De Dam begint te breken

De Tijd voor Actie is nu!

Humane spirit

Onzichtbare Hiërarchie

Nieuwe Wereld Orde

 

De Dam begint te breken

De ontwaking van de massa is waar de wereld op heeft gewacht. Wanneer de meute zich realiseert dat de Covid pandemie is uitgevonden om de bevolking vrijwillig te doden door middel van vaccinvergiftiging, springen de sluisdeuren open. Mensen zijn woedend en zoeken wraak op elke autoriteit die ze kunnen vinden. Dit is precies het moment waarop de wereld heeft gewacht.

 

Het is de enige manier, eindelijk voor goed af te rekenen met de Deep State Cabal en ze van planeet Aarde te verwijderen.

 

Het uur is laat, maar het geschiktste moment komt eraan. Het juiste moment het fruit te plukken; eerder is het nog niet rijp, later is het verrot. De reeds ontwaakten onder ons moeten deze actie begeleiden en steunen. Sporadisch kunnen uit de hand gelopen demonstraties plaatsvinden. Vrees geen grote chaos; wereldwijd is het leger voorbereid en houdt zulke situaties onder controle.

 

Verbinding van de puntjes door alternatieve Internetmedia biedt een invloedrijk effect. Om de wereld maffia van binnenuit te laten zien hoeveel en wat reeds over hen bekend is. Met het terugkoppelen van wat anderen weten, creëert dat een zeer sinister patroon en beeld van de werkelijkheid.

 

De muren van de compartimentsering worden neergehaald, het gordijn van vergetelheid wordt opgetrokken, wat de Deep State Maffia in paniek brengt. Bange insiders breken de gelederen, meer en meer komen ze naar buiten, omdat ze inzien dat zwijgen geen optie is, vanwege de richting en mate de wereld is ingeslagen.

 

De Tijd voor Actie is nu!

Mensen zien hun wereld veranderen en willen begrijpen wat er gebeurt, en waarom. Zij willen geïnformeerd en voorbereid zijn. Ze willen de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken, in plaats van dat hen wordt verteld wat ze moeten doen door dezelfde lieden en instellingen die voortdurend liegen en bedriegen, die de economie in een afschuwelijke chaos hebben veranderd.

 

Het ontwakingsproces explodeert. Ontwaken komt met een prijs; , toen er aan gewerkt werd kan het moeilijk zijn geweest. Anderen overtuigen door uitdagende omstandigheden en condities te analyseren en onder ogen te brengen om de geest te overtuigen is nog moeilijker. Het is een gevecht tegen de tijd, vooral het waarnemen en registreren van deze onrechtvaardigheden die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

 

Het is triest te zien, hoe de niet-ontwaakten heen en weer worden geslingerd zonder een idee te hebben van wat werkelijk aan de hand is. Maar ook deze situaties zijn “gemanipuleerde” consternatie, ontworpen door de Deep State. Elke wakkere moet helpen de nieuwkomers tot bezinning te brengen om deze valse realiteit te overwinnen. Miljoenen gaan naar alternatieve nieuwsbronnen om proberen te begrijpen wat werkelijk aan de hand is. Ze stuiten op realiteiten die ze nooit eerder hadden overwogen, of zich ooit hadden kunnen voorstellen.

 

Als de waarheid eenmaal bekend is, is het taak voor de ontwaakten deze vurig te delen, maar ook on zelf ervan te genieten. Niet altijd aangenaam, maar een plicht die vervuld moet worden. Het uur is laat, de tijdspanne waarin we leven is afschuwelijk, maar kort. Deze situatie vereist optimaal bewustzijn en snelle aanpak. Er is geen alternatief.

 

De bewusten moeten in actie komen. Het is vrijwel, wij of zij, leven of dood, waarheid of leugen, vrijheid of slavernij. Niet alleen voor onze geliefden maar ook voor ons nageslacht, de hele mensheid en onszelf.

 

Humane spirit

De waarheid komt met een prijs; het is het einde van een periode vol met leugens, illusies en bedrog, waarop mensen hun leven lang hebben gesteund. Het is een voortschrijdend proces. Velen voelen zich nu verloren en zijn bang.

 

Deze opzettelijk gecreëerde chaos is precies daarvoor bedoeld. Maar parallel en gelijktijdig met hun psychotische plaatjes is een enorme opwekking ontstaan van de menselijke geest, ondersteund door het opkomend bewustzijn en een diep gevoel van groeiend persoonlijk besef en mondigheid.

 

Velen herkennen deze opkomend, schijnbaar verwarrende energetische veranderingen waarschijnlijk niet als het creatieve proces dat nu aan de gang is, en dat is het waarom het draait.

 

Ontwaking is allereerst een destructief proces, waarbij alles wat onwerkelijk is en de persoonlijke ontwikkeling en vooruitgang in de weg staat, wordt geëlimineerd. Deze twee dynamieken werken gelijktijdig.

 

Onzichtbare Hiërarchie

De verborgen Deep State maffia stuurt de samenleving van achter de schermen via prominente, buitengewoon rijke personen, politici en groot ondernemingen.

 

Deze onzichtbare hiërarchie is uitsluitend verantwoording verschuldigd aan zichzelf en niet aan de structuur die wordt gezien als overheden, inlichtingendiensten, wetshandhavers en militairen. Hoe dan ook deze worden genoemd, alle overheidsmarionetten zijn Cabal mind-gecontroleerde slaven die bewust te veel macht hebben gekregen.

 

Bekijk deze video, om de democratie binnen de EU beter te begrijpen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=feY-TYmmgLM

 

Occult Groep van de Nieuwe Wereldorde

Elke dag wordt de Khazarische maffia meer en meer ontmaskerd door de Alternatieve Media op het internet en door mond-tot-mondinformatie.

 

Door het kapen van alle belangrijke instellingen zoals de meeste Centrale Banken, TBTF banken, regeringen, etc., is een Kaartenhuis Rijk van Leugens en Bedrog gecreëerd. Naarmate de waarheid de leugens ontmaskert en de massa begrijpt wie feitelijk de maatschappij stuurt en stelt; hoe antimenselijk “criminele middelen” worden benut om macht te verwerven en te behouden; wordt ondanks de extreme macht de hegemonie van de Globalistische NWO Occult-groep gebroken.. De onverwachte ineenstorting door ontmaskering van hun flagrant leugen Rijk is nabij!

 

Het volk moet zich bewust worden en ontdekken wie en wat ze werkelijk zijn, om te helpen bij de opruiming van alle cabal puppets en handlangers.

 

Promoot en verspreid deze waarheid door deling van dit artikel. Creëer gemeenschapsbanden met ieder die zich bewust is van de toestand. Alles wat de ontwaakte mens nodig heeft, is steun en moed, om uit te groeien tot volle wasdom van de ontwaakte en mondige ziel.

 

Nog te veel mensen behoren tot de bange dwaze schapen, die nog niet begrijpen waarom de Covid pandemie werd opgezet; de oorlog tegen het terrorisme wordt gevoerd, enz. Het zijn ongemakken bewust gecreëerd door de eigen regering om dood, terreur en vrees te scheppen, en de samenleving te destabiliseren.

 

Met opzet, voert de VS een beleid dat het einde van het leven op planeet aarde betekent. Een beleid dat de westerse marionettenregeringen verplicht te ondersteunen, terwijl het onbezorgde schapenvolk geen idee heeft waartoe dit alles gaat leiden.

 

Als je dit beleid doorziet, is dat de bevestiging dat je wakker begint te worden en genoeg hebt van de mainstream media, en deze voorgoed af te wijzen.

 

Het is noodzakelijk het onafhankelijk denken en gezond verstand in te schakelen o.a. door alternatieve nieuwsbronnen te volgen. Maak gebruik van empowerment bronnen die de ziel voeden en het hart inspireren, en stem af op gelijk denkende zielen.

 

 Om de menigte te activeren; Begin met het verspreiden van deze kort maar krachtig geredigeerde boodschap. Hoe meer volgelingen hoe sneller de definitieve doorbraak naar volledige bevrijding van de planeet Aarde een voldongen feit is. – Op de vraag wanneer dit zal zijn, is het antwoord zodra de meute opstaat! –  Verspreid het woord alsjeblieft.