Een ontwaakt bewustzijn inspireert onze revolutie

Het lezen van de FWC artikelen over Tartaria en Atlantis is je voorbereiding op je ascensie examen. Ze laten zien wat echt is gebeurd. Maak je deze informatie eigen om te begrijpen wat minder dan vijfhonderd jaar geleden werkelijk geschiedde. De mensen van toen waren veel slimmer en wijzer dan wij vandaag!

 

Correlaties die je nergens anders vindt

Weinig mensen kennen de Veda’s – oude heilige geschriften onthuld in het Sanskriet – alhoewel velen wel van de Indiase Veda’s hebben gehoord. Het lijdt geen twijfel dat spiritualiteit in India in heel andere sferen opereert dan in de materialistische wereld van het ‘Westen’. Tot voor kort werd sterk beweerd dat de geschiedenis van de Slaven pas begon met de christianisatie van Rusland. Maar de Slaven hebben veel diepere wortels en diepere geschiedenis.

 

Het woord Slavisch komt van de woorden glorie, geweten en eer. De oorspronkelijke symbolen van de woorden, het volk, het thuisland en de manier van spreken vormen altijd een geheel.

 

Deze symbolische manier van spreken was een manifestatie van hoge cultuur, zeer geprezen door alle andere omringende culturen. Deze lange, blanke mensen die uit het noorden kwamen, worden vandaag de dag nog steeds beschouwd als de dragers van deze kennis, vooral in de grensgebieden van Groot Tartarije, zoals Noord-India, Afghanistan, Irak en Iran.

 

Vandaag leven we in een prachtige tijd van ontwaken. Het wordt de ochtend van Swaroga genoemd en het gebeurt al sinds 2012. Mensen openen zich voor een hoger bewustzijn.

 

De tijd is gekomen dat onze directe wortels zichtbaar worden. Naast de Indiase Veda’s onthult de Asgard Academie in Omsk al enkele jaren de Slavisch Arische Veda’s, die sinds 1996 op schrift zijn gepubliceerd.

 

Nu kunnen we rechtstreeks putten uit onze eigen wortels, in plaats van iets anders te zoeken in de omringende culturen. Duidelijkheid komt voornamelijk door de artefacten en symbolische tradities van de Oudrussische taal, die bijna identiek is aan het Oud-Sanskriet.

 

De Veda’s moeten vandaag de dag grondig bestudeerd worden omdat ze de oudst bekende tradities en informatie over onszelf zijn. Van de Perun Santia Veda’s, het eerste en oudste deel van de Veda’s, wordt gezegd dat ze meer dan 40.000 jaar oud zijn.

 

Dit deel bevat de woorden van de Slavische “God Perun” toen Perun voor de derde keer de Midgard Aarde bezocht en de vragen van de orakels en de mensen beantwoordde. Op dat moment gaf hij de kinderen van de grote Rasa observaties over het verstrijken van de tijd en gaf vooral aanbevelingen voor de Donkere Tijdperken (Nacht van Swaroga, het Tijdperk van IJsstijfheid, Indiase Kali Yoga) en tot op de dag van vandaag. Santia Vedas van Perun is het 1e deel van de negendelige serie “Slavische Arische Veda’s”, waarvan al 5 boeken in het “nieuwe Russisch” zijn gepubliceerd.

 

Hij verwijst herhaaldelijk rechtstreeks naar mensen als afstammelingen van het “Grote Ras”. Dit waren de mensen met een witte huidskleur, de Da’Arianen, de Cha’Arianen, de Sviatorus en de Races. Zij waren de afstammelingen van de Hemelse Familie die zo’n 600.000 jaar geleden naar Midgard Aarde reisden. Deze stammen kwamen van andere sterrenstelsels (Ursa Major en Minor, Dipper, Orion, Beta Leo. Daarom hebben blanken ook verschillende oogkleuren, afhankelijk van de kleur van de zon in hun thuisland – zilvergrijs, blauw, groen en bruin.

 

Andere mensen met een zwarte, rode en gele huid komen van heel andere zonnestelsels en hadden oorspronkelijk allemaal dezelfde donkere oogkleur. Ze moesten hun vernietigde planeten verlaten en werden ongeveer 100.000 – 130.000 jaar geleden door onze voorouders naar de aarde gebracht.

 

In de melkwegstelsels die het dichtst bij ons liggen, zijn de Witte Mensen de oudste en als de ouderen heersen zij over de ruimtes van de drie werelden – Jaw’, Naw’ en Praw. Het is misschien een verrassing dat wij zelf “aliens” zijn, wat betekent dat we hier ooit zijn gekomen vanuit andere zonnestelsels.

 

Dit werd gedaan door een reusachtige Waitmara, een groot interstellair transportschip (enkele kilometers groot) dat ook kleinere schepen zoals Waitmanas en Wimanas vervoerde. Hun blauwdrukken en bedieningsinstructies bestaan vandaag de dag nog steeds in India.

 

De Indiase Veda’s beschrijven ook enorme gevechten met vliegtuigen en gigantische ruimtestations die rond de maan en de aarde draaien. Het is niet verrassend dat de meest geavanceerde wezens door de mens op het aardoppervlak als goden werden beschouwd.

 

Iets soortgelijks is bekend van andere culturen en hun artefacten. Onder onze Vedische voorouders waren het echter degenen die het niveau van de schepping hadden bereikt, d.w.z. de meest opgeleide, ervaren en wijze mensen – mensen die uitzonderlijk begaafd, helderziend en experts op hun gebied waren.

 

Oorspronkelijk werd hun kennis mondeling doorgegeven, maar later werd het opgeschreven als de Veda’s. Sommige van deze geschriften werden op schrift gesteld. Delen van deze geschriften werden overgebracht op gouden platen, steen, hout, schors of papyrusrollen en bewaard in geheime grotten en zalen van het heiligdom, bewaakt door bewakers van de oude wijsheid. De originelen waren geschreven in Kha-aryan runen, een zeer speciale, multidimensionale vorm van schrijven die alleen geïnterpreteerd kan worden door ingewijde priesters.

 

Alexander Hinewitsch vertaalde deze geschriften in de jaren 1920 en 1930 in het Russisch. Deze oude teksten vormden de basis van de Indiase Veda’s, de Griekse en Romeinse mythologie.

 

Hier volgt een belangrijke opmerking over het zogenaamde Sanskriet. In feite is het geen apart dialect, maar een oud Russisch dialect dat nog steeds in Siberië wordt gesproken.

 

Wie Sanskriet heeft gestudeerd, zal geen moeite hebben om te communiceren met de mensen in Siberië die dit dialect nog steeds spreken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Duits en nog minder Engels, dragen Russische woorden nog steeds symbolische boodschappen met zich mee en zijn ze een belangrijke factor bij het interpreteren van de oude Veda’s.

 

Onze voorouders waren meesters in de symbolische retoriek. De grote meesters werden schrijvers genoemd. Dankzij hun kijk op de wereld hadden onze voorouders een goed begrip van de Donkere Middeleeuwen en namen ze dienovereenkomstig bepaalde maatregelen.

 

Vandaag de dag kun je de opslagplaatsen van kennis in oude ontmoetingsplaatsen en grafheuvels aanboren. Als je kunt resoneren met de voorouders die daar ooit leefden, kun je intuïtief op een schijnbaar wonderbaarlijke manier boodschappen ontvangen.

 

Beelden en symbolen, vooral het hakenkruis en bepaalde woorden, werden gezien als een bedreiging door parasitaire krachten. Ze werden op alle mogelijke manieren vernietigd, verborgen en vervormd en verkregen de tegenovergestelde betekenis en boodschap.

 

Zelfs de term Arisch is in onze moderne tijd meer dan problematisch geworden. Net als de term hakenkruis, waar een donkere sluier overheen is gelegd. Ariërs zien zichzelf als het meesterras. We kunnen zowel het woord Ariër of Arya (Sanskriet: आर्य, ārya) als het woord rasa in detail afleiden.

 

Het ras wordt in het Russisch RACA / RASA genoemd. Hier komt het woord ras vandaan, evenals het Russische woord voor onze eerste voorouders (Ras). Volgens de Veda’s waren het licht getinte mensen, die grote stammen van Rasas die voelden dat ze op aarde een plicht hadden vanwege hun hoger bewustzijn. In de genoemde landen (Tibet, India, Afghanistan, Iran, Irak) wordt gezegd dat lange, licht getinte mensen uit het noorden kwamen en cultuur met zich meebrachten.

 

Zoals gezegd kwamen er meer mensen naar de Aarde vanuit andere zonnestelsels en de rassen die hier voor het eerst landden namen het op zich om iedereen te helpen hun nieuwe tehuis op te bouwen.

 

Zelfs vandaag de dag kunnen woorden en hun betekenissen (symbolen) heel goed worden afgeleid met behulp van het oude Buchwitza (een oud Russisch alfabet met 49 letters). Bijvoorbeeld, RASA staat voor ROD (stam, oorsprong) + A voor Ase + S voor Stranitz (land) + A voor Asen = Asen stammen uit Asen land.

Bron: https://celostnivzdelavani.cz/velka-tartarie-13-dil

 

Geef deze informatie door aan iedereen die je kent!

 

Het Nieuwe Tijdperk is eindelijk hier! Goud is op en de Cabal is neer! Het is duidelijk te zien dat regeringen achterhaald zijn. Het is zinloos door te gaan met het huidig cryptisch failliete systeem dat onderdrukt en niets bijdraagt. Blijf dagelijks op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op onze Telegram pagina.

https://t.me/thefinalwakeupcallchannel

Velen zullen vragen: wanneer komt de verandering? Weet dat het nu gebeurt, langzaam maar zeker! Er is geen weg terug, de snelheid van verandering hangt af van het ontwaken van de massa. Verspreid het woord!

 

Wordt vervolgd, blijf volgen …