Mensen weten niet hoe subtiel hun leven wordt beïnvloed

De farmaceutische markt voor menselijke kwalen

Preventieve gezondheidszorg is verboden

 

Geen gezondheidszorg maar ziekteverwekking is het doel

Gezondheidszorg is een pathologische leugen, het is nooit de bedoeling geweest mensen te genezen van ziekten, omdat de gezondheidszorg is geconfisqueerd door Big Pharma van de Rockefellers. Geïnitieerd door John D. Rockefeller (1839-1937) die concurrentie een zonde vond en een duidelijke voorstander was van monopolie, weg van de vrije markt. Zoals hij uitlegde; concurrentie gaat ten koste van buitensporige winsten. Dus begonnen de Rockefellers alle rivalen in hun industrieën op te kopen, die ofwel als partners ofwel als aandeelhouders werden opgenomen. Degenen die niet wilden deelnemen, werden verpletterd. Zo, werd hun monopolypositie gevestigd. Hetzelfde, herhaalden ze ook in andere industrieën, zoals; Bank- en financieringsinstellingen, energie, chemicaliën, farmaceutische producten, gezondheidszorg, voedselverwerking, media, wapenhandel en productie, informatietechnologie, onderwijs en nog enkele branches meer.

 

Er zijn talloze onderzoeken beschikbaar die kritische vragen over onze voedings- en gezondheidsindustrie rechtvaardigen, en zoals bekend; ondernemingen die eigendom zijn van Rockefeller zijn bereid alles te doen, inclusief liegen, als dit betekent dat hun producten grote winsten kunnen blijven genereren. Er zijn fastfoodrestaurants op elke hoek, verkoopautomaten in elk kantoor en drukke mensen nemen voorgekookt voedsel mee naar huis. Gemakkelijke toegang tot een luie levensstijl creëert ongezonde eetgewoonten voor velen van ons, inclusief onze kinderen.

 

“Genetisch gemodificeerd voedsel is een belangrijk onderdeel van de geheime agenda en degenen in de schaduw achter de demonische biotech-cabal, de meest beruchte is Monsanto, zij weten precies wat ze doen en waarom. Monsanto is het bedrijf dat de wereld heeft verteld dat Pcb’s, DDT en Agent Orange – allemaal dodelijk – veilig zijn. Big biotech verwoest de genetische basis van de natuur en mensen, en hun doel is om het over de hele planeet te doen.”

 

Voor dit doel is een onderling verbonden platform gecreëerd tussen Facebook, Google, en Alfabet, om alle entiteiten onder de Neuraal-link te brengen. Dat Deep-Mind controle mogelijk maakt voor een optimaal digitaal brein dat verbinding maakt met het internet; alle digitale en bio-digitale netwerken, het menselijke lichaam, machines, robotica, enz. Teneinde beschikbaarstelling te bevorderen voor; Realiteitsverruiming; Virtual Realiteit, Mixed Realiteit, Hologrammen en andere technologieën, die voorhanden moeten zijn voor surveillance, voor het volgen, manipuleren, beheersen, sociale engineering, re-engineering, herprogrammering, hersenspoeling, Jagt op kinderen, quarantaine, bedreigingen, arrestaties, culturele genocide te bedrijven en het doden van mensen door machines. Bio-Digital AI, Digital AI, verbinden robotica met 5G, 6G en andere netwerken vanuit Deep State-commandocentra.

 

Er is tegen dit platform weerstand geweest, maar onlangs heeft de EU heimelijk het groene licht gegeven voor al dit soort menselijke ingrepen, omdat dezelfde families die al deze bedrijven beheren met vele anderen ook de EU controleren.

 

De Deep State zocht via de Rothschilds en Rockefellers controle, niet alleen over olie, en alle andere opkomende nieuwe energiebronnen voor economische vooruitgang in de wereld, maar ze breidden ook hun invloed uit over geneeskundeopleidingen en psychologie, ter vergroting van hun controle over de authentieke genezingswetenschap van het leven zelf, biologie, gezondheidszorg en de toepassingen in de wereld van planten, kruiden en landbouw.

 

Mensen weten niet hoe subtiel hun leven wordt beïnvloed

Voor het grootste deel zijn hun sinistere inspanningen voor de bevolking onopgemerkt gebleven. Weinig mensen weten hoe hun leven subtiel en soms niet zo subtiel wordt beïnvloed door een of ander plan, gefinancierd met de enorme rijkdom van de Rothschilds en Rockefellers. Bij het onderzoeken van dit onderwerp werd al snel duidelijk dat de geschiedenis van dit soort ontwikkelingen onlosmakelijk is verbonden met de politieke geschiedenis van deze zeer machtige families.

 

De gebroeders Rockefeller zijn begonnen met het creëren van het concept van multinationale bio-agricultuur business. Het is het verhaal van genetische manipulatie en patentering van planten en andere levende organismen.

 

Ze financierden de Groene Revolutie in de landbouwsector van ontwikkelingslanden om onder andere nieuwe markten voor petrochemische meststoffen en aardolieproducten te creëren en hun afhankelijkheid van energieproducten te vergroten. Hun betrokkenheid is tegenwoordig een onlosmakelijk onderdeel van het verhaal van genetisch gemodificeerde gewassen GMO.

 

Het verhaal van GMO is eigenlijk dat van de evolutie van macht in handen van de elite, gedurende deze periode werd besloten dat zij de hele wereld onder hun controle moesten brengen, ongeacht de kosten. Reeds tientallen jaren is deze macht in handen van Archon families Rothschild en Rockefeller. Tegenwoordig zijn drie van de vier Rockefeller-broers al lang overleden, verschillende onder bijzondere omstandigheden. Niettemin, in overeenstemming met hun wensen, is hun plan van wereldwijde overheersing; door volledig spectrum dominantie gerealiseerd. Zoals het Pentagon het later samenvatte. Vaak onder de misleidende retoriek van democratie, en van tijd tot tijd geholpen d.m.v. brute militaire macht van het Deep State imperium, als dat nodig werd geacht. Hun project evolueerde tot het punt waarop een kleine machtsgroep, in de beginjaren van deze eeuw, vastbesloten was om al het huidige en toekomstige leven op deze planeet te beheersen tot op een niveau waar nooit eerder iemand van had gedroomd.

 

De farmaceutische markt voor menselijke kwalen

Geneesmiddelengeoriënteerde geneeskunde wordt exclusief gerund door bedrijven die eigendom zijn van en gecontroleerd worden door de Deep State, ze zijn gemotiveerd door hebzucht. Daarmee is het ware medisch beroep vernietigd door de vrijheid van bijna elke medische professional in te lijven.

 

Hierdoor bestaat tegenwoordig het ‘remediërende’ geneesmiddel voornamelijk uit het gebruik van farmaceutische en chemische medicijnen die niet genezen, maar meer kwalen en bijwerkingen veroorzaken, zoals o.a. is ervaren met het Softenon /Thalidomide-schandaal.

 

Deze schandalen werden veroorzaakt door ongeoorloofde activiteiten binnen gezondheidsorganisaties die semi-obscure partnerschappen zijn aangegaan met hebzuchtige commerciële farmaceutische bedrijven die hun macht en winst willen optimaliseren ten koste van alles, en dat uiteindelijk ten koste gaat van de gezondheid van burgers.

 

De farmaceutische industrie heeft een logistieke structuur ontwikkeld en georganiseerd met als doel wereldwijd controle te krijgen over de gezondheidssystemen door systematisch natuurlijke niet-octrooieerbare behandelmethoden te vervangen door octrooieerbare, meer winstgevende, synthetische geneesmiddelen. Met als doel een farmaceutische markt te creëren die miljarden euro’s/dollars waard is. Met het menselijk lichaam als hun beschermde markt, dat enorme winsten genereert voor Big Pharma. En om deze reden is gezondheidspreventie taboe en verzetten farmaceutische bedrijven zich tegen de uitroeiing van vaak door hen zelf ontworpen ziekten, zoals aids, Ebola, Spaanse griep, enz.

 

Preventieve gezondheidszorg is verboden

Regeringen en artsen op alle niveaus worden gehersenspoeld door lobbyisten en voormalige farmaceutische leidinggevenden. Decennialang is de wetgeving gecorrumpeerd en misbruikt om de multi-miljarden ziektebranche te ondersteunen, en in stand te houden door de gezondheidstoestand en het leven van honderden miljoenen onschuldige mensen te misbruiken. Patiënten worden verkeerd behandeld om hun immuunsysteem te vernietigen ten behoeve van hun materialistisch winstoogmerk. Uiteindelijk dient dit agenda 2030, namelijk 90% uitroeiing van de bevolking.

 

Alhoewel, behandelingen en natuurlijke medicijnen bestaan ​​en al eeuwenlang met succes worden toegepast om patiënten naar tevredenheid te genezen. Worden deze categorisch verworpen als zijnde ongezond en gevaarlijk voor behandeling van het menselijk lichaam, om te voorkomen dat deze therapieën worden toegepast. Want ten koste van alles, moet algemene toepassing van deze succesvolle behandelingen worden vermeden, omdat ze uiteindelijk de farmaceutische industrie volledig zal ruïneren.

 

Over de helende eigenschappen van planten of andere holistische geneeskunde zijn reeds velen van ons zo geïndoctrineerd dat hun voorstanders krankzinnig worden verklaard. Net als bij al het andere, zijn politiek en geld gebruikt om de hersens van mensen te spoelen en hen aan te moedigen te omarmen wat slecht voor hen is.

 

Preventieve geneeskunde is uit het educatieve curriculum gehaald omdat het in strijd is met de Rockefeller monopolie. Met andere woorden, artsen zijn niet meer opgeleid in de noodzaak van gezond voedsel om hun patiënten te vertellen dat ze langer zonder ziekten zouden kunnen leven, als ze gezond voedsel eten. Tegenwoordig zijn artsen getraind om je open te snijden voor een operatie. Of patiënten vol te pompen met medicijnen die vreselijke bijwerkingen veroorzaken. Ze zijn niet getraind en het is niet toegestaan de grondoorzaak van pijn en ziekte aan te pakken! Maar gelukkig zijn er enkele moedige uitzonderingen:

 

Zoals bv. de Italiaanse arts Tullio Simoncini, een briljante en vastberaden arts die weigerde te buigen voor de enorme druk waarmee hij te maken kreeg en nog steeds mee wordt geconfronteerd – als gevolg van het feit dat hij zich realiseerde wat kanker is en hoe het kan worden genezen. Zijn misdaad, waarvoor hij drie jaar in de gevangenis werd gezet, was de ontdekking dat kanker eigenlijk een schimmel is die wordt veroorzaakt door Candida, een gistachtig organisme dat in kleine hoeveelheden in het lichaam leeft, zelfs bij gezonde mensen. Het immuunsysteem houdt het normaal gesproken onder controle, maar wanneer Candida verandert in een krachtig werkend schimmel kunnen er ernstige gezondheidsproblemen worden veroorzaakt – waaronder kanker.

 

Zelfs spirituele genezing wordt met groot succes toegepast, bekijk deze video waarin spiritueel een kwaadaardig tumor wordt verwijderd. In real-time weergegeven op een gesplitst monitor scherm. Zonder enige twijfel écht en indrukwekkend.

 

Bijgevolg moest de cabal natuurlijke/kruidengeneesmiddelen bestrijden, terwijl deze in het verleden goede gezondheid bevorderde en erg populair waren. Bijna de helft van de artsen en medische hogescholen beoefenden holistische geneeskunde, gebaseerd op oude kennis. Artsen opleiden in het voorkomen van ziekten door gezond voedsel te eten, noodzakelijke supplementen te nemen om een ​​gezonde levensstijl te voeren, moesten grondig worden uitgeroeid.

 

Dus, de Rockefeller-cabal bedacht een plan om de grootste concurrentie uit de weg te ruimen, via hun probleem-reactie-oplossingsstrategie door de medische opleiding en ziekenhuizen te infiltreren en moderne geneeskunde in te voeren, zoals vandaag de dag gebruikelijk is. Bereikt door de meeste medische instellingen te reorganiseren en te centraliseren, met als doel alle instituten die niet volgden te sluiten.

 

Homeopathie en natuurlijke medicijnen werden bespot en gedemoniseerd; zelfs artsen die hun gedachtegang niet volgden, werden gevangengezet. Om de overgang te vergemakkelijken en de gedachten van artsen en wetenschappers te veranderen, financierde Rockefeller honderden miljoenen in universiteiten, ziekenhuizen en richtte een filantropische frontgroep op met de naam “General Educatie Board” (GEB). Met andere woorden, de hele branche werd omgekocht.

 

In een zeer korte periode werden alle medische universiteiten gestroomlijnd en gehomogeniseerd. Alle studenten leerden hetzelfde, en de geneeskunde ging uitsluitend over het gebruik van gepatenteerde medicijnen.

 

Wetenschappers ontvingen enorme subsidies om te bestuderen hoe planten, ziekten genazen, maar het echte doel was om eerst te identificeren welke chemicaliën in de plant effectief waren en vervolgens een soortgelijke chemische stof – maar niet identiek – te maken door een molecuul in het laboratorium aan toe te voegen opdat het resultaat kan worden gepatenteerd. Een pil voor elke ziekte werd de mantra voor de moderne geneeskunde.

 

Het is vermeldingswaard, dat de levensduur van mensen behoorlijk is verkort. Indien mensen gezond leven en geen chemische middelen in voedsel en medicijnen consumeren, kunnen ze een levensduur tot 120 jaar verwachten.

 

Annotatie

Sinds dit artikel belangrijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in de eigen gezondheid, en het belang van preventieve gezondheidsvoorlichting en -toepassing aanvaardt. Zijn lezers mogelijk bereid deze informatie met anderen te delen. Bedenk; dat ons doel is zoveel mogelijk mensen nuttige informatie te bieden. De beste manier om op de hoogte te blijven, is door je gratis te abonneren.