Angst is het controlewapen van de cabal

Inflatie is Diefstal

Nep Geld is Schuldgeld

Echt geld behoudt het spoor tussen verleden en toekomst

Stimulus is de idiootste obsessie

 

 

Het plan

De feiten; de economie bezwijkt, evenals alle centrale banken die eigendom zijn van de Rothschilds. Deze banken zijn verantwoordelijk voor de economische problemen. Oplossing: verwijder alle centrale banken en schakel daarmee uit het hele financiële systeem van de Rothschild-cabal. Weg van het centrale banksysteem en terug naar het gezonde geldsysteem van het volk. Waarin, wij het volk de zeggenschap en de leiding hebben, t.w. controle over alles. De meeste mensen zien dit aspect van de economie over het hoofd, maar het is een belangrijk onderdeel van het controle- en inkomensmechanisme van de Deep State.

 

De controle over het valutasysteem van elk land is de beste manier om de mensen onder de duim te houden met valse economische groei, en door fraude en corruptie te creëren om politici die nodig zijn voor het onderhoud van het controlemechanisme te chanteren. Dat is ook de reden waarom centrale banken niet willen worden gecontroleerd. Omdat het banksysteem vol zit met valse boekhouding, misdaad, corruptie, om bijna elke overheid die hun systeem gebruikt te controleren.

 

Wat moet worden gedaan, is het hele economisch systeem van de centrale bank verwijderen en de bankiers verantwoordelijk te stellen voor hun misdaden. Dan kan het economisch systeem van het volk gevestigd worden. Voordat het banksysteem wordt neergehaald, geeft Trump keer op keer de Centrale Bank de schuld voor de slechte economie, om de bevolking wakker te schudden. Voor nu, heeft Trump de MSM kunnen misleiden door openlijk met hem mee te gaan, omdat ook zij de Centrale Bank de schuld geven voor de verslechterende economie.

 

Angst is het controlewapen van de cabal

De centrale bankiers gebruiken angst om de mensen onder controle te houden. Tijdens de Brexit waarschuwde de centrale bank dat als de bevolking voor de Brexit zou stemmen, de hele economie zou instorten. Het gebeurde niet. Toen waarschuwde de Centrale Bank – ECB dat ze de EU-deal moesten accepteren, anders stortte de economie in. – Op een andere tour testte de Deep State hun vermogen om sociale media te verwijderen, zoals Facebook en Instagram die een tijdje donker gingen, maar zonder het verwachte resultaat.

 

Door het kwantitatieve versoepelingsprogramma (QE) hebben de centrale banken de afgelopen tien jaar wereldwijd meer geld aan het monetaire systeem toegevoegd dan ze in de voorgaande 90 jaar van hun bestaan ​​hadden gedaan. Niet alleen dat, door het verlagen van de belangrijkste rentevoet onder het niveau van prijsstijgingen van de consument, werd lenen aantrekkelijker gemaakt dan het sparen. Geleend geld, tot ongeveer €20 biljoen is toegevoegd aan de totale schuld van elk land in de afgelopen 10 jaar, waardoor de beschikbare geldvoorraad is toegenomen. Dit heeft geleid tot meer inflatie.

 

Inflatie is Diefstal

Per definitie, ervaring en theorie; verhoging van de geldhoeveelheid in omloop is inflatie. Maar het verhoogt niet de hoeveelheid aan goederen die met het toegevoegde geld kunnen worden gekocht. Zoals uitgelegd in de voorgaande essay kunnen consumenten stijgende prijzen verwachten. Het is geen toeval dat de rijken in de afgelopen tien jaar zoveel rijker zijn geworden dan in enig andere periode in de geschiedenis. In feite gaven de Centrale Banken hen het geld.

 

Het enig verhandelbare bezit dat de meeste mensen hebben is hun tijd. Maar rond 2018 duurde het ongeveer twee keer meer uren werk voor de gemiddelde man om het gemiddelde huis of de gemiddelde auto te kopen, als in de jaren zeventig het geval was.

 

De inflatie van de CB heeft de activaprijzen van de rijken opgeblazen; het voegde geen seconde toe aan de tijd van de werkende man. Ook heeft het de welvaart van de economie niet vergroot. Inflatie is slechts een list, een bedrog, omdat het gewoon diefstal is.

 

Het zogenaamde welvaartseffect afkomstig van hogere aandelen- en vastgoedprijzen zorgt ervoor dat mensen zich rijker voelen, ze gaan uit en besteden meer! Maar een bedrijf kan niet echt winst maken door goederen en diensten te verkopen aan mensen die ze niet echt kunnen betalen. En het zou niet lang meer duren voordat consumenten, bedrijven en beleggers beseffen dat ze te veel hebben uitgegeven, zich hebben over besteed en te veel hebben gespendeerd. Dan moeten ze bezuinigen, wat een bust oplevert die gelijk en tegengesteld is aan de nep-boom die eraan voorafging.

 

Hoe dan ook, er komt een recessie, de enige manier waarop de centrale banken deze inflatoire expansie kunnen handhaven, is door deze verder op te blazen. De situatie waarin de wereld is aangekomen, is inflateren of sterven!

 

Trouwens, centrale banken kunnen de economie niet echt beheersen. Ze kunnen deze alleen beïnvloeden. Het vaststellen van de rentetarieven op elk niveau, behalve die welke is afgeleid van bereidwillige kredietnemers en kredietverstrekkers, is een vertekening van de prijs van het krediet en de prijs van zowat elk ander financieel actief dat is geprijsd op basis van rentetarieven. Prijsvervorming leidt altijd tot problemen – tekorten of overschotten. Door het vaststellen van tarieven op ultra laag niveaus stelen centrale banken van de ene groep en geven dat aan de andere.

 

Als president Trump zegt dat de Federal Reserve bijvoorbeeld de rente moet verlagen, roept hij gewoon op tot meer inflatie. Zonder dat, gelooft hij, zullen er slechte dingen gebeuren. En brengen zijn herverkiezingskansen in gevaar. En hij is niet het enige. Zoals, Milton Friedman vier decennia geleden opmerkte: “We zijn nu allemaal Keynesianen.” Hij bedoelde dat bijna alle economen het erover eens waren dat ze met rentetarieven konden friemelen om een ​​beetje – maar niet te veel – inflatie te bieden. De uitkomst, geloofden ze allemaal, zou beter zijn dan niets te doen.

 

Het Trump-team weet het volk op termijn economische vooruitgang moet kunnen zien voor het winnen van de volgende verkiezing. En die vooruitgang is er echt niet. Maar als hij de Fed een paar keer de rente kan laten verlagen en alle lopende oorlogen worden beëindigd, geloven ze dat de economie in goede vorm zal blijken te zijn voor de verkiezingen van 2020.

 

Onderzoek eens, door iemand toe te staan ​​de waarde van je geld te verlagen, of dat tot een bevredigende conclusie zal leiden? De wereld wacht nog steeds tot iemand laat zien hoe de economie is geholpen met centrale planning, gemakkelijk geld, negatieve rentetarieven, handelsbeperkingen of prijsaanpassing door economen. Wees ervan verzekerd dat het simpelweg onmogelijk is.

 

Overheden verzekeren zich op drie manieren van inkomsten. De eerste is door de rijkdom van haar burgers te confisqueren door middel van belastingen. Er zijn honderden verschillende belastingen, en ze zijn allemaal veel te hoog op dit moment. De tweede manier is door te lenen. Overheden zijn nu ongelofelijk veel verschuldigd en niet meer kredietwaardig, die schulden zullen nooit worden terugbetaald. De derde manier is door geld te drukken. Ze zullen geld blijven afdrukken omdat; het de enige uitweg is die is overgebleven. Dus, politici blijven zeggen; geld drukken is een goede manier om de economie te stimuleren, wat ondertussen ruimschoots is aangetoond een ​​leugen te zijn.

 

Nep Geld is Schuldgeld

Schuldgeld is een claim op rijkdom die nog nooit is geproduceerd en misschien ook nooit zal worden. Naarmate de hoeveelheid echt geld toeneemt, wordt de samenleving rijker en financieel stabieler. Omdat het echte rijkdom is. Maar naarmate het aanbod van schuldgeld toeneemt, zijn meer mensen meer en meer geld verschuldigd; de economie wordt kwetsbaarder en gaat uiteindelijk kapot.

 

Het enige soort geld dat ze kunnen creëren is de nepsoort. Echt geld moet verdiend worden; zoals rijkdom, het kan niet worden afgedrukt. Dat geldt ook voor crypto-valuta’s. Net zoals goud of zilver, óf je graaft het uit de grond in de goudmijn – door gebruik te maken van energie en het verwerkingsvermogen, of je ruilt het tegen iets.

 

Om economische pijn in de toekomst te voorkomen, is de sluiting vereist van alle mazen in de wet voor het creëren van geld uit ‘dunne lucht’, met andere woorden een economisch systeem dat door het volk wordt beheerd in plaats van de economie van de Centrale Bank met hun ruim monetaire beleid.

 

Echt geld behoudt het spoor tussen verleden en toekomst

De VS introduceerden in 1971 een nieuwe vorm van geld, genaamd Federal Reserve Notes. Deze waren niet gedekt door goud, wat betekende dat ze niet verbonden waren met de echte wereld van beperkte tijd en middelen.

 

Voordien waren de inkomsten beperkt, omdat er maar zo veel tijd, middelen en knowhow beschikbaar was om geld te verdienen, wat betekende dat besparingen beperkt waren, net zoals schulden.

 

Echt geld behoudt het spoor tussen verleden en toekomst, kredietnemer en geldschieter, consument en leverancier. Het leidt mensen, als door een onzichtbare hand, om uitval te verminderen en de opbrengst te verhogen.

 

Het was in het begin van de jaren zeventig dat het idee van het stimuleren van een economie begon te ontstaan, eerst onder progressieven, later onder conservatieven. Voor die tijd was het niet mogelijk veel te stimuleren; het geld was gewoon niet beschikbaar.

 

Stimulus is de idiootste obsessie

Maar het onbeperkte nep geld opende de poorten naar chaos. Al snel waren er klungelbanen op elke hoek van de straat te vinden en gekken op centrale banken. Wie anders zou geloven dat je een echte economie zou kunnen ‘stimuleren’ met nep geld? Wie anders zou geloven dat iemand kan weten welke rentevoet een economie van miljoenen mensen nodig heeft? Wie anders zou naïef genoeg zijn om te denken dat negatieve rentetarieven een goed idee zijn?

 

Een negatieve nominale rentevoet is onmogelijk, wat betekent dat een negatieve koers vóór inflatie, een vreemde wereld impliceert, een wereld die niet echt kan bestaan. Lenen met minder dan nul suggereert dat ze van mening zijn dat de contante waarde van geld minder is dan de toekomstige waarde, met andere woorden, deflatie, ervan uitgaand dat het risico van wanbetaling of inflatie bijna nul is.

 

Hierdoor kunnen overheden wegen aanleggen of pensioenen betalen met geld dat hen minder kost dan niets. Hoe lang kan dit nog duren? – Maar zolang de lange rente onder nul blijft, is geld niet alleen gratis, het is zelfs een kostenpost om niet te lenen!

 

Stel je voor, als geld geen waarde heeft, wat gebeurt er als je een tuinman inhuurt om het onkruid te verwijderen? Moet je hem betalen? Of moet hij jou betalen? Hoeveel uur moet hij voor je werken voordat je ermee instemt om zijn geld aan te nemen?

 

Kortom, negatieve rentetarieven betekent, mensen betalen om hun geld te gebruiken. Maar alleen rijke mensen, grote bedrijven of overheden kunnen tegen zulke lage tarieven lenen. Arme mensen moeten nog steeds 15% rente betalen op hun creditcards.

 

Aan de andere kant, zijn rentetarieven bedoeld als een vorm van compensatie voor het risico op termijn. Hoe langer de uitleentermijn, hoe hoger de rentevoet. Negatieve rentetarieven impliceren dat de tijd achteruitloopt. Dit is misschien wel de belangrijkste conclusie van alles. Hoe gaat dat? Morgen is gisteren en komende maandag is vorige week vrijdag. Over de loop van tijd worden mensen steeds jonger en komen uiteindelijk opdagen bij hun eigen geboorte!

 

Dit toont aan dat het hele idee van negatieve rente zo in strijd is met de natuur, zo bizar dat het niet de moeite waard is erover na te denken. – Of toch niet?

 

Want, Christine Lagarde van het IMF, binnenkort hoofd van de ECB: legt uit

 

“Als we dat negatieve rentetarief niet hadden gehad, zouden we vandaag op een veel slechtere plaats zijn aangeland, met waarschijnlijk een lagere inflatie dan waar het nu is, met een groei die waarschijnlijk lager is dan die we nu hebben. […] Het was een goede zaak om die negatieve rentetarieven daadwerkelijk onder de huidige omstandigheden in te voeren.”

 

Lagarde heeft ook verklaard dat negatieve rentetarieven het vertrouwen en de financiële omstandigheden in het eurogebied hebben verbeterd, wat het herstel zal bevorderen.

 

De wereldmarkten zijn een gigantische illusie geworden met negatieve rentetarieven en gemanipuleerde stijgende aandelen- en vastgoedprijzen, dat we nog nooit eerder hebben beleefd! Er is maar een gevolgtrekking mogelijk; We leven tegenwoordig in een gekke wereld!

 

Stimulus kan vele verschillende grootten en vermommingen aannemen. Maar eindigt altijd in inflatie, omdat het wordt toegevoegd ​​aan de beschikbare geldvoorraad. Nep geld – en het vermogen om het te ‘printen’, is het enige instrument dat de centrale banken hebben.

 

Dit produceert meestal een korte-termijn boom als consumenten, bedrijven en beleggers het nieuwe geld verwarren met echte rijkdom. Als de stimulans wordt toegevoegd aan de financiële sector, is er een hausse in aandelen, onroerend goed en obligaties. Als het wordt toegevoegd aan de consumentensector, stijgen de lonen en consumentenprijzen. Maar elke op inflatie gebouwde hausse eindigt in een bust.

 

Schulden moeten worden terugbetaald. Stijgende prijzen vernietigen de effecten van het extra geld. En opgeblazen vermogensprijzen moeten worden gecorrigeerd. De bust kan worden uitgesteld, verdraaid en vermomd. Maar deze kan niet worden gestopt. En hoe groter de inflatie – of het nu gaat om vermogensprijzen of consumptieprijzen – hoe groter de pijn wanneer dit proces eindigt.

 

Inflatie kan op korte termijn helpen door frauduleuze informatie te verstrekken. De prijzen stijgen en mensen denken dat er meer vraag is. Dit leidt tot overproductie, overbesteding en risico vergroting. Deze fouten kosten tijd en geld. En wanneer de muziek stopt en het rumoer over is, is bijna iedereen gestraft. Beleggers zijn gestraft door het instorten van prijzen. Consumenten kunnen hun schulden niet betalen. Bedrijven gaan failliet. En als het stof gezonken is, is de laatste man die overeind staat goud.

 

Wat nodig is, wordt nog steeds niet verstrekt: de economie heeft gezond geld nodig dat duurzaam, deelbaar, handig, consistent is en waarde van zichzelf heeft. Op basis hiervan geloofde de Griekse filosoof in het oude Griekenland Aristoteles 384 – 322 voor Christus dat goud en zilver het meest geschikt waren om als geld te worden gebruikt.

 

Door al deze diverse aspecten te kennen en te begrijpen weet men ook wat echt zou moeten worden ondernomen, en dat is de implementatie van het Quantum Financial System. Het QFS-goud -asset-gesteunde-geldsysteem, is vrij van het schuldgeldsysteem van de Deep State, en vrij van hun interferenties en invloeden.

 

Het Quantum Financial System – QFS is in het geheim reeds 2 maanden geleden in werking gesteld, het verbindt 193 landen. Het is de bedoeling dat binnenkort de QFS het fiat financiële systeem vervangt, omdat inmiddels alle landen GESARA-compliant zijn geworden; alle valuta’s worden digitaal en zullen uiteindelijk worden afgeschaft. Naar verwachting zal tegen het einde van dit jaar een Flat Tax Wet worden ingevoerd, die alle belastingkantoren opheffen, terwijl door de terugkeer van de goudstandaard alle centrale banken overbodig zijn geworden.

 

In de tussentijd heeft de Earth Alliance wereldwijd de militaire en financiële controle overgenomen. Volgens bronnen is er een goede kans op instorten van Deutsche Bank (DB). De implosie van DB zal in de wereldeconomie een terugslageffect teweegbrengen en het Rothschild-financiële systeem overbodig maken. Dit zal het signaal zijn dat het financiële banksysteem van de Deep State tot een einde is gekomen. De volkseconomie zal in werking treden. De RV zal beginnen voorafgaand aan een grote crash/instorting van de aandelenmarkt en het financiële systeem. Alle schulden worden uitgeveegd. Iedereen heeft voldoende geld om de volkseconomie op basis van gezond geld op te starten. Elke markt zal floreren en als gevolg daarvan zal Donald Trump in 2020 worden herkozen.

 

En, wat zou jij kunnen doen? Vertel het je vrienden, en zij op hun beurt hun vrienden hoe de wereld wordt gemanipuleerd ten koste van het hele volk, iedereen inbegrepen, en dat we nu zijn aangekomen in het proces van transformatie naar de volkseconomie. Maak iedereen wakker, en laat ze weten dat wij, de mensen de leiding hebben en geen leugens of listen meer accepteren, de wereld zal een betere plek worden voor ons allemaal om in te leven!