Lezen is de beste bron van informatie,

Denk erover na en begin de kennis te verspreiden!

We staan op het punt de Gouden Eeuw binnen te gaan, en hier zijn instructies voor je over hoe je het systeem kunt verslaan.

Het antwoord op de allerbelangrijkste vraag is eenvoudig:

“Waarom ben ik geboren en wat doe ik op deze planeet?”

 

Hoe het systeem werkt

Het begint allemaal met de geboorte van een kind, wiens ziel tijdens de derde maand van de zwangerschap met behulp van een energiecode de foetus in de baarmoeder van de moeder binnentreedt. Zo begint het spel voor elk individu.

 

Ieder van ons heeft twee hersenhelften, rechts en links. De rechter hersenhelft is intuïtief en de linker is logisch. Na de geboorte begint ieder mens een “strijd” om te kiezen tussen rechts en links. Intuïtie zegt meestal iets heel anders dan logica. Bij de meeste mensen wint de logica omdat dit past bij het dominante systeem dat ons opvoedt.

 

Onmiddellijk na de geboorte wordt het weerloze kind aangevallen door een systeem dat de “Matrix” wordt genoemd, met een verschrikkelijke kracht die de hersenen van het kind moet blokkeren, vooral de pijnappelklier en zijn intuïtie.

 

Het kind, dat oorspronkelijk werd geboren als een koning en volledige soeverein is, wordt door zijn ouders geleerd dat het volkomen dom en afhankelijk is, niet in staat om zijn eigen beslissingen te nemen, dus moet alles door anderen voor hem worden beslist. Als het kind ongenoegen toont en begint te ruziën of te huilen, wordt het gestraft. Dit is een basisvoorbereidingsfase voor verdere demoralisatie van een klein mensje, want om een compleet programma van de Matrix te accepteren, moet het eerst zichzelf innerlijk verloochenen.

 

Om te begrijpen dat hij onwaardig, minderwaardig, dom en nutteloos is. Zeggen ze dat we dankbaar moeten zijn dat we een systeem hebben dat ons vertelt wie we moeten zijn, wat we moeten geloven en wat we met ons leven moeten doen.

 

Er wordt je verteld dat je niets nieuws hoeft uit te vinden, omdat andere mensen die het veel beter begrijpen dan jij alles al voor je hebben uitgevonden, dus dat is tijdverspilling.

 

Veel mensen vinden het dus niet nodig zelf na te denken, en nog meer mensen zijn daar niet toe in staat. Ze moeten altijd aan iemand anders vragen wat ze moeten doen.

 

Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en gezondheid maakt veel mensen bang. Tot groot genoegen van de farmaceutische industrie, de kerk en andere systemen die mensen hun energie, tijd, gezondheid en geld ontnemen.

 

Het gaat niet alleen erom hoe individuen die niet gevaarlijk zijn voor het systeem worden opgevoed, omdat ze zelf het systeem vormen. Het individu wordt in de handen van de slavernij gegooid en getransformeerd in een persoon die perfect bij het systeem past.

 

Vraag je waarom?

Omdat ze willen dat je niet ontsnapt aan de slavernij. Het hele systeem is piramidaal. Beneden zijn de gewone mensen en boven zijn de mensen die hen controleren. Er zijn twee piramides in het systeem, de moederlijke en de secundaire. Beide piramides moeten omzeild worden, anders verdwaal je erin.

 

Het systeem probeert op alle mogelijke manieren te voorkomen dat je ze omzeilt en legt obstakels op je weg – verleidingen en manipulatieve eisen. Het biedt je leningen aan om je tot een geldslaaf te maken. Het steelt je tijd zodat je niet de kans krijgt om je ware missie te vervullen en de reden te vinden waarom je hier geboren bent. Een overvloed aan tijd voor mensen is puur vergif voor het systeem.

 

Het biedt je een verleidelijke baan of project dat je niet kunt afslaan, of misschien leuke hobby’s om over te intrigeren en je tijd mee te verdoen.

 

De moederlijke piramide wordt gedomineerd door zes gevallen engelen wier orders het Vaticaan ontvangt. Het Vaticaan geeft ze vervolgens door aan andere niveaus, de secundaire niveaus. De secundaire niveaus zijn kerken, regeringen, politie, rechtbanken, scholen, wetten, kantoren, soldaten en alle autoriteiten die de mensheid controleren en beperken.

 

Een andere val in het systeem wordt de “slinger” genoemd. Nu hebben we het over mechanische schade aan mensen. Dit zijn auto-ongelukken, moorden en andere die je verhinderen om verder te gaan op je pad.

 

Je krijgt giftig voedsel aangeboden en als je het eet, kom je in de secundaire piramide terecht. De secundaire piramide wordt verondersteld alle mensen op te vangen die nooit verstrikt zijn geraakt in de klauwen van geld en krediet en die nooit hebben toegestaan dat hun tijd werd gestolen.

 

Na het eten van ongezond voedsel beginnen hun lichamen te verbleken, hun geest gaat achteruit en gaan naar de dokter.

 

De secundaire piramide is een gigantisch farmaceutisch apparaat met al zijn stadia in de vorm van artsen en giftige pillen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen lichaam en mag het nooit in de handen van anderen leggen.

 

Het systeem probeert altijd je ziel te stelen. Sommige mensen verkopen het zelfs vrijwillig voor geld en roem.

 

Maar maak je geen zorgen, deze boodschap is eigenlijk heel constructief. Het is gemaakt op verzoek van een indigo-meisje dat ik persoonlijk heb ontmoet. Ze heeft enorme paranormale gaven, ze kan leviteren, astraal reizen, maar bovenal – ze is paranormaal begaafd. Dit meisje zag de toekomst van deze planeet en vroeg me deze boodschap aan de hele mensheid te brengen.

 

Waarom de Matrix is gemaakt

Stel je een raad van zeven ouderen voor die rond een ronde tafel zitten. Er is alleen liefde en goede bedoelingen tussen hen. Ze zijn geïnteresseerd in het opzetten van een nieuw, hoger systeem en hebben afgesproken hoe dat eruit zou moeten zien.

 

Maar omdat ze niet zeker weten wat het resultaat zal zijn, hebben ze afgesproken om het eerst op de proef te stellen. Dat is de beste manier om iets op te bouwen dat foutloos is en zo lang mogelijk meegaat.

 

Dus splitste de Raad van Ouderen zich op in een constructieve en een destructieve kant om hun rol te spelen in een gevaarlijk spel dat Matrix heet. Het wijste en meest respectvolle lid van de Raad stelde voor het alleen tegen de anderen op te nemen.

 

Iedereen was het daarmee eens. Zijn zes broers besloten tot het einde voor de destructieve kant te spelen.

 

Het is een spel van kosmisch belang en voor de toekomst van de mensheid en het is onherhaalbaar. Je mag dankbaar zijn dat je de kans hebt gekregen om deel ervan uit te maken.

 

Het Universum is een enorme familie met vele triljoenen leden. De Raad van Zeven heeft ons toegestaan om vrijwillig hun spel te spelen. Niets wat je hier ziet is echt, het is een simulatie.

 

Degene die jullie naar planeet Aarde heeft gebracht ben JIJ, en je gids door de Duisternis is je rechterhersenhelft, naar wiens instructies je je hele leven had moeten luisteren. Iedereen die hier leeft is als een personage, maar hun echte bron is in een heel andere dimensie.

 

Het personage waarmee je over de planeet beweegt is slechts een klein deeltje van je werkelijke wezen.

 

Tijd bestaat niet echt, het wordt alleen gesimuleerd voor de doeleinden van het spel. Daarom is een paar miljoen jaar op onze planeet als een seconde voor de makers van een nieuwe beschaving.

 

De Raad van het Kwaad heeft 144.000 constructieve wezens van Licht toegestaan om te incarneren en voor de goede kant te spelen. Deze wezens kennen de hele waarheid en moeten de mensheid naar de overwinning helpen.

 

We nemen deel aan een experiment waarbij ofwel de mensen de machines zullen verslaan en een nieuwe beschaving en de Gouden Eeuw zullen creëren, ofwel de machines de mensen zullen verslaan en de zesde Matrix slecht en destructief zal aflopen voor de mensheid.

 

De destructieve kant heeft besloten dat het spel alleen gespeeld kan worden tot aan de zesde Matrix, waar het spel beslist moet worden.

 

Alle vijf voorgaande systemen zijn vernietigd in een nucleaire oorlog. Nu is het spel voorbij. Aan de ene kant van het schaakbord staat de constructieve kracht van het universum, samen met 144.000 Lichtwezens en andere constructieve mensen, en aan de andere kant van het schaakbord staan de zes gevallen engelen, samen met alle valstrikken van het systeem dat is ontworpen om de mensheid te vernietigen en te misleiden. Of de mensheid wint, of de machines.

 

De oplossing

Dit is een boodschap aan alle mensen die momenteel tegen het systeem werken;

 

“Onthoud dat je constructief bent en als je worstelt om anderen te helpen hun ogen te openen om eindelijk de waarheid te zien, moet je doorgaan met je acties. Laat de matrix je niet het verkeerde pad op leiden.

 

Je moet niet destructief gaan denken. Op dit moment zijn we aan de winnende hand tegen de duistere macht, maar dit kan ook nog veranderen, de uitkomst is nog niet beslist.

 

Luister niet naar cynici en mensen die alleen logisch denken als ze je vertellen dat je vreemd, naïef en dom bent als je intuïtief beslissingen neemt, in engelen gelooft en een gezond leven leidt. Negeer ze als ze je vertellen dat je in sprookjes gelooft en dat de echte wereld iets anders is.

 

Dit zijn agenten die je terug willen sleuren in onwetendheid en chaos. Het systeem wil dat je je tijd verdoet met onzin en je geen zorgen maakt over wat echt belangrijk is, zodat noch jij noch je geliefden je bestemming kunnen vervullen om het Gouden Tijdperk binnen te kunnen gaan.

 

Je missie is van het grootste belang voor jou en de mensheid, laat niets die missie in gevaar brengen.

 

Onthoud dat wanneer iemand besluit zijn missie te beëindigen, dit vaak een effect heeft op andere mensen die anders door hun acties op het juiste pad zouden zijn gebleven.

 

Elke persoon is belangrijk en elke persoon die aan de juiste kant van het schaakbord staat, kan beslissen over het lot van deze wereld en de nieuwe. Maar pas op!

 

Alleen constructieve mensen zullen de nieuwe Gouden Eeuw binnengaan. Niemand van hen die anderen opzettelijk schade berokkent, zal daar komen. De toekomst van de Gouden Eeuw is alleen weggelegd voor goede en vriendelijke mensen.

 

Het Indigo-meisje zei ook dat we in 2012 dezelfde kans hadden als nu. We hebben allemaal gewacht op de Gouden Eeuw, maar die kwam niet. De energieën die nodig waren voor de transformatie werden niet geactiveerd omdat we geen kritische massa van bewuste mensen hadden.

 

We hebben nog een paar jaar meer de tijd gekregen om meer constructieve mensen te vinden die wakker zijn en de waarheid zien. Niet alle mensen hoeven wakker te worden, maar een bepaald aantal moet bereikt worden.

 

De overgang naar de Gouden Eeuw is nog steeds mogelijk. Het Indigo-meisje herinnerde ons eraan dat niemand van ons iets kan meenemen van deze wereld naar de volgende, dus het heeft geen zin om materie te verzamelen en glorie te zoeken.

 

Het enig echt waardevolle waarvoor je hier geboren bent, is de overgang naar de Gouden Eeuw van de Mensheid, die zal komen nadat je met succes al deze valkuilen hebt overwonnen.

 

Geef deze informatie door aan iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk begonnen! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen wanneer? Als de protesten van boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen die vandaag actief zijn zich wereldwijd blijven manifesteren, zal de doorbraak eind maart komen.