De Ernstigste vorm van Bedrog, Criminaliteit en Corruptie.

Gepleegd door Bankiers en gekozen Overheden.

Smerig spel achter de schermen:

Het is nu wel duidelijk dat de regering-Obama een uiterst smerige spel speelt achter de schermen, v.w.b. de ondersteuning van ISIS, met als belangrijkste doel de verwijdering te realiseren van de Syrische president Bashar al-Assad, en daarna Syrië op dezelfde wijze te vernietigen, zoals Libië ten onder ging in chaos en verwoesting. Wat in vergelijking met de huidige Syrische vluchtelingen crisis in Europa, slechts een warming-up is naar nog veel erger.

 

shadow-governmentZoals de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov herhaaldelijk op heeft gewezen; de Amerikaanse strategie van het “bombarderen van ISIS” is verre van de vernietiging van ISIS in Syrië is, maar heeft kennelijk tot doel de vernietiging van de Syrische infrastructuur en het vermoorden van zoveel mogelijk Syrische burgers. De VS ondersteunen effectief ISIS en andere terreurgroepen opdat zij hun territoriale controle over het land kunnen uitbreiden. En nu blijkt zonneklaar dat dit juist de bedoeling is van Washington.

 

Het Pentagon met de hulp van de CIA en Mossad – beide agentschappen staan onder controle van de RKM – heeft achter de schermen in het geheim gewerkt aan de training, bewapening, en financiering van ISIS of IS in Syrië, hetgeen inmiddels een publiek geheim is geworden. – Als resultaat van de initiatieven door de Amerikaanse NGO ‘Judicial Watch’, heeft het Pentagon geheime documenten moeten vrijgegeven met informatie over de opkomst en status van wat de Islamitische Staat of ISIS in Irak is geworden. Waaruit blijkt dat het westen ISIS ondersteunt om het Syrische regime te isoleren, en wordt gezien als een strategisch diepte expansie van de Sjiieten in Irak en Iran.

 

Uit verder onderzoek is gebleken dat ISIS wordt geleid door de private door de overheid gecontroleerde Britse Blackwater Company; zij innen de opbrengst van de verkoop van illegale drugs en de ‘zwarte markt olie’ aan Turkije. Dit is uitgegroeid tot een gigantisch financiële zwarte markt, een ‘Ponzi schema’ gecreëerd met de hulp van de Amerikaanse CIA en de Israëlische Mossad, die o.a. de Amerikaanse-Turkse Council in Istanbul gebruiken als clearinghouse.

 

Bedrog:

deep-state-terrorist-webNog belangrijker om te weten; is dat wereldwijd de verkoop van illegale drugs door de overheid, en de zwarte markt olie door ISIS, de VS en de EU helpt de miljarden aan gegenereerde opbrengsten van deze drugs en olie te gebruiken als onderpand om wereldwijd de corrupte bankderivatenhandel overeind te houden.

 

Tegenwoordig overleven alle financiële markten alleen door het vermogen van ISIS de clandestiene drugs en olie te leveren om te verkopen. Dit is op grote schaal financieel bedrog, dat mede mogelijk wordt gemaakt door de betrokkenheid van Bank of America, JP Morgan Chase, de Saoedi-gecontroleerde New York Citibank, Bank of New York Mellon, Barclays Bank of England, ABN-AMRO, het Britse eigendom van HSBC, en last but not least de Deutsche Bank die $ 75 biljoen aan derivaten in haar boeken heeft staan; deze bank coördineert het witwassen van deze enorme hoeveelheid zwartgeld.

 

Het is correct te concluderen dat ISIS de Amerikaanse en Europese belangen dient; de Amerikaanse regering wil ISIS daadwerkelijk aan de macht helpen in het Midden-Oosten, nog preciezer; dat is de wil van de Rothschild Khazarian Maffia omdat te bereiken. De RK-maffia die de regering in de VS en andere westerse landen controleren.

 

Al Qaeda het brein achter de Twin-Tower en de overname van het Midden-Oosten:

Het vermeende 9/11, Twin-Tower meesterbrein, Osama bin Laden was reeds stervende, hij kon dus geen leidinggeven aan een terreuroorlog tegen de VS vanuit een grot in Afghanistan. De Taliban waren erop gericht hun heerschappij in Afghanistan te verzekeren, niet op het aanvallen van het Westen. Na inbeslagname van de opiumvelden in west-Afghanistan, verlegde Washington haar aanval op Irak. Er was geen enkel teken van Iraakse vijandigheid jegens de Verenigde Staten.

 

VN-wapeninspecteurs hadden geen massavernietigingswapens in Irak gevonden, maar daarvan wilde Washington niets horen, omdat de VS allang hun agenda hadden bepaald Irak binnen te vallen. Dus Irak, een stabiel progressief land werd gereduceerd tot puin.

 

Libië was het volgende doel. Gaddafi was de initiatiefnemer van de door Goud gesteunde Dinar om over het hele Afrikaanse continent te worden ingevoerd, en had het voornemen Libische olie te verkopen tegen goud of andere valuta’s, zonder tussenkomst en gebruik van petrodollars. Bovendien, was China begonnen met de ontwikkeling van olievelden in het oosten van Libië. Washington was al geërgerd door de aanwezigheid van Rusland in de Middellandse Zee, en ze wilden niet dat China zou volgen. Dus Gaddafi moest verdwijnen.

 

De volgende werd Assad, beschuldigd d.m.v. vervalste bewijzen dat hij chemische wapens had gebruikt tegen de rebellen in zijn land, welke door Washington waren opgeleid. Niemand geloofde de voor de hand liggende leugen van Washington, zelfs niet het Britse parlement. Onmachtig om steun voor een invasie te vinden, stuurde de psychopaat Killary Clinton de Jihadisten die Washington gebruikte om Libië te vernietigen naar Syrië om Assad omver te werpen.

 

Het geduld van Rusland en China is op:

De Russen, begrepen uiteindelijk dat achter de instabiliteit in Syrië, Washington haar doel had gericht op hen. De Russische regering besloot daarop dat Syrië hun rode lijn was, en op verzoek van de Syrische regering, werd russia-and-china-relationshipingegrepen tegen de door Washington gesteunde Jihadisten.

 

In het westen heeft niemand gevraagd, waarom en of Obama was gemachtigd de president van Syrië te verwijderen, d.m.v. het sturen van VS getrainde Jihadisten vanuit Libië naar Syrië? Natuurlijk, er is geen zinnig antwoord hiervoor, en dat is de reden waarom deze vraag niet is gesteld.

 

Het antwoord op die vraag is; dat de strategie van Washington is de destabilisatie van Iran, de islamitische provincies van de Russische Federatie, van het voormalige Sovjet-Centraal-Azië, en de islamitische provincie van China te provoceren, om ​​aldaar de stabiele regeringen te vervangen door de chaos van het jihadisme. – Irak, Libië, en Syrië hadden allemaal stabiele seculiere samenlevingen waarin de regering de sterke hand gebruikte om sektarische strijd tussen islamitische sekten te voorkomen. Voor het omverwerpen van deze overheden en de huidige inspanningen om Assad ten val te brengen, gebruikt Washington de chaos van terrorisme.

 

Er was geen terrorisme in het Midden-Oosten totdat Washington het bracht door middel van invasies, bombardementen, en marteling. Bovendien de moslims waren niet van plan om de VS aan te vallen. Als moslims echt een bedreiging zouden zijn, waarom brengen de EU en de VS zoveel van hen als vluchteling naar hun eigen grondgebied?

 

Inmiddels heeft China besloten ‘genoeg is genoeg’; en mengt zich nu in de strijd door de Syrische regering te helpen in de strijd tegen de Islamitische Staat, ISIL, ISIS, etc. door het sturen van “militaire adviseurs,” volgens berichten in de media.

 

Een Chinees marineschip is op weg naar Syrië met tientallen ‘militaire adviseurs’ aan boord. Zij zullen naar verluidt worden gevolgd door troepen. Naar verluidt is het schip het Suezkanaal in Egypte gepasseerd en vaart nu door de Middellandse Zee.

 

Dit nieuws komt nadat Rusland, Iran, Irak en Syrië hebben ingestemd met de oprichting van een gezamenlijk informatiecentrum in Bagdad om hun activiteiten tegen de Islamitische Staat militanten te coördineren.

 

Washington is woedend en dreigt nu nogmaals een strafrechtelijke overtreding van de Neurenberg Standard te begaan met haar flagrante agressie tegen Syrië. Een dergelijke onverstandige stap zou Washington in militair conflict met Rusland kunnen brengen en impliciet met China. Voordat de Europeanen Washington in staat stellen om zo’n gevaarlijk conflict te leiden, is het verstandig rekening te houden met de waarschuwing van Sergey Karaganov, een lid van het buitenlandsbeleid en defensieraad van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken:

 

“Rusland zal nooit meer op eigen grondgebied vechten. Als de NAVO een inbreuk riskeert tegen een nucleaire macht zoals wij, zal de NAVO worden gestraft.”

 

US-Gouvernement crimineel en krankzinnig:

us-government-completecriminalDat de regering Obama van de Verenigde Staten crimineel en krankzinnig is, moet iedereen op aarde angst aanjagen. Houd in gedachten dat Killary Clinton streeft naar een conflict met Rusland, in het geval ze de verkiezingen wint en President wordt van de US Inc.

 

Het bewijs is inmiddels overweldigend geleverd, de mensen moeten zich volledig bewust zijn van de diepte en de omvang van de misdaden en corruptie die door de overheid zijn begaan. Nu is het tijd iets daartegen te doen, om WW3 te voorkomen, en opdat iedereen over de hele wereld bevrijd wordt van de nachtmerrie van een nieuwe aankomende wereldoorlog, die vele malen erger zal zijn dan al het leed in het verleden ondervonden gedurende oppressies in de afgelopen honderd jaar, als we gezamenlijk optreden en en massa eisen dat deze criminelen, ongeacht wat hun illustere tittels en posities zijn, worden berecht voor het oog van de hele wereld omdat zelf te kunnen aanschouwen.

 

De geest is uit de fles:

De wereld is aangekomen op een kruispunt in de beschaving. De globalisten, door middel van het politieke establishment, hebben verwoestingen aangebracht in onze samenleving, industrie, cultuur, enz. met de bedoeling zichzelf te verrijken, maar ze zijn nu in paniek geraakt doordat over de hele wereld hun corruptie wordt erkend en bevestigd.

 

Nu is het onze laatste kans om onze belangen en onze beschaving te redden. Het is nu of nooit, inmiddels weet de hele wereld dat de wereldmachten met hun New World Order eropuit zijn de mensheid te vernietigen met de globalist-political-agendahulp van Big Business en de corporate media, die in het minst is geïnteresseerd in journalistiek, maar uitsluitend in de promotie van de Globalist politieke agenda; t.w. de vernietiging van de beschaving en de mensheid.

 

Ze zullen alles ondernemen wat nodig is om hun wijdverbreide criminaliteit op onze kosten verder te verbreiden, ze stoppen voor niets, in hun voornemen elk levend wezen op aarde te vernietigen.

 

We moeten gezamenlijk, ons eigen respectievelijke landen terugnemen, door benutting van dit unieke moment van afrekening. – De geest is uit de fles en kan niet worden teruggestopt; dus, ‘neem je land terug’ en geef het terug in handen van de burgers waar het behoort, bedenk dat de elites lang geleden ons land hebben gestolen. Zodra een land zich heeft los worstelt, zullen velen meer volgen, intussen maakt de elite zich klaar haastig naar de uitgang te rennen.

 

Houd in gedachten: Volgens de MSM, ligt Hillary voor in de peilingen, en er is geen enkele reden voor Trump-supporters om te gaan stemmen. Hillary heeft de verkiezingen reeds voor de stemming gewonnen. Ze is al uitgeroepen tot de winnaar met 93%. Echter, haar publieke optredens worden nauwelijks bijgewoond, terwijl bij Trump, zijn bijeenkomsten zoveel aanwezigen trekken, dat mensen de toegang moet worden geweigerd. – Zonder mainstream media propaganda, zou de politieke legitimiteit van Hillary zijn ingestort als een kaartenhuis.

 

Dit is de manier hoe de verkiezing worden gestolen: The mainstream media, geconcentreerd in een paar corporate handen is in volle publiciteitsmode gegaan om de wereld te overtuigen dat Donald Trump een onaanvaardbare kandidaat is en daardoor overtuigend de verkiezingen reeds vóór de stemming heeft verloren.

 

Als dit allemaal waar is, waarom was het noodzakelijk dat stemmachines zijn geprogrammeerd om Trump stemmen te veranderen in Hillary stemmen? Ongeacht de uitkomst, deze presidentsverkiezing is van cruciaal belang voor de hele wereld. Hillary heeft geen enkel belangrijke kwestie besproken. Dit feit alleen al moet worden gezien als haar totale mislukking. Integendeel Trump is juist; “Mensen moeten de verantwoordelijkheid van de overheid aan het volk herstellen”.

 

Belangrijk is de verkiezingen te manipuleren in het voordeel van Hillary, hiertoe is een gloednieuw Master Key apparaat ontwikkeld om deze verkiezing te stelen voor Hillary Clinton. Dit apparaat functioneert op het principe van “fractionele MAGIC” die de stemuitslag manipuleert op nationaal niveau. Zodat het de manipulator mogelijk maakt de gewenste verkiezingsuitslag te produceren met de druk op de knop. Voor meer informatie met details hoe kiezers bedrogen worden, luister naar deze 5 min. video, en deel deze informatie met iedereen.

 

Vergeet niet: ISIS c.s. werden gecreëerd door Obama en Hillary, die besloten ze onaangeroerd te laten. Waarom? Omdat ISIS de Obama/Clinton afpersers miljoenen aan persoonlijke winsten biedt, d.m.v. herhalende wapenverkopen aan het Midden-Oosten. Ze hebben duidelijk gekozen voor persoonlijk gewin boven het elimineren van terroristische organisaties.

 

Bekijk deze 6 min. video om te weten hoe de wereld aan het ontwaken is.

 

 

News-Bulletin1

BREAKING NEWS: – De interne Coupe.

Voormalig spion chief Dr. Steve Pieczenik, die hier te zien is op camera, vertelt voor het eerst in jaren als laatste wanhopige poging, om de corruptie te stoppen, over de Clinton overname van Verenigde Staten. Het grootste deel van de schadelijke e-mails, uitgebracht door Julian Assange van WikiLeaks, komen uit een Intelbron in de Verenigde Staten. Bekijk deze korte video, om alles hierover te weten. Killary, Obama, en de rest van de kliek zullen snel toast zijn!