De Grote Ontwaking is begonnen

Anti-establishment krachten smeden allianties

Euroscepticisme stijgt in heel Europa

Duitse overheid fungeert als meester van het EU-universum

Russische interventiecampagne in de Europese politiek

‘Cabal’ en ‘Deep State’ benaming overgenomen door MSM

 

 

Aangetoond; De overheid werkt voor de cabal en niet voor het volk

Teresa May neemt ontslag en in de komende nationale verkiezingen kan de conservatieve partij de 5e worden, terwijl de Brexiteer-partij met Farage zou kunnen winnen. Teresa werkte voor de EU-cabal en niet voor het volk. Ze heeft de stemming van het Britse volk duidelijk verkeerd ingeschat, het maakte haar niet uit wat de mensen zeiden. Ze ging halsstarrig door met het EU-plan zoals opgedragen in Brussel. Opdat de Rothschild centrale bank de ECB haar macht kan behouden.

 

Maar toch, er komt verandering zoals uit de EU-verkiezingen is gebleken. Farage wint in het Verenigd Koninkrijk, Marina Le Pen in Frankrijk, Salvini wint in Italië, Orban in Hongarije, rechtervleugel stijgt in Zweden en Polen, alles verschuift. Massaal succes is gescoord door de rechtse eurosceptici. Nu staat het hele globale systeem op het punt om te worden geherstructureerd en de weg van het volk te volgen en nog veel verder. In Groot-Brittannië heeft nooit eerder een partij slechts 6 weken oud een verkiezing gewonnen. Als Groot-Brittannië de EU niet verlaat op 31 oktober, zullen deze resultaten worden herhaald tijdens een algemene verkiezing. De geschiedenis is gemaakt en dit is nog maar het begin. De mensen wilden uit de EU vertrekken en de overheid werkt dat tegen.

 

Ongetwijfeld staat het VK op het punt te veranderen, de partij van Farage heeft gewonnen en zij willen verandering, zij willen de EU verlaten net zoals de mensen die drie jaar geleden in het referendum hebben gestemd. Voordien was het Verenigd Koninkrijk misleid door Edward Heath, die als premier 1,5 miljoen pond ontving in 1972 van de toenmalige EEG, voor z’n ondertekening om de Britse soevereiniteit weg te geven. – Op dezelfde wijze verkocht Woodrow Wilson de VS in 1913 aan de Centrale Bank.

 

Met volledige resultaten bekend heeft de Brexit-partij 29 van de 73 Britse EU-zetels binnengehaald en een derde van de stemmen gewonnen. – Aan de kant van de EU hebben de liberaal-democraten 20% van de stemmen en 16 zetels behaald. Nigel Farage zei; zijn partij – die momenteel geen leden noch een programma heeft, los van vertrek uit de EU – zal “iedereen verbazen” bij de volgende algemene verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk als het land niet op tijd uit de EU vertrekt.

 

In Italië werd Salvini, aangemoedigd door de winst van zijn partij bij de Europese parlementsverkiezingen, en zei dat het eerste voorstel van zijn partij in Brussel zal zijn om een ​​nieuwe rol voor de ECB voor te stellen door zich garant te stellen voor overheidsschulden. Hij dringt ook aan op zijn voorstel voor een ‘vlaktaks’ een een tarief belasting, en gewijzigde EU-begrotingsregels, waarin hij zegt dat de uitgaven moeten worden versoepeld om de groei te stimuleren en meer overheidsinvesteringen in bijvoorbeeld scholen mogelijk te maken. Salvini is zelfs strijdlustiger geworden vanwege een waarschuwingsbrief van de Europese Commissie over de Italiaanse overheidsschuld.

 

Hoe dan ook, Brexit wordt een voorbeeld voor alle Europese landen om hun soevereiniteit terug te nemen van de Globalisten EU, waardoor de EU effectief wordt ontmanteld.

De Grote Ontwaking is begonnen

Eindelijk wordt de wereld wakker. Het wapen in de Grote Ontwaking van de wereld wordt gebruikt tegen de Diepe Staat, dat WAARHEID en TRANSPARANTIE is. Dit wapen is het krachtigst, sterkst en geheimzinnigst, dat de Elite in paniek brengt, omdat het allemaal gaat over het blootleggen van de dingen die deze lieden al meer dan honderd jaar doen.

 

Ze willen niet dat de mensen dat weten, omdat ze er niet tegen kunnen vechten. Dit zal het hele cabal Establishment vernietigen. Dat is de reden waarom ze de mensen altijd in het duister houden. Behalve nu, er is geen uitweg meer voor hen.

 

Zodra het VK de EU verlaat en het beter doet, volgen andere EU-landen ook. Dit wordt een belangrijke verschuiving, waarbij de door de Rothschild gecontroleerde EU haar greep over het volk verliest. Het volk krijgt de controle. Als er eenmaal genoeg leiders opduiken die de wil van het volk volgen en zich verenigen, gaan ze achter het EU-establishment aan en vegen alle niet-gekozen clowns van het toneel.

 

Bij de zojuist gehouden Europese verkiezingen; heeft de Brexit-partij aangetoond dat bovenstaande opvatting klopt. Ze hebben hun triomf te danken aan de Europese verkiezingen waar kiezers van zowel rechts als links eenzelfde boodschap wilden sturen aan het inefficiënte politieke establishment. Het is belangrijk om dit nieuwe politieke fenomeen nader te bekijken.

 

Brexit, de een agendapunt partij, werd zes weken vóór de verkiezingen gevormd, en won ongeveer 30 procent van de stemmen, en plaatste de openhartige eurosceptici ver boven de oude garde-partijen zoals de conservatieven en de socialisten. Ze verzamelden meer stemmen dan de conservatieven en de Labour-partijen samen. Het hard gebeten cynisch Groot-Brittannië, probeerde wanhopig uit de Europese Unie te stappen, ze dachten dat het nooit zou gebeuren en voor altijd zou doorgaan, terwijl ze er nog steeds van overtuigd bleven dat het moet gebeuren om te kunnen overleven.

 

Brexit, opgericht door het succes van voormalig UKIP-leider Nigel Farage, kan worden toegeschreven aan een nieuwe politieke heroriëntering in het VK en de politiek in andere EU-landen: omdat het rechts versus links was geworden; Maar nu; Verlaten versus Blijven is. Ze zijn in staat geweest steun te trekken uit het hele politieke spectrum, dat is hoogstwaarschijnlijk de reden dat de Brexit-partij omhoogkwam en zegevierde over haar gevestigde concurrenten. Brexit maakt het mogelijk dat het VK zich opnieuw aanpast aan de GESARA-conforme voorwaarden.

 

Anti-establishment krachten smeden allianties

Over het algemeen verzamelden de populisten, liberalen en de groenen een enorm blok in het nieuwe EU-parlement. Terwijl Marina Le Pen in Frankrijk en Salvini in Italië grandioos omhooggingen. Aan het einde van de dag zal de EU op elk niveau falen; politiek, economisch en sociaal. Let op, de EU kan niet overleven als de mensen het niet willen. En zo heeft de collectieve productiviteit van de EU ook haar piek bereikt.

 

Het meest pessimistisch over de blijvende kracht van de EU zijn de Slowaken. Niemand die in Oost-Europa is geweest, zal verrast zijn daar pessimistische inboorlingen te vinden. Maar verrassend genoeg staat op de tweede plaats Frankrijk, de op een na grootste macht in de EU, waar 58% denkt dat de EU binnen een generatie zal worden overgedragen aan de prullenbak van de geschiedenis.

 

De 751 MEP (Leden van Parlement) -zetels moeten opnieuw worden bezet, terwijl verschillende anti-establishment krachten aan weerszijden van het politieke spectrum de meerderheid kunnen vormen dat momenteel door het centrum partijen wordt gedaan. De toevoeging aan de verwarring was dat Groot-Brittannië, deelnam aan de verkiezingen, ondanks het feit dat ze zogenaamd hard hebben gevochten de EU te verlaten. Als het centrum naar de periferie wordt verdreven, is de kans groot dat de gevormde Eurosceptics-alliantie de niet-gekozen clowns in Brussel kunnen verwijderen. Wacht maar af en kijk hoe het nieuwe spectrum zich zal ontwikkelen.

 

Het Euroscepticisme stijgt in heel Europa

Ondertussen neemt het euroscepticisme toe in heel Europa, omdat het duidelijk is dat de leiders in Brussel, gecontroleerd door de Duitse bondskanselier Angela Merkel en haar Rothschild-slaaf Macron, eerst de EU en daarna de wensen van de Europese bevolking vervullen. Nu hebben mensen gestemd om hun lokale gemeenschappen te beschermen tegen de veelbelovende en tegenvallende resultaten van politieke partijen. Brussel maakt steeds meer bizarre en complexe wetten om innovatie en groei te verstikken, de gemoedstoestand is ten goede gekeerd voor de verandering, hoe eerder hoe beter.

 

Euro-kritische partijen hebben het momentum en de passie verkregen over de ongekozen clowns in Brussel te lijf te gaan. Door ook het winnen van gelijktijdig gehouden lokale verkiezingen zien ze duidelijk de mogelijkheid om deze resultaten later als een springplank naar meer succes te gebruiken. Dat bevestigd wordt door de hoogste opkomst ooit van meer dan 51%, ze zouden het etablissement kunnen laten crashen zoals dat moet gebeuren.

 

De verharding van de politieke oppositie tegen het pad van de Europese Unie laten dat zien. Zelfs in Nederland het try-out-koninkrijk van de cabal vanwege de volgzame en slaperige bevolking, vroeg premier Mark Rutte de kiezers om hem niet in de steek te laten na eerdere rampzalige lokale verkiezingen. Hij moet echter zijn macht delen met de rechtse FvD-partij van Thierry Baudet, een partij die pas eind 2016 is opgericht. Zowel de VVD als de FvD hebben elk 12 zetels behaald.

 

De meeste mensen in de lidstaten zien een reële kans dat de EU binnen twee decennia of zelfs eerder uiteenvalt. Dat klinkt als een optimistische voorspelling voor de wanhopige Brexiteers in Groot-Brittannië, de Fransen, de Italianen, de Hongaren, de Polen, de Oostenrijkers, de Zweden en de Finnen die het onmogelijk vinden om uit de EU te stappen. Als het niet voor Nigel Farage was, zou Groot-Brittannië waarschijnlijk nog steeds proberen een deal te sluiten om weg te gaan lang nadat de EU is vertrokken?

 

Een betere focus op de EU is het besef dat in Groot-Brittannië een monumentale heroriëntatie plaatsvindt. Maandenlang is de traditionele politieke verdeeldheid tussen rechts en links, aan het afnemen. Het gaat niet langer om het verschuiven van de prioriteiten van overheden van een beetje naar de kant van de sociale welvaart of terug naar de persoonlijke verantwoordelijkheid. Het gaat over soevereiniteit versus globalisme.

 

Nigel Farage brandmerkte zijn soevereiniteitsbeweging perfect op het ritme en de naam van ‘The Brexit Party’. Dit is het kernprobleem in het Verenigd Koninkrijk, omdat de belangrijkste partijen de opdracht hadden gekregen het volk te laten vechten over details, zodat de politieke elite de fundamentele kwestie over soevereiniteit konden ondermijnen.

 

Als Teresa May verstandig was gewest had ze eerder moeten aftreden in het proces, maar nu moet ze met geweld weg, omdat de Britten een BREXIT in hun voordeel willen, terwijl May stom genoeg de EU-deal vier keer op rij heeft gepresenteerd. Dit is niet wat de mensen wilden, en dat Nigel Farage de kans gaf van zijn politieke leven met deze indrukwekkende voorsprong in de EU-verkiezingen.

 

Duitse overheid fungeert als meester van het EU-universum

Nadat, Oost-Duitsland was geannexeerd, werd Duitsland getransformeerd van een opkomende invloedrijke EU-partner, tot de meest dynamisch expansionistische macht binnen de EU, vooral in de voormalige economieën van het Warschaupact.

 

De VS en Duitsland probeerden Rusland terug te brengen naar de vazalstatus van de jaren negentig. De cabal wil hoe dan ook geen normale relaties met Rusland. Vanaf het moment dat Poetin begon de Russische staat en economie te herstellen, hebben de westerse machten zich beziggehouden met een reeks van politieke en militaire interventies, waardoor Russische bondgenoten, handelspartners en onafhankelijke staten werden geëlimineerd.

 

Angela Merkel heeft openlijk kritiek geuit op de ogenschijnlijke strategie van Vladimir Poetin om de invloedssfeer van Rusland in Oost-Europa en de EU te verspreiden. De bondskanselier geeft niet toe dat de overheersing van Duitsland binnen de EU rampzalig is geweest voor diverse andere staten.

 

‘Duitsland blijft het EU-pad dicteren en stelt zich op als de dominante macht binnen de Unie’, zegt Ernst Wolff, journalist en auteur.

De EU-problemen komen voort uit de conceptie en werden in 2008 blootgelegd met de eurocrisis, maar nooit opgelost. Ze probeerden alleen deze op te lossen door meer geld te drukken, door meer schulden te maken. De algemeen economische situatie van vandaag is veel slechter dan vóór 2008. Wanneer een dergelijke economie verslechterd, worden de scheuren tussen afzonderlijke landen steeds duidelijker en kunnen ze tot botsingen leiden.

 

Als gevolg daarvan staat het Duitsland van Angela Merkel inmiddels bloot en kwetsbaar niet alleen door Brexit maar ook door de vertraging van de wereldhandel als gevolg van de veranderingen door Trump t.b.v. de modernisering ervan. Maar ook door deze politieke aardbeving die de controle van Duitsland over de EU-politiek zal verminderen en grotere beleidsonzekerheid in de toekomst met zich mee zal brengen.

 

De waarheid is dat de Duitse economie van een klif glijdt; dat is de weerspiegeling van vertraging zowel intern als wereldwijd – de detailhandelsverkopen drogen op, fabrieksorders in het algemeen nemen af, ​​terwijl de export hoog blijft waardoor de euro overgewaardeerd is.

 

Opzettelijk, wordt nu de wereldeconomie opnieuw aangepast via de Amerikaans-Chinese ‘handelsoorlog’, een georkestreerd Alliantieplan met als doel de Petrodollar te onttronen en het fiat-financiële systeem van de Cabal te ontmantelen om plaats te maken voor de QFS, onder de implementatie van de goudstandaard voor alle valuta’s. Hiervoor werd onlangs de Gold Treaty Revision – Goud Herzieningsverdrag – ondertekend en geïmplementeerd.

 

Hoe dan ook, de anti-establishment Euro sceptische partijen hebben met de verkiezingen voor het Europees Parlement op indrukwekkende wijze hun aanwezigheid aangetoond. Dat is de reden waarom het establishment deze opkomst als het bewijs van succesvolle Russische interventie.

 

Russische interventiecampagne in de Europese politiek

Voor sommige Europese en internationale functionarissen lijkt het probleem Rusland te zijn, door in het geheim Eurosceptici te ondersteunen – zij erkennen niet de kloof tussen politieke elites en de mensen die zij moeten vertegenwoordigen. Ze geven wanhopig de schuld van de mislukte verkiezingen toe aan Kremlin-trollen – zonder natuurlijk een stukje bewijs te geven. De claim is dat Russische trollen actief EU-kiezers verleiden, zoals het in 2016 in Amerika van werd beschuldigd.

 

Jarenlang heeft het Europees establishment alarm geslagen over een schijnbaar imminente Russische interventiecampagne in de Europese politiek. Beschuldigingen tegen Russische media stonden vaak centraal. Nu, honderden conferenties, artikelen en toespraken later; shock en horror is gearriveerd, want er is geen bewijs van interferentie. Zelfs de laatste pogingen om preventief een zondebok te vinden voor een onbevredigend resultaat hebben niets opgeleverd.

 

Het heeft echter niet de pogingen gestopt om dat verhaal voort te zetten. De meest serieuze poging is afkomstig van het Franse MEDIAPART, die een uitgebreid onderzoek publiceerde met de titel: “Het Elysée maakt zich zorgen over de Russische inmenging bij de Europese verkiezingen.” Het artikel geeft toe dat de president van Frankrijk “geobsedeerd is door een mogelijke Russische inmenging.” Dat zou niet als een verrassing moeten komen. Macron ‘s campagne in 2017 zag er soms uit alsof het niet tegen zijn politieke tegenstanders was, maar tegen de zender Russia Today. Die hij herhaaldelijk beschuldigde van het verspreiden van “nepnieuws” over de toenmalige presidentskandidaat, ondanks het feit dat hij tot nu toe geen enkel bewijs heeft kunnen produceren.

 

Tegenwoordig betwist het Elysée de RT-reportages over de Gele Vest-protesten, die al meer dan een half jaar in heel Frankrijk aan de gang zijn. Het lijkt erop dat protesten alleen nieuwswaardig zijn wanneer ze in Rusland plaatsvinden – die dan fascinerend door de MSM worden beschreven en herhaald.

 

De uitdrukkingen ‘Cabal’ en ‘Deep State’ zijn nu geaccepteerd door MSM

Desalniettemin gebruikt inmiddels de MSM-mainstreammedia de term ‘Cabal’ naast ‘Deep State’. Beide termen werden vroeger beschouwd als ‘een samenzweringstheorie’ dat nu duidelijk een ander soort ‘samenzweringstheorie’ is geworden, en juist is gebleken! Wordt de MSM ook wakker?