De politiek heeft vrij spel

Bush/Clinton familie crimineel syndicaat

De wereld ondergaat een gigantische verandering

Tijd Capsule Gevonden

 

Overheid vertelt wat is toegestaan

Gelukkig, worden inmiddels, meer mensen wakker en zich bewust, dat genoeg inzicht wordt verkregen betreffende de aanhoudende criminaliteit en misdaden door de eigen overheid.

Juridisch immuun, verrichten overheden valse vlag operaties tegen hun burgers. Het is nu duidelijk dat de vele geïnitieerde oorlogen nooit eindigden, en dat het militair-industrieel complex wordt gestimuleerd door oorlogvoerende banksters voor financiering van criminele activiteiten; zoals o.a. het manipuleren van markten voor aandelen, obligaties en grondstoffen; en bovenal het kunstmatig overeind houden van de US-dollar die op instorten staat.

 

Al deze acties worden gestuurd door de Deep State schaduw regering – de geheime staat – die infiltreert via organisaties zoals de Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commissie, Bilderberg Group en instellingen/organisaties zoals BIS, IMF, VN, centrale banken, TBTF-banken, en vele anderen meer.

 

De Deep State heeft niet alleen het US-Congres, en alle nationale Parlementen, stevig onder controle, maar ook Wall Street, de financiële markten, defensie, gezondheidszorg, de academische wereld en de mainstream media. Ze oefenen controle uit op de meeste ondernemingen en ondernemers.

 

Het runnen van ondernemingen in o.a. de medische sector; verzekering, ambulances, ziekenhuizen, drugs, privépraktijken, medische hulpmiddelen en laboratoria, ondervinden de invloed van de Deep State als ongewilde partner.

 

De politiek heeft vrij spel

Doordat de overheid vertelt wat is toegestaan ​​en wat niet. Bijvoorbeeld ze keuren drugs, en bepalen hoe hoog de prijs ervan mag zijn. Via lobbyisten, kunnen ze ondernemingen ruïneren, of welvarend maken. Zo is de hele industrie gepolitiseerd. Een vrije onderneming die met een nieuwe uitvinding betere kwaliteitsproducten en diensten kan leveren is in het nadeel t.o.v. z’n concurrenten. De politiek kan doelbewust geselecteerde bedrijven duperen.

 

En, zo heeft de overheid de controle over de economie, zoals alom het geval is. De politiek heeft vrij spel; economische groei krimpt, terwijl relatief de baten voor de politiek stijgen. In een vrije markt, is de politiek zelf-beperkend, en nauwelijks van invloed.

 

Belangrijke vragen;

 

  • Wie zijn de opdrachtgevers voor het neerhalen van een groot aantal passagiersvliegtuigen, zoals MH17/MH370?
  • Welke rollen spelen olie, het bankkartel, de CIA en Mossad?
  • Wie zijn de ware schuldigen achter de 9/11 aanslagenop het World Trade Centre? https://www.youtube.com/watch?v=PXjrmR66Txg
  • Spelen de Saoediërs inderdaad een rol in de 9/11 aanval?
  • Waarom werd tijdens de 9/11 aanval op het Pentagon het Kantoor van de Naval Intelligence vernietigd?
  • Wie is het geestelijk brein achter de WTC en Pentagon aanslag, en wat waren de motieven?
  • Welke rol speelde de FBI in het 9/11 onderzoek iz. de kantoren in de drie vernietigde WTC-torens?
  • Waarom werden alle overheidsinstellingen ondergebracht in een nieuw opgericht agentschap ‘Homeland Security’, dat zgn. gericht is tegen terrorisme?

 

Onder meer is verduidelijken noodzakelijk; ​​van de diefstal van goud en nationale waardevolle eigendommen bestemd als aflossing aan o.a. de White Dragon Families, Rusland, Indonesië en de Filippijnen;

 

Het gebruik van niet verantwoorde inkomsten uit de verkoop van heroïne voor de financiering van activiteiten voor geheime inlichtingenoperaties in Azerbeidzjan, Tsjetsjenië, Georgië, Afghanistan, Kosovo, enz.; het gebruik van illegale steekpenningen aan diverse Centraal-Aziatische oligarchen, de grote financiële bijdragen aan de families Bush en Clinton, verder opheldering over de transacties van George Bush Sr. i.v.m. zijn illegale goud- en drugstransacties; en het witwassen van zwartgeld.

 

Bush/Clinton familie crimineel syndicaat

Gevonden E-mails bewijzen dat de Clinton Foundation, en de geheime CIA, eigen rekening in Zwitserland hebben, evenals andere geheime Amerikaanse CIA-diensten gekoppelde accounts onderhouden met de Duitse ‘Nazi Deutsche Bank’, de Amerikaanse Citibank, en naties als Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, e.a. met niemand minder dan CIA/Nazi-sociopaat en Paperclip ondertekenaar Bush Sr.

Functionarissen zijn vermoord om hun antwoorden uit het publieke domein te houden;

 

De Bush en Clinton familie hebben een criminele geschiedenis van “geheime operaties”, gefinancierd door de diefstal van goud gedurende de Tweede Wereldoorlog uit Aziatische schatkamers, door Ferdinand Marcos teruggevonden.

 

Opbrengsten uit criminele en illegale wapens en geneesmiddelen verkopen; betrokkenheid van het Bush-syndicaat dat deze handel faciliteerde met criminele organisaties, terroristenorganisaties, en mainstream politieke partijen, t.b.v. geheime en illegale operaties in Vietnam, Afghanistan, Tsjetsjenië, Albanië, Colombia, Nicaragua, als belangrijkste voorbeelden.

 

Deze fondsen, destabiliseerden diezelfde landen in belang van hun controle over olie en drugshandel, terwijl de Rothschild Maffia met de hulp van de Russisch/Israëlische maffia winsten opstreken uit lokale mineralen zoals goud en diamant.

 

Al deze illegaal verdachte activiteiten zijn gevoelig voor openbaarmaking

 

Hoewel de beslissing het World Trade Center te vernietigen reeds veel eerder kan zijn gemaakt, werd de uitvoering ervan uitgesteld tot 11 september 2001, met het doel een cover-up te verkrijgen iz. de WDS-goudobligatie fraude, waarvan de looptijd op deze datum eindigde. Oorspronkelijk, waren deze  door de Federal Reserve uitgegeven in ruil voor het WDS-goud, met aflossing op 9/11-2001.

Door verklaring van de nationale noodsituatie als gevolg van de aanslag op het World Trade Center, werden alle goud leveringen aan de White Dragon Society uitgesteld.

 

De wereld ondergaat een gigantische verandering

De wereld ondergaat de staat van beleg door het leger van de White Hats; in alle landen zullen leden van parlementen en het congres worden opgehangen wegens verraad aan het volk en poging tot verkoop van hun natie aan Chinese communisten, verraad door verhandeling van kinderen, weefsel, organen en Adrenochrome bloed.

 

Onder geheimhouding werd een foto getoond van een congreslid die werd opgehangen met een groene hoes over het lichaam en het touw ernaast, zodat identificatie onmogelijk was. Velen sloten vooraf een deal met het leger om hun nalatenschap en toekomstige generaties te beschermen. Al hun rijkdom wordt verdeeld onder het volk.

 

Verdere uitleg wat gaat gebeuren met de Diepe Staat en hun nepbedrijven, marionetten, perverselingen, de ontwakening van een oude wereld genaamd Atlantis en een nieuwe manier van leven zonder massale overheid en satanische gruweldaden, volgt later.

 

Veel van de menselijk uitziende robots zullen zichzelf uitschakelen, wat kan leiden tot verkeersongelukken en meer. Voor optimale veiligheid is geboden om thuis te blijven of uit grote steden weg te blijven. Het plan van de Reptillen onze planeet over te nemen en te heersen zoals de Nazi’s deden, zijn voor goed verijdeld na een lange strijd van ruim vijftig jaar.

 

Hadden we deze strijd verloren, dan zouden de troepen van de Verenigde Naties je opjagen en doden of in een van hun FEMA kampen opsluiten opgericht om 10% van ons als slaaf te houden.  Het is veilig te zeggen dat in dat geval, het merendeel van de overlevenden liever dood wil zijn dan gemarteld of opgegeten te worden door deze buitenaardse wezens.

 

Verwacht binnenkort een ‘trend-veranderingen’ dat moet leiden naar een Depressie. Kijk naar de Vastgoedmarkt die instort. Verkochte huizen worden geannuleerd met het hoogste aandeel ooit. Als dit gebeurt wordt dat een gigantische tektonische verschuiving onder de markten. Nadien zal alles zich anders manifesteren.

 

Valutamarkten gaan dalen, de economische boom eindigt. Landen en bedrijven gaan failliet. Banken en regeringen stoppen met geld uitlenen. De hele wereldeconomie wordt verwoest. Dat is het moment de poort wordt geopend voor het nieuwe QFS systeem en Gesara.

 

U bent uitgenodigd lid te worden van FWC-Channel, klik op deze LINK

Blijf op de hoogte en schrijf u gratis in, zonder verborgen commercieel belang, het is op onze kosten dat u op de hoogte wordt gehouden.

Video; Tijd Capsule Gevonden? 76 Clues, Tesla’s uitvinding uitgelegd.

De Georgia Guide Stones is een van Amerika’s meest mysterieuze monumenten. De man die de opdracht gaf om het te bouwen, blijft tot nu toe, meer dan 40 jaar later, anoniem.