van het bewustzijn. Alleen jij kunt dit doen, en daarvoor is veel wilskracht en vastberadenheid voor nodig.

 

Het keren van het primair implantaat van de gedachtecontrole vereist ook hulp van buitenaf, buiten de Planeet, deze komt door de verhoogde sterkte van het Fotonlicht. Hetgeen reeds aan de gang is. Dit zal het gemakkelijker maken voor hen die vastbesloten zijn hun opstijging na te streven en hun bevrijding te bereiken vanuit onder het juk van reptielachtige overheersing.

 

Toen de Archons op planeet Aarde arriveerden, bevorderden zij ook een inclinatie van de magnetische aardas van, om het Licht gedeeltelijk te onderdrukken. Op dit moment bewegen de Positieve Galactische Krachten de magnetische as van de Aarde terug naar zijn oorspronkelijke positie. En met de komst en toename van sterker Foton Licht ontstaat een grotere kans primair implantaten te verwijderen.

 

Dit feit is bewezen door de geleidelijke toename van zielen die hier op deze Planeet ontwaken. Toch zal de ontbinding van deze implantaten afhangen van de wil van elk. De eerste stap is het afbreken van alle geloofssystemen.

 

Leugens en angst zijn de belangrijkste instrumenten die de Archon heersers gebruiken. Zo houden ze de gehele schapen bevolking onder controle.

 

Naarmate de millennia verstrijken, herinnert de kudde zich niets meer en gelooft ook niet meer dat een wereld van vrijheid bestaat en mogelijk is.

 

De toename van het Foton Licht en het terugzetten van de aardas naar zijn oorspronkelijke positie brengt een natuurlijke rusteloosheid in elk bewustzijn, en dit schept een gunstige conditie om iets meer te zoeken. Deze voorwaarde is voldoende voor alle levende zielen die hun vrijheid zoeken om de eerste stappen naar opstijging te zetten.

 

Met een beetje wilskracht en vastberadenheid verwijderen zich de implantaten en kan niets en niemand je ooit nog in de val lokken.

 

Als het bewustzijn zich uitbreidt, verliezen de Archons de controle en heerschappij over je ziel. Dit is ook hun grootste angst. Geen enkele kracht die tot nu toe gebruikt is, kan het opstijgen van een ontwaakte ziel ongedaan maken.

 

Als wij zeggen dat de Aarde bevrijd wordt van de duisternis, bedoelen wij dat niets kan tegenhouden wat komen gaat. Sinds 2012 wordt het licht elke dag intenser. Het zal zijn hoogtepunt bereiken met de komst van de Grote Zonneflits, die de laatste sluiers zal doorbreken die het gecontroleerde bewustzijn bedekken. Het is zeker dat slechts 1/3 van de mensheid klaar is voor de ascensie, maar desalniettemin zal de heerschappij van de duisternis op deze planeet eindigen. Zelfs zij die hun opleiding in de werelden van de derde dimensie moeten voortzetten, zullen een planetair thuis hebben dat vrij is van deze afschuwelijke onderdrukkende schaduwen.

 

Voor een groot deel van de mensheid komt de poort naar de Hemel elke dag dichterbij. Voordien ben je al door vele kleinere portalen gegaan, en terwijl je daar doorheen gaat, nader je het laatste portaal, dat het allerlaatste is. Bedenk, de Portalen zijn geen fictie zoals men vroeger dacht! Ze zijn echt, net als alles waarvan we dachten dat het fictie was.

 

Omgekeerd, zal alles waarvan we dachten dat het echt was, weldra niet meer dan een illusie blijken te zijn.

 

Ik ben Vital Frosi en mijn missie is verlichting!

Namaste!

 

Voel je aangemoedigd dit inzichtelijke artikel te delen met iedereen die je kent. Hoe groter het aantal ontwaakten, des te beter het is voor ons digitale strijders. Alhoewel de strijd tegen onze onderdrukkers reeds is gewonnen, is het noodzakelijk dat de meerderheid van de bevolking hun vijand ziet, voordat ze worden verwijderd. Namelijk, als ze niet zien wie hun vijand is, zullen ze niet geloven wie het zijn!