Het einde van de Europese Unie

De NO-Brexit-Deal

Startteken voor RV-implementatie

Kennis is Macht

 

De EU is uitgegroeid tot een kwaadaardig economisch kankergezwel

Zal de val van de EU de grootste gebeurtenis in de moderne financiële geschiedenis zijn? Waarschijnlijk wel. Als de Brexit-domino valt, zal dat een reeks niet te stoppen gebeurtenissen oproepen die zullen culmineren in de val van de EU.

 

Hoogstwaarschijnlijk heeft de meerderheid van de mensen, tenminste velen van hen, geen idee hoe radicaal dit uitschud-proces hun welvaart beïnvloedt. De hele wereldeconomie zal een enorme transformatie ondergaan. Omdat de markten van vandaag zo intensief met elkaar verbonden zijn – waardoor informatie veel sneller circuleert – zullen de gevolgen van grote economische schokken onmiddellijk de hele wereld overstromen. Met andere woorden, niemand waar ook op de planeet zich bevindt, zal veilig zijn alleen omdat ze niet in Europa wonen.

 

Het EU-experiment is uitgegroeid tot een kwaadaardig economisch kankergezwel. En net als alle kwaadaardige kankers heeft deze zich door de hele unie verspreid, waardoor elke burger veel leed ondervindt. En dat is de reden waarom zoveel Europese kiezers iets anders willen proberen – alles, behalve dat wat de EU nu is, zolang hun financiële soevereiniteit wordt gegarandeerd, gebaseerd op autonoom zelfbestuur met eigen cultuur. Zie het zo; Zodra EU-landen hun eigen door activa ondersteunde valuta opnieuw introduceren, zal de corrupte Rothschild eigenaar en controleur van de EU uitgeschakeld zijn.

 

Elke natie verkrijgt haar eigen gereedschap om uit de keurslijf-regels van de Eurozone te stappen. Zodat elk land haar soevereine onafhankelijkheid kan herwinnen, in plaats van aan de strenge EU-beperkingen te gehoorzamen iz. vrijheid van beweging en expressie opgelegd door de ongekozen clowns in Brussel. Alle naties moeten in staat zijn terug te eisen wat nooit van hen had mogen worden weggenomen, het recht van zelfbestuur.

 

Gewoonlijk, door te weigeren de legitieme referendum-resultaten te ondersteunen zijn presidenten, premiers, congresleden en parlementariërs over de hele wereld in tegenspraak met de democratische wil van de kiezers van hun land. Vreemd genoeg gaan hun verraderlijke acties gewoon door zonder ernstige represailles of bestraffing door de kiezers. Dit moedigt hen aan ermee door te gaan.

 

De realiteit van uitgebrachte referendum-stemmen en de procedure van ‘democratie’ voorspellen niet veel goeds voor het volk van het Verenigd Koninkrijk, hun toekomst als natie of hun hoopgevende terugkeer naar soevereiniteit die eens ‘Brexit’ werd genoemd, gaat net zoals de Grexit de vuilnisbak in.

 

De NO-BREXIT-DEAL

De Britten willen geen ongekozen groep individuen die hen vertelt wat ze moeten doen. De EU is eigendom van en wordt gerund door de Rothschild-misdaad-cabal, die nu in diepe paniek verkeert. De EU-Counsel dacht dat ze de situatie onder controle hadden, maar beseffen eerst nu dat het volk de controle van hen heeft overgenomen. Deze niet-gekozen marionetten willen geen NO-BREXIT-DEAL omdat het hen zou ontmaskeren.

 

Ondertussen heeft de EU-commissie de economische groeiverwachting verlaagd omdat hun centrale bank economie achteruitgaat, en het omslagmoment heeft bereikt; het hele systeem kan uit zichzelf instorten.

 

De marionetten in Brussel zijn bang geworden, ze zijn bang en in paniek geraakt, omdat ze beseffen dat ze de controle hebben verloren, hun paniek wordt bevestigd in hun tweets. Donald Tusk, voorzitter van de Europese Raad, heeft recentelijk een verachtelijke opmerking gemaakt over Brexit-supporters in Groot-Brittannië, en vroeg zich hardop af wat “een speciale plaats in de hel” aan hen is voorbehouden in het bijzonder voor diegenen die geen idee hebben hoe het land de Europese Unie zou kunnen verlaten.

 

Hij twitterde het volgende: “Ik betwijfel of Lucifer hen zal verwelkomen, na wat ze Groot-Brittannië hebben aangedaan, ze zouden zelfs de hel verdelen.” Zijn belediging ontving een stortvloed van reacties. Het is weer een andere bevestiging dat de EU totaal geen contact heeft met het het volk dat ze beweren te vertegenwoordigen, ze geven geen zier om het gewone volk, slechts alleen om zichzelf.

 

Nigel Farage vatte het samen waarom ze zo bang en nerveus zijn voor een no-deal.

 

De Brusselse bureaucraten zijn bang voor een NO-deal. Ze claimen een dreigende recessie…. Ze willen niet dat de NO-deal plaatsvindt, omdat ze dan zelf op de tocht staan. Dit is de reden waarom ze niets toegeven op hun voorstel over de deal.

 

Elke keer als ze iets negatiefs vertellen, als je de EU verlaat, zal je economie instorten of vergelijkbare scenario’s. Bedenk dan; dat het altijd het tegenovergestelde is. Omdat het betekent wat de EU zelf gaat ervaren als gevolg van hun wanbeleid en de manier waarop zij het systeem besturen. Waar ze echt bang voor zijn, is dat het VK eenmaal uit de EU, zal gedijen.

 

Alle leiders in de Europese Unie boden een verenigd koor van “nee” tegen het late bod van Groot-Brittannië om te onderhandelen over veranderingen in de Brexit-echtscheidingsovereenkomst, opdat premier Teresa May de steun van haar parlement zou kunnen winnen. Terug in Londen erkende premier May dat haar regering nog niet precies heeft besloten hoe zij de deal zal proberen te veranderen om tegemoet te komen aan de zorgen van de Britse wetgevers over de grens met Ierland.

 

Grenskwestie met Ierland

Ierland blokkeerde met opzet de Brexit deal met hun weerstand over grenscontroles, dat de Noord-Ierse kwestie nog verder compliceerde. In het bijzonder geïnitieerd door de Ierse premier Leo Varadkar.

 

De zogeheten backstop is ontworpen om de open grens tussen Noord-Ierland en de EU-lidstaat Ierland te behouden in het licht van het feit dat premier Teresa May erop heeft aangedrongen dat het Verenigd Koninkrijk niet in de Europese interne markt of de douane-unie blijft.

 

In de tussentijd is de Ierse premier Leo Varadkar (40) op 7 februari ondervraagd door de Earth Alliance voor zijn opzettelijke obstructie om de Brexit deal te dwarsbomen. Hij is de zoon van een Indiase immigrant en bekend staat als homo, t.w. de eerste homo-premier van Ierland werd, nadat hij in juni 2017 tot leider van de belangrijkste regeringspartij van het land was gekozen. – Om zijn deportatie naar GITMO te voorkomen, stemde hij ermee in af te treden als Ierland ‘s Eerste minister in maart onder het excuus van slechte gezondheid.

 

Net zoals Obama in GITMO, zong Varadkar als een kanarie en gaf de locaties door van de laatste 2 cabal-ondergrondse faciliteiten in Ierland en Wales. Hij gaf ook informatie over Cabal-agenten die werkzaam zijn bij de Europese commissie in Brussel, en bij Westminster in het Verenigd Koninkrijk.

 

Het EU-powerhouse Duitsland is aan het afbrokkelen en op weg naar de EU-uitgang

De Duitse economie is de grootste van het Europese continent, groter dan die van het VK, Frankrijk en Italië. Duitsland is de spil waar omheen alle andere lidstaten draaien. En onder Angela Merkel heeft het consequent in de hoogste versnelling gereden om de Unie tegen vrijwel elke prijs te versterken. Maar nu is Merkel zelf op weg naar de uitgang. En in haar kielzog trekken machtige krachten harder dan ooit voor de terugtrekking van Duitsland uit de EU.

 

Als Berlijn besluit de EU te verlaten, of zelfs als het gewoon in neutraal verandert, zal het onvermijdelijk een snelle kettingreactie van lidmaatschap intrekkingen veroorzaken door andere leden. Des te meer, nu fabrieksorders het meest gedaald zijn sinds 2012. De Europese economie raakt de muur, de ECB zit vast en er is geen uitweg.

 

De explosieve Alternatieve für Deutschland partij (AfD) stemde in met de campagne voor het vertrek van het land uit de EU. Ze willen ook het Europees Parlement in zijn geheel sluiten.

 

Iedereen die dacht dat de AfD altijd in de marge van de Duitse politiek zou blijven, was geschokt te zien dat ze in 2018 de op één na populairste partij was geworden, en zelfs de mainstream Sociaal Democratische Partij (SPD) had overtroffen.

 

Om zich tegen deze beweging te verzetten, reageerde de EU met ondersteuning aan de door Soros gesponsorde Radicale Duitse Antifa, die op hun website Indy-media hun gedetailleerde verkiezingsstrategie voor moord op specifieke AfD-politici in 2019 publiceerde, als onderdeel van hun verkiezingscampagne voor de 2019 EU-verkiezingen.

 

Duitsland heeft het meeste gedaan om een ​​verenigd Europa te bouwen, maar is nu duidelijk bereid nu de EU te verlaten.

 

Italië Anti Immigratie

In Italië is anti-immigratie Vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken, de heer Salvini, duidelijk de baas. Terwijl zijn bondgenootschap sterk tegen Brussel is gericht en niet voor niets, omdat Brussel probeert regels op te leggen aan de Italiaanse begroting, terwijl diezelfde regels niet op gelijke wijze gelden voor alle EU-lidstaten.

 

De economische ontberingen in Italië gaan nog dieper dan dit, omdat 100% van alle Italianen een verlies van besteedbaar inkomen heeft geleden gedurende de periode van haar lidmaatschap van de unie. Beschikbaar inkomen betekent inkomsten na belastingen en overdrachten – simpel gezegd; hun besteedbaar inkomen. Dit is totale economische vernietiging van het hele land, in reële termen. Er is gewoon geen andere manier om het te zeggen. Dit is de reden waarom tientallen miljoenen Italianen de EU willen verlaten.

 

Minister Salvini is bezig om ‘Open-Borders Activisten’ te stoppen door hen te vertellen dat hij de migranten naar de Activisten-huizen zal sturen. Teneinde de migranten aldaar laten huisvesten met de mensen die hen in het land willen toelaten, en ze zelf ervoor te laten betalen.

Hij wordt nu geconfronteerd met de linksen die hem een ​​moordenaar noemen voor het afwijzen van massale immigratie naar Italië. Maar Salvini heeft de tafel gedraaid door de linksen te vragen naar hun namen en adressen die de migranten willen meenemen, zodat deze naar hen kunnen worden gestuurd. En hij vertelt hen dat de echte moordenaars de migrantensmokkelaars zijn die wapens en drugs kopen met hun onwettige winsten.

 

Salvini biedt Italië een andere visie, weg van de regeringen van Teresa May en Macron, hij vecht voor de toekomst van zijn land en roept op tot de eliminatie van de centrale bank en hun financiële toezichthouder. Hij zegt correct, het Italiaanse goud behoort aan de Italianen en hun land, en niet aan de overheid. Italië heeft op het westelijk halfrond na de VS en Duitsland, de op twee na grootste goudreserves. Hij zegt; het monetariseren van het goud van de natie zal een overvloed aan geld opleveren om de Italiaanse bank- en staatsschuldencrisis op te lossen, zodra goud wordt gewaardeerd op haar vrije marktwaarde, los van de interferentie van de cabal centrale banken.

 

 

Grexit Plundering

Griekenland is misschien het epicentrum van wereldwijde plundering. Via de trojka van de EU, de ECB en het IMF werd de oplossing gedicteerd om de economie nog verder te verpesten. Alleen, omdat het betalen van bankiers voor hen het meest telt, na eerst de economische crisis in Griekenland zelf te hebben gecreëerd. Als de chaos is uitgebroken, stelt het hen in staat ten volle te profiteren van het faciliteren van hun grootschalige diefstal, financieel terrorisme genoemd door schuldkneveling. Dat betekent; het genereren van massale verarming, hoge werkloosheid, opzettelijk neo-lijfeigenschap met het gevolg van menselijke ellende.

 

Vergeet niet dat Griekenland op 27 juni 2015 in het gehouden “Grexit” referendum heeft gestemd de EU te verlaten en opnieuw te onderhandelen over hun EU-bestaan. Door omkoping van hun eigen troep van oneerlijke en verraderlijke politici ging dit niet door en ging het bewust verder bergafwaarts met Griekenland.

 

Als we kijken naar het Griekse resultaat en begrip hebben voor de verdeeldheid van de Britse Conservatieve Party-controle die in de harten van parlementariërs aan beide zijden van het Lagerhuis heerst, ziet de volgende parlementaire stemming over Brexit niet goed uit voor Groot-Brittannië.

 

Frexit

Frankrijks exit uit de EU is sinds 17 november 2018 in de ban van de woedende gele vestenbeweging. Ze protesten overal in Frankrijk, er raakten meer dan 3000 demonstranten en politieagenten gewond door granaatresten, rubberkogels en bovenal mishandelingen door de politie. Deze protestacties hebben zich nu verspreid naar België, Nederland, Duitsland, Italië en andere landen.

 

De gele vesten zijn tegen de regering, en bereiden zich nu voor op hun 15e opeenvolgend weekend van straatprotesten in heel Frankrijk en inmiddels ook in vele andere EU-lidstaten, met hun algemene eis de EU te verlaten.

 

De Fransen zijn erg ongelukkig met hun huidige regering en vooral de arrogante Macron zelf. De Franse politici hebben hun socialisme nooit opgegeven, wat de oorzaak is van de meeste van hun problemen. Ze kunnen veranderen wat ze willen, maar totdat de vrije markt wordt omarmd, zullen de problemen niet verdwijnen.

 

Een studie beweert dat tot een kwart van de Franse bevolking niet alleen in een samenzwering van “elites” gelooft, maar ook denkt dat diezelfde elites massale migratie gebruiken om de Europese bevolking te vervangen.

 

Samenvatting

De Britten werden wakker van het feit dat hun idealen waarvoor ze gedurende 2000 jaar hadden gevochten t.w. buiten Europa te blijven, zonder hun toestemming op hen werd uitgevaardigd. De tirannie en minachting van Brussel door de wil van het volk te negeren, heeft hen uiteindelijk tot het onherstelbare breekpunt gebracht.

 

Het einde van deze Globalistische criminelen komt eraan. Ze gebruiken echter nog steeds alle mogelijke middelen om hun wil op de bevolking van de EU te forceren.

 

Niettemin bereiden meerdere landen zich voor om te volgen, zoals; Denemarken met Dexit, Nederland met Nexit, Polen met Polexit, Zweden met Swexit, Finland met Fixit. En vergeet niet de Oost-Europese landen zoals Hongarije, Tsjecho-Slowakije, Oostenrijk, met hun sterke anti-EU-leiders. Ook Bulgarije en Moldavië spreken over het verlaten van de EU, uiteindelijk zullen alle EU-landen, behalve het door de Jezuïeten gecontroleerde Spanje, de EU verlaten.

 

Bedenk; de City of London is een aparte entiteit binnen het Verenigd Koninkrijk, eigendom van koningin Elizabeth en gecontroleerd door de Rothschilds – net zoals Washington DC en Vaticaanstad worden gecontroleerd door de Deep State-cabal. Desondanks heeft de koningin ingestemd en getekend om de controle van Londen over het wereldwijde financiële systeem te beëindigen, bekrachtigd met de mogelijke implementatie van de krijgswet.

 

De Brexit-stemming zal een einde maken aan de controle door de Deep State over het geld van belastingbetalers, dat ook geldt voor de controle door de koningin en het Vaticaan. Het zal de financiële ineenstorting van de rest van Europa in gang zetten, wat zal resulteren in de ontmanteling van de EU, t.w. het eigendom van de Elite. Nu Brexit opnieuw op 15 februari 2019 is afgestemd, wordt verwacht dat de krijgswet wordt uitgeroepen in het VK.

 

De Cabal was bang voor Brexit als de wet werd aangenomen, omdat dit een cascade van gebeurtenissen voor het Verenigd Koninkrijk zal veroorzaken. Onder meer Noord-Ierland zal gedwongen worden om het VK te verlaten en zich te verenigen met de rest van Ierland. Schotland zal stemmen om het VK te verlaten en zich bij Europa aan te sluiten als een soevereine natie. Volgens Q waren deze evenementen al gepland, omdat deze onder de GESARA-nalevingsvoorwaarden vallen en d.m.v. Brexit voor het VK waren afgesproken.

 

De verklaring van een nationale noodtoestand in de VS en de mogelijke invoering van de krijgswet in het VK, als Brexit niet wordt geaccepteerd, zal het Militaire Industrieel Complex (MIC) van de Deep State uitschakelen, terwijl hun financiële hoofdstad – City of London – die hun wereldwijde controle over de bevolking ondersteunt volledig wordt beëindigd. De declaratie van de krijgswet, maakt het VK GESARA compliant.

 

In de tussenliggende tijd beëindigden President Trump en het VK tegelijkertijd hun sancties tegen Zimbabwe. Dat betekent; dat Cabal eigendommen zoals de Federal Reserve, IRS-belastingdiensten, City of London, Vaticaan Bank en alle andere privé gecontroleerde centrale banken verleden tijd zijn geworden. Nu daarmee Zimbabwe GESARA-compliant werd, zou dat het startteken kunnen zijn voor RV-implementatie, en de ingebruikname van het monetaire QFS-systeem? Gevolgd door algehele geldherwaardering.

 

Cabal restanten die weigeren zich over te geven, worden opgespoord en opgepakt. De Earth Alliance is bereid alles te doen wat nodig is om met de transitie naar het Nieuwe Financiële System QFS te beginnen.

 

Hoe het zou moeten zijn

Als de EU vast had gehouden aan haar oorspronkelijk idee, dat ze gewoon een sterke coalitie voor handelsdoeleinden te zijn, was het misschien nog steeds een relevant idee geweest. Maar sinds de mondiale elite besloot de hefbomen op hun politieke poppen te benutten door de One World Gouvernement te pushen tegen de wil van de burgers, die deze beknotting niet willen, of nodig hebben, werd het hele idee van Europese Eenheid al sinds de conceptie overbodig en achterhaald. Hoe het ook zij, de EU zal binnenkort geschiedenis zijn, want ook de financiering ervan droogt op.

 

Kennis is macht

Dit bewijst nogmaals, dat wat het publiek wordt verteld grote leugens zijn. Hopelijk zijn we aangekomen in de laatste fantasie inbeelding van de moderne tijd. Het is alarmerend om deze tragedie waar te nemen, zowel met betrekking tot degenen die betrokken zijn bij deze massale misleiding, als het pijnlijk ontwakingsproces van de massa die in gelukzalige onwetendheid doorleeft. Er zal geen uitweg komen zonder een massaal ontwaken van de bevolking.

 

Elke responsabele volwassene wordt gevraagd te helpen bij de opbouw van hun nieuwe soevereine samenleving. Vanuit de bodem naar omhoog, weg vanuit de volledige begoocheling. Profiteer van de richtlijnen die beschreven zijn in DE GROTE ONTWAKING, een gids die gevuld is met tal van gedetailleerde casestudies over het gigantisch bedrog, voorzien van suggesties voor adequate aanpak en oplossingen, met talloze links voor uitgebreid individueel diepgaand onderzoek.

 

Alle historische informatie is uitgebreider dan ooit tevoren in gemakkelijk leesbare vorm samengevat en is onmisbaar om de enorme criminaliteit en fraude waarmee wij en onze voorouders hebben geleefd volledig te doorzien en uit te roeien. Het is een onontbeerlijke gids voor de herstructurering en uitvoering van noodzakelijke veranderingen in je lokale samenleving. Alleen dan kan een totale destructie van deze misdadige wanpraktijken worden verzekerd en wordt voorkomen dat deze ooit weer opnieuw de kop opsteekt. Wees wijs en vergeet nooit; Gemakkelijk gelddrukken maakte onze maatschappij tot op het bot corrupt en verrot.