De Rothschilds hebben hun hoofdkantoor in de Babylon-BIS-toren in Bazel

Schuld is hun controlemechanisme

Hun macht gaat veel verder dan het Bankenimperium

Oorlog is hun meest winstgevende onderneming

Landen en individuen zijn corporaties

De wereld wordt geregeerd vanuit drie onafhankelijke soevereine staten

Schuld moet eerst worden gecreëerd om schuldgeld te kunnen creëren

De Rothschilds infiltreerden royalty en aristocratie door huwelijk

 

 

De Rothschilds zijn de eigenaars van het hele financiële systeem

Afstammend van Mayer Amschel Bauer die zijn naam veranderde in Rothschild afgeleid van de Rode Raamschilden – van zijn huis in Frankfurt/am Main – Duitsland. Hij richtte zijn internationale bankimperium op met zijn vijf zonen, die voor zichzelf begonnen in Londen, Parijs, Frankfurt, Wenen en Napels. De familie werd door bedrog en omkoping verheven tot de adellijke stand in het Heilige Roomse Rijk en het Verenigd Koninkrijk.

 

Achter de schermen is de Rothschild-dynastie zonder twijfel de machtigste bloedlijn op aarde en hun geschatte rijkdom is meer dan €500 biljoen. Zij zijn de eigenaars van het wereldwijd financiële systeem. De ongelooflijke controle werkt als volgt; De Rothschild zitten aan de top van hun piramidevormige organisatie en controleren letterlijk met ongeveer achtduizend gekozen leden de hele financiële wereld. Hoewel het niet volledig kan worden geverifieerd, zou Rothschild zijn ultieme macht kunnen delen met het Huis van Saud en de familie Soros, en op een lager niveau met enkele andere bankfamilies, zoals later zal worden uitgelegd.

 

 

De Rothschilds hebben de financiële instellingen van de wereld opgezet en zorgen ervoor dat ze letterlijk 90% van de gegenereerde rente ontvangen die door de bevolking wordt betaald. Deze criminelen zijn Luciferians met hun religie genaamd Zionisme. Ze aanbidden Lucifer, met o.a. satanisch rituelen t.w. misbruik en offers van kinderen, inclusief pedofilie.

 

Rothschilds heeft zijn hoofdkantoor in de Babylonachtige-BIS-toren in Bazel

Op het tweede echelon is gevestigd de in 1931 in Nederland opgerichte BIS – Bank voor International Settlements en is volledig eigendom van Rothschild. Met het hoofdkantoor igevestigd in Bazel, Zwitserland, en wordt door alle naties erkend als de topbank van alle financiële instellingen ter wereld. Elke centrale bank is lid van de BIS-bank. Ze hebben een civiele overeenkomst voor de totale immuniteit en staan boven alle wereldlijke wetten en regels, zodat niemand ze kan aanpakken. Bazel, waar de BIS-toren staat, was de locatie waar de nazi’s tijdens WO II elkaar ontmoetten om het gestolen Joodse goud te verhandelen. – De BIS geeft instructies aan alle andere financiële instellingen over de hele wereld.

 

Op het derde echelon, direct onder de BIS, bevinden zich het IMF – International Monetaire Fund – en de Wereldbank eveneens eigendom van Rothschild. De IRS en soortgelijke belasting innende instanties in andere landen, zijn gestructureerd als een buitenlands particuliere onderneming van het IMF en vormen het particuliere “leger” van de Federal Reserve – Fed – en de Centrale Banken. Het hoofddoel is ervoor te zorgen dat de mensen hun belastingen betalen en nuttige slaven blijven. Het enig streven is om alle landen en hun bevolking tot slaaf te maken in hun crimineel schuldgeldsysteem.

 

Schuld is hun controlemechanisme

Door landen te redden nadat ze opzettelijk in de schulden zijn gemanipuleerd en vervolgens door te doen alsof ze hen helpen door hun schuld te berekenen en te structureren, zorgen ze ervoor dat de schuld nooit kan worden afbetaald, om het land doorlopend in slavernij te houden.

 

Dit versterkt hun controlegreep op deze landen wanneer ze door terugbetalen in slavernij worden gehouden en al hun grondstoffen en vermogens te kunnen plunderen. Ze chanteren de leiders van deze landen door middel van kinderhandel, orgaanoogst en pedofilie. Ervoor zorgend dat al die landen volledig worden geïntegreerd als slaven van hun financieel systeem, waaruit geen ontsnapping mogelijk is.

 

Er zijn twee megabanken die leningen aanbieden aan alle landen over de hele wereld, de Wereldbank en het IMF. De eerste is gezamenlijk eigendom van de belangrijkste bankfamilies ter wereld, met de Rothschilds als grootste en belangrijkste aandeelhouder, terwijl de tweede particuliere IMF-bank honderdprocent eigendom is van de Rothschilds. Deze twee Megabanken bieden leningen aan “ontwikkelingslanden” en maken het hen onmogelijk de lening terug te betalen om de echte rijkdom te bemachtigen, t.w. land, minerale bronnen en edelmetalen.

 

Op het vierde echelon zijn gevestigd bijna alle centrale banken ter wereld die ook eigendom zijn van de familie Rothschild. Om er maar een paar te noemen, dit zijn de centrale Bank van Engeland in de stad Londen, de Vaticaanse Bank in Rome, de Federal Reserve in Washington DC en de Europese Centrale Bank – ECB in Frankfurt am/Main. Terwijl de centrale bank in Londen elke dag de goudprijs manipuleert. De stad Londen, het Vaticaan in Rome en Washington DC worden erkend als vrijstaten, om de immuniteit voor letterlijk iedereen van hen te verzekeren. Bijgevolg zijn alle werknemers van de daar gevestigde bankinstellingen immuun voor bestraffing en toezicht.

 

Hun macht gaat veel verder dan het Bankenimperium

Het vijfde echelon zijn de reguliere banken en de aandelenmarkten, deze vormen de uitvoerende tak van het schuldsysteem en de rentemanipulatie.

 

De ware macht van de Rothschilds gaat veel verder dan het Bankenimperium, ze zitten ook achter alle oorlogen sinds de oorlog in Waterloo van Napoleon. Dat was het moment waarop Nathan Rothschild tijdens de Slag om Waterloo in 1815 de aandelenmarkt manipuleerde om Engeland te kopen en te betalen. Hij ontdekte ook hoe winstgevend het is om beide kanten van een oorlog te financieren, hetwelk ze sindsdien hebben gedaan.

 

Nathan verkreeg in 1815 een toename aan rijkdom van 6.500 keer meer dan wat hij eerder bezat. In wezen had hij Groot-Brittannië blind geroofd en werd hij, voor alle diensten en doeleinden, de eigenaar van het grootste deel van Engeland. Vanaf dit moment bezat zijn familie meer rijkdom dan ze ooit hadden kunnen dromen, en werd daardoor een invloedrijke speler in regeringen. Vanaf dat moment stuurden ze alle beleidsbeslissingen voor de toekomst d.m.v. steekpenningen en omkoping van politici. Het bevestigt ook dat dit schema van Rothschild historisch belangrijk was om een ​​andere reden: het toonde aan hoe het ‘verzinnen‘ van een ramp tot enorme financiële voordelen kan leiden.

 

Oorlog is hun meest winstgevende onderneming

En dat is ook de reden waarom de wereld nog steeds in oorlog is, omdat het zeer, zeer winstgevend is voor de Rothschilds en hun bloedlijnen van parasieten banksters. En zolang hun schuldgeld wordt gebruikt, zal de wereld nooit vrede zien.

 

Zij en hun bankkartel hebben sinds die datum in 1815 ook alle partijen in vrijwel elke oorlog gefinancierd – oorlogen geïnitieerd door hun betaalde agenten in de overheid, het leger en inlichtingendiensten zijn allemaal gemanipuleerd. Dit heeft ten minste honderden miljoenen mensen het leven gekost – alleen al in WO 1 en 2 zo’n 75 miljoen. De cabal kunnen overheden en het volk controleren door de schuld van de verstrekte leningen. Wanneer de oorlogen hele landen hebben verwoest, leent het cabal bankkartel meer geld om het land weer op te bouwen, terwijl de rentebetaling over de leningen hen slaven van de cabal maakt. Omdat de cabal ook de defensiebedrijven bezitten, verkopen ze hen de wapens tegen een enorme winst, waarvoor meer leningen aan overheden nodig zijn. Als de Rothschilds geen oorlogen willen, zouden er geen zijn.

 

Landen en individuen zijn corporaties

Verder zal het voor velen schokkend zijn om te ontdekken dat elk land en elk individu een bedrijf is dat wordt geregeerd vanuit het buitenland. De constructie is te ingewikkeld om in een paar woorden uit te leggen, maar belangrijk is om te weten dat de exploitatierechten worden beheerd door de Britse kroon en het Vaticaan binnen dit organisme. Meer praktisch: alle Amerikaanse presidenten behalve Donald Trump zijn door de cabal benoemde CEO’s en het is hun taak om geld te verdienen voor de Britse kroon en het Vaticaan, die elk jaar hun aandeel in de winst opstrijken.

 

De wereld wordt geregeerd vanuit drie onafhankelijke soevereine staten

De Britse kroon regeert heimelijk over de wereld vanaf de 677-acre – 2,7KM2, onafhankelijk soevereine staat, bekend als The City of London. Deze andere Kroon bestaat o.a. uit een comité van 12 banken onder leiding van de Bank of England, bestuurd door Rothschild!

 

In 1815, nadat hij Engeland had opgekocht en betaald, legde Nathan Mayer Rothschild de volgende verklaring af:

 

“Het kan mij niet schelen welke pop op de troon van Engeland wordt geplaatst om het rijk te regeren waar de zon nooit ondergaat. De man die de Britse geldvoorraad beheert, heeft het Britse rijk onder controle en ik heb de Britse geldvoorraad in handen.”

 

The House of Rothschild staat echt aan de top van de machtspiramide. Ze staan ​​achter de Nieuwe Wereldorde en zijn actief om de werkzaamheid van de wereldagenda te voltooien. Ze staan ​​achter de Europese Unie, de Euro en de ECB. Ze staan ​​ook achter het idee van een Noord-Amerikaanse Unie en de ‘Amero’ valuta als het nieuwe geld voor het hele Amerikaanse continent. Ze besturen alle geheime diensten op de wereld, waaronder CIA, MI-5, MI-6 en Mossad, terwijl hun privéleger NAVO is, en hun privé-regering de VN.

 

Schuld moet eerst worden gecreëerd om schuldgeld te kunnen creëren

Al het geld in de wereld is gebaseerd op schuld, eerst moet schuld worden gecreëerd om schuldgeld te creëren. Wat eigenlijk een contradictie in terminus is. Omdat geld wordt betaald om schulden af ​​te wikkelen, dat echt geld het tegenovergestelde maakt van schulden. Daarom kan schuld niet als geld worden gebruikt, behalve in de wereld die door de Rothschilds wordt gecontroleerd.

 

Lees deze paragraaf opnieuw, totdat je echt begrijpt hoe wij mensen worden misleid en beroofd van ons zuurverdiend geld, geld dat door ons wordt gecreëerd uit onze waardevolle energie dat in hun eigen zakken stroomt, omdat de Rothschilds ons energiegeld heeft gelijkgesteld met hun waardeloos schuldgeld!

 

Ga naar de bank, teken een leningscontract, er ontstaat digitaal schuld aan jouw kant, vanuit het niets, dit is hoe ze al het geld in de wereld creëren dat altijd op schuld is gebaseerd, en zo draait de economie op schuld.

 

De in rekening gebrachte rentetarieven voor de lening, zeg 5%, wordt echter niet gecreëerd op basis van jouw schuld/contract, dit ‘geld’ moet komen van een ander leningscontract waarvoor ook geen rentegeld wordt gecreëerd. Wat in feite stelen van Peter is om Paul te betalen. Dit leidt met opzet tot een tekort aan schulden.

 

Alle rente-inkomsten gaan rechtstreeks van het volk aan de onderkant van de piramide naar de top van de piramide, de Rothschilds met de door hen geselecteerde rijke individuen. Deze rentebetalingen is diefstal van andere contracten, waardoor de toename van andere financiële tekorten wordt gecontinueerd. Om dit op te lossen blijven ze schuldcontracten op schuldencontracten stapelen, om de schuldgaten te dekken, die ze zelf hebben gecreëerd. Wereldwijd zuigt dit de echte waarde uit het geld en de middelen van de mensen. Dit is wat ervoor zorgt dat wereldwijd de nationale schuld blijft groeien. Ondertussen voegen de rentebaten kapitaal toe aan de hoogste top van de piramide. Naast de rente oplichting, wordt inflatie gecreëerd dat een andere vorm van diefstal van ons mensen is. Dit geld gaat weer rechtstreeks naar de top van de geldzwendelpiramide. In feite veroorzaken de rentekosten alle financiële problemen.

 

Het 6e echelon in de piramide-hiërarchie wordt gevormd door de multinationals. Deze ondernemingen zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van activa en/of activiteiten. Maar feitelijk exploiteren ze in veel gevallen vermogens en werknemers. De Rothschilds bezitten voor een aanzienlijk deel direct of indirect bijna al deze multinationale ondernemingen, zoals Coca-Cola, Monsanto, Shell, Nestlé, Dupont, P&G, Unilever, Philips, enz.

 

Het 7e echelon in de piramidestructuur wordt gevormd door regeringen. Overheden spelen mee door de gebruiksbelasting af te dragen, 13% van de belastinggeld inkomsten gaat rechtstreeks terug naar het particuliere banksysteem. Dat is corruptie op zijn best.

 

Tenslotte, op het 8e echelon aan de onderkant van de piramide staan wij het volk die de Rothschilds constant voeden d.w.z. de elite aan de top. We worden beschouwd als bodemvoeders en realiseren onze bijdrage door 90% van de betaalde rente te leveren aan de top 10%, oftewel de hoogste top van de piramide. Dat is hoe de Rothschilds hun rijkdom hebben kunnen opbouwen tot meer dan 500 biljoen euro. Als resultaat van het web dat ze om ons heen hebben gesponnen.

 

Hun plan is om de planeet volledig over te nemen en in dat opzicht zijn de Rothschilds ongelooflijk succesvol geweest d.m.v. hun manipulaties verborgen achter andere trawanten; ze besturen mensen zoals poppen aan een touwtje en zo zijn ze de rijke heersers en duistere heren van planeet Aarde geworden.

 

De Rothschilds infiltreerde royalty en aristocratie door huwelijk

De Soemerische – Babylonische – Khazariaanse bloedlijnen zoals o.a. de Rothschilds hebben officiële huwelijken en concubines gebruikt om koninklijke en aristocratische families te infiltreren.

 

DNA-wetenschap heeft de gordijnen van de tijd teruggetrokken en de serpent in dit volk onthuld. Degenen die tegenwoordig ‘Joden’ worden genoemd, zijn de discipelen van de kwaadaardige entiteit die de Bijbel beschrijft als ‘de oude serpent, de duivel’. Vanaf de vroege eeuwen van de eerste millennia stonden de Khazaren van Oost-Europa bekend als de duivelse ‘Serpentmensen‘, en nu heeft de natie Israël toegegeven dat haar mensen inderdaad de Khazaren zijn.

 

Veel politici, satanisten en anderen in het hele systeem worden via de geest gecontroleerd om volledig controle over gebeurtenissen te garanderen. Voor de buitenkant – de kant die het publiek ziet – zijn ze heel normaal, maar wanneer ze worden omgeschakeld, zijn het heel verschillende mensen. De grondlegger van dit mind control-proces is de Nazi ‘Engel des Doods’ Josef Mengele, die werd geholpen om te ontsnappen naar de Verenigde Staten en Zuid-Amerika door de Archon-bloedlijnnetwerken die de Amerikaanse inlichtingendiensten en de Romeinse kerk controleren. Ze wilden dat de ‘kamparts’ uit Auschwitz doorging met zijn ziekmakend onderzoek naar genetica en geestbeheersing dat hij had uitgevoerd op Joodse kinderen in het concentratiekamp. Nationale grenzen doen er niet toe voor de Archon Crime Cabal – ze zijn één ‘wereldwijde familie’.

 

Rothschild, een van de belangrijkste agenten van de Khazarian – Archon-bloedlijn heeft het basisprincipe van macht, invloed en controle over mensen ontdekt dat ook wordt toegepast op de economie. Valuta- of depositoleningsrekeningen hebben de vereiste façade die kan worden gebruikt om mensen ertoe te brengen hun echte rijkdom af te staan ​​in ruil voor een belofte van grotere rijkdom in de toekomst in plaats van een echte vergoeding. Mensen moeten een echt onderpand geven in ruil voor een lening van promessen. – Volgens het principe “wanneer je het uiterlijk van macht aanneemt, geven mensen het je snel.”

 

Geld – of het nu een tastbaar stuk papier of een cijfer op een scherm is – is intrinsiek waardeloos, maar het voedt de moderne wereld. De ultieme controle over geld berust bij het private kartel van centrale bankiers, het Federal Reserve System, ECB, BoJ, BoE, enz. Het is schadelijk voor burgers en belangrijk om te begrijpen hoe deze schimmige – private – organisatie werkt en hoe het ultieme doel functioneert om ons voor altijd tot slaaf te maken in een dalende put van schulden waaruit we nooit zullen kunnen ontsnappen. Daarom is het belangrijk de geschiedenis van GOUD te kennen, en de betekenis ervan voor de misdaad-cabal, de werking en de enorme fraude. Opdat Goud ‘s dominante rol beter wordt begrepen.

 

Phillip Eugene de Rothschild, een van de miljoenen niet-officiële nakomelingen van de familie, had een gedetailleerde correspondentie met David Icke waarin hij de hiërarchie van de Crime Cabal verklaart:

 

Op de voorgrond staan ​​de koninklijke families van Europa … Prins Philip … is de toonaangevende biologische afstammeling van de ‘Reptielen’ zoals David Icke ze noemt. Direct onder hem bevinden zich de mannen van mijn familielijn (Rothschilds) zoals het hof van ministers dat verantwoordelijk is voor logistiek en operaties. De huidige vorsten van Nederland, Spanje, Denemarken, en enkele andere oude Oostenrijkse adel (Habsburgers) zijn de volgende in occulte macht en in samenzwering.

 

Hoeveel meer kinderen en mensen moeten lijden voordat de mensheid ontwaakt en de realiteit onder ogen ziet en het pure kwaad van de macht die hen en hun realiteit controleert?

 

De Britse koninklijke familie zoals alle koninklijke bloedlijnen van Europa en daarbuiten, zijn geconcentreerd op satanisme, pedofilie en de manipulatie van occulte kennis voor diepgaande kwaadwilligheid die eindigt in overeenstemming met de ‘donkere pakken’ het zijn o.a. de handelingen van de bloedlijnen in de politiek, het bankwezen, bedrijven en de media. Ze maken allemaal deel uit of zijn betrokken bij het gigantische web van pedofilie, satanisme, drugsgebruik en moord. De zieke en verdorven wereld van de Archon-bloedlijn, zoals gewoonlijk Elite genoemd.

 

 

De hele puinhoop waarin we ons bevinden, is het resultaat van macht, hebzucht en criminaliteit op de hoogste niveaus van de kerk en overheden over de hele wereld. Het Vaticaan, de CIA en deze criminele Constructie heeft niet alleen de controle over ons monetaire systeem overgenomen sinds de oprichting ervan, maar ze geloven dat hun macht wordt verleend via satanische aanbidding en riten, waarbij ze kinderen verkrachten, martelen en vermoorden, vandaar de term “Money Magic”, de creatie van geld uit het niets. Volgens hun geloofssysteem krijgen ze de macht om het frauduleuze geld te creëren, gegeven door hun kwade meesters om in ruil voor hen de mensheid tot slaaf te maken en te helpen de hel op aarde te creëren.

 

We moeten erachter komen hoe we het web dat ze om ons heen hebben geweven te verwijderen, om onze vrijheid te herwinnen. Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat 99% van de wereldbevolking wordt gecontroleerd door een elite van 1% – maar wist je dat één familie, de Rothschilds, alles regeert, zelfs die van de elite 1%? Er volgt nog meer: Deel deze informatie met iedereen die je kent. Als voldoende meer mensen wakker zijn, kunnen we deze strijd winnen, onze kinderen en kleinkinderen zullen dankbaar zijn voor je hulp. Maak een eigen bijdrage door dit bericht te delen en adviseer anderen op hun beurt hetzelfde te doen. – Om geen toekomstige afleveringen, te missen abonneer je op onze FWC-mailinglijst.

Wordt vervolgd…