Bewustzijn is de sleutel tot wereldverandering

 

De overheid van nu

Het werkelijke doel van de overheid van nu is, altijd en overal, om enkelen in staat te stellen velen te exploiteren. Het geldsysteem is een slimme manier om dit te doen. De moderne wereld van industrie, handel en investeringen, werkt aan win-win-software. Alleen de overheid – met haar veldslagen, oorlogen, belastingtarieven, en de niet doen bevelen, en geboden – blijft opereren op prehistorische programmering. Ze plukken het volk waar ze maar kunnen.

De centrale banken doen ook mee met hun in wezen zichzelf versterkende balansterugkoppeling: Overheid- en ECB- obligaties zijn het onderpand voor de dollar en euro-schulden, deze obligaties zijn toekomstige dollar en euro geldstromen. Welke verzekerd worden door de belofte van meer dollars en euro’s!

 

Naarmate hiervan meer wordt afgedrukt, daalt onvermijdelijk hun waarde. Als ze dalen, reageren de FED en de ECB door meer ervan te drukken. Ze maken gebruik van zwakke excuses om de hoger wordende consumptieprijzen te verklaren; ze geven de schuld aan van alles, behalve aan zichzelf. De klassieke zondebokken zijn, geopolitieke veranderingen t.w. de groei van opkomende markten die hogere prijzen veroorzaken. Weinigen nemen de moeite om te vragen hoe deze gebeurtenissen de consumptieprijzen daadwerkelijk beïnvloeden, om te weten dat het veroorzaakt wordt door de invloed van de alsmaar zwellende geldhoeveelheid.

 

De permanente bijna-zero rente maakt het systeem nog kwetsbaarder. Centrale banken gokken met het vertrouwen van de spaarders. Ze printen en kopen hun eigen obligaties in steeds sneller tempo zoals nog niet eerder is vertoond in de geschiedenis. Nul procent rente ondermijnt het vertrouwen in het monetaire systeem. Het sterkste argument voor Centrale banken om spaarders in het systeem te houden, is door een positief reële rente te handhaven. Positieve rente stimuleert mensen om geld te sparen. Met nul procent rente, en geen kans op positieve rentetarieven in de toekomst, is er geen enkele prikkel tot sparen.

 

Het nieuwe Metrisch System

Overheden concentreren zich op de groei van het bbp; mensen concentreren zich op het geld zonder zich om hun omgeving te bekommeren. Allen jagen op illusies. Ze werken heel hard voor geld en zijn dan bereid om al dat geld uit te geven om ziektes te genezen en hun levensduur te verlengen, terwijl de onsterfelijke levensformule niets kost en reeds bestaat.

 

Domme mensen willen dat robots mensen vervangen, ze denken dat iedereen het met hen eens is. Maar de waarheid is dat geen enkele robot de mens kan vervangen, niemand wil bediend worden door zielloze robots die geen tederheid uitstralen noch kunnen geven en praten met dezelfde stomme stem als een YouTube-video!

 

Als planeet Aarde het nieuwe Metrisch-systeem kan hebben, gebaseerd op de vier hoofdfactoren: Milieu, Gezondheid, Voedsel en Geluk, dan zullen veel meer banen moeten worden gevuld om de wereld op natuurlijke wijze te redden. En als mensen wakker worden en beseffen dat het doel van het leven anders is dan alle overheid-beleidsmaatregelen, zoals bv. Belastingverhogingen, ontdekken ze dat die nooit enig positief effect hebben opgeleverd!

 

Het fraudulent monetaire systeem is verouderd

Recente berichten melden over methoden waarmee wereldwijd de cabal mede door hun controle over het geldsysteem fraude plegen. Illegale handelscontracten worden uitgevoerd met opbrengsten zo hoog als $ 3 biljoen tot $ 25.000 biljoen voor eigen voordeel. Opbrengsten die genoeg zouden zijn om elk echt humanitair project op aarde te financieren, samen met geavanceerde technologie zoals gratis energie, verkenning van ons universum, huisvesting voor elke burger, hydro-elektrische projecten voor onontwikkelde landen die woestijnen groen maken, en andere infrastructuurprojecten over de hele wereld.

 

In plaats daarvan werd ons hard verdiende productiegeld overgeboekt naar een select aantal bloedlijnfamilies. Ondertekenaars van de handelscontracten waren: Federal Reserve Alan Greenspan, Ben Bernanke, Roger Ferguson, Janet Yellen, Timothy Geithner, en van de Amerikaanse regering: Barack Obama, Joe Biden, Jack Lew, Paul O’Neill, en Neil Wolin.

 

Omdat iedereen verstandeloos praat over illusie, zoals m.b.t. bv. aandelen noteringsgetallen, etc. zal het nieuwe metrisch systeem het perfecte hulpmiddel zijn voor de mens om hun levensdoel te realiseren, dat de meesten van ons op aarde al lang vergeten waren.

 

Wees blij met je leven, vergeet de corrupte regering want die wordt verwijderd. Sommigen zeggen dat geld geluk kan kopen, maar geld kan alleen materiele zaken kopen. Volg de vele verhalen over beroemdheden om het antwoord te weten.

Echte rijkdom komt van echt geld door echte dingen te maken en echte diensten te leveren, die anders zijn dan schulden. Dat hoeft zichzelf niet uit te leggen. Het hoeft je niet te vertellen waar het vandaan komt of hoe het is ontstaan. Je accepteert een gouden munt zoals die is. Zonder achtergrondverhaal of balansoverzicht. Zo werkt echt geld: het sluit transacties af. Je accepteert betaling en de rekening is vereffend.

 

Alle ongedekte valuta’s zijn verouderd en worden vervangen door ten minste een 40% gouddekking. Om wiskundige redenen zal het in dat geval nodig zijn dat goud minstens op $ 10.000/ounce wordt gewaardeerd. Dit zal onmiddellijk een einde maken aan de valutaoorlogen en het op schulden gebaseerd geldsysteem.

 

Het zal een eenmalige ‘reboot’-periode worden die de wereld de komende decennia op een stevige ondergrond zal zetten voor economische expansie en voorspoed. De onmiddellijke aanpassing zal een enorme meevaller creëren voor houders van goud en zilver. Het kan ook marktvolatiliteit creëren als mensen op de aankondiging reageren.

 

Volgens een recente Gallup Poll steunt echter meer dan twee derde de terugkeer naar goud als geld, t.o.v. degenen die dat niet steunen. Simpel gezegd, er is geen stoppen aan met het rebooten van valuta’s. De tijd is gekomen. Dit zal de wereldeconomie opnieuw opstarten en economische expansie en stabiliteit brengen.

 

De Naziverbinding met de Deep State

De wereld wordt sinds lange tijd geregeerd door lieden die verbonden zijn met geheime genootschappen zoals de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen (CFR), de Trilaterale Commissie (TC) en de Bilderberg Groep, die kunnen worden herleid naar veel oudere samenlevingen, zoals de Tempeliers en Rozenkruisers, die overgingen in de Beierse Illuminati en de Vrijmetselaars. Het was het rechts Duitse Thule Gesellschaft, of Thule Society, t.w. een aftakking van de Duitse Orde, dat de kern vormde voor het ontstaan van de nazipartij. Die het beruchte Illuminati-credo kopieerden; “Het doel heiligt de middelen”, dat nog steeds voortleeft in de harten van leiders en eigenaars van de Multinationals van heden, in de wandeling ‘globalisten’ genoemd, die hoge waarde toekennen aan de samenbundeling van staats- en bedrijfsmacht, dat feitelijk de grondregel is van het fascisme.

 

De enige organisatie die het bindweefsel biedt tussen deze verschillende geheime genootschappen, is de schimmige Bilderberg-groep van machtige mannen en vrouwen, waaronder veel Europese vorsten, die elk jaar in het geheim bijeenkomen om de kwesties van de dag te bespreken. Deze teruggetrokken groep wordt door veel onderzoekers beschouwd als het centrum van sociale en economische manipulaties op de wereld.

 

Gesticht in 1954 door de Nederlandse prins Bernhard, vormt deze groep de binnenste kernelite van de CFR en TC. Prins Bernhard leverde de primaire aanzet voor de Bilderberg-vergaderingen. Hij was voormalig lid van de Nazi Schutzstaffel, – Waffen SS – of Elite Troepen, en medewerker van de Duitse IG Farben. In 1937, toen hij prinses Juliana van Nederland trouwde, werd hij grootaandeelhouder en bestuurslid in de Nederlandse Shell-Olie, samen met de Britse Lord Victor Rothschild.

 

De lijst van Amerikaanse instellingen die bij de Bilderberg Groep betrokken zijn, leest als een lijst van vooroorlogse financiers van Hitler, dit zijn o.a. de zes grote Amerikaanse TBTF-banken, Ford Motor Company, Standard Oil-Exxon en Dupont.

 

De gemene deler van deze gemeenschappen blijkt de verwerving van geld te zijn, wat zich vertaalt in macht. “Het grootste wapen in de huidige wereldpolitiek is geld, want met geld kunnen mensen en de media worden beïnvloed door mensen om te kopen.”

 

De macht is ondersteund door hun enorm geheime intra-gouvernementele infrastructuur en de directe verbindingen met particuliere industrieën, beleggingsfondsen, investeringshuizen, universiteiten en de nieuwsmedia, waaronder uitgeverijen. In deze organisatie zijn ook de nazi’s inbegrepen die na de Tweede Wereldoorlog in het militair-industrieel complex werden gebracht. Dat maakte wereldwijd de Verenigde Staten met hun oorlog tegen terrorisme de belangrijkste overtreder van de mensenrechten en de vrijheid. Zoals te lezen is in een rapport van Amnestie International, waarvan Vladimir Poetin een kopie heeft geproduceerd.

 

En zo is Angela Merkel, de verraderlijke leider van Duitsland en de EU, ook onderdeel van de samenzwering van de nazi-wereldorde die teruggaat naar haar vader Hitler – het is allemaal veel donkerder dan lezers zich kunnen voorstellen. – En zoals Q zegt allemaal met elkaar samenhangt, zoals o.a. ook Barry Soetoro – beter bekend als Obama: Waarvan Trump zei: “Als we klaar zijn, zal het zijn alsof je hier nooit bent geweest.”

 

 

De snaren van de marionettenmeesters worden waargenomen

De Deep State die ons op slimme wijze manipuleert en tot slaaf maakt, geeft steeds minder om het feit of we wel of niet hun zorgvuldig gecultiveerde 5-zintuiglijke 3D nep-werkelijkheid accepteren, welke in het wereldtheater van illusie speelt. De slavendrijvers geven steeds minder om het feit dat het publiek in dit theater van illusie, de gaten ontdekt in het uit elkaar vallend landschap dat ooit als echt werd beschouwd. Terwijl het kaartenhuis achter de schermen afbrokkelt. Daardoor zijn er meer en meer van ons onder het publiek die de snaren zien welke de marionetten poppen dirigeren, t.w. onze gekozen politici: velen van ons zien nu dat hun touwtjes worden getrokken door de poppenspelers die niet langer meer in de schaduw verborgen zijn.

 

Schoonmaak van de augiasstallen

De oude Europese machtsstructuur is verantwoordelijk voor de onderwerping en criminaliteit binnen het banksysteem. Bedacht werd het geldcirculatie systeem om currency rond te sturen, zoals plaatsvindt in een elektrisch circuit, dat dollars, yen en andere “valuta’s” verbindt die zich gedragen als elektronen. Wat gebeurt er wanneer je het apparaat, de economie, loskoppelt van het wereldbanksysteem? Het valt in duigen.

 

De petrodollar is verledentijd zodra olie wordt verhandeld in goud gesteunde Yuan op 26 maart a.s. En dit zal ook het einde zijn van de manipulaties van de Cabal in de wereldeconomie. De handel in olie middels door goud gesteunde valuta zal ook het nieuwe financiële systeem en de RV inluiden.

De drie overgebleven supermachten op de wereld hebben elk een aandeel in het opruimen van de augiasstal die de oude Europese hegemonie heeft gecreëerd. Deze drie streven naar hetzelfde elementaire vreedzame resultaat, maar moeten nog steeds alternatieven vinden of creëren, en nog betere antwoorden vinden dan Commercieel feodalisme als vervanging. Anders smelt de wereld gewoon in chaos en kunnen dezelfde cabal machten die zo destructief zijn geweest opnieuw oprijzen.

 

Er is dus een nieuw plan nodig om het oude te vervangen om de leven ondersteunende infrastructuur op zijn plaats te houden en te laten functioneren tijdens de overgang naar een nieuw systeem.

 

De verandering naar het nieuwe economisch systeem

De aanstaande veranderingen in het nieuwe internationale economische systeem zijn ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten. Het nieuwe systeem gebruikt nog steeds het oude systeem, maar vervangt het. De overgangswijzigingen moeten dus geheim blijven. Het is absoluut hackvrij, volkomen veilig en klaar om wereldwijd te worden ingezet. Als mensen het eenmaal ervaren, zullen zij er deel van willen uitmaken vanwege de kwantumsprong in service en veiligheid die het biedt, en ook omdat het volledig buiten het bereik en de inmenging van criminelen ligt.

 

Deze vooruitgang in technologie is een game-changer die een vreedzame en snelle overgang naar een nieuw wereldbanksysteem mogelijk zal maken, en zal op zijn beurt de ontwikkeling mogelijk maken van vele andere lang gezochte hervormingen en initiatieven die de bekende kwade geesten van al het geld zullen overwinnen, en de systemen die voordien werden gebruikt.

 

Stel je voor dat Fair Trade, zonder inmenging wereldwijd mogelijk wordt. Stel je voor, nieuwe valuta-vormen die geen marktmanipulatie toelaten, commodities hamsteren of prijsfixen toelaten. – Stel je voor dat de armste van de armen gemakkelijk toegang hebben tot ongecompliceerde hulp, inclusief microkrediet voor kleine bedrijven.

 

Het komt eraan, ongeacht of de cabal erin slaagt de invoering ervan te vermijden. Er wordt een hele nieuwe wereld geschapen en wij mensen maken er allemaal deel van uit. Je hoeft niet bang te zijn, er is alleen een dringende behoefte aan wakkere mensen om de overgang zo soepel en gelukkig mogelijk te laten verlopen.

 

In aanvang moeten de overgangsveranderingen geheim worden gehouden. Dit redt levens. Stop met te zeuren dat je niet wordt verteld wat er aan de hand is. Je rechten herstellen zich opnieuw wanneer het overgangsproces is voltooid en verbeterd. De laatste veranderingen zullen uitmonden in de realisering van de voordelen van de schuld-jubileumervaring als deze accelereert, zoals toegelicht in eerdere essays.

 

De aanloop wordt beschreven als een economische WWIII, zonder verliezers, behalve alleen voor de recalcitrante elite, dat wil zeggen de cabal. De meeste van de Dark Nobility zijn al gecapituleerd om hun enorme familiefortuin veilig te stellen. Het begin en einde van dit mastermind-plan is goedaardig van aard. De machtigste en slechte acteurs van het ‘verborgen regime’ van de cabal, de bezitters van geheime wetenschappen, hebben geweigerd zich te bekeren en zich te laten vermurwen. Dit drama is nu realiteit geworden.

 

Levens en loopbanen staan ​​op het spel, en velen zullen ongetwijfeld verloren gaan. Ze dachten dat hun wetenschap op superieur niveau zou staan. Maar nu hebben de goedwillenden nog geavanceerdere wetenschappen. Op Aarde, evenals in de Kosmos, wint de fractie die over de juiste Wetenschap beschikt, en zich houden aan Gods universele wetten. Vrede is altijd de gewenste modaliteit geweest.

 

Rijke en machtige mensen, die dachten dat ze het hadden gemaakt en zich superieur voelen, moeten nu opnieuw nadenken over hun leven, hun ware overtuigingen en persoonlijke beslissingen om verder te gaan. Nieuwe leiders zullen opstaan. De nieuwe rijkdom van GESARA zal snel verschijnen. De oude en verrotte machtsbasis van de corrupte mondiale elite en corrupte regeringen moeten nu toegeven aan het ontwaakte bewustzijn van miljarden mensen die zij eeuwenlang hebben gedomineerd. De op hoog niveau uitgevoerde machinaties voor economische her-rangschikking weerspiegelt achter alles een superieure intelligentie en een bereidheid om helemaal terug te gaan naar een wereldwijde herstructurering.

 

Degenen die ongeduldig zijn om de overgang sneller te laten gebeuren, moeten zich realiseren dat eerst veel obstakels moeten worden opgeruimd. Mensen moeten begrijpen dat de complexiteit van een wereldwijd plan dat door elke natie op de planeet moet worden aangenomen, tijd kost. Dus de nieuwe leiders moeten wachten, voor de veiligheid en het uiteindelijk succes van dit plan. Helaas sterven elke dag mensen omdat de NPTB het plan niet eerder kan afronden. Het biedt een ontnuchterende prikkel op elk niveau van GESARA, inclusief op het meesterbrein-niveau, om snel verder te gaan.

 

Supercomputers en wetenschap op een moeilijk te begrijpen niveau zijn nu het sleutelwoord. Ervan uitgaande dat de internationale herstructurering plaatsvindt, door de drooglegging van het oude systeem.

 

Deze hydratatie werkt op een veelzijdige manier en is op vele manieren verankerd. Het is een schuldvernietiging met rijkdom-geprofileerd model. Het is een leven ondersteunend model. Met een sterk humanitair aspect. Het bouwt voort op het oude systeem terwijl het de weg vrijmaakt voor een superieure aanzet voor de zelf voorzienende economie.

 

De extreme rijkdom die in het systeem binnenkomt zal aanvankelijk leiden tot een herstructurering, maar zal zich snel stabiliseren. De meeste monetaire rijkdom is nu digitaal. Sommigen geloven dat de RV-hydratie tot toenemende inflatie zal leiden. Dit is beslist niet het geval. Dit idee is het gevolg van het feit dat niet begrepen wordt dat deze gebeurtenis zo omvangrijk is dat praktisch alle facetten van het oude model overboord worden gezet. Inflatie is een concept dat volledig het gevolg is van het creëren van fiatgeld. En dat bestaat niet meer. In een systeem waarin het geld goud- of door andere activa is gedekt, bestaat geen inflatie. Omdat het nieuwe geld echte waarde van zichzelf heeft.

 

De relatie tussen fiat-geld en inflatie weerspiegelt het feit dat de emittent – centrale banken – het systeem en daarmee het volk bedriegt. Het is een gimmick van verkeerd leiderschap. Keynes wordt verdoemd.

 

 

NESARA is gefuseerd met GESARA

Alliantiebronnen beweren dat NESARA niet langer nodig is in Amerika, sinds vorige maand Trump de herziende Overeenkomst van het Parijs Akkoord heeft getekend. Waarin GESARA in het geheim was opgenomen. Daarom is NESARA, dat oorspronkelijk was bedoeld voor de Republiek van Amerika, samengevoegd met GESARA.

 

De aankondiging van GESARA door de U.N. heeft nu ook betrekking op de Republiek van Amerika samen met de rest van de wereld, bestaande in totaal uit 206 soevereine naties.

 

Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA-wetgeving

Het IMF zal “wereldwijd de monetaire goudstandaard” bekendmaken zodra GESARA is afgekondigd door de UN. Alle resterende fiat-valuta’s worden verzilverd tegen de goudstandaardvaluta. Papiergeld zal uiteindelijk worden uit gefaseerd, terwijl in het nieuwe financiële systeem alle valuta’s digitaal zullen zijn.

 

Het doel van de Alliantie is om het overgangsevenement eenvoudig, soepel en snel te laten verlopen. Het nieuwe financiële systeem is al maanden online en wordt gehost op een beschermde kwantumserver die niet zonder toestemming kan worden gehackt of geopend.

 

Met name het aspect rijkdom vergroting wordt daadwerkelijk zeer stabiel. Mensen die nieuwgevonden rijkdom in overvloed hebben, zullen veel meer geneigd zijn om hun familieleden, hun goede vrienden en hun medeburgers te helpen. Ze waren waarschijnlijk al eerder betrokken bij humanitaire inspanningen. Dit is de opbouw van rijkdom.

 

De RV kan een tekort aan gekwalificeerde werknemers ondervinden, als gevolg van de opbouw van rijkdom. Maar dat leidt dan weer tot hogere lonen en salarissen. Dat zal worden weerspiegeld in de prijzen, maar die worden anderzijds weer gecompenseerd door een daling van de belastingen, in sommige gevallen tot 80% van de kostprijs van het eindproduct.

 

Dat kan resulteren in deflatie. Naarmate de prijzen dalen, neemt de besparing toe voor de werknemer en zijn familie. Zij bouwen hun rijkdom op. Energiekosten zijn nu ook een belangrijke factor binnen het kostenmechanisme voor elk product. Maar energiekosten zullen dalen als gevolg van gratis energie en nieuwe technologieën.

 

De toekomst zal ongelofelijk compleet zijn, en hoe ons leven verandert

De cabal is bijna opgehangen, en nieuwe – onderdrukte – technologieën worden vrijgegeven, welke ouder zijn dan 70 jaar of meer. Deze onderdrukte technologie is ‘nieuw’ voor ons, maar in werkelijkheid zijn ze al heel ‘oud’, sommige gaan miljoenen jaren terug in het verleden.

Bijvoorbeeld; zuiver water van Antarctica zal worden gebruikt om ‘de woestijnen groen te maken’ en voor alle planten en levende wezens door het mineraal leven te herstellen. De toekomst zal ongelofelijk compleet zijn, met betaalkaarten m.b.t. ons eigen persoonlijk tegoed.

De toepassing van ‘Replicators’ die alles kunnen maken. En zeker nog het belangrijkste, een nieuw bewustzijn vanuit de kracht van onze geest om onze behoeften te ‘tonen‘. En spoedig komt ook beschikbare ‘gezondheidszorg‘ om mensen echt gezond te maken in plaats van ziek, om ledematen of organen te laten groeien, of om je leeftijd met 30 jaar te verminderen.

 

Geld en banken zijn instrumenten van de cabal om ons te controleren met hun op schulden gebaseerde economie, die nooit kan floreren. – Als gevolg hiervan zullen papiergeld en banken uiteindelijk verdwijnen. Alleen munten zullen blijven.

 

In de toekomst zullen we ons verenigen met de ‘Alliance’ en dan tussen andere wereldrassen samenleven, met hen handelen en reizen naar andere planeten die bewoond zijn door menselijk of buitenaards leven. Dat het geheime ruimtevaartprogramma al tientallen jaren doet.

 

Het grootste effect van de RV is dat het na verloop van tijd een grote golf van consumenten zal creëren. Bedrijven die op verantwoorde wijze dingen produceren die mensen echt nodig hebben, zullen nog vele jaren een enorme golf van zaken en winsten zien. Dit is het produceren van rijkdom. En dit is de ware achtergrond van GESARA, naast de eliminatie van de nationale schuld van elke natie op aarde, en ook de belastingen voor burgers en bedrijven die omlaaggaan. De enige belasting die zal worden toegepast is het vaste tarief voor omzetbelasting, van ongeveer 15% op alleen nieuwe goederen.

 

De piramidestructuur van de mondiale elite, inclusief de meeste regeringen en corporaties, is disfunctioneel geworden. Het creëerde klassenscheiding en koesterde het geloof in armoede.

 

Een deel van de spirituele evolutie komt wanneer iemands identiteit niet meer gehecht is aan materiële zaken.

 

Wanneer er vrije energie, transport, replicators zijn, wordt iedereen gelijk. Niemand zal meer slaaf zijn, mensen doen precies wat ze willen doen, hebben vrije tijd, tijd om na te denken en creatief te zijn. Niemand hoeft te hamsteren.

 

Geavanceerde beschavingen vragen zich niet af waar hun volgende maaltijd vandaan zal komen, hoe ze hun huur gaan betalen, of hoe ze van A naar B komen.

 

De Deep State cabal heeft tijd genoeg gehad om sierlijk af te zwaaien, en daarin faalde ze. Mensen zullen in het moment van moeten leven en bv. hun eigen voedsel verbouwen, evenals voedsel voor anderen. Dit soort activiteiten hebben geen geloofssystemen nodig. Veel mensen zullen echt van hun werk genieten, het geeft hen betekenis en doel, het is een manier om te dienen. Degenen die dat niet doen, zullen een andere manier vinden om te helpen.

 

Fundamenteel is echter dat de echte oplossing ligt in de verandering van je bewustzijn en denken. Nu de tijd nadert voor de grote verandering in onze situatie, is het tijd om pijn en lijden te veranderen in vreugde, vrede en welvaart! Er breekt een nieuw tijdperk aan van zorg en respect voor elkaar!

 

Naarmate je bewustzijn groeit, krijgt respect voor elkaar een nieuwe betekenis. Respect is niet voor persoonlijk gewin. Het is je soevereine recht. Het te allen tijde hooghouden van bewust samen zijn, en dat geldt voor elke ziel. Respect is nodig om de maatschappij te hervormen en naar een fortuinlijk resultaat te voeren. Respect voor elk individu is de norm. Het is de hoeksteen voor onze nieuwe en transformerende samenleving, gebaseerd op samen-bewustzijn.