Een belangrijke stap in ons bevrijdingsproces is gezet.

News-Bulletin1De koning van het wakker-schud-proces Trump claimt de meest historische overwinning door het winnen van de VS-verkiezingen. Hij was in staat om alle tegenspoed te overwinnen en versloeg de cabal ‘s Hillary Clinton. Een sensationele herhaling van de BREXIT-stemming. De mensen van de wereld hebben genoeg geleden onder de cabal, en dat laten weten. Hun stem was niet zozeer een stem voor Trump, het was een stem tegen de geheime staat, het Establishment, Elite, RKM-maffia, Illuminati of hoe ze ook worden genoemd. Nu kan het echte werk beginnen, wij de mensen moeten ons verenigen om deze super criminelen voor het gerecht brengen, en schoonschip te maken om uit de puinhoop te geraken waarin de wereld verdronken is sinds tenminste de Babylonische tijd, zo’n 25.000 jaar geleden. – Proficiat aan alle lezers!

op 11/9 overwinning op 9/11

Het Globalist Super-Crimineel-Crime-Syndicaat Onthuld

 

Verraad:

Inmiddels, moeten wakkere mensen zich bewust zijn, dat genoeg stukjes van de legpuzzel bekend zijn om de aanhoudende criminaliteit en misdaden van de overheid waar te nemen. Juridisch immuun, verrichten
ze valse vlag operaties tegen hun burgers. Bovendien, is het duidelijk dat de vele oorlogen nooit eindigen, en dat het militair-industrieel complex wordt gebruikt door de oorlogvoerende banksters voor de financiering van criminele activiteiten; zoals de manipulatie van markten voor aandelen, obligaties en grondstoffen; kunstmatig overeind houden van de US dollar die op het punt staat van instorten, al deze acties worden gecontroleerd door de wereldwijde schaduw overheid, – de geheime staat – die ook infiltreert via organisaties zoals de Council on Foreign Relations, de Trilaterale Commissie, Bilderberg Group en instellingen/organisaties zoals BIS, IMF, VN, centrale banken, TBTF-banken, en vele anderen meer.

 

De geheime staat heeft niet alleen het US Congres, en alle Parlementen, stevig onder controle, maar ook Wall criminal-crime-syndicateStreet, de financiële markten, defensie, gezondheidszorg, de academische wereld en de mainstream media. Ze oefenen verder controle uit op de meeste ondernemingen en ondernemers. Het runnen van bedrijven o.a. in de medische sector; verzekering, ambulances, ziekenhuizen, drugs, privépraktijken, medische hulpmiddelen en laboratoria, leuk of niet, deze ondernemingen ervaren de overheid altijd als hun ongewilde partner.

 

Want de overheid kan vertellen wat is toegestaan ​​en wat niet. Bijvoorbeeld ze keuren drugs, en bepalen hoe hoog de prijs ervan mag zijn. Via lobbyisten, kunnen ze ondernemingen ruïneren, of welvarend laten worden. Zij hebben de hele industrie gepolitiseerd. Een onderneming die met een nieuwe uitvinding betere kwaliteitsproducten en diensten kan leveren is in het geval van hogere kosten in het nadeel t.o.v. z’n concurrenten. De politiek kan doelbewust vooraf geselecteerde bedrijven duperen.

 

En, zo heeft de overheid de controle over de economie verkregen, zoals nu het geval is, de politiek heeft vrij spel; economische groei krimpt, terwijl de relatieve baten voor de politiek stijgen. – Ter vergelijking, in een vrije markt, is de politiek zelf-beperkend, en praktisch niet van invloed.

 

Dus het is belangrijk dat alle stukjes van de puzzel op tafel aan elkaar worden gelegd, alhoewel nu nog wanordelijk, maar in het masterplan worden al deze punten met elkaar verbonden, en het beeld van de waarheid onthuld en gepresenteerd aan de wereld dat een scandaleuze weergave toont van immorele criminaliteit.

 

Enkele belangrijke vragen die moeten worden beantwoord;

 

  • Wie zijn de ware schuldigen achter de 9/11 aanslagen op het World Trade Centre?
  • Wie zijn de opdrachtgevers voor het neerhalen van een groot aantal passagiersvliegtuigen, zoals MH17/MH370?
  • Welke rollen spelen olie, de bankkartels, de CIA en Mossad?
  • Welke buitenlandse inlichtingendiensten zijn betrokkenen?
  • Spelen de Saoediërs inderdaad zo’n belangrijke rol in de 9/11 aanval?
  • Waarom werd tijdens de 9/11 aanval het Kantoor van de Naval Intelligence in het Pentagon door een ​​raket vernietigd?
  • Wanneer en door wie werden de WTC en Pentagon aanslagen bedacht, en wat waren de belangrijke motieven?
  • Wat zijn de achtergronden in het 9/11 onderzoek door de FBI met betrekking tot de WTC-kantoren in de drie torens die werden vernietigd?
  • Wat zijn de namen van de master-mind-criminelen?

 

 

Terrorisme:

terrorismBovendien is het noodzakelijk te weten: Waarom werden kort daarna alle overheidsinstellingen ondergebracht in een nieuw opgericht agentschap ‘Homeland Security’, dat zgn. gericht is tegen terrorisme? Onderzoekers moeten onder meer verduidelijken: ​​de diefstal van goud en nationale waardevolle eigendommen van o.a. de White Dragon Families, Rusland, Indonesië en de Filippijnen; het gebruik van heroïneverkoop opbrengsten die geheime inlichtingendienst activiteiten financieren in, Azerbeidzjan, Tsjetsjenië, Georgië, Afghanistan, Kosovo, enz.; ook t.b.v. illegale steekpenningen aan verschillende Centraal-Aziatische oligarchen, de grote financiële bijdragen van de industrie aan de Bush en Clinton families, en in het bijzonder de transacties van George Bush Sr. i.z. z’n illegaal goud-, drugstransacties en het witwassen van zwartgeld. Om slechts enkele zaken te noemen.

 

De gevonden E-mails bewijzen dat de Clinton Foundation, met de geheime CIA, eigen rekening in Zwitserland hebben, evenals tal van andere geheime Amerikaanse CIA-diensten gekoppelde accounts onderhouden met de Duitse Nazi Deutsche Bank, de Amerikaanse Citibank, en naties als Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, e.a. met niemand minder dan sociopaat en CIA-nazi Paperclip ondertekenaar Bush Sr.

 

Functionarissen werden vermoord om hun antwoorden uit het publieke domein te houden; Laten we ervoor zorgen dat bekend wordt, wie precies de daders zijn, omdat het gevaarlijk Criminelen zijn.

 

De Bush en Clinton criminele familie hebben een geschiedenis van “geheime operaties”, gefinancierd door eerst de diefstal van goud gedurende de Tweede Wereldoorlog uit Aziatische schatkamers, die door Ferdinand Marcos werden teruggevonden, voorts gefinancierd uit opbrengsten van criminele en illegale wapens en geneesmiddelen verkopen. – De betrokkenheid van het Bush-syndicaat dat deze handel faciliteerde met criminele organisaties, terroristenorganisaties, en mainstream politieke partijen, t.b.v. geheime en illegale operaties in Vietnam, Afghanistan, Tsjetsjenië, Albanië, Colombia, Nicaragua, als de belangrijkste voorbeelden, d.m.v. het gebruik van deze fondsen, hebben ze diezelfde landen gedestabiliseerd in het belang van hun controle over de olie en drugshandel, terwijl de RKM en de Russisch/Israëlische maffia partners winsten oogstten uit lokale mineralen goud en diamant rijkdommen.

 

In tegenstelling tot wat de Amerikaanse Bush Jr.-regering het publiek heeft verteld: waren geen moslimterroristen betrokken bij de aanslag op het World Trade Centre, maar zeer waarschijnlijk werd deze uitgevoerd door gecontracteerde agenten van de Mossad en de CIA geheim diensten.

 

Zoals vernomen uit betrouwbare Intel-bronnen: was het doel gerelateerd om tal van Amerikaanse onderzoeken naar geheime Zwitserse bankrekeningen en Deutsche Banktransacties te torpederen, die een overvloed aan criminele activiteiten zouden hebben blootgesteld, o.a. verricht door de Russische maffia en George HW Bush Sr. in doorlopende geheime-operaties, sinds 1991.

 

Al deze illegaal verdachte activiteiten zijn sensitief voor blootstelling als resultaat van tal van onderzoeken door de Amerikaanse federale agentschappen betreffende de Zwitserse rekeningen en fiscale malversaties. Deze rekeningen openbaren het duidelijk bevestigend bewijs, dat de Khashoggi-rekeningen werden gebruikt om de opbrengsten van de verkoop van wapen te verhullen, en de opbrengsten uit de gestolen buitenlandse schatkisten, uitgevoerd onder toezicht van Bush Sr.

 

Hoewel de beslissing om het World Trade Center te vernietigen reeds veel eerder kan zijn gemaakt, werd de uitvoering ervan uitgesteld tot 11 september 2001, met het doel een cover-up te verkrijgen t.b.v. de WDS-goudobligatie fraude, omdat op die datum de looptijd van de goudobligaties eindigde, welke door de Federal Reserve waren uitgegeven in ruil voor het WDS-goud, en hadden moeten worden afgelost. Door een nationale noodsituatie te verklaren als gevolg van de aanslag op het World Trade Center, werden alle goud leveringen aan de White Dragon Society uitgesteld.

 

Centrum van wereldmacht:

In het geval, het gestolen goud was teruggegeven aan de werkelijke eigenaren betekende dat het einde van de dictatuur door het Establishment over de rest van de wereld. Zodra de Aziaten in staat zijn om deze obligaties te verzilveren, zal het centrum van de wereldmacht verschuiven van de VS naar Azië. – Want, wie het grootste deel van het goud controleert heeft de macht verkregen.

 

FBI-Onderzoeken:

fbi-investigationDe FBI was op het spoor, en moest tot zwijgen worden gebracht. Met de betrokkenheid van de Israëli’s, de Russische maffia, en de Duitse en Zwitserse bank executives, was het gemakkelijk voor de inlichtingendiensten van deze landen om de plot te ontdekken, en waarschuwingen te sturen naar de Amerikaanse overheid. Het is duidelijk dat de hoge pieten in de regering-Bush Jr. hiervan reeds op de hoogte waren, maar om begrijpelijke redenen negeerden ze de waarschuwingen.

 

Alle rapporten lijken erop te wijzen dat de belangrijkste leden, en banken van dit meest criminele misdaadsyndicaat, o.a. zijn;

 

George Bush Sr. en Jr. – Clintons – Adnan Khashoggi – Dick Cheney – Richard L Armitage – Farhad Azima – Deutsche Bank – UBS Union Bank of Switzerland – Credit Suisse – BCCI/Indo Suez – Bank of New York, eigendom is van de Saoediërs.

 

Zij vertegenwoordigen de kern van dit goed georganiseerde misdaadsyndicaat dat al over de hele wereld actief is gedurende een periode van ruim twintig jaar. Ze hebben veel te verbergen, en veel te winnen met de vernietiging van bewijsmateriaal in de verschillende onderzoek-kantoren in het World Trade Centre. – Ze hadden echter niet meer – en misschien zelfs minder – incentive dan de Russische maffia, de Italiaanse maffia, of het Columbiaanse drugskartel. Wat al deze syndicaten hebben naast criminele activiteiten gemeen; het gebruik van banken zoals, Deutsche Bank die een wereldwijde pipeline is om zwartgeld wit te wassen, in het bijzonder voor de Bushes, en UBS als de voornaamste Holding bank. Andere, kleinere Zwitserse banken waren ook onder intensief onderzoek met complexe transacties vanuit New York en Deutsche Bank, en talloze andere geheime rekeningen die de gestolen schatten van vele naties verbergen.

 

De recente FBI-beslissing het Clinton-onderzoek te heropenen werd genomen in verband met een muiterij onder honderden eerlijk FBI-onderzoekers, tegen hun door Clinton-omgekocht baas Comey. – Zij verstrekten in het geheim cruciale informatie aan Julian Assange voor publicatie, als hun absoluut moreel antwoord voor de afwijzing van hun werk t.b.v. de ondersteuning van een immorele regering en Establishment die op grote schaal misdaad en corruptie plegen en de economie hebben ontwricht.

 

Deze bom, – Comey’s FBI-heropening, de grootste van het jaar, zal waarschijnlijk Hillary’ s nummers in de verkiezing laten dalen. Op langere termijn is het over voor de Clinton cabal. Aanklachten, rechtszaken en gevangenisstraf liggen in het vooruitzicht voor alle grote spelers van het schrikbewind door de Bush-Clinton-Obama regimes. Het is tijd voor de Amerikaanse burgers hun gekaapt land terug te nemen van de kapers die het willen vernietigen. Inmiddels heeft Comey zich opnieuw laten bewerken om het onderzoek tegen Clinton te annuleren.

 

 

Economische boycot:

In de tussentijd heeft de productieve klasse in Amerika gedreigd om spoedig de economie nog verder te verlammen, om voorafgaand aan de eindejaar festiviteiten de verkopen te boycotten.

dont-buyDe National Retail Federatie heeft zojuist gemeld dat 25% van de kopers wachten op de verkiezingsuitslag om te beslissen hoeveel ze gaan uitgeven tijdens dit festiviteiten seizoen, iets wat de NRF nog nooit eerder heeft gezien. Als principieel, productieve mensen het gevoel hebben dat deze verkiezing van hen gestolen is door Clinton en het gemanipuleerde corrupte systeem, zullen ze stoppen.

 

Ze gaan hun financiële instemming intrekken uit het gemanipuleerd, smerige systeem dat hen plundert en hun toekomst vernietigt. De overheid kan effectief omgaan met vele soorten van protesten, ze kan niets beginnen tegen een algemene economische boycot door de productieve klasse, ook al is het maar in de marge. Bedenk, dat alle winsten in de marge liggen, zal dit grote gevolgen hebben.

 

De gevolgen van een dergelijke koperstaking op de algemene economische activiteit zijn; lagere belastinginkomsten op alle niveaus van gemeente en provincie; dalende aandelen- en obligatiemarkten; en verminderende nationale stemming. Met de buitengewoon complexe en kritisch geïntegreerde vertakkingen zal dat monumentale gevolgen hebben, en waarschijnlijk een nieuw Amerikaanse precedent leveren.

 

Diepgaand frauduleus:

fraudDe bedreiging voor Amerika, is het feit dat tientallen miljoenen Amerikaanse kiezers geen benul hebben hoe vanaf het allereerste begin, de hele 2016 presidentiële campagne diepgaand frauduleus is geweest. Als Donald Trump niet was verschenen uit het niets, zou dit nooit een verkiezing zijn geworden, maar eerder een georkestreerd en gepland vehicle voor regimewisseling en regelrechte plundering van de Clintons en het establishment, dat een ongekende misdadige corruptie is.

 

Als het toch lukt, zal deze nog steeds mogelijke inspanning om op frauduleuze wijze de Clintons aan de macht te brengen, een Multi-biljoen dollar geschenk zijn voor het elite  Establishment, die precies weten hoe ze moeten profiteren van de graft van Clinton en de corruptie die mogelijk worden; dat zal Amerikaanse economie nog verder vernietigen, die gewoon niet nog een keer vier jaar van intense plunderingen en fraude kan verdragen; en zal resulteren in de regelrechte omverwerping van de Amerikaanse procedure van bestuur naar een dodelijke nieuwe Banaan-republiek met een politiek systeem dat beter kan worden beschreven als crony-communisme.

 

 

Volgens Bloomberg Markets,

 

HSBC denkt dat de prijs van goud tegen het einde van het jaar $ 1400 zal bereiken als Hillary wint. Dat is 7% hoger dan waar goud vorige week op afsloot.

 

Als Donald wint;

 

Kan de prijs van goud $ 1500 per ounce worden aan het eind van het jaar, dat is een 15% stijging en een ook een nieuw driejarig hoog voor goud zal betekenen.

corrupt-systemHoe het Amerikaans corrupt politieke systeem te fixen:
Corruptie is legaal: De overgrote meerderheid van het volk heeft meer dan genoeg van de corruptie in de politiek – maar hoe is dat te verbeteren? Je kunt het probleem buiten het congres/parlement om oplossen, en de macht terugnemen in de handen van het volk. Door eenvoudig corruptie illegaal te maken. Bekijk deze korte video om te leren hoe dat kan worden bereikt.

 

 

De Clinton-Bush Crimineel geheime staat hangt in de balans! – Ole Dammegard

Ole Dammegard, is een van ‘s werelds meest productieve en toegewijde waarheidsonderzoekers en vertelt in dit interview over de ‘geheime staat’, en de twee door hen controlerende instanties – de Clinton en Bush families – worden blootgesteld voor hun corruptie en VERRAAD in een tempo nooit eerder gezien. De wereld wordt wakker, en het lijkt erop dat een vibrationele verschuiving plaatsvindt, veroorzaakt door het feit de waarheid wordt herkend en verspreid als nooit tevoren, om deze misdadige kakkerlakken in duisternis laten voortscharrelen.