Een objectieve evaluatie

 Twee verschillende regeringen tegelijkertijd aan het bewind

Alle reële economische indicatoren zijn negatief

Deep State versus Potus

Nieuwe verkiezingen

Wereldwijde valuta reset

 

Weg van het globalisme

Een invloedrijke groep achter president Trump ondersteunt en begeleidt hem van A tot Z. President Trump is van tevoren geïnformeerd over de tien doelstellingen van het PLAN, Amerika weer groot te maken. Acht van deze doelen zijn; het moeras ledigen, grensbeveiliging, deregulering, het breken met globalisme, Amerika eerst, het beëindigen van de Centrale Bank, om eerlijk geld door goud ondersteund terug te brengen, de afschaffing van TTP en WTO-handelsovereenkomsten, en de terugtrekking uit het klimaatakkoord van Parijs. Zoals kan worden waargenomen; Zijn alleen, het beëindigen van de Federale Reserve Bank en het terugbrengen van eerlijk door goud ondersteund geld, nog in de pijplijn voor voltooiing.

 

President Donald Trump vervult de gevaarlijkste en moeilijkste taak ooit; het droogleggen van het Deep State-moeras, terwijl hij in de overheid en in binnen- en buitenland omringd is door mollen en wetteloze misdadigers op elk niveau. Hij heeft te maken met criminele financiële, politieke, professionele en militaire bendes. Al deze bendes zijn het resultaat van de wereldwijde corruptie binnen overheden, het criminele monetaire stelsel, corrupte financiële instellingen en immorele bedrijfsbelangen, gemotiveerd en geleid door geheime genootschappen.

 

De funeste krachten binnen de Deep State zijn massaal georganiseerd tegen president Trump en de bevolking. Ze beheersen de reguliere media en ze maken nog steeds deel uit van de Veiligheid Community. Zelfs binnen zijn eigen bestuur is nog steeds een nest oorlogszuchtige criminelen. Deze krachten zijn altijd betrokken bij hun zelf gecreëerde veldslagen, oorlogen, belastingen en tarieven. Ze werken op ouderwetse mind control-programmering. Een handelsoorlog is net zo nep als een oorlog tegen drugs, een oorlog tegen misdaad of een oorlog tegen terreur. Niets is het vechten waard. En niemand kan winnen. Ze zijn allemaal ontworpen om de elites te belonen op kosten van de bevolking.

 

Te hoge uitgaven, schulden, nep geld, nepprijzen, nepoorlogen; zijn de dingen die de elite corrumperen, de economie verstoren en de samenleving verderven. En dat zijn de dingen die president Donald J. Trump moet stoppen. Zijn deugd is dat hij niet is zoals andere politici. Hij is een buitenstaander, geen lid van de elite zelf. Hij was een onroerend goedspeculant, geen politicus. En hij had legitieme ondernemingen over de hele wereld; hij is niets verplicht aan de Deep State vanwege zijn geld, zijn roem of zijn fortuin. Hij is precies wat Amerika nodig heeft, iemand die te rijk is om te doen wat de Deep State via de MSM zegt, hij is iemand die moedig genoeg is de Deep State aan te pakken.

 

Twee verschillende regeringen tegelijkertijd aan het bewind

De Deep State Shadow Gouvernement wil oorlog en zich ontdoen van president Trump. Bijgevolg motiveren ze hun marionetten in het Congres voor oorlog en beschuldigingen bij elke gelegenheid. Er zit echter een serieuze kant aan deze beschuldigingen, het is het gevecht met de Deep State en de crisis die op het punt staat de Amerikaanse economie onderuit te halen. Het heeft te maken met de diepere stromingen van politiek en economie, die moeten leiden tot oorlog, faillissement, depressie en armoede. Het onderzoek naar de beschuldiging van de Democraten naar de vermeende poging van president Donald Trump van een ​​Quid Pro Quo afspraak, leverde niet het minste bewijs op. De democraten hebben absoluut niets.

Maar opmerkelijk; Rusland schonk niets aan de Trump-campagne. Maar doneerde $ 145.600.000 aan de Clinton Foundation. Waarvoor President Trump werd onderzocht!

Verder; Nancy Pelosi nodigde illegale vreemdelingen uit voor de State van de Unie toespraak. Terwijl, President Trump slachtoffers van illegale vreemdelingen uitnodigde voor de State van de Unie. Denk daar eens over na, wat een verschil dat maakt!

De indruk wordt gewekt dat de regering Trump zich voorbereidt op oorlog en invasie in Iran en Venezuela, wat niet het geval is. Onthoud dat er twee verschillende regeringen aan het werk zijn; de Deep State Shadow- en de Trump-administratie. Dit maakt het erg moeilijk voor de niet volledig ontwaakte buitenstaanders om te begrijpen wat er echt aan de hand is. Omdat beiden doen alsof ze de legitieme regering zijn op bijna hetzelfde moment en niveau.

 

President Trump is slechts de vierde president in de geschiedenis van de VS die daadwerkelijk voor de mensen vecht, in tegenstelling tot alle 41 anderen, die vooral het geld van het volk steelden en in particuliere banken kanaliseerden. De eerste president was Andrew Jackson die werd neergeschoten nadat hij de toenmalige Centrale Bank genaamd ‘Second National Bank’ had vernietigd, die hij openlijk ervan beschuldigde dat die werd gecontroleerd door Rothschild en The City in Londen. President Abraham Lincoln, werd vermoord na het drukken van zijn ‘greenbacks’, het nationale geld dat de staat had uitgegeven om de soldaten te betalen, omdat Lincoln had geweigerd geld van Rothschild te lenen tegen een rente van 24%. De derde was John F. Kennedy die in november 1963 in Dallas werd vermoord om redenen die indruisten tegen de belangen van de banken en het militaire industriële complex. En, inmiddels hebben ze meer dan vijftien moordpogingen gedaan om Donald Trump te vermoorden, omdat hij ‘Amerika terug wil geven aan het volk’.

 

Alle reële economische indicatoren zijn negatief

Goud stijgt en daalt. Maar verdwijnt niet. En op lange termijn heeft het de neiging een ​​redelijk zuivere maatstaf te geven van wat dingen waard zijn. De goudprijs van aandelen, over een periode van 50 jaar, zegt dat aandelen niet zo waardevol zijn als beleggers denken en dat dat de economie niet zo groots is als president Donald Trump gelooft.

 

Markten en economieën zijn immers nog steeds cyclisch. Toen Donald Trump begon in het Witte Huis, openden de toenmalige Republikeinen in 2017 de sluisdeuren met hun kerstbelastingverlaging. Maar nu, met de Democraten, ebt het tij weg.

 

De recente ‘reële’ sleutelindicatoren zijn allemaal negatief. Van detailhandel tot woningvergunningen en alles daartussenin, alles daalde, dat aangeeft dat er een recessie komt. Zelfs de bbp-cijfers bieden ook geen troost. Ze zijn gegaan van een hoogtepunt van iets minder dan 5% in het tweede kwartaal van 2014, naar 2,3% in het eerste kwartaal van 2017, toen President Trump het roer overnam, tot slechts 2% in het tweede kwartaal en daarna 1,9% in het derde kwartaal van dit jaar. En de New York Federal Reserve verwacht een verdere groeivertraging tot 0,92% in het vierde kwartaal.

 

Het staat vast dat een recessie op komst is. En aandelen zullen zeker dalen, net als na 2000 en opnieuw na 2007. Markten en economieën ademen in en uit. Ze breiden uit en krimpen.

 

President Trump heeft waarschijnlijk een grote fout gemaakt door krediet te nemen voor de laatste kwartalen van de expansie. Hij heeft deze opleving niet veroorzaakt, en nu kan hij niet worden beschuldigd van de neergang, die hij ook niet kan veroorzaken.

 

Een getrokken eerlijke conclusie zegt; president Trump heeft weinig of geen invloed op de economie. Alhoewel alle indicatoren erop wijzen dat de economie zich in een onvermijdelijke recessie bevindt. Recessies zijn natuurlijk, en normale manier om het dode hout uit het bos te verwijderen. Dubieuze schulden, onrendabele bedrijven, incompetente ondernemers, worden allemaal opgeruimd en maken ruimte voor nieuwe groei.

 

In de jaren ’50, ’60 en ’70 was de situatie min of meer normaal. De verhouding tussen aandelen en het bbp varieerde van een laag rond 30% tot een hoog rond 80%. Tegen 1999 bereikte het een recordhoogte van 136%. Toen daalde het opnieuw en bereikte in de crash van ’08 een dieptepunt rond 56%.

 

Maar doordat er tien jaar lang meer en meer geld in de economie werd gepompt, is deze verhouding nu 140%, hoger dan ooit en meer dan twee keer het oude “normaal”, en als de brand uitbreekt, zal het een groots spektakel worden!

 

De Amerikaanse economie is sinds 2000 in verval en daalt relatief ten opzichte van andere landen. De schulden stegen. De macht van de Deep State nam toe. En tegen 2015 was de VS duidelijk in een neerwaartse trend. President Trump staat nog voor twee grote uitdagingen: hij moet de VS uit de hersenloze, eindeloze en win-loze oorlogen halen en hij moet ‘het moeras leegpompen’.

 

Tot nu toe is er geen grote daling van Amerikaanse troepen geweest, of enige vermindering van de bemoeienis van de Deep State. Sinds afgelopen mei zijn nog zo’n 14.000 Amerikaanse troepen naar het Midden-Oosten gestuurd. Oorspronkelijk werden de vredesbesprekingen geannuleerd, die zouden moeten leiden tot een einde aan de bijna 18-jarige oorlog in Afghanistan. Maar nu heeft President tijdens zijn Thanksgiving-bezoek aan de Amerikaanse strijdkrachten de onderhandelingen opnieuw opgestart.

 

Drones-aanvallen en een strakker beleid met sancties hebben het risico op oorlog met Iran vergroot. Volgens persberichten zijn 1.000 Amerikaanse speciale operatietroepen uit Syrië teruggetrokken en naar Irak verplaatst. Maar bijna 3.000 extra troepen werden goedgekeurd om naar Saoedi-Arabië te worden gestuurd. De vraag rijst: als President Trump zo’n vriend is van de oorlogszuchtige Deep State, waarom willen ze hem dan beschuldigen en vermoorden?

 

Deep State versus Potus

De twee belangrijkste facties van de Deep State; de Republikeinen en de Democraten vechten voor controle over de regering. De krantenkoppen vertellen over elke gegooide bom en raket gelanceerd in de beschuldigingsprocedures geïnitieerd door Schiff en Pelosi. Maar er is geen serieus bewijs voor de beschuldigingen, het gaat nl. over het voortbestaan ​​van de Deep State en de crisis die op het punt staat de economie onderuit te halen. Het heeft zeker te maken met de diepere stromingen van politiek en economie; t.w. degenen die oorlog, faillissement, depressie en openbare armoede voorstaan.

 

Als de strijd om controle over een rijk wordt geïntensiveerd, worden de echte bedreigingen genegeerd. In de laatste kwart eeuw van het Romeinse rijk bijvoorbeeld, waren er zoveel gevechten tussen de Romeinen zelf, waardoor het rijk geen goede verdediging kon voorbereiden tegen de echte vijand.

 

De gezondheid van Amerika is ook verzwakt, althans sinds de eeuwwisseling. De VS zullen op de ouderwetse manier failliet gaan door meer uit te geven dan ze zich kunnen veroorloven. Als ze bijvoorbeeld de waarde van Amerikaanse obligaties opblazen, gaan ze ook de hoop op pensioenuitkeringen vernietigen voor al die mensen wier pensioenen hiervan afhankelijk zijn. En wanneer ze meer geld “drukken” om het door te geven aan hun vriendjes, gebruiken ze dat om meer goederen en diensten te claimen die van anderen zijn.

 

Al met al bevindt Amerika zich op een zeer gevaarlijk pad, vergelijkbaar met het pad dat wordt gevolgd door Argentinië en Venezuela. Sinds januari 2017 heeft de US elke dag voor bijna $ 3 miljard aan schuld toegevoegd, tot een totaal van nu $ 3 biljoen.

 

De president nam de Deep State die daadwerkelijk de regering controleert in de heupzwaai. En nu zijn de insiders in de tegenaanval gegaan. Het begon met buitenlandse inmenging t.w. Russische invloed bij de verkiezingen tot het afwijzen ​​van niet-burgers om te stemmen bij Amerikaanse verkiezingen.

 

Ze waren tegen de muur van president Trump die minder kost dan de Obamacare-website. Denk daar eens over na! – De Amerikanen zijn nu één verkiezing verwijderd van open grenzen, socialisme, wapenconfiscatie en volledige abortus op nationaal niveau. Ze vechten tegen het kwaad. Terwijl meer troepen en bewapening moet worden gestuurd om Venezuela binnen te vallen, dat 60 jaar geleden de 4e op de wereldindex was voor economische vrijheid. Vandaag zijn ze 179e en hun burgers sterven van de honger, als gevolg van Amerikaanse sancties.

 

Onthoud: met “Sancties” kan de Deep State economische oorlog voeren tegen de beoogde landen en individuen, om hun hulpbronnen te stelen. Geen stem van het volk, geen congresdaad, geen bewijs van wangedrag is vereist. Dit laat potentiële “vijanden” op zoek naar alternatieven. En wanneer ze die vinden, en ontsnappen aan de hegemonie van het dollarsysteem, zal dit een nieuwe grote klap betekenen voor de Amerikaanse economie.

 

Zodra er een bruikbaar dollaralternatief is, zullen de buitenlanders sancties tegen de VS lanceren, dan kunnen al die dollars, die nu in het buitenland worden gehouden als ‘reserves’, naar huis terugkeren en de VS-economie laten zinken in hyperinflatie zoals Venezuela dat nu ondergaat. Buitenlanders nemen dan mogelijk VS-grond, hulpbronnen en industrieën over.

 

Om de macht te verwerven en te behouden en de politieke aangelegenheden van verschillende landen te beïnvloeden, chanteren zij politici en mondiale elites door een regelmatig maar geheime aanbidding van Satan in kinderofferrituelen, waaronder pedofiliepartijen. Hoe onschuldiger het slachtoffer is, hoe meer kracht ze voelen tijdens de ceremonie. Ze krijgen hun slachtoffers d.m.v. kinder- en mensenhandel via de interventie van diverse maffia-groepen, die zich bezighouden met internationale kinderseks en mensenhandel, drugs- en wapenhandel, waarbij het geld witgewassen wordt via de Vaticaan Bank.

 

De wanhopige acties van de Deep State zijn inmiddels overal ter wereld waarneembaar geworden. Als een protest niet tegen de Deep State is, dan gaat het zeker over het stelen van grondstoffen d.m.v. regime-change – Bolivia – waarbij de hogere klasse en het leger betrokken zijn, alleen om het elitaire systeem overeind te houden.

 

Aan de andere kant zijn President Trump, de Alliantie en de patriotten begonnen met het ontmantelen van De Deep State, een echt formidabele taak. De meest bekende zijn o.a. de Rothschilds, Rockefellers, Clintons, Obama, CEO’s van multinationale ondernemingen, geheime societies, de vrijmetselaars, jezuïeten, alle Europese Royals, CIA-agenten, Bankiers, US Inc., de City of London en het Vaticaan die controle hebben over het wereldwijde monetaire systeem, en schaduwregeringen leiden. Ze maken verder gebruik van de diensten van talloze maffia’s om de internationale uitbuiting van kinderen, het oogsten van menselijke organen, wapen- en drugshandel te verrichten.

 

Nieuwe verkiezingen

Het rapport van de Inspecteur-generaal van het ministerie van Justitie over misstanden onder de Foreign Intelligence Surveillance Act (FISA-misstand) zal binnenkort worden vrijgegeven. Het rapport zou zo dik zijn als een telefoonboek en aanklachten bevatten tegen 80% van het Democratische Congres, plus verschillende prominente Republikeinse politieke elites. Dramatische veranderingen en hervormingen binnen de Amerikaanse regering zullen naar verwachting daarna plaatsvinden.

 

Aangezien bijna 90% van het congres niet zal terugkeren, moeten nieuwe verkiezingen worden gehouden. Ook zal USA INC. worden afgeschaft en de oorspronkelijke republiek van Amerika worden hersteld. Eerlijke verkiezingen zonder manipulaties en interferenties zullen het politieke landschap veranderen.

 

Vermoedelijk zal president Trump worden herkozen om zijn taak het moeras leeg te zuigen af te kunnen maken maken. De goudstandaard, QFS en GESARA worden wereldwijd geïmplementeerd. De vrijemarkteconomie van het volk wordt een feit. Er zal geen prijsmanipulatie meer plaatsvinden. Onder andere zullen goud en zilver hun echte marktwaarde vinden. Dit wordt absoluut het begin van het einde van de Deep State. Er zullen maatregelen moeten worden getroffen om te voorkomen dat nooit weer een privé criminele organisatie de economie en het financiële systeem van het volk kan overnemen.

 

President Trump is de beste Amerikaanse president, niet omdat zijn beleid goed is, maar omdat hij de meest transparante president is. – Op het politieke toneel heeft de cabal alle terrein verloren. Ze stoppen met niets om chaos te veroorzaken. Maar alles wat ze proberen, faalt gewoon. Het banksysteem heeft zich als een lelijk web over de hele wereld verspreid, in elke stad en dorp, en mensen genadeloos beroofd.

 

Nu is de tijd gekomen voor gerechtigheid. De banken krimpen. Hun invloed wordt geringer, en dat is geen toeval. – Want, niemand kan een organisatie leiden op basis van leugens en nep geld.

 

Wereldwijde valuta reset

Het oorspronkelijke plan was dat China de eerste is die aankondigt op de goudstandaard over te gaan, en het Petro Dollar fiat-systeem zal verlaten. Nu hebben ze blijkbaar hun handschoen in de ring geworpen, nadat hun valuta door goud zou zijn ondersteund. De verwachting is dat binnenkort de rest van de wereld zal volgen. De Amerikaanse fiat dollar zal niet langer kunnen concurreren met door goud gedekte valuta’s en bijgevolg worden afgeschaft.

 

De Global Currency Reset (GCR) wordt gefinancierd door middel van het goudverdrag dat is ondertekend door 209 landen waarvoor goud wordt gebruikt dat eigendom is van de Chinese Ouderen. De GCR stelt het QFS Quantum Financial System in werking en zorgt ervoor dat geen ‘One World Currency’, zoals de SDR of anderszins in gebruik kan worden genomen. Binnen dit proces zal elk land terugkeren naar haar soevereine valuta.

 

Het huidig internationale geldsysteem wordt gesloten als de GCR is voltooid, om interferentie door de Deep State te voorkomen. Voorts, kunnen Centrale Banksters niet langer gelden laten verdwijnen via de Vaticaan Bank of doorsluizen naar de Oekraïne.

 

De Gold Standard is onvermijdelijk en zal de banken op hun knieën brengen. Gouden tijden voor de volkeren van de wereld zullen in 2020 aanbreken. De gestolen Macht en Rijkdom moet worden teruggegeven aan het volk. De overvloed zal worden gedeeld, voor het grotere goed van allen.

 

De controle door de Deep State over regeringen, het congres – parlementen, de rechtbanken, universiteiten, het Pentagon, de bureaucratie, de valuta, de begroting en de media wordt beëindigd. De eerste stappen worden inmiddels uitgevoerd en zullen binnenkort zichtbaar zijn; Prins Andrew, Hillary Clinton en Netanyahu gaan naar de rechtbank. Terwijl andere belangrijke veranderingen in het financiële systeem kunnen worden verwacht.

 

Een verzoek aan elke lezer; Deel dit belangrijk nieuws met iedereen met als doel dat hiermee eindelijk De Grote Ontwaking begint!