Politieke partijen zijn slechts een middel om de NWO-agenda te introduceren

Gemanipuleerde percepties

Computers manipuleren de schapen door hun leven te monetiseren

Globalisering is centralisatie van macht

 

Regeringen handelen tegen de belangen van het volk

Bijna niets van de informatie op deze site zal te vinden zijn in de reguliere media. In klassieke Orwelliaanse termen: “Oorlog is vrede, slavernij is vrijheid en onwetendheid is macht”. – het betekent één ding zeggen en het tegenovergestelde doen is de orde van de dag voor de overheden.

 

Nu het duidelijk is dat overheden expliciet zijn gestructureerd om het volk te controleren, wordt alles duidelijk, zoals o.a. waarom overheden doorlopend handelen in het belang van Big Business, Big Banking, Big Pharma, Big Biotech en hun geassocieerde organisaties. Ze handelen duidelijk bewust tegen de belangen van het volk.

 

In het verleden rebelleerden mensen tegen regeren van koninklijke dictatuur en eisten zeggenschap over wie het land bestuurd. De Archon bloedlijnen begonnen het proces van vervanging van openlijke koninklijke dictatuur door een systeem dat de schijn van vrijheid geeft, terwijl de gewone gang van zaken niet is veranderd. Tirannie werd vervangen door veel effectievere onderdrukking dat mensen niet kunnen zien, of de meeste mensen niet waarnemen.

 

De grootste nachtmerrie van de Deep State is dat mensen in de overheid worden gekozen, zoals Donald Trump, die echt onafhankelijk zijn en het grote belang van de bevolking vooropstellen. De oplossing was de invoering van politieke partijen, waarmee een structuur werd gecreëerd die, door middel van financiering en organisatie, degenen die zich niet bij een van deze partijen hadden aangesloten vrijwel geen kans hebben om in het parlement te worden gekozen en zeker niet om een ​​regering te vormen in samenwerking met andere echt onafhankelijke mensen.

 

Politieke partijen zijn slechts een middel om de NWO-agenda te introduceren

De vorming van politieke partijen is de structuur waardoor leden van parlementen, en die op andere bestuursniveaus – lokaal en staat – worden gecontroleerd. In plaats van hun wil aan honderden individuen te moeten opdringen, hoeven ze alleen maar degenen te dwingen die de partijen controleren en zij zullen het op hun beurt bij anderen afdwingen.

 

Simpel gezegd, als iemand vooruitgang wil boeken in de politiek, is de eerste noodzaak lid te worden van een partij en dan de heersende elite van die partij zo gelukkig mogelijk te houden, te bereiken door voor hen alles te doen en te zeggen dat ze willen. Het is hetzelfde als met artsen, advocaten, wetenschappers en leraren. Houd je hoofd laag, schop niet tegen de groeps- of partijlijn en verzet je niet tegen iets belangrijks door persoonlijk geweten te gebruiken dat tegen de wensen van de partij ingaat. Echte persoonlijke ‘vooruitgang’ in een van deze beroepen vereist dat je je geest sluit of je ziel verkoopt. Bij voorkeur beiden.

 

Bijvoorbeeld; het Britse parlement heeft mensen die bekend staan ​​als ‘Whips’ om ervoor te zorgen dat hun parlementsleden stemmen volgens de partijlijn. Het feit dat deze lieden mogen bestaan ​​en openlijk handelen, is al een bewijs van de corruptie en irrelevantie van de politiek. Ze bieden parlementsleden mooie beloften voor hen, als ze zich aan de regels houden, en als ze dat niet doen, worden geheime feiten uit hun leven bekend gemaakt waardoor hun loopbaan is vernietigd.

 

Hetzelfde systeem werkt in elk land, hoewel niet altijd met officiële Whips. Gedetailleerde dossiers over politici worden aangelegd, met behulp van gegevens van inlichtingendiensten, die kunnen worden gebruikt om een ​​twijfelaar bang te maken en weer in het gelid te zetten, uit angst voor de openbaarmaking van zijn/haar geheimen. Degenen die de partijen controleren, controleren ook het netwerk van inlichtingendiensten, niet in het minst gecontroleerd door de Rothschild-dynastie.

 

Er zijn op dat niveau geen grenzen of morele dilemma’s over kleine dingen zoals integriteit en wetten inzake persoonlijke gegevensbescherming. Hoe meer geheimen mensen hebben die hen zouden kunnen vernietigen als ze worden onthuld, des te geschikter en wenselijker zijn deze personen om sleutelposities ter vervullen. Als ze ooit proberen om op te staan ​​tegen de officiële regel, is er altijd het geheime dossier.

 

De bovenste echelons van de politiek zitten vol met mensen die op de partijmuziek dansen uit angst voor publieke bekendheid over alles van financiële fraude tot pedofilie. Er zijn drie soorten politici die in de buurt kunnen komen van de macht binnen de regeringsstructuur:

 

  1. Een kleine minderheid die willens en wetens deel uitmaakt van de samenzwering en zich bewust is van de doelen.
  2. Degenen die gewoon macht en status willen hebben en alles ervoor doen om het te krijgen, door te zeggen en te doen wat nodig is; en
  3. Degenen die grote geheimen hebben die op elk moment kunnen worden onthuld als ze weigeren om orders uit te voeren.

 

Er wordt niet gezegd dat elke politicus aan een van deze drie criteria voldoet, alleen de overgrote meerderheid die de top haalt binnen de regering of van belangrijke partijen, de leiding van de oppositie, maken enige kans een ​​regering te vormen. De lijm die de structuur bijeenhoudt door manipulaties tussen verschillende politieke partijen en landen, is het spinnenweb van geheime genootschappen, waarvan de jezuïeten en vrijmetselaars de belangrijkste zijn.

 

Sterker nog, het maakt niet uit voor wie je stemt, de Deep State – Illuminati – Rothschild, bepaalt door hun controle over alle partijen welke regering wordt geïnstalleerd. Ze beheersen alle kampen van de verschillende politieke stromingen. Politiek is vol met fraude zonder integriteit – het ene ding zeggen en het tegenovergestelde doen is hun logica. De politieke partijen zijn slechts hulpmiddelen die de agenda van de Deep State vereist en afdwingt t.b.v. de introductie voor de transformatie van de menselijke samenleving in wereldwijde dictatuur.

 

Tegenwoordig zijn grote aantallen mensen terecht tot de conclusie gekomen en zijn van mening dat verkiezingen niet relevant zijn, omdat er nooit iets verandert, omdat de meeste van deze verkiezingen zijn opgezet om ervoor te zorgen dat het juiste resultaat wordt behaald. Ze voeden alleen de illusie van het debat en keuze. Het is allemaal een hersenkraker om wereldwijd de politiestaat in te voeren, gecombineerd met een netwerk van massasurveillance, iedereen micro-chipped, een samenleving gebaseerd op massabesturing, en zo vernietigen overheden je vrijheid.

 

Gemanipuleerde percepties

Het controleren van het volk betekent het manipuleren van hun perceptie van de realiteit, de informatie moet duidelijk worden gedicteerd. Hiervoor is het absoluut noodzakelijk om de media en het onderwijs te beheersen. Onwetendheid en arrogantie zijn een veelzeggende combinatie. Detransformatie van de menselijke samenleving in wereldwijde dictatuuren zij benoemen en controleren de redacteuren, die op hun beurt de journalisten controleren en benoemen, die schrijven wat ze wordt opgedragen te schrijven.

 

Deze top-down machtsstructuur staat in principe het dictaat toe van wat wel en wat niet in de media verschijnt en wat het publiek kan lezen, horen en zien. Het besturen van de media betekent het instellen van parameters, de normen waardoor de media alles filtert. Kijk naar de zielige manier waarop de meeste media de officiële versie van ‘global warming’ en ‘klimaatverandering’ herhalen en zelden kijken naar de overvloed aan wetenschappelijk bewijs dat het allemaal onzin is.

 

Journalisten, net als artsen, advocaten, politici en het doorsnee publiek, zijn navolgers. Ze herhalen zonder vragen en accepteren de ‘iedereen-weet-dat’-norm als een klein kind dat wordt verteld om in de Kerstman te geloven.

 

De meeste mensen verwerpen elk verband met het bestaan ​​van een samenzwering als een reflexreactie, en zelf zullen ze nooit enig onderzoek doen om op de een of andere manier dat te bekrachtigen. Dit is de mentaliteit van de meerderheid – inclusief journalisten – over de hele wereld die staan tussen wat echt gebeurt en wat ze vertellen dat gebeurt, er zijn mensen die durven te beweren dat als er een samenzwering zou zijn, de media ons dat zou vertellen, een lachwekkende redenering. Ondertussen is het algemeen bekend dat met betrekking tot 9/11 en MH17, net als bij vele andere terroristische aanslagen, het grote publiek gewoon is misleid.

 

De psychés van journalisten en het publiek in het algemeen zijn vastgeplakt aan een geprogrammeerd realiteitsgevoel en dus doen mensen wat de bloedlijnfamilies van hen verlangen, terwijl ze elke suggestie dat deze families zelfs bestaan, afwijzen. Echte journalistiek is te vinden op het internet en wordt geproduceerd en gepresenteerd door mensen die bereid zijn te gaan waar de reguliere media lakeien te onwetend of te bang zijn om te gaan. Als kanttekening, veel van deze journalisten doen dit op vrijwillige basis, met een passie voor het brengen van de Waarheid.

 

Natuurlijk is niet elk ‘nieuws’ op het internet betrouwbaar, maar er is genoeg onderzoeksjournalistiek dat niet in de MSM te vinden is. De Elite-families besturen ook de telecomreuzen, Google, Facebook, Twitter, als de belangrijkste servers en zoekmachines. Het internet biedt hen een aantal belangrijke voordelen op het gebied van surveillance, maar er is ook een nadeel, door de explosie van informatie over het net over hun geheime operaties en manipulatie van de bevolking. De geest is uit de fles en deze kan niet worden teruggestopt, helaas zijn er nog steeds uitdagingen te overwinnen als ze proberen het Net te censureren door elk argument en excuus te gebruiken dat ze kunnen vinden, zoals Cyber-terrorisme waarvoor internetcensuur is vereist, waarvoor de Cyber ​​Security Act van 2009 werd geïntroduceerd die de president het recht geeft om een ​​cyber-noodsituatie uit te spreken waarmee ze het internet kunnen sluiten of beperken.

 

Computers manipuleren de schapen door hun leven te monetiseren

Al in 2011 voerde Facebook een geheim experiment uit met haar gebruikers. Het doel van dat experiment was om te zien of het bedrijf de stemming van mensen kon veranderen door hun nieuwsfeiten te modificeren. En het werkte. De resultaten van het experiment concludeerden dat “emotionele toestanden kunnen worden overgedragen aan anderen via emotionele besmetting, waardoor mensen dezelfde emoties kunnen ervaren zonder zich daarvan bewust te zijn.” Dit experiment leidt rechtstreeks naar geïndividualiseerde manipulatie en mentale controle, waardoor ze het perfecte schaap worden, essentieel voor de implementatie van de Nieuwe Wereldorde – NWO.

 

Internetgebruikers over de hele wereld zijn verslaafd aan gratis technologische diensten; ze verdienen geld door de persoonlijke informatie van mensen om te zetten in geld – gewoon; geld verdienen aan de verkoop van persoonlijke gegevens van gebruikers. Het is al beangstigend als je gemanipuleerd wordt, maar nog erger als het hele proces geautomatiseerd is – computers leren individuen manipuleren door ermee te communiceren!

 

Als ze meer geld willen verdienen met hun gratis diensten; zijn programma’s bedacht om mensen efficiënter te manipuleren, dus dit zal met de dag erger worden. De vraag is, waar gaat dit allemaal naartoe? De wereld gaat naar een virtuele wereld, een wereld die specifiek is gebouwd voor alle gestandaardiseerde individuele persoonlijkheden.

 

De manipulatierechten worden verkocht aan de hoogste bieder – overheidsinstanties – waarmee de meeste persoonlijke informatie al is verkocht. Wat betekent dit? Als ze weten wat je motiveert, kunnen ze je omgeving veranderen op basis van hun kennis van jou en kunnen ze je ertoe brengen om te handelen op de manier die zij verkiezen, gemakkelijk door computers te bereiken.

 

Denk aan vals materiaal om iemands reputatie te vernietigen, sociale wetenschappen en andere technieken toe te passen om online discours en activisme te manipuleren om gewenste resultaten te genereren. We zijn gedoemd als we passief en onverschillig blijven, nietsdoen, precies wat ze verwachten dat de meeste mensen zullen doen. Passiviteit + Tijd = Vernietiging.

 

Als je je eigen geest en gemoedstoestand wilt behouden, kun je het nog steeds doen, maar alleen als je handelt. Maak jouw informatie on-beschikbaar voor de manipulators. Gooi zand in de ogen van misbruikers. Voorkom dat ze weten welke websites je bezoekt, met wie je communiceert en wat je zegt, bijvoorbeeld door codering.

 

Globalisering is centralisatie van macht

De transformatie was in het verleden verborgen, maar breekt nu uit naar de oppervlakte waar mensen kunnen zien, hoe onze samenleving wordt veranderd in een wereldwijd gevangenkamp. Het verontrustende is dat het bijna is voltooid. Denk aan 9/11 en meer recent aan MH 17. Dit waren symbolische elementen die duidelijk konden worden waargenomen. Als iemand nog twijfelt, kunnen ze nu de ware aard van de mondiale dictatuur zien die ons wordt opgedrongen en sinds 2001 snel is gegroeid.

 

De basis voor tirannie is de centralisatie van macht. De wereld is aangekomen in de Orwelliaanse staat waar weinig mensen hun wil opleggen aan iedereen. Zonder de centralisatie van macht en besluitvorming kan dictatuur niet worden opgelegd. Daarom is de wereld met betrekking tot bijna alles geglobaliseerd. Globalisering is de centralisatie van macht op alle gebieden van ons leven – overheid, banken, ondernemingen, media, leger, gezondheidszorg, farmaceutische producten, alles. Geaccumuleerde macht verwoest leven, gemeenschappen en landen over de hele wereld.

 

Het plan is om de wereld centraal te controleren via de structuur van een wereldregering, een wereldleger, een wereld centrale bank, een wereldvaluta en een micro-gechipte bevolking voor totale controle; allemaal voorbereid om te worden geïntegreerd door middel van een wereldwijd computersysteem en een wereldwijd positie satellietnetwerk. Dit alles gebeurt razendsnel als je kijkt naar wat er gaande is met smartphones, smart tv’s, slimme meters en auto-gps-positieaanduiding, enz.

 

Mensen leefden ooit in stammen waar stammenleiders, leiders of raden beslissingen namen. De stammen werden samengebracht in naties, met een paar in het centrum die beslissingen afdwongen. De volgende stap was om naties in superstaten te brengen om de weinigen in het centrum in staat te stellen hun beslissingen over alle naties af te dwingen. De eerst gerealiseerde superstaat is de Europese Unie die moet worden gevolgd door de Afrikaanse Unie, Noord-Amerikaanse Unie, enz.

 

Hun agenda omvat een derde wereldoorlog met Noord-Amerika, Europa, Rusland en China. De staat Israël wordt voorbereid om op zijn minst een van de triggers te zijn, net zoals Pakistan en de bedoeling was met Noord-Korea, gevolgd door landen rond de Kaspische Zee, zoals Iran en Syrië. Het idee is om een ​​wereldwijd conflict te creëren dat zal leiden tot het opleggen van een wereldregering en een wereldleger om te voorkomen dat zo’n wangedrocht ooit weer gebeurt, tenminste ze zullen doen alsof.

 

Dit was precies de leugen die na WW1 en WW2 werd gebruikt om de enorme concentratie van wereldmacht te rechtvaardigen via organisaties zoals de VN, de NAVO, de Wereldbank, het IMF en hun vele geassocieerde organisaties.

 

De belangrijkste bron van macht van de Deep State is hun controle over het proces van het creëren en distribueren van geld, d.w.z. hun eigendom van de meeste centrale banken ter wereld. Ze hebben deze geldmacht misbruikt om mensen om te kopen, te chanteren en te vermoorden tot op het hoogste machtsniveau om hun controle af te dwingen. Ze hebben ook de controle over de mainstreammedia en gebruiken elk propagandamiddel dat ze tot hun beschikking hebben om de samenleving en markten waar nodig te manipuleren.

Na het lezen van dit artikel zul je in staat zijn de fase te herkennen waarin de wereld vandaag is aangeland. Beschouw dit als je laatste ontwakingsoproep voor de strijd die moet worden gevoerd om te voorkomen dat de Nieuwe Wereldorde onze vrijheden vernietigt. Help mee de planeet te redden van deze wereldwijde tirannie, alle handen aan dek zijn vereist, deel deze informatie met iedereen die je kent met het verzoek mee te strijden met de patriotten voor de totstandbrenging van een gezondere wereld vrij van tirannie.

 

Met Donald Trump in het Witte Huis is het verwijderingsproces van de Deep State in 2017 begonnen waarom onze waakzaamheid groter moet zijn dan ooit, opdat alles wat Trump doet zal de rest van de wereld hopelijk tot nadenken zetten.

 

“Het moeilijkste voor ons is om te wachten tot het ‘grote publiek’ weet wat we al heel lang weten. Er is geen grotere bedreiging voor de ‘Deep State’ dan dat het publiek wakker is en voor zichzelf denkt. Daarom zijn we hier?” Zegt Q.