De grote ontwaking van het menselijk bewustzijn

 

Het Einde van onze Schuld Slavernij

De grootste vijand van de bevolking, de Deep State Cabal, kan niet zonder grote schade worden verslagen, deze moet zichzelf vernietigen, door o.a. gebruik te maken van de imperfectie van hun geldsysteem. Eerst daarna, kunnen de vitale vernieuwingen worden ingevoerd en onze bevrijding gerealiseerd. Hieronder, wordt de strategie uitgelegd, gevolgd door de noodzakelijke persoonlijke voorbereiding voor onze nieuwe 5D-wereld.

 

Er bestaat geen oplossing tegen een steeds groter wordende geldvoorraad die moedwillig de valuta vernietigt, doordat continue nieuw geld gedrukt moet worden om deflatie te voorkomen, wat anders resulteert in een depressie. De wereld fiat-geldsystemen kunnen geen deflatie accepteren; dit wordt gecompenseerd door steeds meer geld te drukken teneinde inflatie te genereren.

 

Deze situatie die is ontstaan is onomkeerbaar; thans veroorzaakt door het gebrek aan geldcirculatiesnelheid. Hetwelk, door de cabal zelf is veroorzaakt middels de fake pandemie maatregelen, waardoor centrale banken niet het resultaat kunnen genereren dat ze willen bereiken. Ze hebben echter geen andere keuze of macht dit getij te keren, dan alleen constant nieuw geld te blijven drukken, dat niemand uitgeeft, zodat het extra geld weinig effect sorteert op de economie. Dit geld verdwijnt in onroerend goed en aandelenbeurzen.

 

Als de cabal geen manier vindt de geldsnelheid te verhogen, ontstaat inflatie en stijgen de prijzen, anders valt de wereld in een deflatoire valstrik die de Centrale Banken de stuipen op het lijf jaagt. Omdat bij deflatie de reële schuldenlast omhooggaat. Terwijl belastinginkomsten dalen en Banken failliet gaan. De Deep State cabal heeft zichzelf letterlijk de strop omgedaan vanwege haar ondeugdelijk geldsysteem.

 

Een volledig vrij banksysteem en een betrouwbare goudstandaard zijn nodig om dit te wijzigen. Zoals is voorzien in het nieuwe QFS systeem. Ter verduidelijking; vóór de Eerste Wereldoorlog was het banksysteem in het grootste deel van de wereld gebaseerd op goud, alhoewel regeringen af en toe ingrepen, was het bankwezen vrijer dan nu het geval is.

 

Als gevolg van een te snelle kredietexpansie, veroorzaakt door te lage goudprijsstelling, raakten de banken uitgeleend tot aan de limit van hun goudreserves. Waardoor de rentetarieven ster stegen, toen nieuw krediet werd afgesneden, ging de economie onderuitging, en ontstond kortstondig een recessie. Alhoewel regeringen af en toe ingrepen, was in die periode het bankwezen nauwelijks gereglementeerd.

 

Een vrij en betrouwbaar banksysteem, gebaseerd op goud, is in staat het beschikbare geld uit te breiden via bankbiljetten c.q. valuta, en deposito’s te creëren, al naar gelang de productie van de economie stijgt.

 

Zonder goudstandaard bestaat geen manier het spaargeld van de burgers te beschermen tegen confiscatie door inflatie. Er existeert dus geen veilige opslagplaats ter bescherming van gespaardegeldwaarden. Als nu iets dergelijks zou bestaan, kan de overheid het bezit van goud illegaal verklaren, zoals in 1933 in de VS is gebeurd.

 

Maar, als geprobeerd zou worden goud te confisqueren, weten overheden dat een storm van verzet optreedt. Dus wordt deze maatregel niet uitgevaardigd, omdat deze niet kan worden afgedwongen, zonder burgerlijke ongehoorzaamheid en verzet.

 

Echter, wordt nu wel de waarde van het spaargeld van de bevolking geconfisqueerd door inflatie of door het nul-rentebeleid dat in veel landen is veranderd in negatieve rentetarieven. Erger nog, door bankfaillissementen of door bailins van banken kan het spaargeld volledig verdwijnen.

 

Het wachten is, op de zelfvernietiging van het huidig geldsysteem dat reeds in volle gang is. Daarnaast zijn nog andere krachten inwerking gekomen, waardoor de situatie met de dag slechter wordt voor de Deep State. Hou deze ontwikkeling in het oog om te weten wanneer de finale doorbraak voor onze bevrijding begint.

 

Onderstaande informatie, wordt verstrekt ten behoeve van noodzakelijk persoonlijke voorbereiding voor de 5D-wereld. Deze is afkomstig uit direct gedecodeerde etherische transmissies van de goedwillende Lichtwerkers die in het zonnestelsel van de Aarde zijn gestationeerd.

 

Enkele details komen van leden van de Aard Alliantie, ook bekend als de Grote Witte Broederschap.

 

De ontvangen Boodschap wordt hieronder doorgegeven door Michael Love

 

Plejadische Ascensie Leer – Goddelijk Licht – Transmissie van Plejadische Lichtkrachten – Januari/Februari 2022

 

Dit is een bijzondere boodschap voor de Starseeds van de nieuwe Aarde, verstrekt voor onmiddellijk planetaire toepassing.

 

 

Geavanceerde zonne-yoga technologie

Het krachtigste Plejadisch ascensie-ritueel dat je kunt uitvoeren om slapend je DNA-strengen opnieuw te verbinden en het bewustzijnsniveaus te verhogen is zonne-yoga!

 

In de oudheid werd zonne-yoga Vedische yoga, Vedische dharma, zonne-yoga genoemd dat yoga van het licht werd genoemd door de oude Lemuriërs.

 

Heb je wel eens gehoord van de zon achter de zon, de verborgen zon of de zwarte zon? Er is letterlijk één zon die vele malen groter is dan de bekende zon, die zich in de galactische kern bevindt, de centrale zon genaamd! Deze zon resoneert in de vijfde dimensie en is geen 3D ding!

 

Oude rassen spraken over een verborgen aspect in het licht van de zon. Mystieke en spirituele tradities van bijna alle culturen hebben de zon verbonden met de hogere evolutie van de mens.

 

Culturen zo divers als de Essenen, Maya’s, Azteken, Boeddhisten, Hindoes, Oceanische stammen en Indianen verbonden allen de kracht van de zon met de hogere aard van de mens.

 

Volgens deze oude tradities bevat de verborgen geaardheid van het zonlicht een belangrijke sleutel tot hogere menselijke evolutie. De meest geavanceerde dingen zijn altijd heel eenvoudig, heel natuurlijk, en de antwoorden erop liggen altijd recht voor je neus!

 

Oude zonne-yoga heeft niets te maken met stretchen of lichaamsbeweging, maar is de praktijk van het ontvangen van intelligente kosmische informatie via het menselijk oog, door directe zonnestraling!

 

Deze ascensie-techniek is veel belangrijker en krachtiger dan velen zich voorstellen en het enige wat we kunnen zeggen is dat als het in het verleden uit je bewustzijn is weggevaagd, kijk nu letterlijk wat dieper!

 

De grote centrale zon, de centrale zon en de zon van de Aarde zijn de houders en zenders van de universele akasha-informatie. Deze akasha is het geheel van informatie dat zich in het hele universum bevindt. het is alles wat is en God wordt genoemd!

 

Elk van deze grotere dimensionale zonnen zendt de akasha/energie van de oorsprong helemaal door het universum en uiteindelijk naar planeet Aarde!

 

Omdat, de zon van de aarde energie uitzendt van de 5D centrale zon, en aangezien de centrale zon wordt aangedreven door de grote 12D-centrale zon, zenden de lichtstralen van de zon van de aarde pakketjes uit van de meest krachtige en superintelligente energie in het universum!

 

In deel 1 hebben we deze pakketjes universele informatie eenvoudigweg licht of lichtcodes genoemd, maar hier zullen we ze X-factor noemen!

 

In de oude Veda’s en de leringen van de mysterieschool en de grote witte broederschap wordt deze X-factor energie beschreven als de krachtigste spirituele kracht in het universum!

 

X-factor is de ambrosia (vert. Goddelijk voedsel) van ascensie en bewuste evolutie! Het is de raketbrandstof van ascensie en van je lichtschip, de kracht die je snel naar huis terugbrengt!

 

De activering van de X-factor veroorzaakt een grote verandering in het lichaam. Terwijl de DNA-strengen die nodig zijn om het lichtlichaam op te bouwen geleidelijk worden gedecodeerd, komt er een grote hoeveelheid energie vrij uit het fysieke lichaam.

 

De zon van de aarde, die haar energie verkrijgt van de twee steeds groter wordende dimensionale zonnen boven haar, levert een overvloedige voorraad van deze energie in de vorm van primaire levenskrachtenergie.

 

Een van de belangrijkste functies van de X-factor is de activering van de primaire levenskracht centra in het menselijk lichaam. De chakra-energiecentra regelen de stroom van levenskracht in het lichaam. Wanneer de X-factor energie in het lichaam toeneemt, neemt de energiestroom in de chakra’s toe en komt de slapende energie van de levenskracht centra vrij.

 

Het licht van het lichaam is het oog!

Het menselijk oog is eigenlijk een miniatuur zon en net als de zonnen van ons zonnestelsel, geeft dit het vermogen licht te absorberen en uit te stralen. Het absorbeert X-factor-energie via het netvlies, van waaruit het wordt herverdeeld naar de hersenen en het zenuwstelsel.

 

Het is bekend, dat deze energiedeeltjes de dragers zijn van verschillende universele X-factoren die in staat zijn om vooraf bepaalde en specifieke arbeid te verrichten. Kortom, de zonnen van het universum zijn levende entiteiten en het licht van deze zonnen is een complexe draaggolf die verschillende niveaus van informatie en energie codeert die worden gebruikt om leven te scheppen en in stand te houden.

 

Het oog is de enig blootgestelde zenuw in het menselijk lichaam en wanneer het direct verbonden is met de zon van de aarde via zonne-yoga, neemt de oogzenuw grote hoeveelheden van deze universele X-factor op die onmiddellijk de pijnappelklier en de thalamus klieren stimuleert en activeert, die op hun beurt beginnen met het inschakelen en activeren van slapende DNA-strengen, waardoor het bewustzijn enorm wordt uitgebreid, en wel bijna onmiddellijk!

 

Oude traditionele culturen over de hele wereld hadden een sterk bewustzijn van de zon als spirituele kracht en als geheime poort naar hogere realiteit. Er zijn grote religieuze, yoga astrologisch en sjamanistische tradities die de zon op verschillende manieren vereren! Zij hebben getracht de wijsheid en genade achter haar uiterlijk, qua vorm te begrijpen en voelen via de zon, de opperste kracht achter al het bestaan.

 

De zon is de zichtbare voorstelling van goddelijkheid, het ware gezicht van de goden. De zon is het grote symbool van het zelf, de geest of goddelijke aanwezigheid in de wereld (Aman). Voor vele culturen is het een levend goddelijk wezen en voor vele anderen is het de ultieme God van het universum!

 

Ervaren zonneyoga beoefenaars combineren vaak andere ascensie methoden en gereedschappen zoals meditatie, beweging, mantra, natuur en kristallen met zonneyoga!

 

Wij nodigen u uit om deze ascensie techniek opnieuw te bekijken en te overwegen om te ervaren hoe krachtig dit werkelijk is! Leer van de meesters de juiste procedure voor het ontvangen van zonne-informatie via het oog!

 

Na tien minuten directe zonneyoga zul je onmiddellijke een activering hebben en een verruimde staat van het bewustzijn ervaren, om jezelf in een hogere dimensie te bevinden, precies waar je naar toe wilt!

 

De grote, oude goddelijke rassen van de aarde spraken vol lof over deze moderne tijd!

Zij zeiden dat “op een speciale morgen, bij de dageraad, de zon de duisternis zal doorboren, door de bergen op te komen en helderder dan ooit te schijnen! Zij zeiden dat “op deze grote dag, de mensheid voor altijd in vrede, vrijheid en goedheid zal leven!

 

De grote wezens uit het verleden noemden dit “de dageraad van een nieuwe dag“! Inderdaad is een groot licht deze wereld binnengedrongen om de wezens op planeet aarde te ontwaken, met elke dag die voorbijgaat meer en meer! Weet dat jullie zullen zien wat jullie zochten en het magisch doel gaan bereiken! Zo zal het zijn, op aarde!

 

Met grote dank en eer voor u!

Blijf het goede werk doen om een betere wereld te creëren! We doen het allemaal met jou, en wel naast je! Jullie zijn het licht van de wereld! Voel je vrij om te delen hoe het met je gaat op je evolutionaire reis.

 

Veel geluk,

Michael en de Pléiadiens

 

The Transformation Of The World Has Begun!

 

Speciale eer en erkenning voor de Aard Alliantie, de Alta-Ra, de grote witte broederschap. Van het 5D Aardproject ascensie blog,

https://5dearthproject.com/

 

High vibration monoatomic crystals van Andera

https://andaraenterprise.com/

 

Earth crystals shop

http://www.earthcrystalshop.com/