Angstverhalen ter vernietiging gezondheid

Gezond eten en leven maakt immuunsysteem onverwoestbaar

Vaccins genezen niet zijn een aanval op gezondheid

Archon bloedlijn praktijken laten mensen lijden en eerder sterven

De val van de Cabal

 

Angstverhalen ter vernietiging gezondheid

Het Covid vaccinatieprogramma is ongetwijfeld onderdeel van gevaarlijkste aanval op menselijke gezondheid.

Er zijn nog andere aanvallers waarvoor moet worden gewaarschuwd. Dat zijn de chemtrails, – ‘condens’ sporen achter vliegtuigen – en straling van o.a. mobile 5G telefoons, microwave ovens, smartmeters voor water en elektra, internet wifi, al deze zijn evenals vaccins, massa ziekteverspreiders.

 

Zodra mensen wanhopig zijn geworden ze gedreven door angstverhalen en accepteren intraveneuze middelen als zogeheten hulp hen te beschermen. Ze scharen zich vrijwillig in de rij, om zelfs gretig hun injecties te krijgen. Op dat moment heeft de cabal het perfecte controlesysteem geplaatst de mens te sturen, te stellen en te vernietigen.

 

Gebombardeerd, met drugs, ​​gemanipuleerd voedsel, lucht- en watervoorziening vermengd met dodelijke chemicaliën wordt de bevolking schadelijke stoffen toe gediend, w.o. Fluor.

 

Erger nog; de mens wordt geïnfecteerd met al lang uitgeroeide ziektes ​​en andere genetisch gemodificeerde virussen om deze te reactiveren, versterkt met nieuw ontwikkelde virulente stammen.

 

Zoals; Aids, SARS, Mexicaanse griep, Vogelpest, Ebola en nu Covid, velen, zoals de Mexicaanse griep, hebben minder infectiegevallen geproduceerd als bv. een gewone seizoengriep. De statistieken hiervan zijn begraven in de mediahype.

 

Met de Covid epidemie op wereldwijde schaal in der media gepromoveerd en gelanceerd, heeft geresulteerd in miljarden angstvolgers voor de gratis meest giftige vaccinaties allertijden. Dit resulteerde in miljoenen slachtoffers niet gepubliceerd door de MSM.

 

Gezond eten en leven maakt immuunsysteem onverwoestbaar

Balanced nutrition concept for clean eating alkaline diet. Assortment of healthy food ingredients for cooking on a kitchen table

In de meeste gevallen blijkt het menselijk immuunsysteem zich redelijk te verdedigen tegen deze ultravene invasies. De cabal stopt niet en introduceert nieuwe mRNA vaccines met giftiger ingrediënten. Evenzo tegen geest en eeuwigdurend bewustzijn.

 

Het is verbazingwekkend hoe het menselijk lichaam adaptief blijft voor zelf-genezing, als tenminste normaal en gezonde voeding wort genuttigd, kunnen veelal aanvallers alsnog, tijdelijk, worden teruggeslagen.

Overheden liegen over de veiligheid van vaccins en fluor in het drinkwater. Hun aanpak is puur gericht op vernietiging van het immuunsysteem; dat ze met alle geweld proberen te verzwakken. Zwaar versneden en genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen, gefluorideerd water, chemtrails met dodelijke stoffen in de lucht, straling, met als meest directe aanval van allen vaccins beladen met kwikzilver en andere toxines. Vooral farmaceutische en immunologische middelen belasten opzettelijk het immuunsysteem.

 

Een gepensioneerde professor in de chemie sprak zich uit over de aanwezigheid van kwik in vaccins. Hij bevestigde de vrijgegeven informatie van een top wetenschapper-klokkenluider William Thompson van het Amerikaanse Centrum voor ziektebestrijding en preventie (CDC), die onlangs een studie publiceerde waarin het verband werd bevestigd tussen vaccins en autisme.

 

Thompson zei dat thimerosal, een conserveringsmiddel op basis van ethylkwikstof in vaccins, dodelijk is voor alle vormen van leven, en nooit in een mens mag worden geïnjecteerd, zeker niet in een nog steeds niet ontwikkelende babies. Zelfs bij zeer lage doseringen is aangetoond dat thimerosal neuronale cellen heeft gedood, een feit dat zowel in vitro als bij dieren is aangetoond.

 

Wanneer een infectie ontstaat, identificeert het immuunsysteem uiteindelijk de specifieke kenmerken ervan en verdedigt het lichaam zich hiertegen.

 

Vaccins genezen niet zijn een aanval op gezondheid

inject vaccine – COVID-19

Ironisch en niet per ongeluk, wordt verondersteld dat vaccins juist helpen dergelijke aanvallen van de ziekte te onderdrukken, maar feitelijk en bewezen, wordt de afweer van het lichaam ondermijnd door de overweldigende hoeveelheid vreselijk giftige chemicaliën in deze vaccins, zoals o.a. door DNA onderzoek is vastgesteld; o.a. werden weefsels gevonden van dieren en geaborteerde foetussen, vreemde eiwitten van dode of levende virussen en bacteriën.

 

Begrijp; dat op grond van overheidsvoorzorg maatregelen, babies en peuters vóór de leeftijd van twee jaar, met hun immuunsysteem nog in de groei, zo’n 25 vaccins worden toegediend, waaronder ook cocktailcombinaties.

 

De door de Illuminatie-gecontroleerd Big Pharma verdient miljarden dollars per jaar aan deze vaccins en nog veel meer aan de medicijnen die mensen innemen als ze door die vaccinaties last hebben van veroorzaakte schade aan hun immuunsysteem.

 

De giftige cocktails, genaamd vaccins, verstoren genetisch de decodering via de hersenen, wat ook het geval is met voorgeschreven farmaceutische geneesmiddelen om de zogenaamde ontstane bijwerkingen te verhelpen.

 

Dit zijn helemaal geen bijwerkingen het zijn met opzet gecreëerde bijwerkingen. De Archon bloedlijnfamilies beschadigen met opzet het immuunsysteem om het menselijk lichaam te destabiliseren vanaf de jongst mogelijke leeftijd en dat verklaart de motivatie achter de ideeën van verplichte inentingen.

 

Als alle mensen gezond zouden zijn, kan Big Pharma geen geneesmiddelen aan ze verkopen en kostbare behandelingen verrichten, ze kunnen die alleen verkopen als mensen ziek zijn.

 

Homeopathische middelen zijn relatief goedkoop en zonder recept verkrijgbaar, waarom de cabal deze verbiedt, om ze te vervangen door allopathische geneesmiddelen op doktersrecept. Het systeem is het monopolie van artsen en Big Pharma gemaakt.

 

Archon bloedlijn families laten mensen lijden en eerder sterven

Tegenwoordig controleert de cabal alle facetten in de medische wereld – zoals. O.a. de oprichting van de WHO (wereld gezondheidsorganisatie), w.o alle gezondheid beschermende openbare instanties vallen, zoals, Food and Drug Administration (USFDA), de Centrales voor Controle en Preventie van Ziekten, het farmaceutisch kartel, en de organisaties van artsen. Door het eigendom van de media verkregen ze zo volledige controle over de hele gezondheidssector.

 

Wereldwijd sterven aan kanker acht tot tien miljoen mensen per jaar – meer dan 500.000 in de VS. De voorspelling is 12 – 15 miljoen in 2030. Kanker is de belangrijkste doodsoorzaak voor mensen onder de leeftijd van 85 jaar; in de VS is dit een op de vier.

 

Elke dag wordt de vrijheid van de mens meer ingeperkt om ze te beschermen tegen het terrorisme, dat met opzet is veroorzaakt door de bloedlijnfamilies en hun Big Pharma, die systematisch weigeren mensen te genezen – terwijl genezing beschikbaar en mogelijk is.

 

Voor de Rockefeller gedomineerde eugenetica organisatie ‘gecontroleerd ouderschap‘ verklaarde Dr. Richard Day (Rothschild Zionist) in 1969 aan artsen:

 

“We kunnen op dit moment praktisch elke vorm van kanker genezen. Alle benodigde kennis hiervoor is in het archief van het Rockefeller instituut beschikbaar, voor het geval besloten wordt dat het moet worden vrijgegeven.”

 

Day vervolgde,

 

”om de bevolkingsgroei af te remmen laten we mensen aan kanker of aan iets anders sterven.”

 

En vervolgde:

 

“het plan is om de bevolkingsgroei te controleren en te ruimen door middel van medicijnen, voedsel, laboratorium-ontworpen ziekten zoals o.a. Ebola, en onderdrukking van medicijnen voor genezing van kanker.”

 

De bloedlijn families – Illuminatie of hoe ze verder worden genoemd, hebben geen geweten en dat is waarom ze doen wat ze doen. Big Pharma heeft geen behoefte om kanker te genezen wanneer ze ondenkbare fortuinen kunnen verdienen aan de behandeling van de symptomen d.m.v. alles verwoestende medicijnen en celdodende vergiften, om uiteindelijk patiënten te doden met kostbare chemotherapie behandelingen van gemiddeld $ 500,000 per patiënt.

 

De bloedlijn families willen dat mensen laten lijden en eerder dan nodig is laten sterven hetgeen hun manier js veel geld te verdienen, en gelijktijdig de bevolking te decimeren.

 

Speciale presentatie; De val van de Cabal