Energie controleert alles

Haal het geld niet weg bij het volk

De verwijdering van het corrupte Internationale Cabal banksysteem

Is de Amerikaanse economie “booming”?

Op de Brink van Catastrofe

De enige hervorming die een verschil maakt

De breuklijn van verandering

Reële verandering door Schuldvrijgeld

Ons geld van nu is een illusie

 

 

De financiële wereld is een fantasie geworden

Vergeten is de grondregel dat mensen en landen eerst hun geld moeten verdienen voordat ze het uitgeven.

 

Pogingen om te leven met behulp van de grote leugen van fiat geld zullen niet werken. Integendeel, realiteit door acceptatie van de Waarheid; is het besef dat goud, geld is en als je weigert dit feit te accepteren, ben je oneerlijk tegenover jezelf.

 

Onze leiders weigeren dit feit te erkennen en missen de moed om de noodzakelijke stappen te ondernemen door de kosten te drukken de uitgaven te verminderen. Het herstellen van wat is gebeurd, is hun enige benadering, dat de onderliggende problemen nooit effectief zal oplossen. De financiële wereld is een fantasie geworden. Zonder rationeel te denken zullen de leiders niet in staat zijn de werkelijkheid te zien en dienovereenkomstig te handelen. Wat moet worden ondernomen zal niet worden gebeuren.

 

Energie controleert alles

Het meest voor de hand liggend probleem is het feit dat het verheerlijkte pseudoherstel alleen maar door geleend geld werd aangespoord. Een economie met te veel schulden implodeert uiteindelijk uit zichzelf. De natuurkunde van financiën trekt zich niets aan van de vervormde waarden in de fysieke economie. Het draait om energie – input en output – vraag en aanbod. Het is ‘iets voor iets en niet iets voor niets’.

Energie controleert alles. Energie staat je toe om te ademen, te leven, te werken en te spelen. Energie wint oorlogen. Energie bepaalt de wereldwijde dominantie en status van een land. Desalniettemin beweren veel experts dat de wereld sinds ongeveer 2005 in een piek-energieomgeving verkeert.

 

Dus hoe kan dan de overheid geld blijft uitgeven aan al deze papieren activa die verondersteld worden rijkdom te vertegenwoordigen als er niet genoeg echte energie is om het te ondersteunen? Hoe kan onze ‘rijkdom’ blijven groeien als het door niets wordt gesteund, maar alleen op een belofte is gebaseerd op de illusie dat we een gezonde, groeiende wereldwijde energievoorziening hebben? Goud, olie, zilver en andere edelmetalen en mineralen zijn de batterijen van onze economische energie. In feite is de onvermijdelijke stijging van de prijs van goud en zilver direct gecorreleerd aan energiekosten.

 

Haal het geld niet weg bij het volk

Als echt herstel nodig is, geef dan meer echt geld in handen van het volk; gezinnen, ondernemers en zakenmensen; om het mogelijk te maken dit herstel te laten gebeuren. En niet in handen van hebzuchtige overheidscronies! De overheid is een vermogensconsument en geen vermogensproducent. Laat mensen hun geld houden zodat ze hun rekeningen kunnen betalen, sparen, investeren en uitgeven, of wat ze er ook mee willen doen voor een echt herstel, en het niet besteden aan een door de overheid gepropageerd nepherstel. Neem hun geld niet af om het te verkwisten aan overheidsverspillingen.

 

Het huidige fiat-financiële systeem is een op schuld gebaseerd geldsysteem dat ontworpen is om de wereld in armoede te houden. De ineenstorting van het fiat-financiële stelsel is al begonnen, terwijl de schuldbubbel op barsten staat. Valuta is in de loop van de geschiedenis heen en weer geslingerd tussen fiat en de goudstandaard. Nu zal de implementatie van de QFS, de goudstandaard terugbrengen en alle landen in de wereldeconomie resetten. Alles wat nodig is voor de RV/GCR is gereed.

 

Het fiat-financiële systeem staat op het punt om te bezwijken nu de wereldwijde schuldenbel op het punt staat van barsten. Zodra het fiat-financiële systeem implodeert, zal het nieuwe kwantum-financiële systeem (QFS) het fiat-financiële systeem vervangen. De QFS brengt alle valuta’s terug naar de goudstandaard.

 

Een plotselinge en grote opflakkering van de wereldeconomie zal naar verwachting plaatsvinden. Het wordt gezegd; dat de VS meer dan 8000 ton niet geauditeerd goud in handen heeft dat goed is voor meer dan 75 procent van de totale goudreserves van de centrale bank. Zimbabwe zit onofficieel op een potentieel 13 miljoen ton aan on-gemijnd ondergronds goud.

 

De verwijdering van het corrupte Internationale Cabal banksysteem

GESARA en een nieuw Flat Tax-systeem zal worden geïmplementeerd nadat de RV/GCR naar verwachting zal plaatsvinden na de collaps. Het is de bedoeling dat de Amerikaanse Republiek dan wordt hersteld, welke reeds is voorbereid, toen president Trump eerder deze maand Queen Elizabeth in Engeland bezocht. Het doel van zijn bezoek was om de Amerikaanse banden te verbreken met US Inc., t.w. de beëindiging van de controle door de koningin en het Vaticaan over de VS en de Amerikaanse dollar. Er werd gezegd dat de gouden rand op de Amerikaanse vlag zal worden verwijderd, t.w. het symbool van VS – Inc. De Republiek zal dan zijn hersteld en daarmee ook het natuurlijk recht – dat het einde betekent van bar-advocaten die na herscholing als Wetadviseurs zullen worden betiteld.

 

Waarschijnlijk kan in de opkomende periode economische en politieke chaos zich voordoen, als de wereld zich aanpast aan de herstelde Amerikaanse republiek. De goudstandaard, en niet langer de Amerikaanse fiat-dollar, zal worden gezien als de reservemunteenheid van de wereld. Wat de ondermijning betekent van het corrupte internationale banksysteem van de Rothschild Cabal. Geweld van linkse groepen wordt verwacht tijdens hun geplande burgerlijke onrustincidenten; massale arrestaties van mondiale en politieke elites zullen beginnen, gevolgd door de reeds lopende militaire tribunalen en dagvaardingen in federale rechtbanken in de Verenigde Staten van Amerika. Lokale militairen van meerdere landen zijn ingelicht en bereiden zich voor op de naderende vernietiging van Deep State Cabal-elementen, in alle landen overal ter wereld.

 

Is de Amerikaanse economie “booming”?

Rekening houdend met het feit dat President Trump dezelfde nep-cijfers toepast als alle presidenten voor hem, maar deze keer opzettelijk om te laten zien hoe de -fake-economie is verbeterd; Geeft echter een objectieve kijk naar de feiten een ander beeld, het is een raadsel hoe iemand kan beweren dat de Amerikaanse economie echt “opbloeit”. Hetgeen door naderonderzoek van de nieuwste reële cijfers duidelijk wordt tegengesproken en concludeert dat de Amerikaanse economie zich niet eens in de goede richting beweegt.

 

De economische omstandigheden worden erger terwijl om te beginnen ze al niet goed waren. Volgens de berekeningen die John Williams heeft gemaakt bij shadowstats.com, bevindt de Amerikaanse economie zich al in een recessie, maar natuurlijk blijft de Federal Reserve ons vertellen dat alles prima is zolang het mogelijk is. Dat zou moeten zijn tot na de verkiezingen van 2020 als President Trump herkozen is.

 

Hoe het ook zij, de waarheid is dat de economie in de VS echt achteruitgaat, en geen handelsovereenkomst zal dat op magische wijze veranderen. Andere deskundigen wijzen ook op het feit dat een aanzienlijke economische teruggang is begonnen.

 

De Chinese president Xi Jinping heeft verklaard dat er in de nabije toekomst geen eind zal komen aan de Trade War. Dit klopt, want de handelsoorlog tussen de VS en China is een plan dat wordt georkestreerd door de Earth Alliance. De Trade War gaat door totdat het fiat-financiële systeem op de knieën ligt om plaats te maken voor de QFS. Omdat zonder monetair goud of asset backing geen eerlijke handel mogelijk is. Het Quantum Financial System vereist nl. dat alle landen een goudstandaard hebben dat dus de waarde van alle valuta opnieuw instelt.

 

De wereld is in een structurele depressie en dat zal zo blijven. QE hielp niet de crisis te beëindigen, alhoewel de economie er geen nadelige gevolgen van had – QE heeft nl. alleen de prijzen van het onroerend goed en alle andere activa naar omhoog beïnvloed.

 

Geen op credit-gebaseerd geld heeft ooit de hele kredietcyclus overleefd, en die van nu zal geen uitzondering zijn. De door onze generatie gecreëerde zeepbel met een ongekende stijging aan uitgaven, kan niet blijven doorgroeien, omdat mensen die de uitgaven besteedden, nu aan het sparen zijn. Erger nog, ze willen geen geld meer lenen om dure artikelen te kopen, want dat veroorzaakte bij de meesten de bestedingsdrang. Net zoals alle bubbels doen, zal ook deze barsten!

 

Dit is de eenvoudige reden waarom de financiële kredietcyclus is veranderd! De economische cyclus heeft zich nu gedraaid. De rugwind die voor de markten werkte vanaf 2009 tot medio 2015 is veranderd in tegenwind, en deze werkt nu tegen de cabal elite. De belangrijkste bijkomende schade toegebracht door President Trump en de Patriotten aan de cabal, is dat het het vermogen vernietigt van de westerse centrale banken om de marktprijs van goud, zilver, of enig ander natuurlijke grondstof nog veel langer te manipuleren.

 

De conclusie is; de volgende crash is al begonnen. Deze begon eind 2018.

 

Tot dusverre, vanaf de periode na WO II tot nu, is het de langste run ooit van een fiat-valuta in de geschiedenis van de mensheid. Het is onvermijdelijk dat de reset eerder vroeger dan later plaatsvindt dan tot na de verkiezingen van 2020. Mede omdat de wereldhandel wegkwijnt en niet groeit, hetwelk alleen kan worden verbeterd d.m.v. een geïmplementeerde goudstandaard. Daarom moet de economie eerder terugkeren naar reële waarde om de grootste catastrofe in de geschiedenis van de mensheid te voorkomen. De President en de patriotten hebben ook een ‘bottom-up’ stimulus gepland voor het volk dat direct zal helpen. Deze stimulus komt van de RV en GCR, wanneer de QFS live gaat.

 

Op de rand van Catastrofe

De Amerikaanse bedrijfsschuld staat op een recordniveau, deze is in totaal ongeveer $ 10 biljoen. Dat is ruim 60% hoger dan in de financiële crisis van 2008/9. Gemeten aan het Amerikaans bruto binnenlands product -GDP- staat de totale waarde van de bedrijfsschuld op het hoogste niveau ooit in vergelijking met geproduceerde goederen en geleverde diensten in een enkel jaar. De Bedrijfsschuld staat gelijk aan 47% van het bbp van de VS. In 2012 was deze gelijk aan 40% van het bbp.

 

Bedrijven hebben na de laatste financiële crisis zich verslikt in de schulden door te profiteren van de lage rente van de Centrale Banken. En veel bedrijven zitten nu in de situatie dat hun schuldenlast tot onhoudbare niveaus is gestegen. Maar deze zorgwekkende trend kan niet veel langer voortduren. Veel bedrijven kunnen hun schulden eenvoudigweg niet meer betalen. Terwijl de bedrijfsschuld steeds hoger oploopt, en de kwaliteit ervan zich verslechterd.

 

In de tussentijd daalde de omloopsnelheid van het geld – t.w. de snelheid waarmee elke munteenheid in omloop van de ene transactie naar de andere verhuist – dat een belangrijke indicator is van boom-omstandigheden. – Sinds eind jaren negentig begon de geldomloopsnelheid te dalen. Terwijl deze nog steeds aan het dalen is. De Federal Reserve, de centrale bank van de VS, nadert het einde van haar vermogen om de Amerikaanse economie te manipuleren zonder de gevolgen te hebben die erger zijn dan die ze in 2008 wilden vermijden. Ze hebben geen goede uitweg meer na tien jaar marktmanipulatie. Deze feiten betekenen dat wanneer de volgende crash komt, de economie minder veerkrachtig is. Reeds zwak, zakt de economie nog steeds verder in elkaar. De vraag is wat gaan de centrale bankiers doen, als ze überhaupt geen keuze meer hebben?

 

De enige hervorming die een verschil maakt

Zoals eerder uitgelegd, verkeert de wereld in een centrale bank economie, en zal een transitie moeten worden gemaakt naar de volkseconomie. Wanneer, over hervorming wordt gesproken! Moet het geld door het volk worden uitgegeven i.p.v. door de overheid. En dat is de enige hervorming die een groot verschil zal uitmaken voor iedereen – wereldwijd. Onthoud; dat alle regeringen bestaan uit omgekochte marionetten van de Khazarische maffia, aangevoerd door de Rothschild-clan, die het volk tot slaaf maken, en 90% van de wereldbevolking willen uitroeien.

 

Sinds de Rothschild Khazarian Banking Maffia Amerika binnenviel in 1913, hebben Amerika en alle landen van het westelijk halfrond gefunctioneerd als Vazal Staten van de Khazarian Maffia. Israël viel Amerika aan op 9-11-01 met kernbommen en gebruikte nucleaire chantage om Homeland Security te creëren, om Amerika te transformeren in Israëlisch Khazars bezet gebied gerund door de Khazarische maffia.

 

Jezus Christus was de eerst bekende die de Babylonische geldwisselaars uit de tempel dreef. We zouden nu hetzelfde moeten doen. De bankiers zullen voor hun begane misdaden terecht worden gesteld, en indien schuldig bevonden van hun ernstige misdaden, waaronder het aanzetten tot oorlog d.m.v. fraude, oorlogsmisdaden en andere misdaden tegen de mensheid, valse vlagoperaties en martelingen, worden veroordeeld tot de zwaarste straffen ooit. Letterlijk alle ontvreemde triljoenen van het volk t.w. hun gestolen rijkdom en hun land en persoonlijke bezittingen, zullen worden geconfisqueerd en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars, t.w. alle burgers die zonder uitzondering zijn beroofd.

 

Vergeet nooit; Overheden zijn de grootste vijand van het volk dat in slaap wordt gesust door leugens en bedrog via hun mainstream mediale spreekbuizen. Nu bevindt de wereld zich op de breuklijn van verandering; het financiële systeem als gevolg van de gigantische hoeveelheid schulden staat op punt van instorten.

 

De breuklijn van verandering

Er zal geen noodzaak meer zijn voor de US-fiat dollar als de belangrijkste reservemunt ter wereld. Overeengekomen is dat alle valuta’s over de hele wereld worden gereset op de goudstandaard of met asset-back-up. Zimbabwe met de grootste goudreserves ter wereld onder de grond, zou uiteindelijk de US-dollar kunnen vervangen als de wereldreserve-valuta, als dat nodig mocht zijn. Alle relevante regeringen over de hele wereld hervormen zich voor GESARA-naleving zodat ze kunnen deelnemen aan deze ongekende Global Currency Reset (GCR).

 

Alhoewel, het niet zonder kleerscheuren zal gebeuren. Een geopolitieke crisis zou kunnen uitbarsten, als lokale legereenheden en rechtshandhavers beginnen met de verwijdering van Deep State-Cabal-elementen in de 209 landen die deelnemen aan de GCR. – Inclusief de uitvoering van inmiddels meer dan 100.000 verzegelde Amerikaanse federale dagvaardingen tegen politieke en mondiale elites. Met zoveel federale aanklachten en GITMO-tribunalen die Hoogverraad zullen schreeuwen voor bekende leiders, kan de resulterende chaos de noodzaak vereisen van invoering van de krijgswet.

 

De Krijgswet is al gedeeltelijk van kracht. Trump had reeds zijn troepen naar de grens gedirigeerd, toen, criminelen, drugskartels en bendeleden het land infiltreerden. Grenspolitieagenten waren vorige maand overweldigd door 5.000 migranten die illegaal op één dag de grens overstaken. De ACLJ (American Centre for Law and Justice) en 19 staten dienden een rechtszaak in om grensbeveiliging te ondersteunen. Ter voorbereiding van het eindspel gevolgd door grote veranderingen.

 

Reële verandering door Schuldvrijgeld

Geloof het of niet, de wereld staat op het punt iets buitengewoons te beleven in onze manier van leven, als je lang genoeg kunt volhouden en je door de onvermijdelijke geboortepijnen heen kunt werken, zul je een ontwaking ervaren zoals nooit tevoren! – Stel je voor:

 

  • Een wereld zonder schuld.
  • Een wereld zonder armoede.
  • Een wereld zonder oorlog.
  • Een wereld zonder ziekte of ontbering.
  • Een wereld zonder meedogenloze controleurs.
  • Een wereld waarin de Gouden Regel wet is.
  • Een wereld waar je je ware roeping in het leven kunt vervullen.

 

Dit zijn slechts enkele van de feiten die direct na het einde van het niet-ondersteund fiatgeld mogelijk zijn. Dus, de centrale banken moeten zo snel als mogelijk worden afgeschaft om de geldcreatie terug te geven aan het volk, waar het thuishoort.

 

In de jaren 30 kwam Hitler aan de macht. Hij besloot om de Reichsmarken, rentevrij door de overheid zelf uit te geven. Tegen de wil van de cabal. In één keer was de crisis rond de depressie opgelost en was iedereen aan het werk. Hij bouwde snelwegen en nog veel meer aan infrastructuur. Rond 1936 met de Olympische Spelen in Berlijn was Duitsland opnieuw de krachtpatser van de wereld. Hierin ligt de oplossing en aanpak. Elke regering kan morgen beginnen om zo de ellende van de crisis en de werkloosheid op te heffen. Dit is de wereld die we zelf kunnen creëren – tenminste, als we ervoor kiezen.

 

De oplossing is net zo eenvoudig als radicaal: de verandering van het bestaande, door particuliere macht gecontroleerde, op schuld gebaseerd monetaire systeem te veranderen naar schuldvrijgeld dat door het volk wordt uitgegeven, uitgevoerd en gecontroleerd door zelf gekozen medeburgers in de overheid. Laat de TBTF-banken – Te groot om te falen – faillietgaan, zonder redding.

 

De regering van het volk moet de hoeveelheid geld beheersen, en níét private bankiers, die met hun controle over geld naar believen booms en busts teweegbrengen.

 

Banken zullen alleen het geld mogen uitlenen dat ze in de bank hebben en voor meer geld zullen ze moeten concurreren op de open markt. Banken moeten verplicht worden om 100% reserves aan te houden – ‘fractionele reserve’, moet worden afgeschaft. Alleen wij, het volk kunnen ons eigen geld kunnen uitgeven, schuldvrij! Dat is het antwoord en de haalbaar reële verandering!

 

Ons geld is een illusie

Sinds mensenheugenis is het collectief bewustzijn ontkracht door de illusie van de ‘autoriteit’ die elk aspect van het leven beheerst. Door doorlopende manipulatie en misleiding is onze samenleving, verandert in het voordeel van gezagsdragers, velen worstelen met het besef dat mensen zelf hun leven kunnen besturen in plaats van te vertrouwen op het gezag van de overheid.

 

Dus, WORDT WAKKER en richt je geest op het eigen initiatief, om je zelfstandigheid terug te winnen, en te leren van binnenuit te handelen, met de kracht van je vrije wil. Begin met het besef dat ons geld een illusie is, en geen echte waarde heeft. Maar in werkelijkheid is gecreëerd uit het niets door centrale banken – die eigendom zijn van de Rothschild Khazarian Maffia – dat de grootste publieke woede verdient, en eerder dan later moeten worden afgeschaft.