Besef dat dit bevindingen zijn die je elders niet tegenkomt!

 

Siberische steden en dorpen verwoest

In Mugalia, in het gebied tussen de bron van de Amoer en de Sinskaya Muur, zijn veel steden verwoest, zoals op veel kaarten te zien is. Er zijn geen steden, forten of stenen gebouwen meer in dit gebied. Het is gewoon leeg land. Op veel plaatsen in Siberië kun je de ruïnes van oude muren en puinhopen zien waar ooit grote steden stonden. Er zijn ook waardevolle monumenten die bewijzen dat dit land werd bewoond door mensen met een hoge cultuur.

 

De bergketens: Alanus, Vorosus, Imaus, Sikhius, Belg, Rifeus, Alkhas, etc., die in de oudheid bekend waren, zijn vandaag de dag moeilijk te definiëren vanwege de opzettelijk frequente naamsveranderingen.

 

Hetzelfde geldt voor de namen van rivieren, bijv: Tahmin, Uhardes, Margus, Koskar, Kossin, Sossa en vele andere, die in de oudheid bekend waren en vandaag de dag slechts met enige waarschijnlijkheid kunnen worden geïdentificeerd.

 

Een misvatting was dat de Kaspische Zee verbonden was met de Noordelijke IJszee door de rivier de Ob. Veel van de steden waar de Antieken over spraken, bestaan niet meer. Of ze zijn vernietigd, of hun namen zijn veranderd. Arbam, Sema, Aybair, Sianfur, Naiman, Kantkorakur en hele regio’s en volkeren die bekend waren uit de vroegste beschrijvingen van het land, zijn bijvoorbeeld niet meer terug te vinden onder hun oude namen.

 

Andere plaatsen zoals Ung of Gog, Siorza, Kavona, Baida, Bargu en talloze meer zijn echter duidelijk terug te vinden op oude kaarten en beschrijvingen.

 

Veel oude Siberische steden en dorpen zijn verwoest, maar hun overblijfselen hebben hun naam behouden, zelfs als er bijna geen huizen meer over zijn. Tussen Tobol en Astrakhan, en tussen Astrakhan en Sina, liggen vele rivieren, meren, wegen en nog veel meer verwoeste steden en forten.

 

Als je met een bootje de Indiga rivier afvaart, tegenover het eiland Kolguev, vlakbij de Samojeden die aan zee wonen, kom je bij de stad Gorodishche, waar vroeger verschillende volkeren woonden die Chud heetten en nu niet meer bestaat. Alleen de muren van de oude stad staan er nog.

 

Aangezien er geen permanente steden zijn in de moderne Kalmac-gebieden in het noorden, oosten of midden van het land, is het waarschijnlijk dat de Kalmac-koningen, van wie wordt gezegd dat ze in steden woonden, hier hebben gewoond.

 

Oude kaarten vermelden veel plaatsen en in dit gebied, vlakbij of tussen de Kaspische Zee en Sino of Sina, worden veel staten, regio’s, steden en rivieren genoemd die vandaag de dag onbekend zijn of niet bestaan, zelfs als ze nauwkeurig zijn opgetekend. Het lijdt geen twijfel dat hier ongelooflijke en machtige gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.

 

Veel steden en naties werden vernietigd en de namen van andere werden veranderd. Het noordelijke deel van het Imai-gebergte, Alkai genaamd, was mogelijk de kleine, nu verwoeste staat Altyn.

 

Tartaria, is genoemd naar de rivier Tartarus, die vanuit het land van de Mughals in de Noordelijke IJszee stroomde. De regio Tyumen viel onder de Grote Khan van Tartaria, en de volkeren die in het noorden leefden heetten Mekrit, Molgomsau, Badai en Samojeed, en ze aanbaden de zon. De beroemde handelsstad Grustina aan de rivier de Ob is ook verdwenen.

 

Eeuwen van manipulatie hebben de mens gewend gemaakt aan knielen en kruipen.

 

Denk nooit dat je ‘arme wormen’ bent, zoals de kerk adviseert. Nee! Wees nooit bang voor God. Zoals een Upanishad zegt: ‘Vrees mij niet, want jij bent mij’ (Atman). Toen de ware kennis afnam, begon de mens te knielen, zijn handen te vouwen, te kruipen voor de Heer. Zolang de mens nog kennis bezat, stond deze rechtop en spreidde zijn armen”. (František Drtikol)

 

Helaas zijn mensen door vele eeuwen van manipulatie en intimidatie gewend geraakt om te knielen en te kruipen en met gebogen hoofd te luisteren.

 

Tegenwoordig zijn ze geïndoctrineerd en wat nog erger is, het kan ze niet meer schelen voor wie ze buigen en kruipen. Ze zoeken zelfs hun eigen perverse afgoden en dat lijkt normaal voor hen.

 

“Als iemand bang is, begrijpt hij zeker niet in welke situatie hij zich bevindt. Er zijn 7,8 miljard van ons op aarde en slechts 2,5 miljoen van hen, waarom en voor wie zijn we bang? Het maakt niet uit wie wat gedaan heeft, we moeten vergeven en vergeten. Het maakt alleen uit wat we als geheel worden, want dat is wat we nu creëren en als we vastzitten in het verleden, zullen we vastzitten in de toekomst. We moeten ons dus ontdoen van alle rommel en ons vanuit een plaats van liefde richten op wat we willen…”.

“Liefdevolle buitenaardsen zijn hier om ons te helpen, ze zijn hier niet om over ons te heersen en onze goden te zijn of om aanbeden te worden. Dit gaat over ons, de mensheid moet verantwoordelijkheid nemen voor haar eigen evolutie. Iedereen moet zijn macht over anderen loslaten. We moeten elkaar aanmoedigen dit te doen, echter ieder van ons moet deze stappen naar vrijheid voor zichzelf zetten…”.

 

Er is veel belofte en hoop in de wereld van vandaag, zelfs voor degenen die net iets hebben geleerd over buitenaardsen en voor het eerst accepteren dat we waarschijnlijk niet alleen zijn.

 

Wat ze niet weten is dat reeds ongelooflijke technologieën bestaan, die honderdduizenden jaren geleden ontwikkeld of uitgevonden zijn. De waarheid is dat dit alles niets te maken heeft met buitenaardse wezens, maar met ons, de mensheid.

 

We waren en zijn nog steeds in oorlog en de meeste mensen weten dat niet eens, ze weten alleen van regeringsstructuren, religies en andere duistere machten die hier gecreëerd zijn door de adel, regeringen, koninklijke families, Vaticaanse functionarissen etc. De mensen weten niet dat we in oorlog zijn geweest, die ook ondergronds en in de lucht heeft plaatsgevonden. Maar ze zullen erachter komen, want het is heel belangrijk dat hierover rechtschapen informatie naar buiten komt.

 

En wat nog opmerkelijker is, is dat een heel sterrenstelsel ons steunt in onze bevrijding.

 

Maar het best bewaarde geheim op deze planeet gaat niet over hen, maar over wie wij zijn. In totaal bestaan we uit 22 buitenaardse rassen, soorten die hier al honderdduizenden jaren zijn, zich hebben vermengd met de mensheid en hun nakomelingen hebben achtergelaten. Dat is de fysieke kant.

 

Het spirituele aspect van wie we zijn is nog meer verhelderend en wonderlijker. Sommigen van ons hebben al vierde, vijfde en zesde dimensionale structuren in hun hersenen. Denk er maar eens over na. Er zijn mensen die zevende, achtste, negende, sommige tiende en elfde dimensionale structuren bezitten. Dit zijn dimensionale structuren. Terwijl ze fysiek van de derde dichtheid zijn en toch multidimensionale structuren in hun hersenen hebben.

 

Bron: https://celostnivzdelavani.cz/lide-za-ta-dlouha-staleti-manipulaci-a-zastrasovani-si-zvykli-bohuzel-klecet-a-plazit-se

 

Meer over recente oude ontdekkingen

Niet ver van Kamenskaya, in de bossen aan de oevers van de Iset, de linker zijrivier van de Tobol rivier, ligt de beste vuurvaste klei, die werd gebruikt voor gieterijen, gietmallen en andere testgietvaten voor de ovens van de Ekaterinburg fabriek. ….

 

In een klonterige en zwarte bodem, en op een laag witte klei, werden veel stukken verspreid hout gevonden, bijna omgevormd tot steenkool, vermengd met zwavelhoudende vuurkuilen.

 

Olifantenbotten werden gevonden in twee verschillende delen van dit gebied, ongeveer 50 kilometer ten oosten van Kamenskaya, in het dorp Tamakulskaya, aan de oever van de Iset, vonden lokale boeren veel bewaard gebleven botten en ivoren slagtanden in greppels. Alle skeletresten waren van olifanten. Er werden ook kleinere botten en wervels gevonden, die van grote buffels bleken te zijn.

 

Op de bodem van de steile oever van de geul werd een blauwe, zanderige en harde klei gevonden met daarin stukken hout die tot houtskool waren verwerkt, vermengd met ivoor. Opmerkelijk genoeg werden er ook haaientanden in alle soorten en maten gevonden in de blauwzwarte klei. Het is duidelijk dat de lagen waarin de botten werden gevonden op de bodem van een kleirijke zee lagen en dat de bovenste lagen die de botten bedekten uit aarde bestonden die uit de bergen naar beneden kwam, zoals blijkt uit hun kiezelachtige aard.

 

Hier zijn ook daken van huizen gevonden, samen met botten van mammoeten. Dit suggereert dat alles plotseling op hetzelfde moment onder water kwam te staan. Het is echter onwaarschijnlijk dat de daken van de huizen het lang zouden hebben overleefd. We kunnen daarom concluderen dat de ramp plaatsvond in een relatief recent verleden, aangezien deze vondsten werden gedaan in de jaren 1860, dat wil zeggen rond de 17e eeuw.

 

Er werden ook kleine schelpen gevonden, vergelijkbaar met die uit St James, maar meer vervormd en met een bolle geribbelde bult van een witachtige kleur. Deze worden hier niet meer gevonden, maar komen veel voor in Oost- en West-India. Hoe kwamen deze zeewezens en olifanten zo diep onder de grond?

 

Het is ook bewezen dat in Nederland, in Friesland en op sommige plaatsen, vooral in Noord-Wallonië, hele bossen en grote gebieden twee meter onder de zoden zijn gevonden waar bomen, vooral van walnoot en andere soorten, half zijn verbrand, en daarboven vele meters veengrond.

 

Soortgelijke vondsten zijn gedaan in Suriname en andere plaatsen in Amerika. Wetenschappers zouden, als ze konden, dit alles zeker in detail bestuderen.

 

Het laat in ieder geval zien dat het aardoppervlak onlangs een grote verandering en catastrofe heeft ondergaan. Deze catastrofe was wereldwijd en veranderde het klimaat radicaal, vooral in Siberië, omdat olifanten, net als mammoeten, die herbivoren zijn, niet tegen sneeuw en vriestemperaturen kunnen. Een volwassen olifant verbruikt 250 kg plantaardig voedsel per dag, het hele jaar door, niet alleen in de zomer. En niet alleen harde naalden, maar ook sappig gras en bladeren. Het is ook moeilijk voor te stellen dat een olifant door een moerassig, halfbevroren gebied waadt. De vegetatie in Siberië was dus heel anders voor… en na. En niet alleen qua vegetatie natuurlijk.

 

Een kaart van Giacomo Gastaldi (1500 – 1566), Cosmographia universal is exact, en nog een bewijs van de oude wereld. Volgens deze kaart liepen er in de 16e eeuw eenhoorns, draken, griffioenen en centauren rond en groeiden er bomen op Antarctica. Kamelen worden bijvoorbeeld ook afgebeeld in Canada.

 

Begrijp dat je deze informatie niet overal zult vinden!

 

Deel deze informatie met iedereen die je kent!

 

De Nieuwe Tijd is eindelijk aangebroken! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos om door te gaan met het huidige cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen zich afvragen: wanneer zal de omschakeling plaatsvinden? Als de protesten van de huidige boeren, truckers, burgers, taxichauffeurs en anderen zich over de hele wereld blijven manifesteren, zou de doorbraak wel eens heel snel kunnen komen.

 

Wordt vervolgd, stay tuned

 

Oude Soemeriërs & verloren beschavingen van de mensheid