De vluchtelingencrisis is een onnatuurlijk verschijnsel

Duitse AfD is de enige partij met een oplossing voor migranten

DS: Gemeenschappen vernietigen door werkloosheid en massa-immigratie

Veroorzaking van economisch en sociale chaos in heel Europa

De autochtone Europeanen beschermen

 

Waarom meer Vaderlandslievende Vrijheidsstrijders nodig zijn

De vluchtelingencrisis heeft grote bezorgdheid gewekt in Europese landen zoals Hongarije, Oostenrijk en Polen. Als reactie op 7.000 migranten die dagelijks in 2015 het Hongaarse grondgebied binnenvielen, heeft de Hongaarse regering de grenscontrole opnieuw ingesteld om te voorkomen dat hordes vluchtelingen het land binnenkomen. Natuurlijk viel dat niet goed bij Soros en zijn naaste bondgenoten, die zowel Polen als Hongarije ervan beschuldigden dat ze dachten dat ‘democratie te veel moeite is’ en een ‘Poetin-achtige autoritaire dictatuur’ wilden stichten. Wat niet goed viel bij de Hongaarse premier Viktor Orban. Het is moeilijk zich voor te stellen of Soros nog duidelijker zou kunnen zijn met zijn Globalistische bedoelingen.

Om de puntjes op de i te zetten; Immigranten zijn mensen die formeel een land binnenkomen volgens de regels en normen van de ontvangers. Dat is wat een immigrant is. Ze zijn volledig legaal.

 

Anderzijds; Migranten kunnen mensen zijn die de grens overkomen als onderdeel van een binnenvallende horde, waar legaliteit niets mee heeft te maken. Dat is de betekenis, en ook een accurate. Het is precies wat deze mensen zijn. Als er genoeg van zijn en ze zijn gewapend, kunnen ze opnieuw worden geclassificeerd van ‘migranten’ naar ‘indringers’.

 

Tot op dit moment waren ze een informeel en ongewapend, binnenvallend leger van een totaal andere cultuur, ras, religie en taal. Dus dat zijn duidelijk migranten. Het is jammer dat het te ‘onpolitiek’ is om ze te noemen wat ze zijn. Het is allemaal totaal gek. Maar dit is wat de huidige maatschappij kenmerkt. Hoe iets wordt geformuleerd, heeft een enorme invloed op hoe het publiek erover denkt. Daarom hebben we dringend meer Vaderlandslievende Vrijheidsstrijders nodig, en geen rebellen, migrantenvluchtelingen of terroristen.

 

Open alsjeblieft de ogen, word wakker en sluit je aan bij de Patriotten over de hele wereld om onze Planeet Aarde te bevrijden van de Criminele Khazariaanse maffia die ons tot slaaf maakt en die ons onderdrukt, terwijl ondertussen onze samenleving en planeet Aarde door hen wordt vernietigd. Vertel het verder door de hierna volgende belangrijke verklaring door te geven en laten we ons allemaal aansluiten bij de Vrijheidsstrijders!

 

De vluchtelingencrisis is een onnatuurlijk verschijnsel

De EU is al lang een broeinest van religieuze, etnische en rassenoorlogen. De door ngo’s gesubsidieerde migratie van moslims en Afrikanen naar de EU wordt een van de grootste problemen voor de volgende generatie. De vluchtelingencrisis is te wijten aan de burgeroorlog in Syrië, naar men zegt. Maar men vraagt zich nooit af hoe al deze mensen plotseling wisten dat Europa zijn poorten zou openen om hen binnen te laten?

 

De vluchtelingencrisis is geen natuurlijk verschijnsel. Het viel samen met de Open Society Foundation (OSF) die geld doneerde aan het in de VS gevestigde Migration Policy Instituut en het Platform voor Internationale Samenwerking voor mensen zonder documentatie, beiden zijn door Soros gesponsorde organisaties. Beide groepen pleiten voor de hervestiging van moslims uit de derde wereld in Europa.

 

Soros ziet zichzelf als een zendeling die de Globalistische agenda 2030 uitvoert die hem door zijn vroegere mentors is onderwezen. Hij gebruikt zijn uitgebreide politieke connecties om het overheidsbeleid te beïnvloeden en crises te creëren, zowel economisch als sociaal, om deze agenda te bevorderen. Soros is duidelijk tegen de mensheid en is helemaal gericht op de vernietiging van westerse democratieën en beschavingen.

 

Voor elk rationeel denkend mens zijn sommige mondiale evenementen gewoon niet logisch. Waarom zouden westerse democratieën bijvoorbeeld miljoenen mensen opnemen waarvan de waarden volledig onverenigbaar is met die van henzelf? – Als je goed kijkt, wordt agenda 2030 actief gepromoot door de toonaangevende Globalistische marionet, George Soros, waardoor de dingen duidelijker worden.

 

Als bewijs; Verslaggevers vonden ‘Migrantenhandboeken’ op het Griekse eiland Lesbo. Later werd onthuld dat de handboeken, die in het Arabisch zijn geschreven, aan vluchtelingen waren gegeven voordat ze de Middellandse Zee overstaken door een groep genaamd ‘Welkom in de EU’, vermoedelijk gefinancierd door Soros. – Nu is de vraag; wie is eigenlijk de architect van dit ‘Merkelplan’?

 

Duits AfD is de enige partij met oplossingen voor migranten

Vervolgens werd het Merkel-plan gemaakt door het European Stabiliteit Initiatief, waarvan Gerald Knaus voorzitter is en een senior fellow is bij niemand minder dan Soros ‘Open Society Foundations. Het plan stelt voor dat Duitsland asiel verleent aan 500.000 Syrische vluchtelingen. Het stelt ook dat Duitsland, samen met andere Europese landen, moet overeenkomen om Turkije, een land dat voor 98% moslim is, te helpen visumvrij reizen te verkrijgen binnen de EU.

 

Merkel heeft blijkbaar weinig tegenstand binnen haar eigen CDU-partij. Verder is de linkerzijde van Duitsland zwak, gebroken en te betrokken in het debat over hoe compassievol het land kan en zou moeten zijn met betrekking tot de voortdurende toestroom van migranten of vluchtelingen, waarvan sommigen banden hebben met islamitische radicale groepen. De enige “buitenstaander” in dit opzicht in Duitsland is de AfD-partij.

 

Door de radicaal-linkse media wordt de AfD een “extreemrechtse partij” en vaak zelfs “nazi” genoemd, wat onzin is, maar interessant is wel, dat een voormalig hoofd van de Israëlische Mossad, Rafi Eitan, niet alleen de AfD accordeert, maar ook wenst dat alle Europese naties zo’n partij met bijdetijdse Westers waarden zouden hebben als de AfD is. In plaats van felle kritiek is de AfD wel de partij die redelijke oplossingen biedt voor de Duitsers. –  Het wordt tijd terug te keren naar eigen verantwoordelijkheid en rationaliteit.

 

Dr. Gottfried Curio is lid van de Bondsdag – het parlement – voor de AfD- het partij-alternatief voor Duitsland, dat tegenwoordig de op twee na grootste regeringspartij is sinds haar oprichting slechts 5 jaar geleden. In zijn toespraak op de vloer van de Bondsdag gaat Dr. Curio in op de catastrofale gevolgen van het open deur “welkom vluchtelingen” beleid van kanselier Angela Merkel.

 

Het alternatief voor Duitsland (AfD) is vrijwel de enige bijdetijdse Europese partij in het Duitse politieke spectrum. Ze zijn gezinsgericht, willen veilige grenzen en geloven in het behoud van de nationale staat Duitsland, evenals president Trump dat doet in Amerika.

 

DS: Gemeenschappen vernietigen door werkloosheid en massa-immigratie

Dit is slechts een kant van de vluchtelingencrisis die ons voortdurend wordt opgedrongen en overal te zien is. Ze blijven massale illegale immigratie pushen om de ‘nationale identiteit’ te vernietigen, om de mensen te verdelen en te beheersen. En dan, bedenk hoe Dr. Richard Day reeds de aanwezigen op een vergadering in 1969 informeerde; dat gevestigde gemeenschappen moeten worden vernietigd door werkloosheid en massa-immigratie.

 

Dit is de ware reden voor de EU zonder grenzen en was voorheen de reden waarom de VS de grensverdediging met Mexico terugtrok ter voorbereiding op de Noord-Amerikaanse Unie zonder grenzen. Dat inmiddels door president Donald Trump werd omgedraaid ondanks de enorme tegenstand van de democraten in het Congres.

 

Om de uitbreiding van het globalisme, socialisme, fascisme en technocratie te rechtvaardigen en een menselijke façade te geven aan deze viervoudige catastrofe, is het noodzakelijk om het aantal behoeftige slachtoffers te vergroten; en wat is een betere manier om dat te doen dan van westerse landen te eisen dat ze onbeperkte migratiegolven opnemen en ondersteunen.

 

Inderdaad, dat is precies waar de Deep State-controleurs naar op zoek zijn, opdat een van hun kardinale propaganda-ideeën wereldwijd doordringt, d.w.z. de implementatie van fascisme en communisme, dat onvermijdelijk wordt als wij mensen dit proces nu niet stoppen. Deze misleidende gedachte wordt benut om de oppositie te verslaan. Zodat fascisme de wereld kan annexeren, en onthoud; er is niets meer tegen te doen, zodra dit is gerealiseerd.

 

De migratie van moslims naar de EU wordt een van de grootste problemen binnen de volgende generatie. Het is zeker dat niet miljoenen, maar tientallen miljoenen ‘voetmensen’ en ‘bootmensen’, met inbegrip van undercover-huurlingen, geïnitieerd en financieel gesponsord door George Soros via zijn meerdere organisaties, volgens plan zullen proberen Europa te overmeesteren. Als ze worden geaccepteerd en zich mogen vestigen, zal de vernietiging volledig zijn van het weinige dat nog over is van de westerse beschaving. Als dit wordt voorkomen, kan dit leiden tot miljoenen doden en een behoorlijk schandaal worden. Het is niet bekend hoe dit zal aflopen, maar het wordt ongetwijfeld een enorme en lelijke catastrofe.

 

Veroorzaking economisch en sociale chaos in heel Europa

De EU ligt financieel reeds op sterven na dood, met veel te veel schulden die overheden, bedrijven en particulieren failliet laat gaan. Het zinkt economisch, verzwaard met onderdrukkende voorschriften en belastingen. Het wordt ook demografisch gewurgd, met geboortecijfers ver onder de vervanging. Behalve onder Afrikaanse en islamitische immigranten, die niet integreren en buitensporige nervositeit en onrust veroorzaken bij de Europeanen.

 

Terwijl miljoenen migranten, die gratis voedsel, onderdak, kleding, geld krijgen, vrouwen verkrachten en de hele dag in koffiehuizen rondhangen, beginnen te klagen dat het niet genoeg is! Dit wordt, de vernietiging van Europa door de vloed van miljoenen niet-geassimileerde moslims, dat een niet te stoppen proces wordt, en het georkestreerde plan van de Deep State vervult om economisch en sociale chaos in heel Europa te veroorzaken.

 

Hoe is dit probleem op te lossen? Omdat niemand met autoriteit de oorzaak van het probleem wil aanpakken, is de juiste koers voor de oplossing van migratieproblemen de handhaving van interne veiligheid te waarborgen, dat begint met het analyseren van de werkelijke oorzaak van deze problemen, om dan stap voor stap de symptomen te elimineren,

 

Vooralsnog, is nog steeds de massale illegale migratie vanuit Afrikaanse en islamitische landen in volle gang. Deze mensen zijn archaïsch gesocialiseerd en statistisch onevenredig crimineel. De meeste hebben geen opleiding. En toch mogen ze illegaal de EU binnenkomen met honderdduizenden per jaar, wat een zware last is voor onze sociale systemen, ons budget en een permanente bedreiging is voor EU-autochtonen. De meeste zijn Syriërs, Afghanen, Irakezen: die geen reden hebben om bescherming of asiel te zoeken, als ze illegaal grenzen van buiten de EU overschrijden.

 

Migranten die de Middellandse Zee oversteken zijn ook geen vluchtelingen. Het zijn illegale economische migranten die via veilige landen vanuit Afrika naar Libië komen en vervolgens voor de kust worden opgehaald. Ze zijn niet behoeftig. Ze kunnen de mensenhandelaren hun hoge prijzen betalen. De werkelijke behoeftigen verschijnen daar nooit. – Het zou honderd keer effectiever zijn om migranten in hun eigen land van herkomst te helpen.

 

Een gratis toegang tot Europa zorgt voor meer aanmoediging voor migranten en substantieel onbetaalbare kosten in de EU. Het bevorderen van deze migratie is ook in humanitaire zin verkeerd los van het financiële aspect.

 

Massale immigratie lost geen problemen op in de EU of op lokaal niveau. Het verergert ze: toenemende misdaad, geweld tegen vrouwen, de langzame insluip van islamisering, openbare ruimtes worden overgenomen door groepen mannen die aanzienlijk agressief zijn. Wat nodig is, zijn veilige trein- en busstations, veilige scholen, veilige parken en zwembaden. Volg deze verbazingwekkende toespraak in het Franse parlement van een parlementslid die een frontale aanval uitvoert op linkse misleidingen met betrekking tot illegale migranten die Frankrijk binnenkomen. Dit is echt adembenemend en geeft de essentie van de waarheid. Toespraak is d.m.v. ondertitels vertaald in het Engels.

 

De te verwachten demografische ontwikkeling zal integratie onmogelijk maken. Een onderzoek uit 2017 toonde aan dat tot 4,8 miljoen illegale migranten zich in Europa bevinden. Niet-geautoriseerde migranten worden geclassificeerd als mensen die geen legaal verblijfsrecht hebben in het land waar ze wonen. Veel van deze personen, meer dan een miljoen, hebben toestemming gevraagd om te blijven en wachten op een beslissing. Vier landen – Italië, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk – bieden plaats aan zo’n 70 procent van het totaal, waarvan meer dan de helft in Duitsland woont.

 

Als een alarmerend voorbeeld; Voice of Europe berichtte over een 45-jarige Amerikaanse toerist die bijna werd vermoord door Afrikaanse migranten in de straten van Barcelona. Hij heeft zich beklaagd bij de Spaanse elites, meldt de regionale krant El Periódico: José Bravo, 45 jaar oud, is een Amerikaan die in Miami woont, die besloot zijn vakantie door te brengen met zijn gezin in Barcelona. Het gebeurde toen een groep migrantenstraatverkopers zich rond een dame verzamelden en haar “sloegen en schopten”. Omdat er niemand was die haar verdedigde, besloot hij haar te helpen. Toen keerden ze zich tegen hem en werd hij brutaal aangevallen door enkele van deze straatverkopers die, volgens zijn versie, “hem wilden doden”. Veel meer van dit soort verhalen gebeuren in heel Europa, ‘s nachts is het gevaarlijk om door de straten te lopen. Laat dit voorbeeld een motivatie zijn voor anderen zijn om in actie te komen onze vrijheden te verdedigen en onze samenleving te bevrijden van deze misdadigers.

 

De autochtone Europeanen beschermen

Deze migranten gaan Europa niet redden; ze verpesten het. Expres, wordt migrantencriminaliteit regelmatig verdoezeld door de media: en alleen gezien als geïsoleerde incidenten in huishoudelijke drama’s. In de islamitische wereld worden misdaden in relaties vaak gemotiveerd door religie. Minachting voor vrouwen wordt onderwezen in de islam. In 2018 waren er alleen al in Duitsland 300.000 geïsoleerde incidenten van migranten die misdaden begingen. Dat zijn 800 ‘geïsoleerde incidenten’ per dag. Stel je voor dat Duitsland zijn grenzen tussen 2014 en 2018 had gesloten om haar volk te beschermen – dat zijn 800.000 extra strafbare feiten minder, die voorkomen hadden kunnen worden, inclusief het geschatte aantal niet-gemelde gevallen, zou het totaal enkele miljoenen kunnen belopen. Deze prijs is niet hoog genoeg voor Angela Merkel om adequate maatregelen te nemen teneinde haar Duitse medeburgers te beschermen!