De Illusionaire wereld waarin we leven.

 

Realiteit of Fantasie:

Dit is een wereld waar slechts weinigen het verschil tussen realiteit en fantasie zien. En misschien is er geen verschil. Door gewoon de Amerikaanse verkiezingen en de kandidaten te observeren, lijkt het van deze kant van de Atlantische Oceaan dat het een complete fantasie is. Er kan nog veel gebeuren vóór november, maar vanaf de buitenkant bekeken, zal de volgende president van de Verenigde Staten Donald J. Trump zijn. Vooropgesteld dat hij voordien niet wordt vermoord, of de verkiezing grandioos wordt gemanipuleerd. Leuk of niet, deze uitkomst staat reeds vast. Als de crook Hillary Clinton, de Rothschild hoer, wint zal dat een absoluut wonder zijn, omdat het momentum overtuigend tegen haar is.

 

Reality or FantasyDe meesten zijn zich niet eens bewust dat ze niet in een echte democratie leven. In de Verenigde Staten, in het bijzonder, wordt de President niet gekozen, maar geselecteerd, zoals het geval is met de meeste andere leiders van landen. Het is de modus zoals het al eeuwenlang geschiedt en volledig in het systeem is geïntegreerd, en nimmer in twijfel is getrokken, waarom JFK werd vermoord, omdat hij handelde tegen de belangen van de RKM-maffia-geldmeesters, die alles onder controle houden. – De stem van het volk telt niet mee. Stalin wist dit, toen hij zei;

 

“De mensen die hun stem uitbrengen beslissen niets. De mensen die de stemmen tellen beslissen alles.”

 

De RKM-cabal die de ‘Amerikaanse regering’ en het westelijk halfrond controleren, zijn ook degenen die het monetaire en financiële stelsel, de media, zelfs religie, * en bijna alles wat van belang is om te controleren. Iedereen, die ook maar de rol van centrale banken in twijfel durft te trekken, wordt verwijderd uit het politieke proces en de verkiezingen. Met uitzondering van Donald Trump, die wijselijk nooit het systeem in twijfel heeft getrokken. Waardoor Trump de enige is die in staat kan zijn om de Rothschild Khazarian maffia te verwijderen en het geldsysteem te zuiveren. Helaas hebben de meeste mensen zich dit nog niet gerealiseerd, en dus zal het spel verdergaan zoals het nu verloopt. Nog erger, als het volk niet massaal wakker wordt, en het bedrog en de fraude van deze illusionaire wereld inziet, zal het alleen maar erger en nog heel veel erger worden, zolang deze banksters in controle blijven.*

 

Het verschil:

Wat is het verschil tussen een huis * dat je eigendom is, en een huis dat voor 100% van de waarde is gehypothekeerd? Beiden zien hetzelfde uit. Beiden bieden dezelfde functie – mensen kunnen erin wonen, met voor elk dezelfde onderhoudskosten. Maar als de markt crasht, wat staat te gebeuren, dan zijn ze zeer verschillend. Je kunt gelukkig verder leven in het huis dat volledig je eigendom is. Het andere, zoals je snel zult ontdekken, is een verplichting.

 

 

Mensen beroven:

Robbing the peopleDoor de invoering van papiergeld, berooft de RKM-cabal de mensen van hun echt verdiend geld en dus ook hun effectieve onafhankelijkheid. Hoeveel geld is op deze manier reeds gestolen? Dat is moeilijk vast te stellen, maar het is goed mogelijk zo’n € 50 biljoen, sinds het systeem in 1913 werd opgezet. Eén ding is zeker: de welvaartskloof tussen de 1% en de rest van het volk wordt elke dag groter. Door middel van financiële repressie gecombineerd met leugens en propaganda, zijn overheden en centrale banken erin geslaagd het lijden door de gewone burger te verlengen in het voordeel van deze kleine elite, die ongelooflijke rijkdom hebben vergaard. Deze immense ongelijkheid is wat leidt tot sociale onrust en uiteindelijk revoluties, de problemen die nu over de hele wereld te zien zijn zijn, zijn hoogstwaarschijnlijk het begin hiervan. Wat moet er worden ondernomen om dit onrecht te stoppen? Als ‘s werelds toonaangevende valuta’s niet direct of indirect met goud of zilver zijn ondersteund, hoeveel dollars, euro’s of de yen moeten ze afdrukken om iets echt waardevols te kopen? Indien deze valuta’s niet zijn ondersteund door goud of zilver, zijn ze niet meer waard dan het papier waarop ze gedrukt zijn. Dit is in de meest extreme uitkomst nul, maar het kan goed gebeuren. Het volk moet snel wakker worden, voordat ze worden geconfronteerd met zo’n dramatische uitkomst.

China:

china-goldChina heeft gemakkelijk geld genoeg om 70.000 ton goud te kopen – misschien zelfs meer – en zeker genoeg om de wereld-goudmarkt te controleren. Het is niet bekend hoeveel goud China inmiddels bezit, maar duidelijk is er beweging in goud en de Yuan, die beiden sterk in trek zijn, wat een directe indicatie is om snel te beginnen met het vergaren van edelmetalen.

 

De centrale bankiers beweren dat geld echte rijkdom is. Door te proberen meer geld te injecteren in de economie, waardoor het gemakkelijker en goedkoper wordt dit te lenen, maar dat is eigenlijk niets anders dan het uitstellen van de dag des oordeels!

 

“Na 1970,” schrijft Gilder in zijn nieuwe boek, ‘Het Schandaal van Geld’, “is het aandeel van de financiële sector in de Amerikaanse economie bijna verdrievoudigd, terwijl in de ontwikkelde landen het aandeel van het particulier krediet in het bnp eveneens is verdrievoudigd.”

 

Centrale bankiers hebben het hele geldsysteem misvormd.* De kredietinflatie heeft reeds de prijzen van activa omhooggedreven, dat in hoge mate degenen die erin handelen bevoordeelt. Het beloont ook de mensen die ze houden – t.w. de rijken. “De top 10% van loontrekkenden verkregen 33% van het nationaal-inkomen in 1971. In 2010, hadden ze bijna 50 %. Intussen is het mediaanloon voor een werkende burger met 27% gedaald. Voor diegenen zonder enige hbo-opleiding, is het verlies catastrofaler: Ze hebben bijna de helft van hun reële inkomen verloren”.

 

“Het lijkt erop dat de markten ook een illusie zijn. Hoe anders kan de Dow haar 63% toename sinds de top van 2000 hebben behaald, terwijl de Euro Dow 50 aandelen gedaald is met 45% in diezelfde periode, en in opkomende markten 36% naar omlaag gingen, Brazilië en Hong Kong met 35%, Nikkei met 25% daling en de Shanghai sinds 2014-15 met 49% omlaagging.”

 

Het is een totaal geïntegreerde wereldeconomie met heel veel illusionisten die de werkelijkheid kunnen trotseren.

 

Met snel dalende bedrijfswinsten, met begrotingstekorten gedurende een halve eeuw, met 95 miljoen mensen die niet meer werken, met bijna 50 miljoen die leven van overheidsuitkeringen, met een tweede kwartaal daling van1,2% op het bbp – als de echte inflatie zou worden toegepast zou het bbp negatief zijn – en met exponentieel groeiende schulden van meer dan $ 200 biljoen…

 

“Een mislukking van het kapitalisme”, zeggen de economen, de beleidsfiguren, de bestverkopende auteurs, en voormalige ministers van Financiën. Maar dit in 1971-geïmplementeerd systeem is geen kapitalisme. Het is centrale planning en vriendjespolitiek. En hun maatstaf – de Amerikaanse dollar – is geen echt geld meer. Het is nep.

 

Deutsche Bank “systeemrisico”

In feite verklaarde het IMF vorige maand dat Deutsche Bank het grootste risico vormt voor de mondiale financiële stabiliteit. Deutsche-Bank-systemic riskBedenk dat Lehman Bros vóór de ineenstorting van 2008 een leverage had van 31-op-1. Deutsche Bank heeft nu een leverage van meer dan 40-op-1. Deze nazi-Duitsland-Bush-Clinton-CIA-Angela Merkel bestuurde Deutsche Bank heeft feitelijk een derivatenschuld van 95 biljoen euro, met een wereldwijde rentevoetcurve die op het punt staat omhoog te knallen. Stel je eens voor wat er gaat gebeuren wanneer dit evenwicht wordt verstoord, iets dat zeker gaat gebeuren. Vrijwel geen enkele kredietnemer, publiek of particulier kan zich interesttarieven veroorloven van slechts twee of drie procent hoger, en zeker niet de tarieven van 15% of 20%, die zeer waarschijnlijk als minimum moeten worden gezien. Volg vanaf 30 min. De analyse van Jim Willie.

 

 

Derivaten expert Idan Levitov gaat zover te stellen dat Deutsche Bank een “tikkende tijdbom” is:

 

[Een] instelling dat een tikkende tijdbom is… als gevolg van de extreme blootstelling aan derivaten is Deutsche Bank. Als een van de allergrootste mondiale en systeemmatig belangrijke multinationale banken, heeft de balans van Deutsche Bank meer weg van wat Warren Buffett bestempeld ‘financieel massavernietigingswapens’ dan elk andere bank op de planeet.

 

Intussen is de wereldwijde obligatie zeepbel maar liefst $ 100 biljoen groot. En meer dan $ 500 biljoen dollar in derivaten zijn gebaseerd op de obligatierendementen. Als deze obligatiebubbel barst, pas dan maar op!

 

Dan eindigt de wereld in chaos, maar op de markt wordt nu nog gefeest alsof het 1999 is. Kan de instorting en de mogelijke crash nog erger zijn dan wordt verwacht? Voor hoe lang doen de bulls alsof alles in orde is? Het antwoord is:

“Ja, het zal waarschijnlijk erger zijn. Maar geen idee hoe lang ze kunnen doen alsof alles normaal is.”

 

Geld is het hart van de economie:

Het hart van elke economie is geld. Geld is de maatstaf. Het vertelt wat dingen waard zijn, hoeveel kan worden geïnvesteerd, wat de moeite waard is en wat niet. Geld – met name de rente dat het verdient – vertelt wanneer uit te breiden of in te krimpen. Het vertelt wanneer harder te werken of af te remmen. Het vertelt welke richting moet worden gevolgd.

 

Nu dat Azië en Rusland niet meer de Amerikaanse Treasury schuldengeldpers financieren, wordt de Fed gedwongen de geldhoeveelheid tot hyper proporties op te blazen om de overheid te financieren. Terwijl de Japanners de Amerikaanse regering alsnog blijven toestaan gebruik te maken van de yen als een de facto drukpers die de Fed in staat stelt om de Amerikaanse aandelenmarkt te manipuleren en onbeperkte uitgifte aan schuldbewijzen t.w. US T-Bonds te financieren, is de spreekwoordelijke aankondiging al op de muur te zien van het einde van het westelijke monetaire en financiële stelsel.

 

Echter, Japan is stilletjes in de afgelopen jaren economisch richting China gedraaid ten einde haar financiële markten en economisch systeem te integreren in het nieuw ontwikkelde Oostblok monetair systeem, dat blijkbaar uiteindelijk zal worden ondersteund door goud. Wat het signaal betekent voor het eindspel van de Verenigde Staten.

 

Het doorbreken van de Westerse hegemonie:

China heeft zich ontpopt als een concurrent van de westerse hegemonie. Toch haar poging wordt in het westen als ontoereikend beschouwd. China introduceerde de door de staat gesteunde uitgaven aan infrastructuur om de economie en hun bloeiende private sector te doen herleven. Ze kunnen lenen tegen genormaliseerde rentetarieven welke het risico van de investeringen weerspiegelen – zoals het behoord te zijn!

 

china-cleverOok de beschuldiging dat China’s overinvesteringen een ​​overvloed aan goederen heeft veroorzaakt is misplaatst. China investeert en bouwt een nieuwe infrastructuur, in tegenstelling tot het Westen, waar de consumptie ten koste van investeringen wordt gefinancierd door schulden.

 

Beleidsmakers en de westerse media beschuldigen China ervan een gemanipuleerde economie te hebben. Integendeel, het is de westerse wereld die veel meer is gemanipuleerd, waar overtuigend bewezen de bankiers alles hebben gemanipuleerd van valuta, de rentevoet, het LIBOR-tariefstelling schandaal, tot en met de London goud fix.

 

De Global banksysteem illusie:

Het wereldwijde banksysteem is een nog grotere illusie.

 

Het financiële systeem ging in 2006 failliet, maar overheden en centrale banken over de hele wereld wisten het op te lappen door het te injecteren met $ 25 biljoen, en door de banken toe te staan alle giftige activa te waarderen tegen de nominale waarde op de vervaldag in plaats van tegen de huidige marktprijs. Nu tien jaar later, is het financiële systeem in een veel slechtere staat dan het in 2006 was. Global schuld is sindsdien exponentieel met 65% gegroeid, van $ 140 biljoen naar tot $ 230 biljoen. En in dit cijfer zijn niet de ongedekte aansprakelijkheden en derivaten ter grootte van nog eens $ 2 biljard of zo opgenomen. De wereld kijkt naar een totale schuld van meer dan 30 keer het mondiale bbp. Maar dat is een verkeerde vergelijking. Laten we zeggen dat 5% van het bbp per jaar kan worden gespaard om de schuld te verminderen, en dat is zeer optimistisch. Hoe dan ook, met 5% van het bbp zal het meer dan 600 jaar duren om zich te ontdoen van alle schulden. Hoe dan ook berekent, de wereld is failliet en zal nooit haar schulden terugbetalen. Noch kan de schuld worden onderhouden tegen elke rentevoet boven nul.

 

 

monte-paschi-di-siena-bankDe wereldbanken hebben onlangs een illusionaire stresstests doorgevoerd. Landen als Portugal en Griekenland waren uitgesloten omdat hun banken failliet zijn. De criteria waren zo ingesteld dat elke bank eraan kon voldoen, met uitzondering van Monte dei Paschi in Italië. Omdat de hele wereld wist dat deze bank failliet is, was het hier onmogelijk vals te spelen. Voor wat betreft alle anderen, in deze illusoire wereld werden alle banken geacht in goede gezondheid te verkeren. Als banken hun giftige activa tegen marktwaarde boeken in plaats van de waarde op de vervaldag, staat geen enkele bank meer overeind!

 

 

Als wereldwijd de schuldzeepbel haar hoogtepunt bereikt, zullen centrale banken niet alleen geld drukken in een poging om de staatsschuld en het financiële systeem te redden, maar ook de niet-gefinancierde aansprakelijkheden en derivaten te dekken. Dit zal de geldhoeveelheid met vele malen meer in biljarden vergroten, wat het begin is van een enorme hyperinflatie.

 

Te veel geld is reeds gepompt in het systeem ten opzichte van de hoeveelheid economische activiteit die plaatsvindt. Het oppompen van aandelen en van de dollar laat mensen het vertrouwen verliezen in de munt. Dus ondernemingen kopen activa – met inbegrip van hun eigen aandelen. Ze investeren niet in de economische groei.

 

Het probleem is nu dat veel mensen – waaronder beleidsmakers in Centrale Banken – niet begrijpen dat voortdurend en nooit eindigend probleem van de munt geen welvaart creëert, zelfs geen economische activiteit stimuleert. Als dat zo was, zou de levensstandaard van nu hoger zijn, en zoals bekend is dat niet het geval, wat natuurlijk leidt tot politieke veranderingen. Brexit is slechts één voorbeeld van deze verandering.

 

Dat is de reden waarom een 40.000 Dow in de komende jaren een reële mogelijkheid is, wat een verdubbeling zal zijn van de Amerikaanse aandelenmarkt van nu. Als de Dow/goud ratio tegelijkertijd naar 1 gaat zoals in 1980, zal goud $ 40.000/ounce gaan. Maar waarschijnlijker is dat deze ratio lager gaat en 0,5 zal bereiken, dat voor goud $ 80.000/ounce betekent. – Uiteraard niemand gelooft dat dit mogelijk is. Slechts zeer weinigen zien dat de economie nu het einde van haar loopbaan heeft bereikt.

 

Het verschil van nu, in vergelijking met de Weimarrepubliek crisis in Duitsland, of de recente in Argentinië en nu in Venezuela, is dat de omvang van deze, in enkele maand beginnende, crisis zo groot is dat er geen enkel land en geen enkele centrale bank, het systeem kan redden. – Dit is de reden waarom de eerste wereldwijde extravaganza begint van gelddrukken iets dat nog nooit eerder is gebeurd. Het dilemma is dat een schuldprobleem nooit kan worden opgelost d.m.v. meer schulden dus uiteindelijk ontstaat een deflatoire implosie van het geldsysteem. En zo zullen goud en zilver omhoogschieten, evenals in het begin van 1920 toen goud van 100 marken naar 100 biljoen Duitse marken omhoogging. – In dit scenario zullen fysiek goud en zilver ten minste hun koopkracht handhaven en ook beter presteren dan alle bubbel activa zoals aandelen, vastgoed en obligaties.

 

Hoe dan ook een World Class Crash is in aantocht:

‘s Werelds reservevaluta, de US-dollar, is sterk overgewaardeerd, en als gevolg van de toestand van de Amerikaanse economie met steeds toenemende schulden en tekorten op de lopende rekening en begroting, zal de dollar binnenkort haar laatste etappe beginnen op weg naar intrinsieke waarde nul. Het is een race die 100 jaar heeft geduurd, maar het lijkt nu wel duidelijk dat de dollar als eerst van de belangrijkste valuta’s deze race gaat winnen. Dit zal aanzienlijke gevolgen hebben voor zowel de obligatie- als aandelenmarkten. Goud en zilver zullen de belangrijkste begunstigden van de daling van de dollar zijn.

 

De wereldeconomie is zwak, en slechts een zwarte zwaan kan alles onderuit trekken. De volgende crash zal de grootste ooit zijn, zoals John Williams stelt;

 

“Het zal zeker een evenement van wereldklasse zijn waarover mensen eeuwenlang zullen napraten.”

 

Op de vraag; hoe weet je dat de moeder van hyperinflation is begonnen? Zegt Williams:

 

 “Het zal beginnen als je eenmaal ziet dat de dollar wordt gedumpt…

 

De enorme hoeveelheden dollars van de Federal Reserve zullen moeten worden geabsorbeerd. Als eenmaal een panische daling van de dollar is te zien, wees dan echt voorzichtig, omdat dat heel snel kan verlopen. De eerste daling van de dollar zal worden gezien als de mogelijke trigger voor de verkoopgolf in de dollar, waarna een vloedgolf vanwege kwantitatieve verruiming volgt.

 

Dus, wat is de timing voor de komende hyperinflatoire depressie? Williams zegt:

 

“Je kan op elk moment een crisis hebben. De conditie van de economie, het mondiale financiële systeem, en het bankwezen is niet stabiel. Er kan nog voor de verkiezingen een soort van bankencrisis uitbreken, dat de Fed dwingt eerder met kwantitatieve versoepeling (geld drukken) te beginnen. Ik denk dat de Fed alles in haar macht zal proberen om de situatie stabiel te houden tot na de verkiezingen. Dus, het meest waarschijnlijk is dat dollar uitverkoop na de verkiezingen begint. Zodra de dollar uitverkoop begint, denk ik dat je het beginstadium van hyperinflatie binnen een jaar kunt waarnemen.”

 

 

Eye-openers:

Verschillende kort en bondig George Carlin presentaties* zijn gekoppeld aan relevante topics in deze essay.

 

Belangrijk:

Het is zeer belangrijk om geen illusoir of papier goud te bezitten. Het moet fysiek goud en zilver zijn dat buiten het fragiele banksysteem wordt bewaard. Fysieke edelmetalen, op de juiste wijze opgeslagen, zijn de beste verzekering voor spaarders om hun vermogen tegen het totaal verrotte financiële systeem veilig te stellen.

 

Een politicus flapt het uit – de CENTRALE BANK is een SCAM