Overvloed en welvaart

Kwantum Financieel Systeem

Ascension van getrainde zielen

Overvloed en welvaart

De mensheid heeft haar gezond verstand en verantwoordelijkheid massaal weggegeven aan corrupte regeringen. Denk aan de bredere implicaties van dit gedrag voor het menselijk bestaan. Wanneer we ons verstand en onze verantwoordelijkheid weggeven, geven we ook onze vrijheid en in wezen ons leven weg.

 

Planeet Aarde is aangekomen op het belangrijkste kruispunt in de beschaving. Met het doel zichzelf te verrijken, hebben de globalisten, met behulp van het politieke establishment, grote schade toegebracht aan de planeet, onze samenleving, industrie, cultuur, enz. Nu beginnen ze echter in paniek te geraken, want overal ter wereld wordt hun corruptie herkend en bevestigd.

 

De onderdrukkers, de bedriegers, de uitbuiters, de slavendrijvers, kortom alle macht die door enkelen over alle anderen wordt uitgeoefend, zal ophouden te bestaan. Moeder Aarde, als bron van vrouwelijke energie, zal haar kinderen alles geven wat zij nodig hebben.

 

Wanneer alle heersende machten zijn verwijderd, en concurrentie plaats maakt voor coöperatie; dan zal eindelijk de tijd veranderen in Overvloed en Welvaart!

 

Het wachten is op het massaal ontwaken om de grote doorbraak te laten plaatsvinden, anders zouden we al bevrijd zijn geweest van onze eeuwenoude geldslavernij en onderdrukking. Onthoud; Dit is onze enige en unieke kans op een succesvolle en absolute verwijdering van de criminele Deep State cabal.

 

Als alle ontwaakten, één slaper wakker maken, is voldoende meerderheid voor ons volledig succes gegarandeerd. Minstens 70% wakkere deelname garandeert een soepele overgang naar het goede. Zonder grote chaotische complicaties,

 

We hebben de strijd tegen de Deep State maffia reeds gewonnen, maar de doorbraak kan alleen zonder gevecht komen als de cabal uit zichzelf instort of, als de meute in grote aantallen ontwaakt. Het moment, dat een van deze twee gaat gebeuren, weet alleen GOD die de uiteindelijke beslissing neemt. Op dat moment is de doorbraak definitief feit en realiteit.

 

Dit moment in de geschiedenis, biedt de beste en enige kans onze beschaving te redden. Het is nu of nooit; Hopelijk beseft de hele wereld dat de handelende machten, met hun invoering van de Nieuwe Wereld Orde, uit zijn op de vernietiging van de mensheid onder andere geeffectueerd door Covid giftige injecties. Gepromoot met vele leugens door de corporate media, die niet in het minst geïnteresseerd zijn in journalistiek, maar alleen in het sponsoren van de politieke agenda; namelijk de vernietiging van de beschaving en de mensheid.

 

Het herstel van de schade aan alle volkeren op onze planeet kan lang duren. Maar alles zal uiteindelijk worden gecorrigeerd, tenminste als de mensheid massaal wakker wordt, en de controle terugneemt, gesteund door de invoering van het nieuwe QFS-geldsysteem, en vervanging van het nu heersende zeerecht door het landrecht.

 

Kwantum Financieel Systeem

QFS heeft geen vergelijking met alles wat tot op heden ooit op de wereld is gepresenteerd. Het heeft geen tegenstander; het heeft geen equivalent in geavanceerde technologie dat enig ander systeem voorheen bezat. Het is buitenwereld ontworpen, dus gloednieuw op planeet Aarde. Het is superieur in toegepaste technologie zodat het honderd procent financiële veiligheid en transparantie biedt aan alle houders van valutarekeningen. Met het QFS kan de wereld gemakkelijk worden veranderd in door goud gedekte valuta’s dat de werking van het oude centrale banksysteem van de Cabal volledig buitenspel zet.

 

Er bestaat geen vergelijkwaardige technologie om de geavanceerde structuur van QFS uit te leggen en te begrijpen.

 

  • QFS is het nieuwe wereldwijde netwerk voor de overdracht van goud of door activa gedekt geld, dat reeds is opgezet en functioneert in Rusland, China en andere geallieerde landen ter vervanging van het centraal gecontroleerde Swift-systeem.

 

  • QFS werkt op een kwantumcomputer, geplaatst op een satelliet in een baan om de aarde, en wordt beschermd tegen hackers door een geheim ruimteprogramma. Deze kwantumtechnologie werd geleverd door welwillende buitenaardse Galactics.

 

  • Het doel van het nieuwe financiële systeem is een einde te maken aan corruptie, woeker en manipulatie door criminelen binnen de bankwereld. De kracht zijn de toegepaste beperkingen die voorkomen dat corrupte bankiers aanzienlijke winsten maken.

 

  • QFS is volledig onafhankelijk van het bestaand gecentraliseerde banksysteem en maakt alle andere transfersystemen zoals SWIFT en crypto blockchains overbodig.

 

Bovendien zullen na de komende geldherwaardering (RV) alle soevereine valuta’s goud of asset-gesteund zijn, met vaste wisselkoersen, dat duurzame waarde garandeert, en de noodzaak van niet-gedekte cryptos overbodig maakt. Onthoud; cryptos zijn niets meer dan getallen in computergeheugens.

 

Met de activering van QFS heeft de Galactische Alliantie het Centrale Bankwezen, dat door de Diepe Staat is ontworpen om de wereldeconomie te vernietigen en de wereldbevolking in schuldslavernij te houden, volledig geëlimineerd.

 

Een weinig bekende realiteit is dat QFS al geruime tijd parallel loopt met het Centrale Bankensysteem, en vele hackpogingen van de Cabal heeft doorstaan ne voorkomen. Als gevolg daarvan zijn talrijke bankiers op heterdaad betrapt tijdens illegale geldoverboekingen en op staande voet gearresteerd.

 

Het is minder bekend, dat dit QFS-geldoverdrachtsysteem is bedacht als voorbereiding op de overname van het schuldgeldsysteem van de centrale bank om definitief einde te maken aan financiële fraudes, schuldslavernij en bevolkingscontrole.

 

Ascension van getrainde zielen

Aan het einde van deze Planetaire Cyclus is een toename van Ascensie van de zielen die hier op Aarde geïncarneerd zijn en geslaagd zijn voor het overgangsexamen naar 5D. Er zullen grote kansen zijn voor degenen die hun examen succesvol hebben afgerond en een optimaal bewustzijn hebben bereikt. Naar schatting zal ongeveer een derde van de mensheid klaar zijn om hun overgang naar de 5 D-wereld te voltooien. Dat zijn degenen die de nieuwe 5 D-aarde zullen erven.

 

Er komt een tijd van Overvloed voor allen die het concept van waarde erkennen. Met de verwijdering van de wereldheersers komt de welvaart eindelijk naar allen die klaar zijn op het niveau van coöperatief bewustzijn. Zij zullen de begunstigden zijn van deze overvloed.

 

Dit behelst volledige tevredenheid in de nieuwe tijd, zowel professioneel als in relaties. Perfecte gezondheid en financiën zijn inbegrepen in het overvloedpakket. Het zou nutteloos zijn een goed banksaldo te hebben en je ongelukkig te voelen in andere dingen.

 

Niet iedereen is in staat de nieuwe werkelijkheid te zien. Als hun bewustzijn vastzit in de Derde Dimensie kunnen zij de nieuwe 5D werkelijkheid niet begrijpen. Het zal alleen zichtbaar zijn voor hen die reeds in de hogere frequentie verkeren, die naar de Nieuwe Aarde leidt.

 

Het heeft geen zin ruzie te maken tussen 5D geesten en 3D geesten. Begrijp gewoon dat alles in beweging is en dat het wiel niet zal stoppen totdat het zijn bestemming bereikt.

 

Ongelooflijk! Het zal geweldig zijn. De dag komt eraan