Gold is Money“Als je verwacht dat dingen gebeuren – vreemd genoeg – dan gebeuren ze.” Zei JP Morgan – Amerikaanse financier 1837-1913. Om een juiste voorspelling te doen, is het belangrijk nu WAKKER te WORDEN – om de ernstige criminele activiteiten te begrijpen, als ook het bedrog in officiële aankondigingen waarvan nog vele meer zullen volgen, zoals de bedriegerijen gestopt in officiële opbeurende mededelingen over de economie, de financiële sector en de economische groei. De wereld van vandaag is ongelooflijk verwarrend, corrupt, complex en moeilijk te volgen. Het is beter er niet naar te luisteren, noch naar berichten in de media van financiële adviseurs, economen, statistieken, marktwaarderingen en officiële verklaringen over de toestand van de economie te geloven. Vergeet de favoriete nationale visies, vermijd de verleiding om je te verbergen voor deze nare realiteit, en neem de tijd en moeite om na te denken over de richting en prioriteiten om deze crisis te overleven.

money_burning_05Wanneer de grote oceaan van contant geld, krediet, derivaten en aanverwante schulden in woede open barst – met huilende wind en torenhoge golven – zal goud met zekerheid overeind blijven staan, als een onverwoestbare vuurtoren. Geen financiële wind waait die omver. Geen stortbuiregens kunnen hem wegspoelen. Dat is de reden waarom slimme beleggers, en slimme centrale bankiers naar de financiële weerkaart kijken en goud blijven accumuleren.

Wat is de werkelijke essentie van het huidige door de Centrale Banken gecontroleerde papiergeldsysteem? Het is nl. een systeem dat insiders kunnen manipuleren. Zij manipuleren de waarde van ons geld, liegen over wat werkelijk gaande is, en stelen de rijkdom van spaarders en werknemers om te betalen voor hun lievelingsprojecten en geld te geven aan hun zombie bank-vrienden. Dat is de manier waarop het altijd is geweest en voorlopig nog verder zo zal gaan, punt uit.

De Elite Broederschap is inmiddels in het defensief. Het driemanschap; Wall Street, Big Oil, en Big Pharma wil niet openlijk worden herkend door het publiek. Ze willen niet dat hun ware bedoelingen worden onthuld. Ze willen de publieke perceptie in hun voordeel veranderen en het verloop van de dingen in de wereld naar hun hand zetten.

Enkele voorbeelden van hun activiteiten; “de directe betrokkenheid van de overheid bij de Afghaanse heroïne productie & distributie, waarin woekerwinsten worden gemaakt m.m.v. Wall Street, door op grote schaal het zwarte geld wit te wassen. Onthulling beletten over de inside job bij de aanslagen van 9/11, ondernomen met het doel de perceptie en denken van de burgers te veranderen in de richting van het fascisme, via de medewerking van vele partijen, de bankiers van Wall Street, de VS-veiligheidsdiensten, de Amerikaanse defensieaannemers, Big Oil en Big Pharma bedrijven, ondersteund door een aantal belangrijke bondgenoten in het Midden-Oosten die de hendels van geheime groeperingen controleren, zoals o.a. de Council on Foreign Relations (CFR). Verhindering van openbaarmaking van details m.b.t. de Fort Knox goud diefstal door de bende onder leiding van Clinton, Rubin, en Bush, die de goudstaven wegnamen onder de dekmantel van Gold leasing via door hen gecontroleerde lease tarieven. Het beletten van kennisname van de veelzijdigheid van fascistische projecten m.b.t. glucosestroop, zoetmakers, genetisch gemodificeerd voedsel om de chromosoomsystemen bij menselijke te veranderen, middels chemtrails gif te sproeien om de bevolking ziek te maken, de Halliburton sabotage van de Golf van Mexico, het frequente gebruik van HAARP in weersbeïnvloedingsoorlogen, of de bestraling van de Pacific Coast.” meldt Jim Willie. Het publiek moet nu echt klaar WAKKER WORDEN om dit alles te doorzien en te begrijpen, maar jammer genoeg nog niet de helft van hen is echt wakker.

“De westerse bevolking is in het eindstadium gekomen van de Algehele Verschuiving naar Oosterse controle, en de eindfase van het fascistische Model dat de westerse gemeenschap en naties in de greep houdt. Ze hebben reeds ervaren dat een groot deel van hun rijkdom werd afgenomen, hetzij door verlies van huiseigendom of verliezen op de obligatiemarkten veroorzaakt door speculerende handelaren van Wall Street, verdwijning van werkgelegenheid door industriële outsourcing naar Azië, hun bankrekeningen die onderworpen zijn aan de dreiging van bail-in confiscatie, de recente wijziging van de juridische status van deposito’s welke nu de status hebben van ongedekte leningen aan banken, de geldontwaarding veroorzaakt door de Fed en Centrale banken – t.w. hun ruim drie jaar lang Weimarachtig gelddrukken op de monetaire pers. De stemprocedures voor verkiezing van presidenten en belangrijke politieke leiders is uitgegroeid tot een keuze tussen links of rechts voor personages die geheime trouw hebben gezworen aan het bankwezen, defensie, pharma, media, syndicaten die allemaal stinken naar fascisme. De enige bescherming hiertegen is goud en zilver, want zoals John Pierpoint Morgan ooit zei: “Geld is goud, en niets anders.”

“De Global Totaliteitsshift is in volle gang. De Wereld valuta reset is nabij, – beter omschreven als de terugkeer naar de Goud Standaard. De Iraanse nucleaire onderhandelingen hebben maar één doel – en zijn beter omschreven als; de Petrodollar Overgave Gesprekken met nucleaire proliferatie overeenkomst.

Je echte redding blijft Goud en Zilver, want wat er nu aankomt wordt een verschrikkelijke storm. Met in het kielzog, de enig echte rijkdom goud, zilver, grondstoffen – energie, mineralen, water, en landbouwgrond – die overeind blijven staan. De tijd om wakker te worden en bewust te worden van wat er gaande is, is voor de meeste burgers bijna verstreken. Het is inmiddels erg laat, t.w. ver over het elfde uur.”
Why Gold is money
De werkelijkheid is, dat velen zich nog geen zorgen maken, ook niet over het feit dat de regering binnenkort hun bankrekening confisqueert. Maar houd er wel rekening mee dat overheid en centrale bankiers samenspannen om de waarde van het geld dat je op je bankrekening hebt te vernietigen. Ze doen voorkomen alsof ze goed voor hun burgers zorgen. Mensen wordt de indruk gegeven te geloven dat hun vijanden zullen worden verslagen, dat de rijken worden beroofd, zodat aan hen de gestolen buit zal worden doorgegeven, en dat alles wat ze dierbaar is, zal worden beschermd, verbeterd en verplicht wordt gesteld.

“Sinds 2008 is QE de naam van het spel. Maar QE hielp alleen Wall Street, en niet Main-Street. Kijk maar naar grafieken van scheepvaart indexen, reële lonen en de omloopsnelheid van het geld. Je ziet al deze lijnen vanaf 2008 naar beneden gaan… ze zijn niet meer omhoog gekomen.”

Helaas, hangt het voortbestaan van het financiële stelsel van nu, af van het vermogen van regeringen om te blijven lenen, wat weer afhankelijk is van de waarde van hun fiat valuta. Het laten dalen van de waarde van de dollar, de euro, de yen – wat feitelijk inflatie is en steeds erger wordt – en stijgende rente ter compensatie voor het steeds toenemend systematische risico op de obligatiemarkten, wordt het eindspel dat binnenkort afloopt.

Welke druppel de emmer doet overlopen zal misschien minder duidelijk zijn. Maar in een complex systeem als dit, is het onmogelijk te voorspellen welke sneeuwvlok de lawine in beweging zet, maar er is geen enkele reden zich zorgen te maken welke vlok dat zal zijn. Het belangrijkste is, het potentieel van deze catastrofe te begrijpen die een crash veroorzaakt in omvang en grootte nog nooit eerder vertoont. Als deze crash komt – en dat is zeker – zal die wat in 2008 gebeurde en dat wat werkelijk gebeurde in 1930, in de schaduw stellen.

Stephen Leeb in zijn interview op King World News:
“De echte run in goud, welke ons naar $ 10.000/ounce brengt, komt wanneer mensen zich realiseren dat ‘de keizer geen kleren aan heeft.’ … China heeft problemen, maar ze zijn vele stappen op ons voor. Rusland heeft het juiste idee te pakken … We hebben nog een paar hoofdstukken meer in te vullen voordat we $ 10,000 goud zien, maar het boek wordt voltooid. En als het uit is, zal de wereld onherkenbaar zijn. Wat we nu zien is de laatste snikpoging van het Westen om haar overheersing te tonen. – Om al hun kasreserves veilig te stellen, zou China 1/3 van al het goud ooit gedolven in de geschiedenis van de wereld moeten kopen.

Letterlijk zien we de geschiedenis voor onze ogen afspelen. Wij leven op het buigpunt waarop het Westen wanhopig vasthoudt aan wat het heeft, maar niet in staat is te behouden. De basislijn is de overstap naar $ 10,000 goud die een dramatische verschuiving van macht van West naar Oost zal markeren. En het zal ook het volledige einde markeren van de westerse overheersing.”