BREXIT gaat gebeuren, wat er ook gebeurt
Het publiek is gedesillusioneerd

Politieke waarheid is ronduit onzin als Brexit is getorpedeerd
Politici zijn meestal omgekocht door de Deep State en dansen op hun muziek uit angst voor publieke blootstelling voor alles van financiële fraude tot pedofilie. Wees ervan verzekerd dat ze niet het belang van het volk vertegenwoordigen dat hen heeft gekozen zoals ze zouden moeten doen. Kijk naar de Brexit hoe Teresa May drie jaarlang de exit van Groot-Brittannië uit de EU heeft belemmerd. Ze zei het ene om het andere te doen. Toen ze zei ‘dat we de wil van het volk volgen’, is nu bekend dat het altijd het tegenovergestelde is geweest. Teresa werkte voor de EU-cabal en niet voor haar volk. Ze heeft de stemming van het Britse volk duidelijk verkeerd ingeschat, het kon haar niet schelen wat de mensen zeiden. Ze ging koppig door met het EU-plan zoals in Brussel werd gedicteerd. Omdat de Rothschild centrale bank ECB haar macht tegen elke kostprijs wil behouden, hebben ze elke omkopingstrucs en chantage-valstrikken uit de kast gehaald waardoor de parlementariërs het land in chaos en paniek hebben gebracht. In de tussentijd heeft de publieke opinie zich tegen de politici gekeerd, ondanks de propaganda van de reguliere media die eigendom is van de Deep State. Ter voorbereiding op Brexit zijn de Monarchie en de top van het Britse leger afgestemd op Soevereiniteit, dat daadwerkelijk op 31 oktober aanstaande een No Deal Brexit een feit heeft gemaakt.

BREXIT gaat gebeuren, wat er ook gebeurt
Boris Johnson de opvolger van May beloofde Brexit tegen het einde van volgende maand. Hij vroeg slim genoeg de koningin om het parlement tot 14 oktober aanstaande op te schorten. Hij dacht dat de obstakels waren verwijderd en Brexit officieel kon plaatsvinden. Want dit zou de laatste spijker worden in de doodskist van de EU, zodat elk ‘lidstaat’ de mogelijkheid verkrijgt de Rothschild EU-gevangenis te verlaten om de eigen soevereiniteit terug te nemen met een eigen door goud gedekte valuta, zoals bepaald is in de reeds ondertekende GESARA-wet.

Zodra het VK uit de EU is en het beter doet, zullen andere EU-landen hetzelfde doen. Dit wordt een grote verschuiving, waardoor de door Rothschild gecontroleerde EU haar grip op de mensen verliest. De mensen krijgen zelf de controle. Eens zullen genoeg leiders opdagen die de wil van het volk volgen en bundelen, ze zullen het EU-establishment op het matje roepen en alle niet-gekozen clowns wegsturen.

De Clowns in Brussel beginnen zich te realiseren dat BREXIT zal gebeuren, wat er ook geschiedt. Ze zullen alles ondernemen om het te stoppen. – Nigel Farage legde uit dat het sluiten van het parlement een normaal juridisch correct proces is. Het Parlement heeft echter laten zien aan welke kant zij staan, ze worden nu natuurlijk zwaar betaald om Boris Johnson in dit streven te belemmeren, met alle beschikbare middelen.

Maar de Patriotten zullen zeker een plan B hebben, dus Boris ondersteund door Trump Team vecht terug om de Brexit te materialiseren. Hij vecht nu tegen de elite en de ECB Centrale Bank die er alles aan doen om BREXIT te stoppen.

Voor nu zijn de ware bedoelingen en kleuren van de politici zichtbaar geworden, omdat ze nooit wilden dat de BREXIT zou gebeuren. Trump zegt dat BJ deze mensen aankan. De patriotten hebben eerder heimelijk tactieken gebruikt om de Elite slimmer af te zijn en te verschalken; zij zullen alles ondernemen wat nodig is om hen te laten zien, wat zij doen tegen de wil van het volk is, dat in een referendum heeft gekozen voor een Brexit.

In dit verband is het belangrijk te weten dat Groot-Brittannië een verlenging is van de financiële belangen van de bankiers. Daarom dicteren de bankiers het Britse parlement en vertellen ze hoe ze moeten stemmen. Het zal inmiddels duidelijk moeten zijn dat een vampierachtige maffia de wereld regisseert.

Deze geheimzinnige Black Nobility-cabal wordt vertegenwoordigd door onze dominante politieke, economische en culturele instellingen. De westerse samenleving is ondermijnd en de westerse cultuur is failliet. Democratie bestaat niet, want vóór elke verkiezing wordt al beslist wie zal winnen en de leiding zal hebben. Het is een vorm van sociale controle via de massamedia en educatie, die de kanalen zijn geworden voor massale indoctrinatie en beïnvloeding.

Als Johnson een algemene verkiezing wil winnen zoals hij aangeeft, heeft hij Nigel Farage nodig. Terwijl Farage niets minder dan een no-deal Brexit accepteert. Farage bevindt zich in de commanderende positie als het plan van Johnson voor een algemene verkiezing zal doorgaan, het is zijn volgende stap in deze vervelende Brexit-strijd.

Nu ook het 2e verzoek van BJ voor een Snap-verkiezing voor de tweede keer is afgewezen, is zijn laatste optie de wetgeving te omzeilen. Door slechts één eenvoudig ding te doen, t.w. een brief aan de Brexit-vertragingswetgeving toe te voegen; waarin staat dat de Britse overheid officieel geen verlenging meer aanvraagt na 31/10 en dit vervolgens negeert. Deze eenvoudige uitweg is het ‘B-plan’ dat het mogelijk maakt om Brexit op 31 oktober te materialiseren zoals Johnson had beloofd.

Als de huidige controleurs niet opzijgaan en een vreedzame overgang toestaan, zullen massale arrestaties, deportaties, chaos en militaire heerschappij plaatsvinden, terwijl het oude regime failliet gaat in afwezigheid van een levensvatbare vervanging.

 

Het publiek is gedesillusioneerd
Voorts, opkomende verkiezingen zullen worden beslist door het volk, en niet zoals voorheen, toen speciale troepen werden ingezet die strijden voor concurrerende bedrijfsmaffia facties. Deze bedrijfsfracties hebben onze levensstandaard verlaagd door van de bevolking te stelen sinds het begin van de jaren ’70 toen de Amerikaanse dollar van de goudstandaard afging.

Het publiek is gedesillusioneerd en op hun hoede voor de constante stroom van leugens, misleidingen, van politici en de negatieve mainstream media-rapporten met nieuwsverslaggeving die zich houden aan de cabal agenda’s, wat een flagrant understatement is – mensen zien hun wereld veranderen en ze willen begrijpen wat gebeurt en waarom. Ze willen geïnformeerd worden om daarop voorbereid zijn. Ze willen de vrijheid om weloverwogen keuzes te maken in plaats van te horen wat ze moeten doen, verteld door corrupte individuen en instellingen die constant liegen en bedriegen en hen in chaos hebben gebracht.

Euroscepticisme stijgt in heel Europa, omdat het duidelijk is dat het leiderschap in Brussel, gecontroleerd door de Duitse bondskanselier Angela Merkel en haar Rothschild-slaaf Macron, in de eerste plaats bezorgd is over de eigen EU-behoeften, en niet die van de Europese bevolking. Nu willen mensen hun lokale gemeenschappen beschermen tegen afsterving veroorzaakt door de veelbelovende en onder presterende politieke partijen. Brussel maakt steeds bizardere en complexere wetten om innovatie en groei te onderdrukken, de stemming is in het voordeel van verandering, hoe eerder hoe beter.

De controle over de VS, de EU en de wereldpolitiek door de rijkste families van de planeet wordt uitgeoefend op een krachtige, diepgaande en clandestiene manier. Deze controle begon in Europa en heeft een continuïteit die terug te voeren is tot het moment waarop de bankiers ontdekten dat het winstgevender was leningen te verstrekken aan overheden dan aan behoeftige individuen. Deze bankfamilies en hun ondergeschikte begunstigden zijn in de loop van twee eeuwen eigenaar geworden van de meeste grote ondernemingen, waarin ze zich in het geheim en in toenemende mate hebben georganiseerd als wereldwijde controleurs van regeringen en als arbiters over oorlog en vrede.

Als mensen dit niet begrijpen, zullen ze de werkelijke redenen voor alle manipulaties, de twee wereldoorlogen en een naderende derde wereldoorlog niet kunnen bevatten, een nieuwe oorlog die vrijwel zeker zal beginnen als gevolg van de poging van de Deep State om hun ondergang te overleven – geholpen door het EU-politietbureau – om ook de controle over Centraal-Azië te grijpen. De enige uitweg is dat de VS en de EU zich hiervan terugtrekken – iets wat de mensen van de VS, de EU en de wereld willen, maar niet de machtselite.

Met opzet heeft het gebrekkige monetaire beleid, het economische beleid en het politieke beleid, deze aanhoudende economische crisis veroorzaakt. De belangrijkste daders zijn de centrale bankiers, geleid door de FED, eerst door Greenspan, Bernanke, Janet Yellen en nu door Jay Powel, gehoorzaam gevolgd door Mario Draghi van de ECB.

Tegenwoordig worden meer en meer mensen over de hele wereld wakker met betrekking tot deze nieuw opkomende realiteit en het inzicht dat wat historisch is geleerd, gesocialiseerd en ze mee zijn opgevoed om de politieke waarheid te geloven, niet meer is dan een voorbeeld van daadwerkelijke kletspraat. Trends en peilingen in de afgelopen jaren hebben deze verschuiving in het wereldbewustzijnsbeeld gedocumenteerd en tonen consequent een groeiend wantrouwen tegenover regeringen en hun politici in zowel de VS als Europa.

De vastberadenheid van de overheid is keer op keer, en overal waar je kijkt, de afbraak van de samenleving te realiseren, waardoor conflicten ontstaan om de cohesie te beëindigen dat resulteert in angst, stress en verlies aan identiteit. Omdat angst en stress de energetische centra van de mens sluiten, hetwelk we anders als ons wapen tegen hen kunnen gebruiken. Maar we kunnen vanuit ons gevoel voor en van vrijheid dit verwijderen, door middel van meer bewustzijn, kennis en te begrijpen dat we een grote macht tegen de Deep State vormen, en in staat zijn om ze uit onze samenleving te verwijderen.