Opzienbarende onthulling

Exclusief; Eye-opening feiten over de beschaving van Atlantis,

die meer dan duizend keer geavanceerder was dan de onze.

Overname met bronvermelding toegestaan.

 

Met details over de val van Atlantis

  

Gouden Periode van Atlantis

De bibliotheek van Alexandrië

Julius Caesar belegerde Alexandrië

Atlantis was de beroemdste legendarische plaats in de oudheid

Herhaal hun fouten niet

 

Gouden periode van Atlantis

Atlantis is inderdaad de ontbrekende schakel van Pangea, gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan. Pangea was een supercontinent dat bestond tijdens het late Paleozoïcum en het vroege Mesozoïcum. Het ontstond uit de eerdere continentale eenheden Gondwana, Eurameer en Siberië tijdens de koolstofrijke periode, ongeveer 335 miljoen jaar geleden, dat ongeveer 200 miljoen jaar geleden uiteen begon te vallen, aan het eind van de Triasperiode en het begin van de Juraperiode.

 

In tegenstelling tot de huidige Aarde en haar verdeling van continentale massa, was Pangea gecentreerd rond de evenaar en omgeven door de superoceaan Panthalassa en de Paleo-Tethys en latere Tethys Oceanen. Pangea is het meest recente supercontinent dat heeft bestaan en het eerste dat door geologen is gereconstrueerd.

 

De beschaving van Atlantis lag ver voor op de onze van vandaag, ze reden rond in wat we vandaag Hovercrafts noemen, zoals vliegende auto’s, die functioneerden op hemelse energie, zonder dat wegen nodig waren, zoals nu het geval is.

 

Alle ziekten waren volledig uitgebannen, echter hun ondergang begon toen ze de fundamentele wetten van de natuur overtraden, en dit is een zeer wijze les voor ons allemaal om niet door te gaan in specifieke wetenschappelijke richtingen zoals genetica, d.w.z. orgaantransplantatie gekweekt uit dieren, met ernstige gevolgen, die leidden tot de ondergang van Atlantis!

 

De Gouden Periode van Atlantis was het hoogste niveau van Lichtbewustheid ooit bereikt op planeet Aarde en in elk ander geavanceerde beschaving; hoger dan Lemuria, hoger dan Mu, en hoger dan die van Rama en Ignacious.

 

Tot op de dag van vandaag is de beschavingsperiode van Atlantis in de geschiedenis van de Aarde niet bekend omdat de literatuur over het onderwerp in de archieven van de bibliotheek van Alexandrië 2300 jaar geleden werd vernietigd.

 

De heersers van Alexandrië wilden een van de stoutmoedigste doelen van de mensheid bereiken: door alle kennis van de wereld onder één dak samen te brengen. Maar aan het einde van de 5e eeuw na Christus was de bibliotheek verdwenen. Velen geloven dat deze vernietigd was in een catastrofale brand, maar de waarheid over de opkomst en ondergang van de bibliotheek is nog complexer. Alles bij elkaar is deze geschiedenis een cruciale les voor ons allemaal. Deze beschaving omspande de hele wereld, net zoals de Atlantiërs met hun kennis intellectuele ontwikkelingen en spirituele vooruitgang vandaag de dag een leerzaam baken is voor ons.

 

Lemuria bereikte inderdaad nooit het zeer geavanceerde niveau dat bestond in die Gouden Periode van Atlantis van 40.000 v.Chr. tot 18.000 v.Chr. Het was de heilige tijd waarin velen van jullie als Sterrenkinderen wandelden en later kozen voor biologie en de lescycli van reïncarnatie op de Blauwe Planeet die Aarde heet.

 

In het kort: Atlantis bestond enkele honderdduizenden jaren geleden. De meeste Atlantische tijden waren tijdperken van Licht! Alleen de laatste fase, de periode van 17.500 v.Chr. tot 10.500 v.Chr. was, in hedendaagse termen, een donker maar leerzaam tijdperk.

 

De Bibliotheek van Alexandrië

Tot op de dag van vandaag is de beschavingsperiode van Atlantis in de geschiedenis van de aarde onbekend. De waarheid over de opkomst en ondergang van Atlantis en de vernietiging van de bibliotheek van Alexandrië is complexer dan tot nu toe is vermeld.

 

Wat er 2300 jaar geleden echt is gebeurd met de bibliotheek van Alexandrië is nog steeds onbekend, maar de heersers van Alexandrië wilden een van de moedigste doelen van de mensheid bereiken: alle kennis van de wereld onder één dak verzamelen.

 

In haar bloeitijd herbergde de Bibliotheek van Alexandrië een ongekend aantal rollen en trok ze enkele van de grootste geesten van de Griekse wereld aan. Maar aan het einde van de 5e eeuw na Christus was de grote bibliotheek verdwenen. Velen geloofden dat het was vernietigd in een catastrofale brand. Echter, de werkelijkheid over de opkomst en ondergang van de bibliotheek is nog steeds onduidelijk.

 

Het idee voor de bibliotheek kwam van Alexander de Grote. Nadat hij zichzelf als veroveraar had gevestigd, richtte de voormalige student van Aristoteles zijn aandacht op het opbouwen van een rijk van kennis met als hoofdkwartier de stad van zijn naam. Hij stierf voordat de bouw begon, maar zijn opvolger, Ptolemaeus I, voltooide Alexanders plannen voor een museum en bibliotheek.

 

De Bibliotheek van Alexandrië, gelegen in het koninklijk district van de stad, kan gebouwd zijn met grote Hellenistische zuilen, inheemse Egyptische en Griekse invloeden een unieke mix van de twee – er zijn geen overleveringsverslagen van de architectuur. Het is bekend dat er collegezalen, klaslokalen en natuurlijk boekenplanken waren. Zodra het gebouw klaar was, begon Ptolemaeus I het te vullen met voornamelijk Griekse en Egyptische rollen. Hij nodigde geleerden uit om op zijn kosten in Alexandrië te komen wonen en studeren. De bibliotheek groeide naarmate zij hun eigen manuscripten bijdroegen, maar de heersers van Alexandrië wilden nog steeds een kopie van elk boek ter wereld.

 

Gelukkig was Alexandrië een knooppunt voor schepen die door de Middellandse Zee reisden. Ptolemaeus III stelde een beleid in waarbij elk schip dat in Alexandrië aanmeerde zijn boeken moest afgeven om te worden gekopieerd. Zodra de schrift-geleerden van de bibliotheek de teksten hadden gekopieerd, bewaarden ze de originelen en stuurden ze de kopieën terug naar de schepen. Ingehuurde boekenjagers struinden ook het Middellandse Zeegebied af op zoek naar nieuwe teksten en de heersers van Alexandrië probeerden rivalen uit te schakelen door een einde te maken aan alle export van het Egyptische papyrus dat gebruikt werd om boekrollen te maken.

 

Deze inspanningen brachten honderdduizenden boeken naar Alexandrië. Naarmate de bibliotheek groeide, werd het mogelijk informatie te vinden over meer onderwerpen dan ooit tevoren, maar ook werd het moeilijker informatie te vinden over een specifiek onderwerp. Gelukkig begon een geleerde genaamd Callimachus van Cyrene aan een oplossing te werken door een 120-delige catalogus van de inhoud van de bibliotheek te maken, de eerste in zijn soort.

 

Door de catalogi te gebruiken, konden anderen door de uitdijende collectie van de bibliotheek navigeren. Ze deden verbazingwekkende ontdekkingen. 1600 jaar voordat Columbus uitvoer, besefte Eratosthenes niet alleen dat de aarde rond was, maar berekende hij ook de omtrek van de aarde tot op een paar kilometer van de werkelijke grootte. Héron van Alexandrië creëerde ‘s werelds eerste stoommachine meer dan duizend jaar voordat deze uiteindelijk opnieuw werd uitgevonden tijdens de Industriële Revolutie. Gedurende ongeveer 300 jaar na de oprichting in 283 v. Chr. floreerde de bibliotheek.

 

Julius Caesar belegerde Alexandrië

Maar toen, in 48 voor Christus, belegerde Julius Caesar Alexandrië en stak de schepen in de haven in brand. Jarenlang geloofden geleerden dat de bibliotheek in brand vloog toen de vlammenzee zich over de stad verspreidde. Het is mogelijk dat de brand een deel van de uitgebreide collectie verwoestte, maar we weten uit oude geschriften dat geleerden de bibliotheek nog eeuwen na de belegering bleven bezoeken. Uiteindelijk verdween de bibliotheek langzaam toen de stad overging in Griekse, Romeinse, Christelijke en uiteindelijk Moslim handen.

 

Elk nieuwe heerser zag de inhoud eerder als een bedreiging dan als een bron van trots. In 415 CE lieten de Christelijke heersers zelfs een wiskundige genaamd Hypatia vermoorden voor het bestuderen van de oude Griekse teksten in de bibliotheek, dat zij als godslasterlijk beschouwden.

 

Hoewel de Bibliotheek van Alexandrië en haar ontelbare teksten al lang niet meer bestaan, worstelen we vandaag de dag nog steeds met de beste methoden onze kennis te verzamelen, toegankelijk te maken, en te bewaren. Er is tegenwoordig meer informatie beschikbaar en meer geavanceerde technologie om deze te bewaren, hoewel we niet zeker weten of onze digitale archieven beter bestand zijn tegen vernietiging dan de inkt- en papierrollen van Alexandrië.

 

En zelfs als onze reservoirs van kennis fysiek veilig zijn, zullen ze nog steeds weerstand moeten bieden aan de meer verraderlijke krachten die de bibliotheek verscheurden: angst voor kennis en het arrogante geloof dat het verleden achterhaald is. Het verschil is dat we deze keer weten waar we ons op moeten voorbereiden.

 

Het verhaal van Atlantis, de meest duurzame en waarschijnlijk meest invloedrijke vertelling uit de geschiedenis, is een fascinerend verhaal. Om te beginnen klinkt elke vermelding van deze legendarische plaats als een mix van fantasie en sciencefiction.

 

Atlantis was een enorm eiland, “groter dan Libië en Azië samen”. Het werd bevolkt door een ras van halfgoden, geleid door machtige koningen, die hun afkomst konden herleiden tot niemand minder dan Poseidon, de machtige god van de zeeën en oceanen. De Atlantiërs haalden het beste uit die connectie. Ze creëerden een geavanceerde beschaving en bouwden enorme steden in een periode waarin de rest van de wereld nog in het neolithicum leefde. Het hielp dat ze leefden in een ware cornucopia, met overvloedige grondstoffen, vooral metalen: zilver, goud en vooral orichalcum, het kostbaarste goudrode metaal.

 

Zoals meestal gebeurt met mensen die te veel rijkdom en macht hebben, wilden de Atlantiërs ook meer. In hun zucht naar macht verklaarde deze geavanceerde beschaving de oorlog aan alle volkeren van de Middellandse Zee.

 

Het zal geen verbazing wekken dat de machtige zeemacht van de Atlantiërs weinig weerstand ondervond. Ze veroverden en maakten tot slaaf de meeste van hun technologisch inferieure buren. Maar in hun overmoed onderschatten de Atlantiërs één Griekse stad. De inwoners van Athene boden niet alleen weerstand tegen de indringers, maar slaagden er ook in hun zgn. veroveraars terug te sturen.

 

Atlantis was de beroemdste legendarische plaats in de oudheid

Uiteindelijk vielen de Atlantiërs uit de gunst van de goden. In één dag en nacht werd Atlantis vernietigd door een aardbeving en een overstroming. Het legendarisch eiland, ooit een baken van cultuur en beschaving, verdween met al zijn bewoners onder de golven.

 

Atlantis was de beroemdste legendarische plek in de oude wereld en het is een van de meest duurzame oude legende gebleven. Het verhaal van Atlantis, vereeuwigd door de verteller Plato, is een boeiend verhaal: Een geavanceerde beschaving die te ver ging in haar hebzucht en de toorn van de goden uitlokte, dat Atlantis in één dag en één nacht van de aardbodem wegvaagde.

 

Hoewel het einde van Atlantis snel kwam, bleef de legende bestaan. Ze werd steeds populairder naarmate de eeuwen verstreken en inspireerde de verbeelding van generaties geleerden, ontdekkingsreizigers, kunstenaars en pseudowetenschappers. Als gevolg hiervan is dit gezonken (ei)land, dat ooit slechts een bijrol speelde in Plato’s werk, uitgegroeid tot een integraal onderdeel van ons culturele landschap, een symbool van een lang verloren Utopia, dat nog steeds wacht om ontdekt te worden. Een uniek avontuur dat onze stoutste dromen te boven gaat!

 

Hoewel het lijkt alsof het verhaal van Atlantis niet meer is dan een moralistisch verhaal, liet Plato, de schepper ervan, zich inspireren door historische gebeurtenissen. Geschiedenis kan immers veel fascinerender zijn dan fantasie… Waarom heeft het verhaal van Atlantis – in vergelijking met andere oude mythen – zijn populariteit zo lang weten te behouden? Wat is de essentiële aantrekkingskracht van dit verhaal?

 

De voorgestelde locatie van deze verloren beschaving varieert van de Sahara tot Antarctica en ontelbare andere plaatsen daartussen in, maar de echte locatie is de Bermudadriehoek.

 

Toen de ondergang begon ging de tempel met de energieleverende kristallen ook onder zeeniveau, blijkbaar zijn deze kristallen nog steeds actief, gezien de vele mysterieuze scheeps- en vliegongelukken in de Bermudadriehoek. Veroorzaakt door navigatiestoringen als gevolg van interferenties met kompaslezingen door kristal-uitstralende energieën.

 

In heel Atlantis waren Crystal Power Netwerken, “Posers” genoemd, in een driehoek geplaatst en verbonden door een gelegeerde goud-koperen staaf onder een bolvormige koepel die onder een hoek kon worden gezet om specifieke stellaire, zonne- en zwaartekracht energiegolven te ontvangen.

 

Dit was het systeem dat gebruikt werd om huizen, kantoren, media, theaters, fabrieken, medische centra, scholen en bedrijven van energie te voorzien. Het Poser-systeem werd in elke structuur geïnstalleerd en functioneerde door middel van ‘ontvangende-kristallen’ van verschillende grootte.

 

In de Bermudadriehoek werden met behulp van sonar afwijkende structuren gelokaliseerd op een diepte van 2000 meter. Er werd een piramide gevonden, gemaakt van een soort kristal. Naar verluidt stopten de autoriteiten alle verdere onderzoeken.

 

In 1977 schreef een Russische wetenschapper dat niet ver van de Bermuda eilanden op de bodem van de oceaan door het echolood van een vissersboot een verhoging was gevonden die erg op een piramide leek. Vervolgens werd een expeditie georganiseerd die een piramideachtige berg ontdekte op een diepte van 400 meter. De met een hoogte van 150 meter.

 

Amerikaanse oceanografen ontdekten piramides 20 jaar geleden, het oppervlak van de structuren was glad en ze waren gemaakt van glas of een soort kristal. Niemand was in staat foto’s te maken, maar ze zijn drie keer zo groot als de piramide van Gizeh.

 

Er is een goede kans dat het grootste deel van de grote veranderingen onthuld zal worden in een lawine van onverwachte nieuwsschokken, tegelijkertijd vanuit meerdere bronnen, waarschijnlijk beginnend in Azië of Zwitserland. En dat zal het begin zijn van een nieuw tijdperk in de geschiedenis waarvan de mens getuige zal zijn; het is de eerste grote verandering op deze planeet sinds Atlantis zo’n 12.000 jaar geleden zonk. Veel historische feiten zullen onder de loep genomen worden om de ware waarheid te ontdekken.

 

Blijf volgen, er komt nog meer;

op 4 november wordt onze echte geschiedenis onthuld

 

Herhaal hun fouten niet!

De redenen achter de val van Atlantis…

Dolores Cannon spreekt over de val van Atlantis en de Bermuda Driehoek. Heb je je ooit afgevraagd over de legendarische verloren beschaving van Atlantis? Alleen al het noemen van de naam roept beelden op van een ooit machtige beschaving die op mysterieuze wijze onder de golven verdween. Maar wat als ik je vertel dat het verhaal van Atlantis niet zomaar een mythe is? Door haar baanbrekende werk in hypnotherapie en regressie van vorige levens, ontdekte Dolores een schat aan informatie over Atlantis. Ze geloofde dat deze oude beschaving cruciale lessen bevatte voor onze moderne samenleving.