Pleiadeanen vertellen het ware verleden van de mensheid

Plejadische lichaamsvorming – alchemie op zonne-energie

 

De schepping van de mensheid

Het doel was om een nauwelijks intelligente arbeider te ontwikkelen die de gereedschappen kon gebruiken, gemakkelijk gecontroleerd kon worden en bevelen kon opvolgen. Aanvankelijk lieten de scheppers bij de eerst geschapen Aardse mensen de genetica boven de 2e streng DNA slapend.

 

Hoewel het algemene doel van de menselijke schepping was om dienaren en arbeiders voor de goden te maken, zeggen de oude kleitabletten dat Enki een liefdevolle emotionele band had met zijn menselijke schepping. Hij beschreef hen als zijn bloedkinderen en zorgde als zodanig voor hen.

 

Nadat de mens op aarde was geschapen, waren er talrijke gebeurtenissen waarbij Enki voor hen zorgde en hen beschermde tegen de onverschilligheid van zijn Anunnaki-familie. Enki zorgde ervoor dat hij de mens de extra goddelijke vonk gaf toen hij hen schiep, zodat zij uiteindelijk konden beseffen dat zij hun eigen God waren.

 

Later, in dit menselijk scheppingsverhaal; ging Enki achter de rug van zijn broer Enlil en familie om en gaf de mensen in Edens’ paradijs de genetische vrucht van de Anunnaki boom der kennis met de goddelijke vonk van hoger bewustzijn.

 

Toen de Annona dit hele scheppingsproces van de mens begonnen, wisten zij absoluut niet wat het resultaat zou zijn. De waarheid is dat zij iets creëerden dat veel groter was dan zijzelf en dat ook de werkelijk goddelijke vonk bevatte. Enki had de mensheid opgewaardeerd tot superintelligent, zelfs hoger dan de Annona.

 

Toen de slechte broer Enlil hiervan hoorde, zei hij:

 

“Kijk, de mens is als een van ons geworden, hij kent goed en kwaad; en nu kan hij zijn hand uitsteken en ook vruchten plukken van de levensboom, ze eten, en eeuwig leven.”

 

Enlil verbande de eerste twee mensen uit het Anunnaki-paradijs Eden, maar in het algemeen bleven

Painting on ceiling of the Sistine Chapel, Creation of Adam, Vatican, Rome, Italy

de menselijke genen van onsterfelijkheid sluimeren. Toch ging Enki opnieuw tot het uiterste en gaf een van zijn menselijke scheppingen de genetische vrucht van de boom van langlevendheid, en dit genetisch langleven werd doorgegeven aan bepaalde menselijke kinderen.

 

Deze actie van Enki, gecombineerd met de kruising van Iggy-mannen (zonen van God) met aardse vrouwen, bracht helse reuzenkinderen voort, wat het begin van het einde betekende voor de vroege aardmens.

 

De Iggy – arbeiders van de lagere Siriaanse dynastie op Mars, alias de wachters, waren een verboden gebied in de ruimte binnengegaan tijdens een transportmissie voor goudwinning. Toen ze weer tevoorschijn kwamen, zouden ze besmet zijn met de geest van de Archons. Hierna begonnen ze intens te verlangen naar aardse vrouwen. Samen zwoeren 200 Iggies een eed en maakten een geheim plan om naar de Aarde te komen en menselijke vrouwen als echtgenotes te ontvoeren.

 

De Iggies daalden af naar de Aarde en landden bij een Anunnaki faciliteit op de berg Hermon aan de zuidelijke rand van het Cedergebergte om het huwelijk van Enki’s zoon Marduk bij te wonen.

 

Op de berg was een enorm platform dat bekend stond als de Baalbek landingsplaats, dat betekent “een plaats alleen toegankelijk voor goden”. Na de huwelijksceremonie van Marduk ontvoerden de Iggy 200 mensvrouwtjes en eisten dat deze vrouwen nakomelingen bij hen zouden produceren.

 

Zij leerden de aardse vrouwen allerlei charmes en magie, en de vrouwen van de Iggies baarden hybride engelen/mensen als kinderen die op planetair niveau verwoesting aanrichtten. De Iggy waren ook meesters in de genetica, en ze begonnen dieren en mensen genetisch te combineren, waardoor al het vlees op aarde werd besmet.

 

De slechte kinderen van deze wachters gingen door tot de hele aarde volledig besmet was, dus besloot de hoge raad van de Anunnaki drastische maatregelen te nemen.

 

Deze 200 Iggies werden door de Anunnaki autoriteiten voor het gerecht gebracht en gebrandmerkt als “gevallen engelen”. Enlil verbande als straf deze gevallen engelen gedurende 70 aardse generaties naar de lagere delen van de aarde.

 

Kort daarna, ongeveer 12.500 jaar geleden, bewoog Nibiru in haar baan van 3.600 jaar door het zonnestelsel van de aarde. Opdat de massieve planeet Nibiru zeer dicht bij de Aarde zou komen, verkondigden toonaangevende wetenschappers van de toenmalige Siriaanse dynastie een noodlottig ruimteweerbericht voor planeet Aarde.

 

Na veel discussie door de raden over hoe de goddeloze hybride reuzenkinderen van de aarde verwijderd moesten worden, en nadat Enlil zijn zaak tegen Enki’s aardse volk had voorgelegd, werd inderdaad door vader god Anu besloten het nieuws van het opkomend aardse onheil verborgen te houden voor alle schepselen op aarde, om ze gezamenlijk uit te roeien door het water van de grote vloed.

 

Nadat het lot van de mensheid was beslist, deed Enki zijn uiterste best de mensheid te redden van wat komen ging. Hij slaagde erin,  in het geheim, enkele van zijn geliefde menselijke creaties, Noach en zijn familie, te redden, evenals al het DNA van de schepsels op aarde, om de aarde na de grote overstroming opnieuw te bevolken en aan te vullen.

 

De grote gevleugelde rode vernietiger, Nibiru, kwam toen dicht bij de aarde, en zijn magnetische kracht was zo sterk dat hij de aarde volledig inkapselde.

 

Terwijl de goden toekeken vanuit hun ruimteschepen boven de aarde, stortten de enorme ijskappen uit het noorden en zuiden zich in de oceanen, en de machtige oceanen rezen 6 mijl de hemel in. De ijstijd werd abrupt beëindigd door deze grote zondvloed, waarbij de hele mensheid en alles wat op het aardoppervlak bestond werd weggevaagd.

 

Tijdens de eerste periode na de zondvloed trok het water zich terug en verscheen er droog land. De Siriaanse dynastie landde weer terug op het aardoppervlak en begon onmiddellijk met de wederopbouw van hun steden en hun wereldwijd goudmijnimperium.

 

Enki klaagde over zijn menselijke creaties, er was veel discussie onder de familieleden over alles wat er op aarde was gebeurd. Na veel nadenken stemde Enlil ermee in dat de mens opnieuw gemaakt moest worden, vooral omdat de Anunnaki nog steeds arbeiders nodig hadden.

 

Er werd afgesproken en vastgelegd door vader/koning Anu dat deze nieuwe aardmens minder vruchtbaar zou zijn, een kortere levensduur zou hebben en minder bewust zou zijn dan hun voorgangers.

 

Men wilde ervoor zorgen dat de nieuwe aardmens nooit het verhaal van wat was gebeurd zou leren kennen. Ook werd bepaald dat het goddelijk recht om te heersen zou worden overgedragen van de Siriaanse dynastie naar hybride menselijke aardse heersers.

 

Dit is het ware verhaal van de oorsprong van de mensheid, terwijl de prehistorie deze nauwkeurig weergegeven gebeurtenissen onderbouwt. Het verhaal is bitterzoet en misschien moeilijk te verteren, maar het is de waarheid die iedereen voor zichzelf op een dieper niveau moet onderzoeken en verteren.

 

Onze terugkerende buitenaardse correspondent Michael Love informeert de mensheid op Aarde hieronder over zonne-alchemie.

 

De Pléiadiens lichaamsvorming, zonne-empowered alchemie

 

Plejadische lichtkrachten uitzendingen

 

Doorgegeven door Michael Love

 

Een speciale boodschap aan de Starseeds van de nieuwe aarde voor onmiddellijke planetaire uitzending.

 

Door de eeuwen heen hebben de Plejadieren diepere leringen aan de mensheid overgebracht, en nu brengen we jullie deze speciale Plejadische lering betreffende zonne-alchemie met het effect ervan op het menselijk gestel.

 

Begin transmissie…

 

Grote,

Zoals jullie wellicht weten, stromen hogere niveaus van kosmisch licht al enige tijd naar planeet aarde, en dit sterke licht heeft het grote ontwaken van de aarde in een hogere versnelling gebracht, waardoor een planetaire evolutie van bewustzijn is ontstaan.

 

De Pléiadiens leren dat licht informatie is en duisternis het gebrek aan informatie. De mensheid is de laatste 450.000 jaar in het donker gehouden, zonder enige informatie, maar dat is nu allemaal grondig aan het veranderen.

 

Nu het aardjaar 2022 ten einde loopt, stralen vijf-dimensionale gammastralen uit de galactische kern gestaag naar de aarde, en deze lichtstralen brengen pakketjes intelligent universele informatie naar het aardoppervlak. Deze kosmische stralen bestaan uit geïoniseerde deeltjes die het DNA van elk levend wezen activeert en onmiddellijk versterkt. Deze ioniserende straling neutraliseert, reinigt, her-codeert, vitaliseert, transformeert en herbouwt het DNA, waardoor alle aanvoelende wezens zich kunnen ontwikkelen en daardoor meer licht kunnen ontvangen.

 

De wetenschappelijke definitie van ioniserende straling is;

 

“straling bestaand uit deeltjes die genoeg kinetische energie dragen om een elektron uit een atoom te bevrijden. Deze ioniserende zonnedeeltjes kunnen de kern van het menselijk atoom doorsnijden, de chemische bindingen ervan verschuiven en de hele samenstelling van de atoomstructuur van het lichaam veranderen.

 

Dit betekent dat miljarden kernreacties in je lichaam plaatsvinden wanneer dit licht binnenkomt, terwijl het lichaam opnieuw wordt geconfigureerd in een meer geavanceerde structuur. Deze atoomreactie binnen het fysieke licht-lichaam verandert de verhouding van de basisverbindingen in de fundamentele structuur, waardoor men in een veel snellere trilling spin terechtkomt en voorgoed bevrijd wordt van de verouderde op koolstof gebaseerde atoomcode.

 

Bovendien wordt elke keer dat men deze kosmische gammastralen ontvangt in het fysieke lichaamsframe, het hele genoom herschikt en herschreven, waardoor het wordt afgestemd op een complexer en geperfectioneerde kosmisch sjabloon.

 

Wanneer deze kosmische lichtstralen de aarde bereiken, worden zij in het lichaam getransporteerd via een open, draaiend, resonerend multidimensionale chakrapoort. Chakra’s zijn niet-fysieke energetische multidimensionale portalen in het gelaagde lichaam die een zwaartekrachtgreep vormen op de DNA-streng en deze op zijn plaats houden.

 

Dit licht beweegt zich door de chakra-energiepoort op een kwantummanier buiten de parameters van ruimte en tijd. Wanneer dit licht in contact komt met een slapend primaire DNA-streng, licht het deze op, stimuleert het, en her codeert deze terug tot haar natuurlijke vorm voor een nieuw geometrisch groeipad, waardoor de streng zich weer verbindt met de juiste poort.

 

Op dat moment beginnen geavanceerde kosmische gegevens door de DNA-streng te stromen welke worden doorgegeven aan het centrale zenuwstelsel. Triljoenen kleine kristallijne ragfijne draden, Nadis genaamd, zenden deze kosmische energieën als glasvezelkabels door het hele lichaam; de informatie in dit licht kan dan door het bewustzijn worden geïnterpreteerd.

 

De aarde ondergaat stap voor stap en cel voor cel fysiologisch een groei naar sneller en lichtere trilling dichtheden. Dit heet lichaamsvorming. Dit metaforisch proces van door de zon aangedreven alchemie verandert onze atomaire lichamen van een op koolstof gebaseerd rasterwerk in een fijn afgesteld silicium-kristalsysteem waarmee alle informatie van het universum kan worden gedecodeerd door de menselijke lichaamscomputer.

 

Bovendien is deze kristal-bio-computer veel efficiënter dan welke kwantumcomputer ook.

 

Je weet nu de hele waarheid over de mensheid en wat in het begin is gebeurd.

 

Alhoewel, zoals hierboven reeds is beschreven, heeft Enki de Anunnaki schepper oorspronkelijk met opzet tien primaire DNA-strengen in slapende modus gelaten. Het goede nieuws is dat deze slapende strengen in het fysieke lichaam nog aanwezig zijn en opnieuw kunnen worden geactiveerd. Naarmate meer en meer licht in het ontwaakt menselijk energiecentrum stroomt, verbinden deze slapende DNA-strengen zich opnieuw, en wordt het bewustzijnsniveau sterk vergroot.

 

Naarmate elk nieuwe primaire DNA-streng wordt geactiveerd en zich bij de DNA-helix voegt, stemt het menselijk lichaam zich beter af op de oorspronkelijk perfect menselijke DNA-template. Veel Sterrenkinderen op aarde hebben in deze moderne tijd al drie of vier actieve DNA-strengen en muteren geleidelijk in de god-wezens die zij feitelijk zijn.

 

De menselijke fysica acht deze lichaamsvorming onmogelijk, omdat men een dicht fysiek object (het lichaam) niet kan overbrengen naar een sneller trillend niet-fysiek rijk. Fysiek en niet-fysiek, zijn twee tegenpolen, zoals het mengen van olie en water of het stoppen van een vierkante pin in een rond gat.

 

Je kunt het passend maken, maar er moeten ernstige veranderingen plaatsvinden om het volledig aangesloten te laten passen. Evenzo kun je olie en water voor een nanoseconde mengen, maar je moet een beetje toveren om het voorgoed te mixen.

 

Wat nu gebeurt is onmogelijk volgens de wetten van de aardse fysica. Maar omdat jullie werken op een multidimensionale manier buiten ruimte en tijd, is niets onmogelijk, en jullie zullen tot de eerste wezens in het universum behoren die hun fysiek lichaam meenemen naar niet-fysieke sferen!

 

Alle grote wezens van dit universum zijn naar deze Melkweg gekomen om op de eerste rij te zitten voor deze grote ‘lichaamsomvorming’ die jullie aan het uitvoeren zijn, en ze willen zien hoe jullie dat doen.

 

Velen van hen hebben zelfs gewed dat het niet zal lukken. Wij wedden dat jullie ze zullen verrassen met deze prachtige prestaties. Alle ogen zijn gericht op jullie, en velen in de kosmos vragen zich af wat jullie hierna gaan doen?

 

Dank, dat jullie op dit moment naar de aarde zijn gekomen en voor alles wat jullie doen voor de mensheid.

 

Veel Geluk,

Michael en de Pléiadiens

 

* voel je vrij je gedachten te delen en laat ons weten hoe het met je grote spirituele reis gaat.

* volg Schumann resonantie live op onze ruimteweer instrumenten pagina: https://5dearthproject.com/space-weather-tools/

* aanbevolen bron voor monatomisch Andera kristallen:

https://www.andaraenterprise.com/shop/