De media is het waardevolste hulpmiddel van de Deep State

Hoe jezelf te beschermen tegen hersenspoeling

 

Disinformatie

De wereld wordt spoedig wakker met het feit dat we gedurende ons hele leven zijn voorgelogen. Van waar we komen, en naar waar we toegaan is een enorme leugen. Maar die leugen die we hebben geleefd staat op het punt tot stilstand te komen.

 

De protocollen van Zion zijn de Blueprint voor de One World Gouvernement-control-operatie van de Deep State. Protocol 12 bevestigt; “In onze officiële verklaringen gebruiken we altijd een tegengestelde mening en doen we voortdurend ons best om eerlijk en coöperatief uit te zien. De woorden van een staatsman hoeven niet overeen te stemmen met zijn acties.” Neem niettemin een kwartier de tijd en lees de Protocollen: lees ze niet alleen, bestudeer ze, ze leggen in detail uit wat er tegenwoordig in de wereld aan de hand is en waarom.

 

De media vertellen halve waarheden, ze liegen, en fabriceren feiten of tegenstrijdigheden. We zullen de publieke opinie kalmeren over politieke kwesties, overtuigen en verwarren. We zullen triomferen over onze tegenstanders die de pers niet bezitten en zij kunnen hun mening niet volledig uitdrukken. Journalisten zijn gebonden aan het beroepsgeheim. Geen enkele journalist zal dit geheim verraden. Om journalistiek te beoefenen, moeten zij een duister verleden hebben en angst om te worden blootgesteld.

 

Het protocol legt verder uit dat het doel van wereldheerschappij zal worden bereikt door het denken van het publiek te beheersen, door te monitoren wat het hoort, en door nieuwe conflicten te creëren of oude relaties te herstellen, door honger, armoede en het verspreiden van plagen en ziekten, de jeugd te verleiden en afleiden. “Met behulp van deze methoden en meer, zullen we alle landen verzwakken zodat ze ons de controle over de wereld moeten geven”; althans dat is hun manier van denken; hun doel.

 

Controleer de verhalen over de economie en handel en je beheerst de economie en commercie. Dirigeer de verhalen over politiek en overheid en je beheerst de politiek en de overheid. Dit besturingsmechanisme wordt door de controllers gebruikt om de Elite te ondersteunen, waardoor de maatschappij effectief een gigantische energieboerderij voor de elite klasse is geworden.

 

Dus, de media dient egoïstische doeleinden; vaak gedachteloos; onrechtvaardig en onwaarachtig. De meerderheid van het publiek heeft geen idee van het feit aan wiens zijde de pers staat. “We moeten de pers stevig onder controle houden. Zonder onze toestemming zal geen enkel bericht het publiek bereiken.”

 

Dus met andere woorden; vertrouw de reguliere media niet, opdat de sociaalpolitieke processen die onze wereld vormgeven met enig echte nauwkeurigheid zal worden uitgelegd en zeker niet zonder het te larderen met hun eigen verraderlijke agenda’s.

 

De maatschappij bestaat uit verhalen; identiteit, taal, etiquette, sociale rollen, meningen, ideologie, religie, etniciteit, filosofie, agenda’s, regels, wetten, geld, economie, banen, hiërarchieën, politiek, overheid, het zijn allemaal puur mentale constructies die nergens buiten de geestelijke geluiden in onze hoofden bestaan.

 

IJverige journalisten leren dat ze veel verder komen in hun loopbaan door het bevorderen van verhalen die het establishment bevoordelen, waarop de plutocraten die de grote mediabedrijven bezitten hun koninkrijken hebben gebouwd. Ze manipuleren de verhalen van groeperingen.

 

De meester-manipulators, de bedrijfskoningen van de moderne wereld, hebben het geheim geleerd dat elke heerser sinds het begin van de beschaving heeft gekend: iedereen die de verhalen beheerst wordt geloofd in de samenleving, het is de controle over die maatschappij. En dat is precies wat President Trump en zijn team nu ook doen, met de gecontroleerde instorting van de economie, om daarvan de schuld aan de Centrale Bank te geven.

 

De Mainstream-media zijn wellicht meer verspreid omdat ze beter worden gefinancierd, omdat ze over de macht van het geld beschikken, maar wij hebben de macht van velen. En we hebben inmiddels de feiten aan onze kant. We moeten ons verenigen in onze strijd tegen de desinformatie-machine van de Deep State, en er zijn veel manieren waarop iedereen kan bijdragen.

 

Denk niet, dat de reguliere media op een zondag is begonnen. Ze dateren al meer dan honderden jaren in het verleden. Media heeft altijd deel uitgemaakt van het plan. Snel voorwaarts naar vandaag, wees je ervan bewust dat de CIA-inlichtingendienst van de overheid al in 1948 en waarschijnlijk reeds eerder de controle over de media overnam.

 

De media zijn erg belangrijk voor de overheid en hun controlesysteem, het is hun meest waardevolle hulpmiddel, ze kunnen elke gedachte of argument dat hun doel niet steunt wegnemen waar massamedia-nieuws feitelijk om draait, elk toevallig en onschuldig eerlijk nieuws kan terzijde worden geschoven. – Het Trump Team heeft vanaf het begin gezegd dat de Cabal Media de laatste zal zijn die valt. Mensen kunnen nu in real time zien hoe de cabal-media aan het veranderen is.

 

Hoe jezelf beschermen tegen hersenspoeling

Hier zijn drie eenvoudige methodieken die je kunt toepassen om mainstream media-nieuws te lezen en meteen te weten wat je van het verhaal moet denken en hoe je het verhaal in je geheugen kunt categoriseren voordat je het verhaal blindelings kunt geloven, gewoon omdat je het op tv hebt gezien of het in eenzelfde versie in de media hebt gelezen, op een website, in een krant of tijdschrift. Zie dit als een oefening in mentale vrijheid.

 

  1. Kijk naar het nieuws door de ogen van de geschiedenis. Past het in wat bekend is van historische gebeurtenissen? Of zijn het lieden die mainstream mediaverhalen afdwingen en je vragen om een ​​reeks gebeurtenissen te geloven of een verhaal dat niet logisch is?

 

Een voorbeeld; mainstream media meldt nog een nieuwe oorlog tegen terreur, maar historisch gezien is overal bekend dat de oorlog tegen de terreur gelijk staat aan massaal verlies van beweging en vrijheden, met enorme vergroting van de macht van de staat en controle over het volk, terwijl er geen echt bewijs is dat het terrorisme is gestopt. Dus waarom, dit stuk mainstream media-nieuws accepteren?

 

  1. Kijk naar het nieuws in het licht van de gestelde doelen van de natie; op een schip zal niemand ooit zonder een kompas en een kaart de zee opgaan. Dus waarom blindelings massamedia-nieuws geloven zonder te weten waar dit verhaal naartoe gaat?

 

De overheid en het controlesysteem zijn erop gericht hun nieuwe wereldorde geïmplementeerd te krijgen. Ze hebben dit publiekelijk toegegeven en verklaard. Er zijn veel documenten over geschreven. Illegale oorlogen werden gelanceerd en beslissingen en wetgeving werden aangenomen in overeenstemming met deze publiekelijk verklaarde doelen om de wereld te domineren. Geloof deze duidelijk geformuleerde doelen van de staat en beoordeel dan alle stukken van massa mediale evenementen in het licht van deze duidelijk geponeerde doelen. Probeer vervolgens te zien hoe de agenda in deze doelen past. Het volk gelooft echt dat de richting van de wereld en het nieuws allemaal één groot toeval is, zonder enig onderling verband. Dat is niet waar.

 

  1. Mensen zijn gehersenspoeld om te denken dat de eenvoudige en gemakkelijke patronen die we waarnemen allemaal toeval zijn. Deze magische toeval theorie van het leven en het nieuws is een kenmerk van een gehersenspoelde staat en een symptoom dat ten koste van alles moet worden vermeden.

 

Probeer te begrijpen wat de media niet zegt. Kijk naar het nieuws van binnenuit, kritisch analyserend van mainstream media-nieuws. Focus op wat ze niet vertellen.

 

De reguliere media hebben toegegeven dat hun verhalen worden gecontroleerd door de overheid. Ze verbergen dit feit niet eens. Het is aan de mensen om kritisch door het proces te lopen en jezelf ervan te overtuigen waarom je niet blindelings kunt geloven in het nieuws van de reguliere media.

 

Doorbreek de mainstream media-hypnose

Deze drie suggesties helpen je de mainstream media-hypnose te doorbreken en aan de andere kant te komen, die bekend staat als de realiteit. Het gaat over de hervorming van hoe mensen denken en hun denken te bewapenen met gezond verstand in het licht van bekende historische gebeurtenissen en gestelde doelen in plaats van te worden opgezogen door professionele ferme Deep State-propaganda. Je denkt misschien dat propaganda je niet te pakken zal krijgen, maar deze propagandatrucs en mediatechnieken blijken heel subtiel te werken.

 

Het is bewezen dat ze zelfs de slimste mensen in de geschiedenis konden overtuigen en ze zullen jou ook voor de gek houden als je niet slim en zorgvuldig genoeg bent en je waakzame geest benut.

 

Bovenstaande technieken zijn eenvoudige methoden die je kunt toepassen om arglistiger te zijn, in plaats van een hersen gespoelde zombie te zijn die mainstream media leugens en propaganda elke dag die voorbijgaat absorbeert. Houd in gedachten dat letterlijk, terwijl je ‘s nachts slaapt, ze elke dag nieuwe verhalen brouwen. Het gaat erom je geest en je gedachten te beschermen tegen misleiding en leugens in de buitenwereld.

 

Degelijk gegrond op waarheid en mentaal beredeneerd vrij van nep en misleiding

Na verloop van tijd zul je merken dat je stevig verankerd bent in de waarheid en de rede dat reguliere media niet eens zo goed zijn in het vormgeven van hun leugens en bedrog. Je zult het komische en surrealistische karakter van het hele circus van mainstream media-nieuws beginnen te doorzien. Je zult ook zien dat in de wijdverspreide mainstream media werkelijke realiteit, waarheid, en rede ontbreken. Als je het eenmaal op deze manier ziet, zul je merken dat je volledig mentaal vrij bent van valse en bedrieglijke, door de overheid gecontroleerde, prevalerende leugens van de media. En dat is een belangrijke reden om dit te vieren.

 

Als voorbeeld; Wakker worden over het nieuws van ISIS is geen groot probleem. ISIS is weer een nieuw nep-terreur-experiment dat de inlichtingendiensten hebben gefinancierd en bewapend om hun lange termijnplannen te consolideren. De gestelde doelen zijn duidelijk en gemakkelijk te begrijpen.

 

Mentale stabiliteit

Als je deze eenvoudige technieken begrijpt om je mentale gedachten vorm te geven voordat je het nieuws van de mainstreammedia hoort of bekijkt, heb je een mentale stabiliteit waarvan je versteld zult staan.

 

Wordt bewust door het te kiezen. Door op die synchroniciteit te reageren, de zogenaamde zinvolle toevalligheden: handel volgens intuïtie en inspiratie, om actie te ondernemen door te luisteren naar je innerlijke stem vanuit je gevoel. Mogelijk gemaakt door aandacht te schenken aan die instinctieve gevoelens en intuïtieve basis.

 

Bewustzijn vanuit het hart betekent, contact opnemen met het intuïtief geweten. Waarom dat bewustzijn, in tegenstelling tot toegang tot het internet, ons toegang geeft tot ons ‘innerlijk net’.

 

Loskomen van de mind control programmering

Kiezen om bewust te worden, betekent dat je jezelf loskoppelt van de mind control-programmering; ontsnappen aan de effecten van de fysieke, mentale, emotionele en spirituele gevangenis geïnstigeerd door onderdrukking door de Deep State.

 

Het kiezen van bewustzijn brengt ons op een pad dat ons sinds de oudheid als menselijk ras is ontzegd. Niet veel mensen weten dit, maar ze moeten hun hoofd boven de veilig en vertrouwde vestingwerken uitsteken en de moed en overtuiging hebben om hun intuïtieve innerlijke gedachten over goed en kwaad tot uitdrukking te brengen.

 

Door zich los te maken van de mind-programmering en de dwang van anderen, via multidimensionaal bewustzijn, het ontsnappen aan de dualistische beperkingen van materie, energie en ruimtelijke tijd, maakt alles mogelijk.

 

De basis voor fysieke vrijheid

In feite zijn er maar twee soorten mensen op aarde en niet meer. Degenen die jou willen controleren en onderdrukken en diegenen die alleen gelaten willen worden en vrij willen zijn. Het leven is echt zo simpel. Als je eenmaal de eenvoud van dit alles hebt begrepen, kun je er zeker van zijn dat je ‘ware vrijheid‘ begint te proeven, mentale vrijheid die verwant is aan spirituele vrijheid, waar echte vrijheid feitelijk begint. De controleurs weten dat hun arsenaal veel kwetsbaarder is dan wat ze ons hebben doen geloven. Ze hebben gewoon een nep-realiteit gecreëerd, waar we in leven.

 

Bedenk dat de basis van fysieke vrijheid de vrijheid is die we als de enige vorm van vrijheid erkennen. Omgekeerd, voordat je echt vrij kunt zijn, moet je mentaal en spiritueel vrij zijn. Onderneem je stappen naar dat laatste? Of ben je elke dag dat je wakker wordt kwetsbaar voor slavernij? Je bent uitgenodigd hieronder in de comment box je gedachten weer te geven.