Deze essay opent hogere dimensies in mensen die wakker zijn.

 

Ons DNA – Upgrade

Mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad, komen terug met drie, vier of zelfs vijf DNA-strengen. In Australië werd een man die al een uur en 45 minuten dood was wakker in het mortuarium en toen ze hem onderzochten had hij zes DNA-strengen.

 

Niets van wat ze ons hebben geleerd is waar, ze hebben ons helemaal niets verteld over wie we werkelijk zijn. Het lichaam is de fysieke vorm die de holografische afdruk van de ziel is. Wanneer de ziel zich tijdens de conceptie bij het lichaam voegt, creëert het een hologram en dat is wie we zijn.

 

We zijn opmerkelijk spirituele wezens die vastzitten in een werkelijk kwaadaardig systeem en iedereen begint zich dit te realiseren. We zien nu veel tegenstrijdigheden, we zien wat we niet willen, dat is één ding, maar we moeten werken aan wat we wel willen, dat is ons echte werk nu.

 

  • Als je geen nieuwe wereldorde wilt,
  • Als je geen medische maffia wilt,
  • Als je geen wereldregering wilt,
  • Als je dat allemaal niet wilt.

 

dan moet je beslissen wat je wel wilt en je daarop concentreren want jullie zijn krachtige scheppers. En, dat zijn jullie echt.

 

We kunnen geen dimensies creëren maar we kunnen realiteiten creëren. Jullie moeten weten dat jullie kunnen creëren wat jullie maar willen.

We zijn misbruikt door onze onwetendheid en tot slaaf gemaakt door een geloofssysteem dat ons denken heeft beperkt.

 

Als je alle technologie die we vandaag de dag op de planeet gebruiken opheft en je alleen richt op de psychologie van de beschaving, dan zitten we in de meeste gevallen vast op het niveau van de Middeleeuwen, dat is de manier waarop we denken, de manier waarop we elkaar behandelen, de manier waarop we elkaar zien.

 

We worden geregeerd door overheidsstructuren en andere soorten hoedanigheden die de mensheid controleren en manipuleren. Dit alles wordt bewust en opzettelijk gedaan om ons klein te houden, ons te onderdrukken, en ons verdeeld te houden.

 

Dus, degenen onder jullie die de Schumann Resonantie volgen weten dat deze 10.000 jaar lang 7,85 MHz was en nu is de nieuwe norm 23 tot 28 MHz en het is niet ongewoon dat deze piek boven de 200 MHz ligt.

 

En wanneer die piek optreedt, begint ons DNA, dat werkt als een antenne, uit te zetten, dan krimpt het weer, maar wanneer het die piek bereikt, leren we meer licht in ons te houden. En hoe meer licht en frequentie we kunnen vasthouden, hoe meer druk op ons DNA komt te staan en hoe meer het expandeert.

 

Dus iedereen, of je het nu weet of niet, is aan het ascenderen, zelfs als je het niet gelooft, je lichaam is aan het ascenderen, omdat de Aarde aan het ascenderen is. De aarde dijt zich uit, ze stort niet in, ze groeit om meer mensen te ondersteunen. De aarde is nog niet klaar met ons, we zijn niet haar vijanden, we zijn geen virus, een virus is een parasitair buitenaards wezen op aarde.

 

Opmerking: Veel gezonde pasgeboren kinderen zijn tegenwoordig al voorbereid op de 5D wereld, hetgeen een zeer goed bewaard geheim is.

 

Bron: https://celostnivzdelavani.cz/dalsim-nejvice-strezenym-tajemstvim-je-to-ze-mnoho-deti-se-dnes-uz-rodi-s-tretim-vlaknem-dna

 

 

Het ontwaken van de mensheid

Onze Galactische broeders zijn bezig met het ontwaken van de mensheid. In feite is hun aanwezigheid op Aarde voortdurend waargenomen, omdat zij alles wat hier gebeurt in de gaten houden, zowel vanuit het subtiele vlak als door te incarneren in fysieke lichamen op onze planeet.

 

Sommigen van hen hebben zelfs geprobeerd de loop van de gebeurtenissen op keerpunten in jullie geschiedenis te beïnvloeden, maar helaas is de macht van de Draco-Reptielen te krachtig geworteld op Aarde.

 

En nu onze planeet zich gestaag beweegt in de ruimte van de Vijfde Dimensie, zien onze Galactische broeders het als hun plicht de fout te corrigeren, die ze ooit maakten door zuivere menselijke zielen onder te dompelen in een te laag vibrerende wereld van de Derde Dimensie, dat wreed en onvoorspelbaar is gebleken.

 

Zij bewonderen vooral mensen die erin geslaagd zijn de barrière van onbegrip en veroordeling door anderen te overwinnen, en die in hun hart en ziel de onvermijdelijkheid van de Ascensie van de Aarde en hun deelname daarin voelen.

 

Zij zijn levende voorbeelden van de onverwoestbaarheid van het Goddelijk Principe in de mens. En deze mensen krijgen van hen allerlei hulp.

 

Het ligt in het feit dat deze mensen, naast het natuurlijke proces van DNA-activering als gevolg van nieuwe energieën die naar de Aarde komen, ook energie-‘infusies’ ontvangen van hoogontwikkelde beschavingen.

 

Dit werk wordt meestal ‘s nachts gedaan, omdat het subtiele lichaam van een slapend persoon verstoken is van mentale en emotionele voeding en daardoor veel meer verzwakt en ontvankelijk is voor invloeden vanuit het subtiele vlak.

 

Zo activeren mensen wiens vibratie hen al in staat stelt om te communiceren met vertegenwoordigers van hoog geëvolueerde beschavingen ’s nachts al ‘slapend’ hun DNA-strengen, dat bijdraagt aan hun nauwer contact met het subtiele vlak.

 

Dit is de reden waarom velen van jullie je bovenste chakra’s en pijnappelklier duidelijker beginnen te voelen.

 

Terwijl dit onbewust met jullie gebeurt, kunnen jullie je ook bewust verbinden met dit proces, wat de effectiviteit ervan zal vergroten en ook een energetische verbinding zal creëren tussen jullie en jullie assistenten van andere werelden.

 

Vader Absoluut, die onmetelijk veel van jullie houdt, heeft tot jullie gesproken.

 

 

Manipulatie en intimidatie, laat mensen wennen aan knielen en kruipen

Denk nooit dat jullie ‘arme wormen’ zijn, zoals de Kerk vertelt. Nee! Wees nooit bang voor God.

 

Zoals het geschrift van hierboven zegt: ‘Vrees mij niet, want jij bent mij’ – Amen of Atman, Sanskriet voor het ware of eeuwige Zelf. Toen deze kennis werd geïntroduceerd, begon de mens te knielen, de handen samen te vouwen en voor het aangezicht van de Heer te kruipen.

 

“Voordien, stond de mens rechtop en spreidde zijn armen”.

 

Helaas zijn de mensen in de loop der eeuwen aan gewend geraakt om te knielen en te kruipen en met gebogen hoofd te luisteren. Tegenwoordig, zijn ze er klaar mee, en wat erger is, het kan ze niet schelen voor wie ze buigen en kruipen. Ze zoeken zelfs hun eigen perverse afgoden en het lijkt normaal voor hen.

 

“Als iemand bang is, begrijpt hij zeker niet in welke situatie hij zich bevindt. Er zijn 7,8 miljard van ons op aarde en slechts 2,5 miljoen ervan zijn onderdrukkers, dus waarom en voor wie zijn we bang?

Het maakt niet uit, wie wat gedaan heeft, we moeten vergeven en vergeten. Het maakt alleen uit wat we als geheel worden, want dat creëren we nu en als we vastzitten in het verleden, zullen we dat in de toekomst ook doen. We moeten ons dus ontdoen van alle rotzooi en ons vanuit een plaats van liefde richten op wat we willen…”.

 

De liefhebbende buitenaardse wezens zijn hier om ons te helpen, ze zijn hier niet om over ons te heersen of onze goden te zijn om te aanbidden. Dit gaat over ons, opdat de mensheid verantwoordelijkheid wil nemen voor haar evolutie. Alles moet worden omgekeerd, inclusief de macht over elkaar. We moeten elkaar hierin aanmoedigen, terwijl ieder van ons zelf deze stappen naar vrijheid moet zetten…

 

Er is een grote belofte en hoop op komst in de wereld, zelfs voor degenen die net iets leren over buitenaardsen en voor het eerst accepteren dat we waarschijnlijk niet alleen zijn.

 

Wat ze niet weten is dat er al ongelooflijke technologieën zijn ontdekt, reverse ontworpen of gevonden zijn van honderdduizenden jaren geleden.

 

De waarheid is dat dit alles niets te maken heeft met buitenaardse wezens, maar met ons, de mensheid. We waren en zijn in oorlog, de meeste mensen weten dat niet, ze weten alleen van regeringsstructuren, religies en andere duistere organisaties die hier zijn gecreëerd door de nobiliteit, regeringen, koninklijke families, Vaticaan functionarissen, enz.

 

Mensen weten niet dat we in oorlog zijn geweest, die ook ondergronds en in de lucht heeft plaatsgevonden. Maar ze zullen erachter komen, omdat het heel belangrijk is, en onvermijdelijk nu reeds informatie hierover naar buiten komt.

 

En wat opmerkelijk is, is dat een heel sterrenstelsel ons steunt in onze bevrijding.

 

Maar het best bewaarde geheim op deze planeet gaat niet over hen, maar over wie wij zijn. In totaal bestaan we uit 22 buitenaardse rassen, species die hier al honderdduizenden jaren zijn en zich hebben vermengd met de mensheid, en hun nakomelingen hebben achtergelaten. Dat is de fysieke kant.

 

Het spirituele aspect van wie we zijn is nog verhelderender en wonderbaarlijker.

 

Sommigen van ons hebben al vierde, vijfde en zesde dimensionale structuren in hun hersenen. Denk daar maar eens over na. Er zijn mensen die zevende, achtste, negende, sommige tiende en elfde dimensionale structuren in hun hersenen hebben. Dit zijn de dimensionale structuren. Je bent fysiek van de derde dichtheid en toch heb je multidimensionale structuren in je hersenen!

 

Bron: https://celostnivzdelavani.cz/lide-za-ta-dlouha-staleti-manipulaci-a-zastrasovani-si-zvykli-bohuzel-klecet-a-plazit-se

 

Geef deze informatie door aan iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk begonnen! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

 

Velen zullen vragen wanneer? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart komen.

 

HET WARE VERHAAL van Satan, Gevallen Engelen, Reuzen, Buitenaardsen, Hybriden, Verlengde Schedels & Nephilim

 

Nephilim: Oorsprong van het Genetisch Kwaad. http://godinanutshell.com/product/nep

 

Reis in de wereld van Gevallen Engelen, Satan, Schaduwmensen, Buitenaardse wezens, Demonen, Anunnaki, Archons, Oude Reuzen, “Ancient Aliens” & Genetische Hybriden.