De economie doet het geweldig. Verwacht dat alle vingers richting Fed wijzen

Centrale Banken zijn de allergrootste bedreiging voor de mensheid

De belofte van socialisme is een vrijbrief voor plundering

 

 

De economie zit in het slop

Het geldsysteem van de wereld wordt opzettelijk vernietigd. Alle monetaire signalen die de markten sturen zijn volkomen onjuist. Bedenk; op een vrije markt zijn van miljarden mensen de vraag- en aanbodbeslissingen vertegenwoordigd dat een getrouw marktbeeld oplevert. Ondanks frequente ontkenningen zijn wereldwijd marktverstoringen van valuta’s en edelmetalen het resultaat van opzettelijke manipulaties door centrale bankiers. O.a. om de vraag naar concurrerende exportmogelijkheden, gemakkelijk geld en goedkoper krediet voor overheden te bevorderen. De wereld is geïndoctrineerd te geloven dat papiergeld – het symbool is van rijkdom dat alle voordelen van de vrije markt biedt. En dat goud een barbaars waardeloos metaal is. Wat natuurlijk onzin is.

 

Praktisch alle centrale banken zijn eigendom van Rothschild; deze banken zijn verantwoordelijk voor de economische problemen. Dat is de reden waarom deze banken overal moeten worden verwijderd. Met andere woorden, het hele Rothschild-banksysteem elimineren. Weg met het centrale banksysteem, en terugkeren naar het valutasysteem van het volk gefundeerd op een volkseconomie. Waarin het volk de leiding en controle heeft over de geldhoeveelheid.

 

De meeste mensen zien dit aspect van de economie over het hoofd, maar bedenk; het bestaande monetair systeem is een groot deel van de macht van de Deep State. Door het valutasysteem van elk land te controleren, is dat hun beste manier het volk te controleren, en economische groei op basis van fraude en corruptie te realiseren. Dat is o.a. de reden waarom centrale banken niet geauditeerd willen worden.

 

Het hele economisch systeem zal instorten

Het banksysteem zit vol met fraude, misdaad, corruptie als ook bij de overheid waar is gebleken het feitelijk gebaseerd is op ditzelfde Rothschild-systeem, ook hier is het een kwestie van misdaad en corruptie. Het is dus op regeringsniveau exact hetzelfde als in de financiële sector. Wat gedaan moet worden, is het hele economisch systeem verwijderen en de banksters en politici blootstellen voor hun misdaden.

 

Maar voordat het systeem kan worden afgebroken, beschuldigt Trump regelmatig de Centrale Bank dat zij verantwoordelijk zijn voor de slechte economie, om de mensen wakker te schudden, opdat ze deze gigantische misdaad tegen de mensheid beter zullen begrijpen. Ondertussen heeft Trump de MSM verleid met hem mee te gaan, terwijl ook zij nu de centrale bank de schuld geven voor de verslechterende economie.

 

Het is onmogelijk om de huidige economie die gebaseerd is op een financieel schuldsysteem te verbeteren. Waarom het hele systeem weg moet, terwijl de beslissingsmacht teruggaat naar het volk. Besef, dat alle financiële instituten kwaadwillige Rothschild-uitvindingen zijn, instituten zoals de BIS, IMF, ECB, BoJ, enzovoort moeten dus ook verdwijnen. Door de rentetarieven te verhogen, zal het systeem afbrokkelen. En daarna wordt de focus verlegd naar de Fed, ECB, BoJ, enz.

 

Centrale Banken zijn de allergrootste bedreiging voor de mensheid

Centrale banken zijn de grootste bedreiging voor de mensheid. De hoeveelheid controle en macht die de centrale bank in elk land kan uitoefenen, ligt ver buiten alle grenzen. Niemand anders beschikt over zoveel macht die landen kunnen maken en breken door ze in schulden te steken. Als een land in de schulden zit kunnen de banken doen en laten wat ze willen met dat land, want zij hebben de macht deze landen volledig onder eigen controle te houden. Ze weten dit heel goed. Dit is echt de allergrootste bedreiging voor de hele wereld. Dat is de reden, waarom dit financiële systeem moet worden vernietigd, terwijl gelijker tijd ervoor moet worden gezorgd dat nooit meer een centrale bank kan terugkomen.

 

Het volk heeft het recht de eigen munt te slaan. Want tegenwoordig devalueren overheden continu het geld, waardoor alles waar mensen voor hebben gewerkt en gespaard als sneeuw in de zon voor hun ogen verdwijnt. We hoeven slechts terug te keren naar een door waarde ondersteund geldsysteem, zonder particuliere centrale bank, om het volk de controle te laten nemen.

 

Wees gewaarschuwd; Centrale Bankiers gebruiken steeds angst om de mensen onder controle te houden. Tijdens de BREXIT waarschuwden de Centrale Banken dat als de mensen voor de BREXIT zouden stemmen, de hele economie zou instorten. Het gebeurde niet. Nu opnieuw waarschuwen de Centrale Bank dat de Britten de EU-deal moeten accepteren, want anders stort de economie in. Terwijl niemand naar voren komt om te vertellen dat dit een leugen is, het is hun bedreiging om angst onder het volk te zaaien.

 

Het moeras wordt drooggelegd

Ondertussen gaat het droogleggen van het moeras gewoon door, sommige van de wakkere mensen kunnen zien wat er gebeurt. Bijvoorbeeld, Deutsche bank is verrast met een onderzoek naar het witwassen van geld en diverse andere misdaden. Trump heeft handelsovereenkomsten gesloten met Mexico en Canada. – Comey klaagde de gesloten deurverhoren aan, voorspelbaar het hielp hem niet. Adam Schiff projecteerde angstverklaringen en leugens. John Brennan schreeuwde hard en sloeg terug naar Trump, het hielp hem niet. Evenmin de Democraten wat hebben bereikt met hun onsuccesvolle verwijderingsinspanningen tegen President Trump.

 

De FBI onderzochten een Clinton-klokkenluider, de Deep State probeerde alle sporen te verdoezelen, maar ze waren te laat en uiteindelijk doodde de cabal de klokkenluider. “We hebben alles gedecodeerd” zegt Q. – MS13-bendeleden in de migrerende caravan worden gearresteerd. – Bommen zijn gevonden buiten het gebouw waar de G20-bijeenkomst in Argentinië werd gehouden. – Facebook en Instagram werden weer voor een tijdje uitgeschakeld, volgens Q was dit geen toeval. Dit is gepland voor de de- classificatie, hoogstwaarschijnlijk testte de Deep State hun vermogen om sociale media te onderdrukken.

 

Voordat de aanklachten kunnen worden uitgevoerd, moet Trump “de FBI en de DOJ ontdoen van cabal marionetten.” 25 topfunctionarissen van de FBI en DOJ zijn ontslagen of geëlimineerd wegens hun wangedrag, inclusief hoogverraad bij het proberen Donald Trump uit zijn positie als President te verwijderen, en een staatsgreep werd verijdeld. Een deel van deze sanering omvat ook het afvoeren van omgekochte rechters en het installeren van rechters die de grondwet en de rechtsstaat respecteren.

 

Iedereen die denkt dat er niets wordt gedaan om de corrupte Deep State uit te schakelen, is verkeerd geïnformeerd. Er is niet alleen één geval van corruptie en verraad, maar veel meer dan een paar ernstige gevallen, hoogstwaarschijnlijk is zoiets nooit eerder in de geschiedenis voorgevallen. Ambtenaren in hoge posities zijn betrokken bij fraude, verraad, witwassen van geld, spionage, obstructie van justitie, afpersing en subversie.

 

De Deep State is nu in paniek en is wanhopig omdat ze geen geharde criminelen zijn. Ze verraden elkaar om een ​​deal te sluiten teneinde zichzelf uit de gevangenis te houden. Hun straf kan zelfs veel erger zijn dat alleen gevangenneming omdat ze uitzonderlijke misdaden en verraad hebben gepleegd.

 

Trump heeft de valstrik gezet

Trump heeft gelijk wanneer hij zegt: “Het echte probleem is de Fed en niet China.” De Deep State “manipuleerde de economie om die te laten instorten” vanwege de enorme hoeveelheden aan schulden. Ondertussen koopt president Trump tijd, om de bevolking te wekken en in de best mogelijke positie te brengen voor het geval de hele economie ten val komt, terwijl tegelijkertijd deze extra tijd wordt gebruikt om met zijn tweets de massa’s te wekken over deze schandalige, grootschalige corruptie.

 

De Centrale Bankiers wilden zelf het verhaal over de instorting van de economie vertellen om de schuld ervoor aan Trump te kunnen geven, maar ze zullen die kans niet krijgen. – Onder President ’s Trump administratie, wordt dezelfde tactiek toegepast als voorheen door de Deep State-marionetten; Het bbp is verdubbeld, de spaarquote is gestegen en de werkloosheid is gehalveerd, de economie doet het niet slecht en de MSM kan dit niet anders vermelden, dan de eer voor de verbetering aan Obama te geven en niet aan Trump. Maar Trump en de patriotten hebben deze val opgezet om het voortouw en de controle in het economisch verhaal te verkrijgen, en de FED te dwingen de economie neer te halen, door de rente te verhogen, zoals ze al zo lang zeiden dat te zullen doen. Nu zeggen ze dat het niet nodig is, omdat de economie veel sterker is, alhoewel op fake nummers.

 

Het begin van de volgende fase

De Centrale Banken zoeken een uitweg uit deze val. Maar dat is heel moeilijk geworden, omdat ze al zolang zeiden de rente te zullen verhogen, en President Trump dit regelmatig bevestigde door te zeggen dat de Fed doet wat zij denken dat het beste is. Dit was de opzet om de Fed de economie te laten crashen. Intussen heeft het congres een wetsvoorstel ingediend om een ​​audit van de Fed te eisen. Dit opent de mogelijkheid de Fed en alle andere centrale banken als gevolg van deze audit die slecht zal uitvallen over te nemen. Dat wordt het begin van de volgende fase. Zodra de Fed de economie laat crashen omdat ze hiertoe worden gedwongen door de rentetariefverhogingen, hebben President Trump en de patriotten het verhaal in handen. Alle particuliere centrale banken zijn overbodig en worden gesloten, het hele geldsysteem wordt verplaatst naar het nieuwe QFS-systeem, dat al achter coulissen staat te wachten.

 

De verrotte geloofwaardigheid en vertrouwen in bankinstellingen

Overal in Europa heeft de hebzucht en corruptie de structuur van de samenleving vernietigd. Waar dan ook wordt geïnfiltreerd, de corruptie is groot, of het nu gaat om politiek, financiën, zakelijk, matchfixing in het Europese voetbal, of wijdverspreide politieke omkoping in Spanje.

 

De bevoorrechte elites plunderen al te lang de rijkdom van de natie en de mensen. Politici, bankiers en bedrijfsmanagers hebben alle geloofwaardigheid en vertrouwen verloren, ze zijn tot op het bot verrot. Zoals o.a. Carlos Ghosh CEO en voorzitter, van Nissan, Mitsubishi Motors en Renault, die sinds eind vorig jaar wegens grote malversaties in Japan in de gevangenis zit. Er moet een complete verandering komen van zowel functionarissen als het systeem.

 

Al het geld dat de bankiers, business-leiders en politici onrechtmatig hebben achterovergedrukt, moet worden terugbetaald, zoals is vastgesteld in de Executive Order van President Trump; hun fiscale beschermingsschild voor amnestie wordt afgeschaft. Politici en bankiers die veroordeeld zijn voor fraude of illegale activiteiten zullen gevangenisstraffen krijgen en mogelijk erger. Alles wat ze hebben verteld zijn leugens. Zij zijn het summum in moderne verzinsels en verbeelding. Het is alarmerend en leuk tegelijkertijd om te zien hoe deze tragedie zich in real time ontvouwt.

 

De belofte van socialisme is een vrijbrief voor plundering

Zelfs de stimuleringsprogramma’s en de opwarming van de aarde zijn pure leugens; t.b.v. onnodig nieuwe belastingen om mensen nog meer van hun geld te beroven en hun vrijheid te beteugelen. Overheden gedragen zich als de veroordeelde hedge-fund oplichter Bernie Madoff met zijn Ponzi schema; hij gebruikte ook vers geld om de illusie van rendement voor bestaande klanten te creëren. Overheden kunnen op geen enkele manier aan hun verplichtingen voldoen zonder voortdurend belastingen te verhogen.

 

Veel van onze wereldleiders doen waar ze goed in zijn; ze liegen. Het zijn beroepsleugenaars. Ze vergroten hun rijkdom en macht, en zijn geïntegreerd in de grootgeld-belangen. Ze worden geleid op instructie van de Elite. Ze sponsoren de populaire behoeften door te zeggen: “Het is tijd om de rijkdom te verdelen, over de hele wereld en meer vrijheid te hebben.” Dat is onzin en puur socialisme waarvan niets terecht komt!

 

Hoe dan ook, socialisme en individuele vrijheid kunnen niet samengaan. Socialisme is in feite een grote bedreiging voor de vrijheid. Zoals Tocqueville het beschreef: “een onverzoenbaar conflict tussen democratie en socialisme.” De overheid kan geen voordelen of diensten garanderen zonder ze eerst bij iemand anders te hebben weggehaald. Dat is waarom de belofte van het socialisme slechts de vrijbrief voor plundering is. De natie als geheel kan niet rijker worden door plundering van haar eigen burgers.

 

Volgens Hayek is “het gevaar van de groeiende macht van de staat over het leven van burgers, zowel in economische als juridische aspecten, een onaanvaardbare beperking van individuele vrijheid en beperkt het de ruimte om spontane productieve activiteiten te ontwikkelen.”

 

 

Conclusie

Mensen moeten begrijpen dat we leven met een kwaadaardig en totaal oneerlijk privaat centraal banksysteem. We worden gezien, en leven als middeleeuwse “lijfeigenen”. Het is dus van vitaal belang dat alle particuliere Rothschild banken ten koste van alles worden vernietigd en dat wetgeving wordt opgesteld om te voorkomen dat een dergelijk bankstelsel ooit weer kan worden gevestigd.

 

Bovendien moet de uitgifte van krediet streng worden gereguleerd om te voorkomen dat woekeruitbuiting van mensen opnieuw kan plaatsvinden. Alle banksters moeten grondig worden onderzocht en als ze schuldig worden bevonden, gevangengezet. Al hun activa zal wereldwijd in beslag worden genomen.

 

Het is echt jammer dat mensen al zijn vergeten hoe onaangenaam het was in 2008 en 2009. Ze hebben ook geen idee waarom het begonnen was. Het gebeurde omdat het fiscale en monetaire beleid van de overheid distorsie en misallocatie van kapitaal in de economie had veroorzaakt. Het is echter nu veel serieuzer dan in 2008 en de gevolgen zullen nog veel erger zijn, een reden te meer om voorbereid te zijn.

 

Het is nu algemeen bekend dat het uiteindelijke plan van de Elites is, 90% van ons te doden, omdat zij ons zien als nutteloze eters, opdat ze zich al onze rijkdom kunnen toe-eigenen, terwijl de resterende 10% als slaven gebruikt zullen worden. De elites worden geregisseerd en gecontroleerd door hun masters binnen de geheime oude bloedlijnen van de Archon familie, met hun zetel in het Vaticaan.

 

Bijna alles wat je is verteld of geleerd, is een leugen, zoals mensen uiteindelijk op grote schaal zullen gaan ontdekken.

 

Het hele economisch systeem zoals we het nu kennen, gaat voor onze ogen veranderen. De totale ineenstorting van de aandelenmarkt is een indicator van de ophanden zijnde overgang naar GESARA (Global Economisch Security en Reform Act).

De wereld nadert een periode waarin alles op hetzelfde moment gaat gebeuren. De propaganda en illusies van de Deep State kan slechts nog een bepaalde tijd voortduren, en als alles volledig begint af te brokkelen, wat nu al gebeurt, zullen mensen de fraude ontdekken waarmee ze hebben geleefd.

 

Nu President Trump de Fed voortdurend de schuld geeft, is hij in staat zijn verhaal te presenteren, de centrale bank raakt nu in paniek omdat ze volledig in de val zitten.

 

Deze keer zal de situatie anders zijn, omdat de centrale bank het verhaal niet kan beheersen. In het verleden stonden recessies en depressies onder de volledige controle van de centrale banken, waarop hun verhaal werd gebaseerd met behulp van de MSM en regeringen die volledig gehoorzaam waren in alles wat de centrale banken dicteerden. Deze keer staan de Centrale Banken in de kou nu met het verhaal op henzelf gericht.

 

Onthoud; De Federal Reserve en Central Banken is de laatst overgebleven ruggengraat van de Deep State. Rapporten suggereren dat de Alliantie zich voorbereidt op een laatste manoeuvre jegens hen door een einde te maken aan het centraal bankieren. Deze beëindiging zal de genadeslag zijn die de Deep State machteloos maakt en dat hun volledige ondergang verzekert. Deze keer is er geen weg terug voor hen.

 

De ontwikkeling van de mensheid zal snel gaan veranderen. Het zal schokkend zijn en velen die zich niet bewust zijn van de waarheid zullen overweldigd en ongelovig zijn; het begin van een pijnlijk ontwakingsproces voor degenen die nog niet wakker zijn.

 

Teneinde iedereen aan te moedigen beter te begrijpen en te leren wat er echt gaande is in de wereld van vandaag, is mijn boek DE GROTE ONTWAKING een goede gids, met talloze links voor gedegen onderzoek. Dit boek is speciaal voor dit doel geschreven, terwijl het wellicht bijzonder bruikbaar zal zijn voor latere referentie. Het boek behandelt een groot aantal facetten in onze huidige corrupte wereld, terwijl het bovendien een breed scala aan oplossingen aandraagt.