Inleiding

Helaas wordt de geschiedenis geschreven door de overwinnaars, en hetzelfde gebeurde met de geschiedenis van Groot Tartarije. Het was één van de meest perfecte vormen van sociale structuur in de geschiedenis van de mensheid, maar dat werd een krop in de keel van degenen die deelnamen aan de vernietiging ervan.

Nadat ze aan de macht waren gekomen, begonnen ze alles te vernietigen wat de mensen zou herinneren aan hoe ze vroeger leefden. Alle documenten die de waarheid over het leven van mensen belichtten, werden genadeloos vernietigd voordat de monarchistische uitbuitersklasse aan de macht kwam.

 

Deze feiten betekenen niet dat degenen die niet geïnteresseerd zijn in het verspreiden van de waarheid over Tartarije er vrijwillig mee zullen instemmen om informatie vrij te geven en de massa’s toe te staan om de waarheid van de bewering dat de kapitalistische maatschappij de meest perfecte is in twijfel te trekken.

 

Het parasitaire systeem zal onvermijdelijk tot een einde komen zodra de massa’s de waarheid leren dat een parasitaire staat er geen echt belang bij kan hebben dat zijn burgers in tevredenheid, comfort en vrijheid leven.

 

Ondanks de vergetelheid van de echte geschiedenis was niemand in staat om het verleden te vernietigen.

 

Bij nadere bestudering van de Russische bibliotheek werd een ongelooflijke hoeveelheid geschreven bronnen gevonden die getuigen van de echte geschiedenis van Groot-Tartarije. Je hoeft alleen maar een achttiende- of negentiende-eeuwse uitgave te pakken en de terminologie uit te pluizen. Alles wat verborgen is lijkt zijn sluier te verliezen, ogen worden geopend en we ontdekken eindelijk de ware betekenis van wat ooit was.

 

De realiteit is dat er een ongelooflijke hoeveelheid documenten bewaard is gebleven in musea, bibliotheken en privécollecties van westerse landen, die het geleidelijk mogelijk zullen maken om niet alleen enkele historische gebeurtenissen in detail te reconstrueren, maar ook details uit het leven van dit land en die helpen om de gewoonten, het leven en de technologieën te beoordelen die gebruikelijk waren onder de volkeren en stammen die verenigd waren in deze reusachtige staat.

 

Gelijke co-existentie van verschillende stammen

De geschiedenis verandert, muteert, wordt soms sterker, soms zwakker, maar is echt onsterfelijk, in tegenstelling tot alle Romeinse en Chinese rijken, die ver afstaan van wat moderne historici ons voorhouden.

 

Wat Groot Tartarije betreft, is de waarheid dat er een ongelooflijke hoeveelheid documenten bewaard is gebleven in musea, bibliotheken en privécollecties van westerse landen, die het geleidelijk mogelijk zullen maken om niet alleen enkele historische gebeurtenissen in detail te reconstrueren, maar ook details uit het leven van dit land en die zullen helpen om de gewoonten, het leven en de technologieën te beoordelen die gebruikelijk waren onder de volkeren en stammen die verenigd waren in deze reusachtige staat.

 

De waarheid over Tartarije, die de Russofoben die Rusland de afgelopen tweehonderd jaar hebben geregeerd zo ijverig en hardnekkig uit de geschiedenis van Rusland hebben gewist, zal eindelijk en onherroepelijk kunnen bewijzen dat het pad van gelijkwaardig samenleven van verschillende stammen en clans, dat onze voorouders kozen onder het bladerdak van één enkele organisatie, juist, rechtvaardig en levensvatbaar was.

 

Dit wordt bewezen door het feit dat Rusland nog steeds bestaat en economisch en militair erg sterk is. Het feit dat de waarheid over Tartaria pas in de laatste twee decennia is doorgebroken, is ook te danken aan de ontwikkeling van de informatietechnologie, die het mogelijk heeft gemaakt om een enorm aantal tot dan toe onbekende documenten te digitaliseren en breed toegankelijk te maken voor het publiek.

 

Bij nader onderzoek van de Russische bibliotheek werd een ongelooflijke hoeveelheid geschreven bronnen gevonden die getuigen van de echte geschiedenis van Groot-Tartarije. Je hoeft alleen maar een achttiende- of negentiende-eeuwse editie te pakken en de terminologie uit te pluizen. Alles wat verborgen is lijkt zijn sluier te verliezen, ogen worden geopend en we ontdekken eindelijk de ware betekenis van wat ooit was.

 

Het zal je niet verbazen als iemand zegt dat alle zogenaamde Indo-Europese talen één gemeenschappelijke basis hebben. Maar er was een periode waarin de “wetenschap” vasthield aan dogmatische hypotheses, volgens welke Aziatische, noordelijke en Europese talen afzonderlijk ontstonden en zich onafhankelijk van elkaar ontwikkelden.

Er werd getheoretiseerd dat er onafhankelijke taalgroepen waren: Fins-Oegrisch, Slavisch, Romaans en Angelsaksisch.

Er gingen echter maar een paar decennia voorbij en wat als een schande werd beschouwd, kwam al in de leerboeken terecht en de wetenschap werd gedwongen om een gemeenschappelijke basis te erkennen voor alle Europese, de meeste Aziatische, Indiase en Arabische talen en dialecten. En zo’n taal was waarschijnlijk de taal die gesproken werd door een van de laatste sprekers, Genghis Khan.

 

Tijdens zijn heerschappij konden maar heel weinig mensen er in communiceren en werd hij Moghul genoemd. Maar na het bestuderen van vele oude bronnen, zijn velen tot de conclusie gekomen dat alle talen van de Slavische groep het dichtst bij de Mogol taal staan, de taal die gesproken en geschreven werd door de grote Mughals.

Het werd bijna zonder vervorming bewaard in de vorm van het nu “dode” Sanskriet. Daarom voelen Indiërs die Sanskriet hebben gestudeerd zich behoorlijk op hun gemak in een Russischtalige omgeving. Veel eenvoudige Russische woorden hoeven voor hen niet vertaald te worden.

 

Ze weten wat een vrouw, een schaap, een huisje, een schoondochter, een vijzel, geld, enz. zijn. Bovendien bestond een groot aantal woorden die wij als inheems Russisch beschouwen onveranderd in de Mogol taal.

 

Tegenwoordig worden veel Tataarse namen beschouwd als van Europese oorsprong. Zo was een veel voorkomende naam in Letland als Gunar heel gewoon onder Tataren. En zulke van oorsprong Oekraïense achternaamuitgangen als “chuk” en “enko” waren de meest voorkomende uitgangen van de namen van echte historische figuren, herbergiers van karavanen en gouverneurs van Groot-Tartarije. Natuurlijk zijn er nog veel meer vergelijkbare voorbeelden.

 

De waarheid kan niet langer verborgen blijven

Groot-Tartarije legde al vanaf zijn bestaan in het verleden zo’n krachtige en onwankelbare basis voor het moderne Rusland dat, ondanks de vergetelheid van de echte geschiedenis, niemand in staat was om zijn verleden te vernietigen. De naam van het land en de regeringsvorm kunnen naar believen veranderen, maar het fundament blijft onverwoestbaar.

 

De waarheid over Tartarije zal definitief en onherroepelijk kunnen bewijzen dat het pad van gelijkwaardig samenleven van verschillende stammen en clans, gekozen door onze voorouders onder het bladerdak van één organisatie, juist, rechtvaardig en levensvatbaar was.

 

Het is voordelig voor de elites dat mensen ongeschoold en ziek zijn en slavenarbeid verrichten om hun werkgever te verrijken. Zij die de wereld regeren onderdrukken het idee dat het bestaan van een rechtvaardige samenleving van vrije burgers geen utopie is maar een natuurlijk feit.

 

Als de hier gepubliceerde waarheid door het volk wordt geaccepteerd, zullen ze definitief hun macht verliezen en voor altijd de mogelijkheid om te parasiteren op vrije mensen en hun arbeid uit te buiten.

 

Daarom proberen de elites er alles aan te doen om de mensen te doen vergeten dat het mogelijk is om vrij te zijn, om het zonder meesters, generaals en priesters te doen.

 

Nadat ze aan de macht waren gekomen, begonnen ze alles te vernietigen wat de mensen zou herinneren aan hoe ze vroeger leefden. Alle documenten die de waarheid over het leven van mensen belichtten, werden genadeloos vernietigd voordat de monarchistische uitbuitersklasse aan de macht kwam.

 

De waarheid kan niet langer verborgen worden gehouden en degenen die de wereld nog steeds beheersen door de brute verkrachting van de wet en door hun rentelasten op leningen, hebben maar één middel om het uitlekken van de waarheid over Groot Tartarije tegen te gaan, en dat is het in diskrediet brengen van waarheidsgetrouwe informatie en van iedereen die probeert de waarheid aan de mensen te vertellen. Ze proberen te voorkomen dat de informatie zich verspreidt en maken hen belachelijk. Deze techniek is helaas vaak effectief bij de domme, mediageile menselijke schapen in diepe informatiehypnose.

 

Er bestond niets op het grondgebied van het huidige Rusland, zoals critici van het Grote Tartarije zeggen. Maar dan had er ook een beschaving van oude Grieken, Romeinen of Soemeriërs of Perzen in dit land moeten zijn. Maar dat is allemaal niet gebeurd!

 

Er is juist betrouwbare informatie over hoe de Russen in de eerste eeuw de legioenen van keizer Troje versloegen. Het is bekend dat Constantinopel een aanhangsel van Rusland was.

 

Het is ook bekend hoe de Scythische koning Ariant het leger van de Perzische koning Cyrus versloeg. Zelfs Darius werd verslagen en Rome eerde prins Attila. Inzicht in de werkelijke historische context vernietigt de mythe van eeuwigdurende Russische agressie. Europa was tenslotte een kleine dwerg vergeleken met het grote en rijke Tartarije.

 

Het verwerven van Ruslands rijkdommen

De Russen kwamen telkens maar om één reden in Europa terecht: toen ze gedwongen werden om een vijand in zijn hol af te maken die hen probeerde te overheersen en die Russische landen wilde vernietigen.

 

Europa heeft er altijd van gedroomd om de enorme natuurlijke rijkdommen van Rusland af te pakken. En dit wordt volledig bevestigd door alle historische gebeurtenissen die net hebben plaatsgevonden. Het is altijd zo geweest en het is nog steeds zo.

 

Het Westen droomt er nog steeds van om de grondstoffen van Rusland te verwerven. Een ander verborgen feit is dat China aan het begin van de 18e eeuw geen onafhankelijke staat was. Het maakte deel uit van Tartarije, net als Siberië en enkele andere Aziatische gebieden.

 

Aan de monding van de rivier de Ob bouwden de Russen lang geleden de grote stad Ob, maar die is nu geruïneerd en ligt in puin. Het toenmalige Siberische Koninkrijk ontleende zijn naam aan de Siberische rivier en aan de stad Siberië, die ook verwoest werd. Dit is het gebied dat onder die naam in kaart is gebracht, in de buurt van de beroemde rivier de Ob. Het omvat ook veel andere gebieden, die voor het grootste deel buiten Rusland liggen, in het noorden en oosten, onder de heerschappij van de verschillende vorstendommen.

 

Zo zijn alle landen ten oosten van de Ob en de Kaspische Zee in Europa bekend onder de naam Tartarije.

 

Verschillende keren werd door indringende suggesties bevestigd dat heel Turkestan, van Siberië tot de Pamirs en de Hindoekoesj, bedekt was met dichte bossen. In deze bossen hielden zich rovers schuil die de karavanen van passerende kooplieden beroofden. De rijke edelen en Khans jaagden ook graag in de bossen, want de bossen zaten vol met wild.

 

Er werd echter vermeld dat er weinig bomen en veel ongeploegd land in het Karakumgebied waren, en er was een stam die liever de zoete wortels at die ze uit de grond groeven dan het land om te ploegen, brood te bakken en dieren te houden.

 

De ruigste bossen lagen aan de benedenloop van de Wolga. Het was waar vandaag de dag de Kalmykse steppen liggen. Hier waren de sprankelende bossen bijzonder rijk aan wild. Genghis Khan zelf, volgens overgeleverde informatie, jaagde er graag.

 

Het land was één. In Europa werd het Groot Tartarije genoemd. Waarom Rusland niet? Het is gewoon zo dat het land van de Russen in die tijd veel kleiner in oppervlakte was dan het land van degenen die de Russen Tartaren noemden. Toen Chud, Vod, Krivichi, Talav, Vyatichi, Slovene en anderen zich bij de Russische stam voegden, werden zij de machtigste Russen van allemaal. De heersers van Rusland begonnen belasting te innen van de Tataren en het grootste deel van Tartarije werd onderdeel van Rusland.

 

Zonder het ons te realiseren, gebruiken we nog steeds het erfgoed van de cultuur van Groot-Tartarije in ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld de gewoonte om onze straatschoenen uit te trekken als we het huis binnengaan.

 

Vertegenwoordigers van de westerse beschaving beschouwen deze gewoonte van Russen om zich thuis om te kleden (op de stoep van het appartement) als barbaars en een indicatie van “onbeschaafdheid”. Voor ons wordt deze situatie echter andersom gezien.

 

Barbaarsheid is wanneer je een schoon huis binnenkomt en je schoenen niet uitdoet, waarin je al het vuil van de straat hebt verzameld. In huis rondlopen met buitenschoenen is net zoiets als je handen niet wassen voor het eten, je voeten niet wassen voor het slapen gaan en twee keer per dag je tanden poetsen.

 

Deze gewoonte om van schoenen te wisselen is in Rusland bewaard gebleven sinds de tijd van de Grote Tartaren. Marco Polo vertelt in zijn memoires over een bezoek aan het paleis van Kublai Khan dat alle bezoekers bij binnenkomst hun schoenen uittrokken en de witte zachtleren pantoffels aantrokken die ze hadden meegenomen.

 

Het is ook de moeite waard om te denken aan een vergeten fenomeen als de bewakers met een fluitje op hun borst. Weet je waar dit fenomeen in Rusland vandaan kwam? Het is niet langer mogelijk om vast te stellen welke van de Grote Khans dit decreet heeft uitgevaardigd. Maar het is een absoluut betrouwbaar feit dat in alle dorpen en steden de verantwoordelijken verplicht waren om ‘s nachts door de straten te lopen en op een fluitje te blazen of met een houten hamer te tikken, zodat niemand in de verleiding zou komen om iemand te beroven.

 

Ook de populaire tartaarsaus kreeg zijn naam omdat het ooit vanuit Tartarije naar Europa was gebracht. Zelfs salades waren over het algemeen onbekend in Europa totdat reizigers deze mode meebrachten uit Rusland.

 

Alleen in Aziatische culturen was er een traditie om voedsel fijn te hakken en te mengen in soepen en salades. Zelfs de taarten en cakes waar de moderne Europese keuken zo beroemd om is, zijn afgeleid van de Tartaarse keuken. Het is waar dat in Rusland de taart volgens één recept werd bereid. Pannenkoeken op een hoge stapel werden royaal bedekt met honing ertussen, en dit zoete gerecht werd op tafel geserveerd in de vorm van verticaal gesneden stukken, bestaande uit vele lagen pannenkoeken die aan elkaar geplakt waren met een stroperige zoete impregnatie.

 

Maar in Europa werd honing, die daar altijd erg duur en schaars was, vervangen door andere zoetigheden. Eerst waren het gekookte appels, pruimen en peren en die hadden de consistentie van jam.

Deel deze informatie met iedereen die je kent!

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk begonnen! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram site.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer vindt de omschakeling plaats? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart kunnen komen.

Wordt vervolgd, stay tuned